polecacie darksiders 2?
Darksiders 2 jest troszkę podobne jak dla mnie do Prince of Persii, jeśli więc lubisz gry tego typu to tak.
Jedynka bardzo mi się podobała, dwójka jest teoretycznie jest lepsza (poprawione pewne błędy w gameplayu względem poprzednika), ale jak dla mnie kompletnie pozbawiana klimatu (przynajmniej jak na ten moment w którym jestem). Sam nie wiem, mam mieszane uczucia...
tak btw. Nie wiem czy Cię kręcą sandboxy, ale lepiej będzie chyba zainwestować w Sleeping Dogs..
Najlepszy slasher w jaki grałem. Zjada God of War'a na śniadanie.
Z całym szacunkiem.. Po primo to nie jest za bardzo slasher, Secundo system walki z God of War zjada na śniadanie tego z Darksiders ;) bo ten w Darksiders jest cieniutki..
[3] Taaa i ma niestrawnosc ta gra nigdy nie bedzie lepsza od god of war. Jezeli lubisz bajkowe klimaty to kupuj.Ja ta gre oceniam 5/10 bo co jest dobre w tej grze to dobra walka.
Lukas - To gust jest obiektywny że mi tłumaczysz dlaczego ma mi się bardziej god of war podobać?
I ma wszystkie cechy slashera.
sleeping dogs wogóle dla mnie beznadziejne jest
więc biore darksiders 2
Nie jest zła bo sam kupiłem ale trochę żałuje.. :/ myślałem że będzie lepsze . Wolał bym wydać te pieniądze na coś innego
Gra jest nienajgorsza ale jakos zniknal klimat z jedynki. Jak dla mnie to za duzo jest tu Prince of Persia a za malo Darksiders 1.
gra jest tak na 7, najgorszym elementem są chyba walki, nie ma rozbudowanego systemu ciosów (jak np, w GOW). Wydaje mi się, że również gorsze są umiejętności specjalne.
nudy, nudy i jeszcze raz nudy
ani do Prince of Persia, ani do God of War nie ma startu
A już myślałem, że tylko mi się nie podoba ;)
spoiler start
Nie chce mi się w tą grę kompletnie grać, no i jedynka w ogóle mi POPa nie przypominała, a tutaj czuję się jakbym właśnie w Prince'a cały czas grał..
Nie wiem skąd tak wysokie oceny dla tej gry.
spoiler stop
Grałem u kumpla, po 3h mi się kompletnie znudziła. Prototype 2 zjada tego Darksidersa na śniadanie. Dla mnie Darksiders to MMORPG w trybie single player. Dużo zajmuje przejście do danej lokacji, walki wcale nie są aż tak efektowne, praca kamery woła o pomstę do nieba. Ogólnie kolejny, zjebany port z konsoli. Kupować na pewno nie ma sensu imo. Bierz Prototype 2, dużo fajniejsze ;]
nie ma rozbudowanego systemu ciosów (jak np, w GOW)
Z całym szacunkiem do Kratosa, ale gdzie w Gow jest rozbudowany system ciosów? No chyba, że w D2 jest tylko słaby atak, mocny atak i odskok.
Ogólnie kolejny, zjebany port z konsoli. Kupować na pewno nie ma sensu imo. Bierz Prototype 2, dużo fajniejsze ;]
Prototype 2 to też zjechany port z konsoli. Darksiders 2 przynajmniej śmiga płynnie u każdego, a P2 ma fatalną optymalizację.
Ogólnie z dwojga złego lepsze Darksiders 2.
Tak ale przy porcie z konsoli Prototype 2 nie spieprzyli przynajmniej pracy kamery. Co do optymalizacji to nie wiem, oba tytuły chodzą mi na full w 1920x1080 z fps 50+ na karcie za 300zł :P Tyle, że Prototype 2 grafikę akurat ma dużo lepszą od Darksidersów ( chociaż w obu tytułach nie o to chodzi i stosunkowo jest raczej średnia ).
No właśnie, oba tytuły mają nędzną grafikę..
tak swoją drogą, to z tegorocznych gier zdecydowanie najładniejszą grafikę ma Max Payne 3, reszta tytułów wyglądało dość średnio.. No chyba, żeby liczyć konwersję AW na pc, ale tam tekstury znowu nie najlepsze były, choć sama grafika bardzo ładna.
Prototype 2 rozwala darksiders 2 i zjada go na sniadanie,obiad,kolacje i podwieczorek a pózniej szybko go trawi :D