Ja tez mam problem. I mowie wam to smiertelnie powaznie.
Z moja ukochana jestem od konca kwietnia 2010 roku (szmat czasu, wiem). Od tamtej pory poznawalem tez inne dziewczyny, ale to juz nie mialo dla mnie znaczenia, bo bylem szczesliwy w zwiazku. Problem jednak w tym, ze ona jest o mnie strasznie zazdrosna i mysli, ze ja zdradzam, a nie pomaga mi w tym fakt, ze gdziekolwiek nie pojde na impreze, to pojawiaja sie tam dziewczyny i ona mysli, ze ja wtedy ja zdradzam. A najgorsze jest to, ze ja na serio nic nie robie, moze i mam powodzenie, ale to jeszcze nie zdrada. Ostatni moj kontakt z obca dziewoja byl jak bylem na urodzinach kumpla i kazalem sobie zrobic herbaty, bo zajmowala sie sprzataniem kuchni xD po czym podziekowalem i poszedlem ja wypic w samotnosci, ale oczywiscie nieee, ja juz musialem ja wziac na bok, wymacac, szukac nowej, mlodszej dupy itp. A tak na serio nie jest. Jakbym mogl, to bym wam porozdawal te dziewczyny, zeby moja polowka widziala, ze na serio zalezy mi tylko na niej. A tak to lipa ...
maly ---> Wiem, ze nabralem doswiadczenia. Ale w sumie od grudnia nie dowiedzialem sie niczego nowego. I od tamtego tez czasu zaczelo sie toczyc w dol. Ale mialem nadzieje, ze moze bedzie lepiej :-/
szymon ---> Dzieki ;-)
Nie coś, tylko kogoś. :P
Obejrzałbym jakiś film, ale szkoła rano, spać też nie za bardzo.
D wieczór.
Wiecie co?
Na urlopie, na jedynym sensownym muzycznym kanale (deluxe music, nawiasem mówiąc...) leciał często pewien kawałek.
Na początku strasznie mnie wkurzał, działał na nerwy i w ogóle.
Ale bodaj po dziesiątym, czy którymś tam przesłuchaniu od początku do końca stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że to jeden z najlepszych teledysków, jakie w życiu widziałem!! Także jakby co dajcie mu szansę ;).
Nie wiem, ile ogólnie osób uczestniczyło w tym nagraniu, ale pewnie więcej niż w większości średniobudżetowych filmów.
Stroje, aranżacje, piękny klimat wielkiego miasta i ogólnie wszystko jest masakrycznie zajebiste!!!
Nawet ten gość w spedalonych ubraniach, spedalonych wąsach i fryzurze, spedalonym zachowaniu jest w tym nagraniu genialny. Nawet jego spedalony głos jest świetny :D.
Enjoy!!!
https://www.youtube.com/watch?v=JGhoLcsr8GA
Dobranoc! ;)
Pytanie do snu:
spoiler start
Jak przekonać do siebie dziewczynę, zainteresować ją sobą? Olewanie nic nie daje bo laska sama się nie odezwie ;) Pozdrawiam!
spoiler stop
Ej, przecież głównie z tego jestem znany w Bezsenności! ;) Nie mogę Was zawodzić!
To co ja powinienem robić żeby nie zawieść? Marudzić? Pisać o pierdołowatych problemach już-prawie-nie-nastolatków?
Cyberku - być sobą i gadać normalnie? :)
a kogo obchodzą problemy gdzieś daleko tam, coś tam :D
Avii to taki troll "miłosny" a że wychodzi mu gorzej niż Bizonowi zwykle :D
Aven.. zawiódłbyś nas jak by cie udało zaliczyć związek do udanych czy nawet zamoczyć ;)
https://youtu.be/ENnAa7rqtBM
Mannam jak tam wieczór? :)
A tam powoli i do przodu myślę w co pograć :)
i co by było głośniej i muzycznie
https://youtu.be/Qq4j1LtCdww :)
Pierwszy dzień po wolnym zły nie był. Przeboleć jeszcze jutro, no i mamy piąteczek!
Ten to ma dobrze :) wybiera sie ktos z Was na PGA? :)
Dzisiejszy dzien intensywnie. Obfitowal w rozne, skrajne emocje...
