Jak widać jestem tu nowym użytkownikiem i chcę się dowiedzieć czy tutaj raczej większość są w wieku np. 15+
czy 10-18 max, czy warto tutaj mieć konto?
Może niektórzy mają po np 18 lat ale wypowiadają się jakby mieli 10. Poogladaj sobie tematy i wypowiedzi. Oceń sam.
Poza tym większość do prawnicy, genialni programiści, biznesmeni, ogólnie prezesi, no i złodzieje wioseł, z tymi nie chcesz się zadawać, wierz mi
Administrator osobiście odwiedza wszystkich użytkowników w ich domach, następnie nieletnich banuje.
spoiler start
Reszcie daje wybór, kasa albo ban. Więc chyba warto mieć tutaj konto, bo mimo selekcji i niemałych kosztów(administrator dobiera wysokość haraczu indywidualnie dla każdego użytkownika) jest nas tutaj wielu.
spoiler stop
Jest to forum kryminalistów wszelkiej masci i niesprawiedliwych administratorów.
To forum dla milionerów, geniuszów, biznesmenów, prawników i ludzi z wyższych klas społecznych. Jeśli nie masz złotych uszu i nie mieszkasz w ju es ej, lub nie masz przynajmniej paru milionów dolarów na koncie, to nie będziesz tu pasował.
Żeby być użytkownikiem tego forum musisz mieć paszport polsatu i umiejętność rzucania truskawką. To forum można nazwać elitarnym udzielają/ły się tu takie osobistości jak mirencjum ,montera, kęsik, @JORDAN BOSS@ smuggler i karolus, obowiązkowa jest zmiana światopoglądu i przyjęcie niebocentryzmu za jedyną prawdę (wszystko od początku ludzkości to kłamstwo czego dowiódł prof. dr. inż. insz. lic. mgr. rhb. Jakamoto).
Darek otwórz.
Na tym forum znajdziesz wielu mistrzów posiadających czarny pas w poniżaniu ,niestety spamerów i debili też jest sporo
To coś w tym stylu : Jak z tymi chipsami dobre są czy nie, opłaca się kupić? Jezu spróbuj i zobacz, a nie zaśmiecaj forum bezsensownymi wątkami.