Cieszycie się z usunięcia łapek w dół z komentarzy?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.03.2026 09:58
😁
1
1
odpowiedz
serious
18
Pretorianin

Minęło kilka miesięcy od tego czasu i ja uważam, że to była najlepsza decyzja Gola. Znacznie przyjemniej korzysta się z tego portalu.

W końcu można przedstawić swoje zdanie, a komentarz nie zostanie ukryty, bo banda frustratów tak postanowiła. Można też stwierdzić ile osób się zgadza patrząc na serduszka, wcześniej nie dało się tego stwierdzić przez to, że minusy odejmowały plusy.

Ogólnie super sprawa, wiele stron idzie w tym kierunku i mam nadzieję, że kiedyś cały internet będzie tak wyglądał.

13.03.2026 10:04
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
boy3
128
Legend

Zajebisty pomysł, jak dwie różne skrajne wiadomości mają podobna ilość serduszek...

Dla mnie to bez sensu, minusy nie traktowałem jako hejt, tylko jako wyrażenie nie zgadzam się z czyimś postem

Ale teraz ludziom odwala, na yt czy innych forach nie można napisać słów krytyki, jakby było to coś złego ...

post wyedytowany przez boy3 2026-03-13 10:05:43
13.03.2026 10:15
2.1
serious
18
Pretorianin

A czemu nie mogą mieć podobnej ilości? To jest właśnie fajne. Teraz różne opinie mogą być tak samo ważne. Nie ma już tak, że jak napisałeś coś niepopularnego tutaj, to twoja opinia była ukrywana, jakby była czymś gorszym. Wiele razy mnie to spotkało, bo śmiałem powiedzieć, że nie podobało mi się Baldur's Gate 3.

13.03.2026 10:20
2.2
boy3
128
Legend

Wiele razy mnie to spotkało, bo śmiałem powiedzieć, że nie podobało mi się Baldur's Gate 3.

Przecież nie dostałbyś minusy za napisanie że przykładowo baldur gate 3 ci się nie podobał, dodając jeszcze jakieś argumenty

Najczęściej minusy otrzymywały prowokacyjne i trolujące posty

post wyedytowany przez boy3 2026-03-13 10:21:08
13.03.2026 10:07
Wrzesień
👍
3
1
odpowiedz
Wrzesień
78
Idiot Doom Spiral

Tak, ze wszystkich tych ostatnich zmian na GOLu to prawdopodobnie jedyna, która była naprawdę potrzebna.

13.03.2026 10:09
Amadeoosh
4
3
odpowiedz
Amadeoosh
19
Generał

Nie, minusowanie pokemonów przy porannej kawusi to był mój guilty pleasure.

ps. to są wirtualne, nic nie znaczące punkty, które w dodatku nadal bywają manipulowane przez multikonta, zalecam nabrać dystansu.

post wyedytowany przez Amadeoosh 2026-03-13 10:16:12
13.03.2026 10:22
5
1
odpowiedz
Asmodeus
53
Senator

Via Tenor

Tak. Nastepnym krokiem bedzie pokoj na swiecie.

13.03.2026 11:21
6
odpowiedz
sabaru
34
Senator

Skoro usunęli możliwość minusowania to i powinni usunąć serduszka i dawanie plusów. Ludzie od jakiegoś czasu strasznie stali się wrażliwi i każdy negatywny komentarz im przeszkadza. Nawet jeżeli jest to takie proste ocenianie jak plus i minus. Tylko że to ma skutki uboczne. Teraz nie wiadomo czy to co robisz ma jakiś sens.

13.03.2026 11:24
Sir klesk
7
odpowiedz
Sir klesk
272
...ślady jak sanek płoza

Nope. Moim zdaniem powinny byc plusy i minusy + mozliwosc sprawdzenia kto co wystawil. :) Ale jest jak jest i nie ma co drzec o to szat.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl