To już mój ostatni wątek na ten temat obiecuje :P
Sytuacja wygląda tak ,mój windows nie jest pewien czy jest oryginalny więc nie dam rade włączyć jakiejkolwiek gry chyba że w trybie okna .
ALE ,nie włączę sobie calla aby zmienić na tryb okna bo sie nie da . Czy jest jakaś możliwość żeby coś zrobić aby włączyć to okno inaczej ,nie włączając gry ?
W configu trzeba zmienić jakiś wpis z fullscreenem z 1 na 0. Wytłumaczył bym Ci dokładniej ale nie mam czasu. Może wiesz o co chodzi.
Gdzie tego configa mogę znależć?
Wchodzisz na dysk gdzie zainstalowana jest gra potem folder profiles->player i w nim jest plik który należy otworzyc notatnikiem odnalesc odpowiednia linijki i zmienić z 1 na 0 zapisać zmiany i probuj odpalic grę
nic to nie daje chciałem żeby sie od początku włączyła w oknie ale nic z tego
Wpisz w google cod4 pl powinny wyskoczyć fanowskie strony na ktorejs w zakładce download powinien być program który Ci to umożliwi. btw piracki windows nie ma nic do tego
Wpisz w google cod4 pl powinny wyskoczyć fanowskie strony na ktorejs w zakładce download powinien być program który Ci to umożliwi. btw piracki windows nie ma nic do tego
No właśnie chodzi o to że ma . Niby mój jest oryginalny i jak to chciałem na necie zweryfikowaćto doszło do połowy i przerwało mówiąc mi że visty już nie ma w sprzedaży
Szybciej będzie kliknąć alt + enter :]
Kiedy włączam jakąkolwiek grę to pojawia mi się coś takiego .
Nawet nie zdążę kliknąć alt+enter bo mi sie od razu gry wyłączają
up
Format. Instal inną windę :P
Za dużo będzie z tym pieprzenia jakoś dam rade bez grania .
w kancu i tak bedziesz musial to zrobic, takze lepiej teraz :P
Czesc, Wystarczy pobrać program Notepad ++ lub inny w którym mozesz wyszukać tekst, następnie wejdź w cfg i wyszukaj "fullscreen" w każdej komendzie zmien domene z 1 na 0 (jest ich około 5) następnie wystarczy uruchomić grę która bedzie w oknie