chciałem oficjalnie przeprosić Krzyśka Gonciarza
pod filmikiem w którym Krzysiek Gonciarz pokazywał swoje top 10 poprzedniego roku nazwałem go "gościem który uważa się za najlepszego znawce gier w Polsce, a nawet na świecie" a tych którzy go lubią i piszą o tym w komentarzach nazywałem dupkolizami. A to jednak ja sie myliłem. Krzysiek to faktycznie najlepszy znawca elektronicznego rynku w Polsce, jego artykuły i filmiki, jak np. ostatni w którym opowiada o wchodzącej ustawie ACTA są fenomenalne i w pełni je popieram. Tak samo jak jego wiedzę o grach. Następnym razem zanim sie o kimś wypowiem poczytam o Nim więcej informacji, Krzysiek, szacunek!
Spoko, że to robisz ale sądzę, że on nawet tego komentarza nie przeczytał.
wojtul, może przegrał sprawę w sądzie i musi złożyć oficjalne przeprosiny na łamach GOL-a. dzony600 będzie następny.
1. Oficjalne przeprosiny od... Kota Ryśka.
2. "Krzysiek to faktycznie najlepszy znawca elektronicznego rynku w Polsce[...]".
Faktycznie? Kto podał te fakty?
Łej... zarówno "krytyka" (pożal się boże), jak i obecne "przeprosiny" mają się tak do rzeczywistego znaczenia tychże słów jak picie w Szczawnicy do szczania w piwnicy.
(Niemniej budujące jest to, że Kot Ryśka się opamiętał. Po niewczasie, ale jednak).