Cho na browar Arxel :)
Diabolo - idealnie pod Twoj charakter nadaje sie Cargo!: Quest for gravity, Zeno Clash i Betrayer. Dwie ostatnie sa w nowym bundlu idiegali :)
DiabloManiak--> Ja wiem, że jestem znany z nieudanych stosunków z dziewczynami ale bez przesady... :(
Diablo Ty to tam cicho bo Tobie nic nie wychodzi :D a na czele tej piramidy nieudolności stoi składnia i poprawne pisanie :P bo żeby Ciebie czasem zrozumieć to...
Taki chorobowy trolling pocisnąłem i siedzę sobie w domu >:D
mannan--> Wiesz dobrze, że poprzednim razem nie poddawałem się przez 3 lata... :(
Aaa wy tak narzekacie, a ostatnio na necie widziałem, ze chłopak zajebista dupę zostawił bo nowa fifa wyszła :D
są rzeczy ważne i ważniejsze, no nie? :D
@Avenger
W odpowiedzi na Twoje pytanie z #206:
Nie wiem ile masz lat i ile lat ma dziewczę. ALE - na w miarę dojrzałe emocjonalnie babeczki działa bardzo często taki sposób - podejdź do niej i powiedz, że chcesz się z nią umówić, że Ci się podoba i jesteś nią zainteresowany.
Wtedy dziewczyna (podkreślam raz jeszcze - w miarę dojrzała emocjonalnie!) sobie myśli - kurde, odważny facet z jajami, nie jakaś miękka pizda i może się z Tobą umówi. Albo udzieli Ci odpowiedzi odmownej, ale w taki sposób, że będziesz się z niej cieszył :).
Uwaga: NIE działa na dziewczyny, które mają kogoś na oku :(...
Na studiach myślałem inaczej, kombinowałem jak Ty itp, ale potem, za radą fantastycznego kumpla, zmądrzałem i było git!
Nazwałem to zasadą "karty na stół" ;).
Uwaga: NIE działa na dziewczyny, które mają kogoś na oku :(...
I takie które nie szukają nikogo :(. Ogółem takty może i dobra, niestety słabo działa jeśli się pracuje w tym samy miejscu no bo co jakby nie.
są rzeczy ważne i ważniejsze, no nie? :D
haha co kto woli ale bez przesady
niestety słabo działa jeśli się pracuje w tym samy miejscu no bo co jakby nie.
Jak mówi złota zasada "nie rwij dupy z własnej grupy".
@Emil
Jakbym pracował u kogoś, to pewnie miałbym żelazną zasadę - NIE romansować w pracy, nie szukać tam kobity. Mógłbym przytoczyć historię bardzo dobrego kolegi, który bardzo źle na tym wyszedł :/. Także ja bym odradzał, ale każdy ma swój rozum.
A czy jakakolwiek kobieta NIE szuka nikogo???
Staaaaaary, bez urazy, ale to totalna brednia! Nie ma stworzenia bardziej łaknącego przebywać w parze, związku od kobiety. Pomijam feministki bo one są beznadziejnie żałosne w swoim zacietrzewieniu i w momencie, gdy taką przytulisz albo porządnie wychędożysz to zaraz zmienia jej się pogląd na życie.
Kobieta zawsze szuka partnera, kogoś z kim będzie mogła stworzyć związek.
Tylko, że niektóre stawiają facetom tak wysokie wymagania, że często potem kończą z żałosnymi gnojkami...
Kiedyś dostałem kosza od takiej... Piękna dziewczyna, taka normalna, życiowa. Można się zakochać. Mógłbym klęknąć nawet przed nią...
I co?
Teraz, od swojego obecnego amanta dostaje po pysku i chyba jej to pasuje. No cóż, ja takich "atrakcji" nie mógłbym jej zapewnić :].
@bizą
Prawidłowo :D.
No właśnie co wtedy ?
Zresztą mam dziwne wrażenie, że w pewnym wieku jedyne miejsce żeby kogoś poznać to praca :(
Arabus
Owszem jest też taka opcja, żeby nie wdawać się w deatale wolą stwierdzić, że nie szukają nikogo nie zaprzeczam.
Arabus, ten przyklad, jota w jote jak u mojego kumpla. Na szczescie nie jest juz z nim.
Na starego marynarza - pije właśnie herbatę z rumem :D
i skoro rum to :
https://youtu.be/SBdC5YT6Vvg
https://youtu.be/cWfjN8w8QvA
https://youtu.be/X2Y7_FSTwYQ
a że morskie klimaty
https://youtu.be/sKGoHPGM7v8
Rogacizna - płakać nie zamierzam po porażkach, co najwyżej się ubzdziolę jak dziki szpak :)
plus nie wiesz że to na mnie Yode w mówieniu wzorowano? :D
Arabus - to syndrom chyba przychylenia nieba :P a później sztokholmski
Emil - wszędzie się da poznać .. no dobrze kolejka do badania do proktologa to zle miejsce ;))
Malutka .. coś dla Ciebie co byś nie poczuła się pominięta
https://youtu.be/D5IBYuD41uQ
Skoro twerking :)
https://m.youtube.com/watch?v=PGUX7cIMwoM
Sluszna uwaga diabolo, wlasnie z kumplami doszlismy do wniosku, ze tej lasce kumpla udzielil sie syndrom sztokholmski.
plus nie wiesz że to na mnie Yode w mówieniu wzorowano? :D
No właśnie nie wiedziałem ale sie domyślałem ;)
@d@m <tuli> będzie lepiej... herbatki? :)
Różki - wiesz bo trzeba być chaosem :)
spójrz na linki muzyki choćby co wrzucam..
Mały i albo została gdzieś tam jedna pracująca komórka mózgowa lub własny wybór
Dzieki, Diablo :-) Herbate juz sobie zrobilem. Od wczoraj czuje sie w sumie nieco lepiej.
Nadrabiam 3 miesieczna prokrastynacje z badaniami do lekarza - dzis krew pobierala mi b. ladna i mloda pielegniarka :3 Rok akademicki za pasem, od metra nauki bedzie, ale moze uda mi sie kogos poznac.
Chłopaki - pijanym nieco już teraz jest i na szczerość mnie jak zwykle bierze, ale dam Wam swoją radę z uczciwego serca płynącą:
NIE SZUKAJCIE I NIE BIERZCIE SOBIE DZIEWCZYNY NA STUDIACH!!!
Ja skończyłem cudowny, ukochany, klimatycznie najlepszy (w mojej opinii :]) WPAiE dzienny, na uniwerku w moim ukochanym WRO.
Jedną, jedyną rzecz bym zmienił: pozbyłbym się dziewczyny ze studiów!! Chłopaki, gdyby nie moja zjebana "związkowa uczciwość" to bym wykopcił piękną doktorantkę na zaliczeniu półrocza! Kurwa mać, cholera jasna, no pół mojego roku o niej marzyło i moczyło kołdrę w łóżku, a ONA sadziła się na mnie.
A ja byłem tak głupi, że miałem wtedy babę!! I w konsekwencji zdawałem w trzecim terminie...
KURRRRWWWWWW!
Tak, żałosne, wiem :(...
Diablus, ano tak, na szczescie poszla po rozum do glowy. I powiem nieskromnie,ze mialem w tym swoja role. W glebi wiedziala, ze to nie tak jak powinno byc. Ale byl to jej taki pierwszy chlopak no i trzymala sie go. 3 jak nie 4 lata sie dziewucha zmarnowala. Wiec chyba i wlasny wybor i dzialajaca ostatnia szara komorka
A potem takie patologie w rodzinach sa... :(
Arabus - a 3 "herbata" poszła .. na olanie lub wymyślone krzywdy kobiety nic nie poradzisz :)
Głupi ze kogoś kochałeś czy byłeś wierny własnym zasadom? :)
Jak uważasz że to głupie to ... unikaj mnie :D
raczej czymaj <m>
@d@m weź większy młotek ;)
może ile to u Malutkiej nic nie poradzi może polataj nago po okolicy? :)
Moze ktoras sie skusi na Twoj przyro... st masy :)
Diablo na taki sposob gorace czternastki wyrywa pod gimnazjum :)
@Diablo
Ja teraz taki mądry figo fago z perspektywy czasu jestem :D. Z moją dzisiejszą wiedzą i doświadczeniem to wiele rzeczy zrobiłbym inaczej :(...
Przede wszystkim, moim zdaniem, nieporozumieniem totalnym są "stałe związki" na studiach. No kurde przecież to czas, który powinniśmy poświęcić na "naukę" - cokolwiek by przez to rozumieć :].
Ogólnie nigdy, z nikim nie wiązałem się myślą, że związek nie przetrwa, zawsze wszystko było na poważne. Jestem cholernym konserwatystą w niektórych kwestiach ;).
ZAWSZE jestem i byłem wierny zasadom - honor ponad wszystkim! Do tego stopnia, że starszy brat drwi ze mnie, żem głupi bo wierny.
