Jedną rzecz już sobie wybrałem (jest to gra), więc budżet zmalał do 150 zł. Chociaż może jak coś naprawdę fajnego jest, to i możecie podać coś ciekawego do 300 zł, wtedy zrezygnuje z gry. Macie jakieś pomysły ? Myślałem o słuchawkach do telefonu, bo moje ostatnio padły, ale nie zależy mi na nich tak bardzo. Patrzyłem też na różne shopy z koszulkami anime lub patriotycznymi, ale właściwie żadna mi się nie podoba. Myślałem też o medalionie wiedźminiskim (ten z edycji kolekcjonerskiej).
Jeśli słuchawki , to Koss Porta Pro. Są dość delikatne ale grają bardzo dobrze. Nie tłumią , nie są zbyt duże ale jakość dźwięku ... mega
Noszenie patriotycznych ciuchów to teraz jakaś moda? Boże, dokąd ten świat zmierza..
Ja bym wybrał jakiś ciuch/ciuchy.
Jeśli nie masz pomysłu na prezent za resztę kasy, to poproś o kopertę z odpowiednią kwotą. Kupisz sobie sam, jak już wpadniesz na to, czego potrzebujesz.
To ma być prezent dla Ciebie, a nie dla nas, więc pytanie jest zdeczko bez sensu.
[3]
Noszenie patriotycznych ciuchów to teraz jakaś moda? Boże, dokąd ten świat zmierza..
Sam nie noszę, ale co w tym złego? To akurat jest pozytywny trend.
@Paudyn tak, ale myślałem że coś, co wam się podoba podejdzie też pod mój gust. Widziałem ciekawe rzeczy na necie jak np. szlafrok Rocky Balboa "italian stallion" :D.
@cswthomas93pl nie wiem, nie mieszkam w dużym mieście. Dużo ludzi chodzi w takich koszulkach ? Ja ich nie kupuje ze względu na modę, po prostu podoba mi się to, że mogę sobą prezentować bliskie mi wartości i przywiązanie do narodu/ojczyzny.
Rozumiem, ale i tak optuję za kopertą.
Skoro jednak chcesz jakieś konkretne typy to proszę:
- jakieś fajne większe słuchawki nauszne do muzy
- ciekawy zestaw książek
- klasyka filmowa, którą chciałbyś mieć na półce
- markowa woda toaletowa (tylko najpierw sobie sam odpowiednią wywąchaj)
- dobry odtwarzacz mp3
Oczywiście powyższe do 150PLN (z ewentuaną górką), albo za więcej, po rezygnacji z wybranej już przez Ciebie opcji.
Jeżeli o mnie chodzi to w tych cenach:
- kasę w kopercie, bo zbieram na DAC'a lub
- parę płyt z muzyką. Ten rok obrodził więc jest wiele fajnych krążków do kupienia
@Paudyn dobre pomysły podsunąłeś. W sumie to bardzo bym chciał mieć trylogie władcy pierścieni na półce (książki). Perfumy to raczej nie, mam od ich zapachów silny ból głowy. Odtwarzacz mp3 jest w komórce.
@ Mgr. Kuba w sumie nigdy nie próbowałem szkockiej whisky, ale wątpie żeby mi rodzice chcieli kupić na gwiazdke "syn mi się rozpijaczy" :D
Nazgrel - również nie widzę w tym nic złego, jednak coraz częściej spotyka się takie ubrania u dzieciaków, bo teraz taka "moda". A to nie o to chodzi.
[7] no chyba że tak, więc okej.
Gotówkę zamiast nietrafionego prezentu.
"Trochę" się "zdecydowałem". Znalazłem trylogię (książki) "Władcy Pierścieni" + "Silmarillion" po taniości, do tego może "niedokończone opowieści" i jak znajdę tanio to jeszcze soundtrack z filmu. Co do gry to myślałem o "the crew: wild run", ale może jednak zamiast tego lepiej wziąść podstawkę + "shadows of mordor", co myślicie o takim "pakiecie" ?
Tobie ma się podobać a nie nam.
Masz 18 lat i wybierasz sobie prezent na gwiazdkę? Mój stary by nie wysmiał gdybym wyjechał do niego z takim tekstem. Jak ja miałem 18 lat to sie cieszyłem jak cokolwiek fajnego dostałem.
@kapciu Rodzice zawsze nam kupują prezenty. Mój brat ma 30 lat, żone i dzieci i też dostaje prezenty, tylko bardziej odpowiednie dla jego wieku, siotra też więc co w tym dziwnego ? Trza korzystać chyba co nie ;) ?
Edit: aha, no cóż, to widocznie zależy od domu
150 zł .... Weź ten hajs , dozbieraj i kup myche