Witam gdy instaluję grę wyskakuje taki błąd: nie moźna odczytać z pliku lub dysku źródłowego co robić?
Plyta nie ma ani jednej ryski ale dodam,że gdy instalowałem grę z CD-ACTION to też wywalił taki błąd.
Może napęd ci powoli pada? Otwórz i wyczyść soczewkę bo może to ona a nie płyta jest zabrudzona.
Plis pomóżcie. Macie jakieś pomysły?Napęd mi napewno nie pada ponieważ inne gry się instalują oprócz Dead Island i tej którą pożyczyłem czyli Bitwa o Śródziemie 2 :(
HELP!?
spróbuj skopioawać zawartość płyty na dysk. Może płyta jest uszkodzona. Tak to przynajmniej będziesz wiedział
Nie mogę ponieważ wyskakuje ten sam błąd.
P.S kolega nie miał żadnych problemów w instalacji.
Pomocy !
jeżeli Twój znajomy z tej samej płyty zainstalował, to niestety Twój czytnik siada
To jakim cudem mogę zainstalować inne gry?
denis to prawda. Czytnik ci siada (albo jest zabrudzony).
To jakim cudem mogę zainstalować inne gry? Każda gra jest w inny sposób wypalana. Skoro 99% gier ci się instaluje a ten 1% (a u kumpli działa) nie, no to jest to pierwsza oznaka, że z napędem jest coś nie tak.
Zrób to co ci polecił faust7, a jeśli nie umiesz rozkręcić napędu no to zrób to co ci polecił PanSmok. Jeśli rada Pana Smoka się sprawdzi oraz jeśli nie umiesz rozkręcać napędów no to wtedy kup płytę czyszczącą.