Dlatego teraz mogę z czystym sumieniem pisać to, co piszę :). Baby na studiach to BŁĄD :D!!!
A tak nawiasem mówiąc, nie narzekam ani trochę, ale czy kurrrrna naprawdę jestem najstarszy w towarzystwie ;)???
Arabus rocznik i miesiąc misiu zobaczymy, kto starszy :D
i konserwatyzm nie jest zły :)
Co mozna rozumiec przez 'naukex? Ano, to, ze zawsze mozna uczyc sie biologii stosowanej i chemi (miedzy) organicznej :) :)
@Diablo
`84, druga połowa, bez wstydu :).
Ale mi się na wspominki zebrało, studia i w ogóle ;)...
Arabus - 82 listopad :> bo...
https://youtu.be/PVJ7OiOIszE
Malutka - przez naukex nic ale coś może im chyba może pokazać? ;>
cisza znów? ;P
https://youtu.be/iw1SwzyWGvo
Czy tylko ja nie nawiedzę jak siedzę w ciszy? :)
Tak, tylko Ty :D
Haha no właśnie skończyły sie wakacje! :D <poker face>
Diablo ---> nestor wątkowy hehe
'86 here
Jeden z moich ulubionych utworów dla Ciebie (koniecznie przesłuchaj całość) ---> https://www.youtube.com/watch?v=7C5qfMfhjZk
btw. dopiero teraz sobie uświadomiłem, że dzisiaj rozpoczyna się rok akademicki, także ---> studenciaki marsz do nauki :D
Xin - hłe hłę wystarczyło przewinąć ( czy zobaczyć czas utworu) ...
Malutkie różki - każdy ma jakieś wady :)
https://youtu.be/WhBM9xxkiFA
moja wina że wole żeby coś mi w tle brzmiało? :)
od muzyki po dyskusje polityczne..
mannam - https://youtu.be/r3RyQK6wjAQ
Dzień dobry niestety po czterech dniach czas wracać do pracy przejebane strasznie.
Kurde wy starzy jesteście, co prawda ciut młodszy jestem ale jakieś doświadczenie mam, więc młodsi powinni słuchać arabusa bo dobrze chłop gada, ogółem poważne związki do pewnego wieku to strata czasu z wielu powodów tych już wspomnianych ale nie tylko, kurde gdzie ja bym teraz był gdyby nie to,a tak co staracie się dbacie a potem taka wam powie, że ma wyjebane True story.
Bry. Jeśli temat aktualny, a pewnie wiece, to jam '89 :)
emil - do pewnego wieku związki to nie strata czasu. Człek uczy się na błędach, zwłaszcza cudzych. :)
Dzisiaj ode mnie :)
https://www.youtube.com/watch?v=loTcZHoIYfQ&
O kurwa jak seksownie jestem mlody
'92 sie klania
HAHAHAHAHAHAHA
I TERAZ POWINNISCIE UZNAC, ZE W WIEKU 23 LAT W DUPIE BYLEM I GUWNO WIDZIALEM, WIEC NIE MAM POJECIA O ZWIAZKACH HEHE
No widzisz szymon, myslałem, żeś starszy :)
emil - marzec, a Ty? :)
Niedawno zakończyłem swoją przygodę z Fallou shelter. Spoko gierka, tylko wywala niemiłosiernie często do pulpitu. Poza tym skończyłem po pierwszym ataku Szponów, akurat jak dobudowałem drugi segment Reaktora nuklearnego. No i szpony jak to Szpony, z 66 osadników zostało 7, w ciągu niecałej minuty. :)
O kurwa jak seksownie jestem mlody
'92 sie klania
Nie ciesz sie :D
'00 sie kłania :D tzn 2000
I tez myślałem że jesteś starszy. ;)
A właśnie tak w temacie gier androidowych. Zna ktoś jakaś grę o inwestycjach, własnej firmie? Po prostu żeby był ten ekonomiczny motyw ;)
SimCity BuildIt!
Lolz, tera pacze i faktycznie 6MB. W końcu! Jeszcze dwadzieścia lat i Gol będzie oferował to, co fora oferowały 5 lat temu w tej kwestii :)

No i amen :/
->
W ogóle zauwazyliście że limit obrazka wynosi teraz 6 Mb ? :)
Edit
Aaa jednak działa ;) tylko wyczyścić pamięć sklepu play i wszystko ok :)
Zaraz ściągam i testuje :)
Przynajmniej jest te 6. Zreszta...jaką byś musiał mieć rozdzielczość żeby te 6mb przekroczyć :)
A te 1.1Mb na tak wielkie forum to było żałosne. Nareszcie porpawili :)
kupiłbym sobie trylogię Bioshocka na Steam to cały czas jakieś komiczne ceny na Allegro. 5 dych? wtf.
