Co jest lepsze od parkującej kobiety?
Dwie kobiety parkujące w tym samym czasie :D
http://www.youtube.com/watch?v=coxVgFZLqdE&feature=player_embedded
Są dwie rzeczy, na które można patrzeć bez końca - zachód słońca i parkującą kobietę.
Swoją siostrę uczyłem parkować. NIGDY nie zrozumiała, żeby w takim przypadku najpierw trochę odbić w lewo - jest parking na prawo, to od razu w prawo. I chyba widzę to przypadłość jednej płci... odbić te 20 cm w lewo, a miałaby tyle miejsca, że ciągnikiem by tam wjechała.

:/
Nóż się w kieszeni otwiera, jak to widzę.
Rozumiem, że można mieć problem jak jest ciasno, ale przy takiej ilości miejsca... brak słów.
Ja również nie jestem mistrzem parkowania ale tam dało by się zaparkować ciężarówką.
[12] Być może kobieta jeździ właśnie ciężarówką z naczepą, tam cofając trzeba kręcić na odwrót, tutaj widać, że się zagubiła, za dużo nawyków z zestawu.
Parkowanie jest trudniejsze od jechania zgodnie z pasami ruchu ;).
Ale i tak - usmialem sie nieziemsko ;D
Smutna prawda.
fascynujace, nie da sie od tego oderwac wzroku
dalbym pewnie te 2 dychy za bilet do kina w ktorym pokazywaliby dwugodzinny film jak kobieta parkuje
Swoją drogą prawdziwym fenomenem są kobiety parkujące tyłem, często sprawiają wrażenie, że nie mają pojęcia w którą stronę kręcić kierownicą, żeby samochód jechał w pożądanym kierunku.
[12]
Tam gdzie tym fordem parkowała to solówką byś się na raz wcisnął :P
Nie miałem pojęcia że można być aż tak twardogłowym, kobiety z którymi do tej pory miałem przyjemność jeździć czasem nie czuły sie pewnie na drodze, czasem się na chwilę zagubiły (faqcetom też się zdarza) i nigdy nie miały szczególnego problemu z parkowaniem (oczywiście mowa o normalnych wolnych miejscach, nie o kawałku że ledwo drzwi da się otworzyć), ale ogólnie jeździły fajnie i przyjemnie, więc patrząc na ten film aż mi się usta otwarły ze zdziwienia.
Aż trudno uwierzyć. Nie wiem czemu tacy kierowcy (niezależnie od płci) dostają prawo jazdy?
Behemoth --> Bo szkoly nauki jazdy ucza takie osoby jak wykonac konieczne manewry, w stylu - patrzymy przez boczna szybke, kiedy pojawi sie slupek krecimy do oporu w lewo, kiedy slupek minie lusterko prostujemy - itd. A pozniej ofiara pojawia sie na drodze czy na prawdziwym parkingu, gdzie nie ma slupkow, i filmik gotowy.
Co się dziwić, że człowiek przychodzi rano do swojego samochodu tylna lampa pęknięta, przychodzi innym razem przednia rozwalona, żeby jeszcze matoł się przyznał i chciał się skontaktować, nic tylko jak proponuję Lechu pałować bez względu na płeć.
Hehehehehe dobry filmik :D
Nigdy tego nie rozmumiałem - jak kobita chce pojeździć to czy ja jej bronie pojeździć odkurzaczem? też ma kółka.
Początkowo chciałam napisać jakąś kąśliwą uwagę do tutejszych mistrzów kierownicy, ale obejrzałam filmik i jednak odszczekuję - to jest zgroza i dramat. Zerowy poziom inteligencji ruchowej, no ale czego się spodziewać, to zwykłe dziunie widać są. :)
Nie wiem kto w ogóle takim ludziom prawo jazdy daje.
[19] - To jest najlepsze parkowanie, jakie widziałem na yotutube.