Dziś zobaczyłem.. Cole original ( czyli biedronko-wa cola made in hoop) o smaku
Wanilii :)
fakt może nie normalna waniliowa ale smaczna :)
Prawie jak w chinach :D
A w jakiej cenie? Bo kupować oryginalną Cole waniliową 1L w Piotrze i Pawle za ~7zł to mi sie nie uśmiecha...
Jest zajebista
Ma_ko Colę smakowe są po 2.50zł za 2l jak zwykłe.
Naprawdę, bardzo dobra. Była jeszcze wiśniowa, ale już nie ma, czego żałuje.
DOWN
Od biedy jak mam ochotę to kupuje tą w wersji light - jakoś bardziej mi odpowiada. Ale Pepsi lepsze.
Szkoda, że jeszcze nie ma truskawkowej lub wiśniowej. To bym już zamawiał ją hurtowo.
6 - tak :) fakt wole wersje light ( mniej słodka) ale waniliowa da się przesłodzić raz na jakiś czas bo jest niezła :)
[7] Ciekawy jestem po prostu jak się ma do zwykłej coli original, bo ja nie jestem w stanie jej pić.
Ja tam wolę zwykłą cole, żadnych smakowych, wam się już we łbach poprzewracało z tego dobrobytu
Ostatnie Hopowo-waniliowe eksperymenty robiłem koło 2003 chyba, pamiętam że butla 2l została wylana w krzakach koło sklepu. Fuj.
Ale spróbuję, a co!
Co do Coca-COli - zero albo light. Zwykła od czasu do czasu, albo do drinków... Za słodka. A ogólnie to i tak nie piję, szkoda kasy i zdrowia na dłuższą metę. Wolę cytrynę albo jakiś naprawdę dobry syrop (Herbapol ma parę fajnych. Tesz chyba.. Tęczynek czy coś takiego... o smaku Pigwowym).
Ale Cherry Coke ta oryginalna jest dobra ;)
Ostatni zaczelem też pić sprita zamiast coli ^^
Mutant z Krainy OZ - Pijesz tylko light czy markowe jak Coca-Cola lub Pepsi?
Ja tam nie odczuwam zbytniej różnicy pomiędzy między Colą z biedrony, a oryginalną Coca-Colą. Smakowa cytronowa to tak samo jak pepsi twist. A Wanilii jest wyborna. piłem we Włoszech jeszcze wiśniową, więc mogła by się jeszcze pojawić w biedronie i taki smak.
Bardzo mnie zaskoczyły te nowe odmiany Coli w Biedronce. Wiśniowa bardzo dobra, ale cytrynowa to po prostu rewelacja. Do tego ta niska cena. Nic tylko brać. Szkoda że jak na razie na półkach ponownie widać jedynie klasyczną. Waniliowej nie miałem jeszcze okazji spróbować.
Freeman992 - Macie w biedronie wiśniową?
Freeman992 - Macie w biedronie wiśniową?
Była na samym początku, potem cytrynowa, a teraz waniliowa, tak partiami się pokazują.
Ostatnio Biedronka mnie ciągle zaskakuje promocjami, ale jak zobaczyłem dzisiaj Tigera w puszce za 0,99zł (!), kiedy w żabce chodzą po ok. 4zł, to już nigdy złego słowa o tym sklepie nie powiem (z perspektywy studenta który oszczędza) :P
To muszę częściej zaglądać jak się pojawiają partiami.
Aż się przejdę jutro do Bierdy zobaczyć, czy jest ta Cola waniliowa. Z chęcią wypróbuję.
[20] Bo teraz w biedronce są jednodniowe promocje na wybrane produkty. Ale 4zł to drogo, max 2zł normalna cena powinna być
Naprawdę, bardzo dobra. Była jeszcze wiśniowa, ale już nie ma, czego żałuje.
U siebie w Biedronce widziałem wiśniową i waniliową do kupienia.
[20] Najlepsze są energy drinki w tabletkach przy kasach, bodajże 24 tabletki za 4 zł, policz sobie sam ile oszczędzasz, szczególnie że te energy drinki są bardzo dobre.
