C&C: Generals

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
29.01.2013 17:24
1
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

C&C: Generals

Witam! Mam najnowsze wersje C&C: Generals i dodatek, gdzie w trybie LAN można zrobić save'a? Dzisiaj grałem z 30 minut i wszystko znikło od tak... jak do tego wrócić.

29.01.2013 17:39
2
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Nigdzie w menu ani w dodatku ani w podstawowym Generals nie widzę takiej opcji.

29.01.2013 20:20
3
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

up

30.01.2013 18:14
4
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

up

30.01.2013 18:20
5
odpowiedz
czesio1312
26
Chorąży

Nie jestem przekonany czy w ogóle w trybie lan można zrobić save'a. Spróbuj poszukać w instrukcji lub na forach związanych z grą.

30.01.2013 18:58
6
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Pytania w języku zawierają jakieś ogólnikowe odpowiedzi lub są bez odpowiedzi... dlatego liczę na to, że ktoś tutaj gra w Generals i coś o tym wie.

Jak mogli nie zrobić save dla trybu LAN, gdy w startym Red Alert sprzed kilku lat nawet jest...

30.01.2013 20:18
7
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Nie wiem jak mam grać skoro potrzebujemy kilka godzin na budowę bazy, a co dopiero na samą wojnę...

30.01.2013 20:42
Mikołaj™
8
odpowiedz
Mikołaj™
68
Strikeout

Generalsy miały dosyć zawodowy multiplayer, nie przypominam sobie żebym mógł tam robić jakiekolwiek zapisy.

Eh te humvee rushe z rakieterami w środku, objazd po bazie i koniec :P

30.01.2013 20:48
9
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

[8] To masakra, 10 godzin grania by wszystko zostało stracone.

[8] Humvee nie przebije się przez chińskie Cesarze czy Amerykańskie działa zabierające energię. Jest na te działka jakiś sposób? Jakoś dziwnie ostatnio wysłałem z 30 Cesarzów, jakoś nie chciały jeździć a co dopiero podjechać pod działko.

30.01.2013 21:14
Mikołaj™
10
odpowiedz
Mikołaj™
68
Strikeout

Aa bo ty grasz z Zero Hour. W takim razie polecam mod CONTRA, całkiem sprawnie podnosi jakość gry, szczególnie w multi. Jest zbalansowane i dosyć wymagające, zresztą poczytaj.

Humvee rush na online multiplayer było raczej nie do zatrzymania we wczesnej fazie gry, kiedy nie miales jeszcze zadnego budynku obronnego. Wjezdzal taki, niszczyl elektrownie, w razie jakiegos czolgu to wysiadały ludki i zabijaly czołg w 5, humvee szybkie więc nie dogonisz ich, jestes zajety bronieniem bazy, za chwile wpada kolejny humvee, tym razem z ambulansem, i tak we trojke jezdza po bazie, niszcza Ci koparki i masz koniec gry. Dlatego nie lubię multi w Generalsach, za duzy nacisk na early rush.

30.01.2013 21:48
11
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

[10] Gram na LANIE, mój przeciwnik jest na moim poziomie, raczej nie atakujemy z nienacka, a przynajmniej nie tak wcześnie. Zawsze ciężko się przebić. Przeciwnik przygotowuje się jak najwcześniej na atak, to jest tak, ja robię 10 czołgów itp. na w razie co, a druga osoba robi to podobnie, więc jak zaatakuję, rozwali mnie i jeszcze się rozpanoszy!

Co do modu, brzmi ciekawie, jednak czy nie powoduje problemów, np. wywalaniem do Windowsa?

31.01.2013 15:33
12
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Jakieś pomysły co do save?

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl