Tytuł wątku może wydać się nieco kuriozalny i nerdowski, ale mimo wszystko jest całkiem na serio.
Mam kilka recenzji filmów w zanadrzu, a nie chcę się bawić w blooga, ponieważ ciężko będzie go rozreklamować. Doszedłem do wniosku, że mam szansę na gameplayu. ;)
Pytanie do osób, które tym administrują albo są redaktorami - gdzie wysłać jakieś zgłoszenie, próbki tekstu, jak zacząć tam pisać?
Wysłać próbkę własnej twórczości do mnie, na poniższy mail i czekać, aż się odezwę :)
przemyslaw.zamecki malpa gameplay.pl
Chciałbym o coś zapytać, ale z racji tego, że nie jestem autorem wątku chciałbym przeprosić.. :)
Są "jakieś" ograniczenia wiekowe? Inne? :>
Podbiję. Też jestem ciekaw.
Soul kiedys pisał. Trzeba się czyms naprawdę wyróżnić i komus naprawdę spodobać - dzieki przesłanym na maila tekstom.
Hmm, wysłałem tekst (recka filmu) - jeśli przez 2-3 dni nikt się nie odzywa, to znaczy, że jest źle? :) Cóż, będę próbował, to mój pierwszy tekst tego typu.
przyślij na kontakt[at]gry-online.pl, zmieniamy coś z serwerem pocztowym gameplay.pl i może zginęło.
no dobra, ale jak rozumiem, jeśli wysalało się cos na ten drugi mail i minęły trzy dni to jest źle? :)
Do mnie doszły dopiero dzisiaj dwa maile z tekstami (recenzja Nieodwracalnie i mail z Colombianą i resztą). Więc jak ktoś wysyłał i nie doszło, niech to zrobi raz jeszcze.