Widzę, że nie tylko ja lubię "biedronkową" Colę :)
Moja ulubiona to cytrynowa, niestety nie zawsze jest. Wiśniowa też dobra, chociaż ja ogólnie nie przepadam za smakiem wiśni. Waniliowa jest świetna, ale tylko raz ją spotkałem w mojej osiedlowej Biedronce ;)
Biedronkowa cola jest zajebista ;) ... i tania
W ogóle nie cę tu robić reklamy, ale produkty z biedronki są bardzo dobre przeważnie ( jogurty z biedronki... i love ;)
Wisniowa byla genialna, musze skosztowac wanilii.
A z aromatyzowanych coli najbardziej tesknie za Pepsi Cino, byla limitowana seria Pepsi w puszkach z dodatkiem Cappucino - genialna.
[25] I bardzo źle działają na twoje serducho.
Energy drink ma nie smakować, ale pomagać gdy jesteś niewyspany i nie czujesz się na siłach. A pijąc je cały czas możesz mieć problemy z sercem.
Co do Coli to też dosyć lubię :)
Jednak u mnie w mieście późno trafiają nowe produkty. Chwilowo mam tylko cytrynową wersję.
Ostatnio też jakieś chrupki nowe kupiłem "Bingo". Krążki cebulowe smakują jak te co kiedyś były na sprzedaż i zniknęły.
To jakaś limitowana edycja specjalna, czy to normalny produkt, który jest po prostu przewidziany w asortymencie Biedry ? Nie mam na co dzień dostępu do tej sieci, więc chciałbym się dowiedzieć, czy i za tydzień lub dwa mógłbym sobie taką waniliową Cocę tam zakupić.
Wykańczacie polską gospodarkę! Precz z zagranicznymi molochami wyciągającymi od nas miliardy złotych rocznie! Wspierajmy nasze przedsiębiorstwa!
Wspierajmy nasze przedsiębiorstwa!
Jeżeli owo przedsiębiorstwo zrobi dobrą colę waniliową, to nie widzę problemu :)
Stalin_SAN [ gry online level: 7 - Senator ]
[20] Najlepsze są energy drinki w tabletkach przy kasach, bodajże 24 tabletki za 4 zł, policz sobie sam ile oszczędzasz, szczególnie że te energy drinki są bardzo dobre.
nie są, przez to że są w tabletkach smakują jak siki bo nawet wrzucenie ich do wody gazowanej sprawia, że tabletka musująca wchodząc w reakcję z wodą "wygazowuje" wszystko co było w tej wodzie i nie da się tego pić.
Qrko może to moja skleroza ale obecna Wanilia Original .. smakuje mi częściowo jak właśnie pepsi cini, fakt brakuje tamtej goryczki po-smakowej ale .. lepsze takie niż wcale
Byłem dzisiaj w Biedronce (Kielce, naprzeciwko galerii Echo) i tam mają póki co tylko wiśniową. Waniliowej albo jakichś innych smaków brak :(
Jak można nazwać sieć sklepów " Piotr i Paweł" , za samą nazwę nie poszedłbym do takiego sklepu.
[37]---> Nie liczy się nazwa sklepu a to co ten sklep oferuje,jednak w niektórych przypadkach nazwa może odstraszać.
Skusiłem się na tę colę original waniliową i niestety żałuję 2,5zł. Smak okropny, nie na moje kubki smakowe.
Z tą colą waniliową z Biedry to pewnie taka sama historia jak z tą migdałową z Lidla - uwielbiasz ją albo nienawidzisz. :) Ja o dziwo... nie natknąłem się jeszcze na nią, ale to może dlatego, że jak patrzę za jakąś cieczą w Biedronce, to zazwyczaj jest to zwykła mineralka.
Akurat PeppCola w Lidlu to jedyna alternatywa by sprobowac u nas DrPeppera. Smak praktycznie identyczny.
Trzeba będzie spróbować tej wanilii :D
U nas została ze smakowych ino Waniliowa. Kurde oby znów dali Wiśniową i Cytrynową w obieg.
Niestety koniec ery smakowych. Od nowego roku nie ma żadnych smakowych :/.
Szkoda, choć ja i tak nigdy nie widziałem żadnych smakowych. Jako alternatywa pozostaje ta smakowa cola (podobny smak jak dr. pepper) z lidla :P
Ja dziś widziałem Winter Cole o smaku korzennym