Pas Vibroaction to urządzenie fitness, dla osób marzących o płaskim brzuchu, seksownej sylwetce i szczupłej figurze.
Chciałeś mieć silne i widoczne mięśnie?
Czy musisz spędzać godziny na sali, katować się ćwiczeniami i wylewać litry potu aby dobrze wyglądać?
Ile nudnych diet już próbowałaś aby mieć ciało, jakiego pragniesz?
Istnieje szybszy i prostszy sposób Pas Vibroaction.
nutka, ja się zastanawiałam, jak można połączyć zgrabną, szczupłą sylwetkę z silnymi i widocznymi mięśniami :D
Poza tym nie mówi się "schudnąć", tylko "zredukować" ;>
chcesz schudnąć
Nie,chce przytyć ...
siedź na dupie. -Check
żryj więcej - Check
Coś jeszcze ?
nutka, ja się zastanawiałam, jak można połączyć zgrabną, szczupłą sylwetkę z silnymi i widocznymi mięśniami :D
Jak ktoś jest szczupły, to automatycznie ma widoczne mięśnie. Nawet jeśli jest niespecjalnie silny :).
Znam tonę szczupłych/chudych lasek. O ani jednej nie powiedziałabym, że "widać mięśnie".
Jeśli przez 'widać mięśnie' masz na myśli Schwarzennegera, to pewnie nie. Ale gdy ktoś ma mało tłuszczu, to widać zarys mięśni. U chłopów bardziej, u kobiet mniej, szczególnie jeśli całego życia nie spędzają na kanapie.
Dzięki za ten wątek. Szkoda, e nie wiedziałem wcześniej, tyle pieniędzy wydawałem na siłownię i się namęczyłem, ale teraz już wiem, że zamiast tego wystarczyło było kupić wibrujący pas. Ech, ja głupi.
Podaj jakie staty ma ten pas, a nie jakieś pierdoły.
nutkaaa-> Wyobraziłem sobie, jak ten facet - tzn. lektor telezakupów Mango - ma w życiu przejebane. W łóżku nawet "kocham Cię" nie może do dziewczyny powiedzieć, bo jej przejdzie ochota na wszelkie zabawy.
"Zadzwoń teraz, a na hasło 'kocham Cię' dodamy do pasa wibrującego super nowosc na rynku, odchudzające wkładki do butów!"
Marta--> co powinien mówić w łóżku prawdziwy facet? "Dupa wyżej kochanie"?
Qverty, najlepiej to niech działa, a nie się zajmuje gadką. Od "kocham Cię" w trakcie gorsze jest już chyba tylko "dziękuję" po /albo "przepraszam" ;>/
[5] Ile masz lat? Mozesz podac granice wieku
Czy to ma związane z tym że jestem chudy(i mam niedowagę) ,czy napisałem coś głupiego i zaczną się teksty "tyle lat a taki głupi" ?