Brak serwerów w BF BC 2
Witam.Dawno nie grałem w bf bc 2 więc postanowiłem teraz odpalić multika ale z tego co widzę nie ma ani jednego serwera.Dziwne to troche bo ani jednego a zawsze by było tam od 1 do 200-300 serwerów ,wkoncu ta gra jeszcze tak nie wygasła.Wiecie o co chodzi? Gre mam orginalną oczywiście.Z góry dzięki.
Poinstalowałeś aktualizacje? Masz zresetowane filtry wyszukiwania?
Filtry tak a aktualizacje mi się zawsze same robiły ale może trzeba samemu.Jest jakiś plik który aktualizuje czy coś?
Na pewno nie masz zainstalowanej aktualizacji, sam tak miałem. Powinny ci się same włączyć przy pierwszym włączeniu gry.
Uruchom BFBC2Updater w folderze z grą.
Tylko właśnie mi się nie włączają.Odpaliłem też plik BFBC2Updater i leci ten pasek czarny szybko i gra sie poprostu sama odpala więc nie wiem o co może chodzić zawsze same się odpalały a ostatniego patcha sciągałem który ważył około 2.6 GB
Sam już nie wiem. Spróbuj w google lub po prostu udaj się do pomocy technicznej EA.
Wkladasz plyte gdy grasz czy uzyles cracka? Jak uzyles cracka to nie pokaze ci serwerow. Uzyj BC2 mini image i zamontuj go w daemon tools. Jednak jezeli uzywasz plyty jako weryfikacji to nie mam kurcze pojecia
Możliwe że mam cracka ale nie pamiętam bo nie chciałem za bardzo jakoś wyciągać wszystkich pudełek itp i wgrałem cracka ale sprwadze to.
DO WSZYSTKICH "ANTY PIRATOW" NIE MA W TYM NIC ZLEGO JEZELI KTOS UZYWA CRACKA PO TO ABY NIE WYCIAGAC PLYTY 24/7 :
Napisz do mnie na gg wysle ci linksy co masz pobrac :)
7310474
[10] Tak sobie tłumacz. To już nie pamiętasz swojego wątku, w którym chciałeś save do pirackiego FC3?
Ohhh przykro mi ze wyciągasz mi moje brudy ale nie masz prawa tego robic ;
Fee ma racje
No niestety próbowałem z origina ale wyskakuje oto ten błąd:
Tego kodu nie możesz wykorzystać w tym miejscu. Aby wykorzystać swój kod, przejdź na stronę https://activate.ea.com/applyentitlement.do. Odwiedź stronę FAQ
Pisałem do supportu ale powiedzieli,że nic nie mogą z tym zrobić bo nie mają wystarczających danych.Podawałem im cd keye emaile do konta emaile w grze itp no ale nic.Ten link który się wyświetlił żeby aktywować przenosi do konta na originie.Wie ktoś czy da się to jakoś aktywować?