Witam. Poszukuję jakiś ciekawych tytułów. Mój komputer jest już stary i słaby. Parametry na szybko:
Intel Dual CPU E2160 1,8
GeForce 9500GT 512mb
Ram 1GB
Gry nie muszą należeć do nowszych, mogą być starsze. Aktualnie zastanawiam się, czy nie zainstalować sobie Obliviona, gdyż Skyrim jest za mocny jak na mój sprzęt. Wszystko, tylko nie strategie. :)
M&B Warband :)
[2] - jakoś nie specjalnie mi się to podoba.
[3] - gry tego typu mnie nie interesują.
Może źle się wyraziłem, ale nie lubię gier typu point & click, z takim widokiem, jak np. w Fallout. Ogólnie gry cRPG.
Might & Magic część VI - IX. Łatwa jak każdy członek drużyny umie się posługiwać łukiem.
Dungeon of Dredmor i wszelkiego rodzaju gry roguelike gdzie grasz do pierwszego zgonu.
Happy Wheels...
Singularity i The Saboteur
[9] - nie lubię gier tego typu.
[10] - to już dawno mam ogarnięte. :)
[11] - nie na mój komputer.
Może wyrażę się inaczej, bo widzę, że każdy mi poleca coś, co mnie nie interesuję. Uwielbiam sandboxy, ale grałem już chyba we wszystkie możliwe. Lubię fps'y. Ciągle naparzam w multi CoD'a 4, no ale ile można.. Również można mnie spotkać w Fifie 11. Często pogrywam jakieś rankingowe meczyki. Interesuje się również wyścigówkami, ale takie, co polecicie, to już zapewne będą zaliczać się do tych, które mam już za sobą..