Chce zostać łowcą potworów
Witam mam pytanie czy znacie jakąś szkołę łowców potworów lub tajną organizacje która poluje na potwory i inne stwory bo chciałbym zostać łowcą potworów i zapolować na Yeti lub Wampiry
Zainstaluj Tinder na telefonie. Udanych lowow.
Zgłoś się do Łowców z Supernatural. Pytaj o Deana Winchester'a ale nie podawaj skąd masz namiar.
A tak na poważnie, to jak nie oglądałeś serialu to myślę, że świetnie się w nim odnajdziesz.
Winchesterowie powiedzieli że nie mają czasu szkolić żółtodzioba bo muszą zapobiec 5 końcom świata i narodzeniu antychrysta.
Mam zlecenie - banda oslow, swin, hien itd. terroryzuje spokojnych mieszkancow, Wiejska 12.
PS. A nie lepiej marzyc o cyckach kolezanki z VIB?
VIB ? to jakiś rodzaj strzygi ?
Moze przyjmiesz zlecenie na kreta w ogrodzie? Niby maly, ale ryje tyle co banda skolopendromorfow.
Na reddicie jest taki subreddit "cryptozoology", tam można znaleźć różne ciekawe informacje na temat potworów.
O szkole polowania na niektórych z moich znajomych nie słyszałem.
Myślę, że jeśli nie posiadasz ponadczasowej technologi umożliwiającej długie podróże przez kosmos lub wymiary to pozostaje Ci czytanie o wymyślonych potworach, analizowanie ich, uczenie się tego jak powinno się z nimi walczyć, polowanie na potwory w grach komputerowych (tj. Wiedźmin, Devil May Cry, Doom itd.).
tu na forum jest taki jeden dzik którego przydałoby się utłuc, taki nasz odpowiednik Doroty Wellman
widzę że nikt nie ma tu tajnych agentów w rodzinie pracujących w tajnych organizacjach do polowania na kryptydy i inne stworzenia