Call of Duty MW i BO
Czy ktoś z was też miał problemy z aktualizacjami powyższych gier? Prosze powiedźcie jak sobie poradziliście, czy ściągaliście te aktualizacje, ile one u was ważyły iczy jest jakiś sposób aby je ominąć?? Już mam tego dość.. może ktoś mi w końcu coś mądrego doradzi..
Nie widzę żadnych problemów z aktualizacjami tych gier. Jeśli ty masz to może problem stoi po stronie twojego kompa a nie Steama :)
Kompa nie, neta raczej tak.. te aktualizacje mają kilka GB a ja mam słabego neta(mieszkam na wsi), Jeśli miałeś tą gre to opisz instalacje..
Poprzednie częśći wystarczyło włoży płyte i go! a tu... wydałem prawie 200zł i jeszcze każa mi ściągać.. (na pudełku pisało wymaga dostępu do internetu, ale nie pisało że do jakiegoś super..)
Instalacja jak każda inna. Wkładasz płytkę, wybierasz instalacja, uruchamia się Steam, wpisujesz kod, instaluje grę i pobiera aktualizacje. Albo uruchamiasz Steam, wpisujesz kod i cała gra pobiera się z neta.
Ja już sam nie wiem.. najlepiej jak ktoś by zrobił jakiś filmik, czy coś i wżócił na jakieś youtube..
wżócił?! WTF
A u cb ile te aktualizacje ważyły?? I słyszałem że są przypadki że niektórzy je pobiorom, a na następny dzień znów kilka gb ściągania..
Wrzucić(jeny śpiesze sie i denerwuje..)
Proszę po polsku i pełnym zdaniem.
Poproszę po polsku i bez błędów.
Dobra.. widze że są tu ludzie bardzo pomocni.. chyba dam se spokój z tym forum każdy zamiast pomóc w potrzebie to dodaje durne komentarze(wgl nie wiem po co wam to???), widocznie sprawia wam to przyjemność.. Ale jeszcze takie pytanko dla tych pomocnych: ile ważyły u was te aktualizacje??
<3
[15] - jestem i kurwa kocham ludzi. Masz z tym problem?
[16] - widać, że jesteś niedojrzałym i zakompleksionym tłustym dzieciakiem:
primo - nie rozumiesz, że miłość nie jest związana tylko z okazywaniem uczuć osobie płci przeciwnej, ale też szacunku do każdego człowieka
secundo - nie potrafisz edytować postów
Pozdrawiam.
Jesteś chłopakiem leem230698? Mam nadzieje że nie. o.O
A kto mówił że mam z tym problem?? Ja tam wole dziewczyny:)
Widać że jesteś debilem
1. Jestem nastolatkiem 17l. 75kg 187cm(więc tłusty nie jestem)
2. Raczej każdy wie, że są rózne odmiany kocham(ty nie podałeś konkretnej więc podałem swoją)(a i uczęszczam do kościoła więc mam o tym pojęcie.)
3. Pewnie jestem bardziej dojrzały od cb, mieszkam na gospodarce dziadka(więc pracy jest, w dodatku tata pracuje na poczcie i jest stolarzem, a mama pracuje w Urzędzie pracy)dbam o rodzine(bliższą, dalszą) interesuje sie historią, fizyką, geografią, ekonomiką, .. (raczej dojrzałe zainteresowania)
4. Potrafię, ale może lubię dodawać nowe posty??
5. Proszę odzywać się bardziej przyzwoicie, a nie od razu k*@#a, jak jakiś patolog..
6. Może czasami mam kompleksy, ale próbuje je obalić(w końcu mam dziewczynę..)
7. Mógłbyś pisać na temat?
8. Ciekawi mnie ile ty masz lat. Pewnie jesteś zwykłym leniem, maniaczącym całymi dniami przed kompem..
9. Proszę cię, bardziej szerz to swoje kocham wśród ludzi..
10. Nie mam zamiaru więcej sie rozpisaywać, ponieważ z dłupszym nie pogadasz..
Zamykam post i pozdrawiam.
Z tego co widzę to jesteś fanem Call of Duty i to mi wystarczy. Poza tym, nie przyjmuj wszystkiego tak dosłownie :)
Pozdrawiam.
Tak jestem i jestem wkurzony że wydałem na marne kase.. Ogólnie nie gram dużo na komputerze(rok temu na początku grudnia zepsól sie i naprawiłem dopiero na początku pażdziernika, a na święta mam dostać nowego) Teraz po tej długiej przerwie chciałem spędzić troche zimowego czasu na graniu.. Nie chce sie z tobą kłocić. Tak po za tym temat był zamknięty..