śmieszne, bo jedynka mi się naprawdę podobała, a nie grałem jeszcze w 2 i infinite.
Infinite jest za jednego funta, którego Ci zwrócą jeśli zagrasz :) soprawdz w plebiscycie Golden Joystick :)
Pierwsze parę minut grania w te Simcity i podoba mi się ;) androidowe gry z budowaniem domów przeważnie mają zniechęcający interfejs i idiotyczny gameplay a to jest całkiem inne :) w końcu stworzone przez EA :).
Ja nie grałem nigdy w żadnego Bioshocka, Fallouta, Wieśka, Gothica (!), Morrowinda czy GTA 5 :D

Zbadaj kuroniu :) Ja zagłosowałem, ale coś sie posrało (służbowy komp) i gdy wklepywałem w gmg voucher obnizający cenę do 1funta nie trybiło jako poprawnego i musiałem obejść się smakiem. Próbowałem potem jeszcze w domu, ale mozzilla przy trzeciej kategorii sie poszła odmawiac posłuszeństwa :)
Skoro biząnie tutaj jesteś to ja to tylko tu zostawie :D Dokładnie, zawsze stawią mocny nacisk na granie z innymi graczami i pozyskiwanie od nich dóbr czy sojuszy, a tutaj nareszcie singleplayer :)
Na dobranoc dla niektórcyh :) https://www.youtube.com/watch?v=bV-hSgL1R74&
Diablo ---> Ja mam latac po okolicy nago? xD Lepiej nie, mieszkam kolo podstawowki :-D
Polecam pizzę Donatello Calzone Z kurczakiem i sosem bbq z Biedronki! :)
Jezu Diablo, to że Ty tak robisz to nie znaczy, że adasko. On jest normalny. Dlatego celuje w gimnazjum! :)
maly ---> Przez Ciebie mam ochote na pizze :-D
Ja w gimnazjum? :-P Nie, nie, ja chce ~20-latke :-D
No to wiesz, adaś co jutro zrobić na obiad :D
Ni nie diabolo, ja tak włąsnie liceum/technikmu :)
Mały już któryś raz z rzędu polecasz tą pizzę, chyba bede musiał wypróbować :)
Dzień dobry, wstajemy!
Przedtem kiedyś kiedyś polecałem też z Donatella, ale kurczak, papryka. Tutaj to calzone barbeque. Calzone, czyli pieróg z włoska, to zawinięta pizza z ciastemm po obu stronach :)
Malyb
Sierpień więc jesteś ciut starszy.
Co do gier to ostatnio kupiłem ps3 i ogrywam całe god of war od początku zajebiście wciąga.
Marzy mi sie tak ogarniecie wszyskich czesci Kratosa. Przeszedłem wszak dwie pierwsze na PS, ale jeszcze tryójkę, Wstąpienie, Chains of Olympus, Betreyal i Ducha Sparty trzeba przerobić :D Bo te trzy ostatnie z PSP, ale jest zremasterowana Kolekcja na PS3 :D
Mam trylogię w edycji kolekcjonerskiej, i do tego wstąpienie i tyle wystarczy, za dużo gier żeby zagrać we wszystko.
~8h przegralem w Tomb Raidera. Juz wiem, co bede robil na sylwestra :-D
maly ---> Nie mam takich umiejetnosci, zeby zrobic pizze samemu :-D
Emil - a biblioteka Steama pokazuje 150 gier... :( Po starszy trochę nawet jestem :)
adaś - Co nie, wystarczy mąka, drozdże, trochę wody gazowanej i kasza manna do ugniatania. Na ciasto, oczywiście, potem przecier pomidorowy i zółty ser. A potem leci jak wlezie i do piekarnka na pół godizny :) Ale oczywiście samo ciasto odpowiedni swój czas musi urosnąc Z resztą polecam przepis Ogińskiego. Korzystał z kilku jego przepisów zanim był sławny, wiec jest zajebisty. Same przepisy na prawde dobre :)
Ogladam Sense8. Skończyłem 9 odcinek z 12 i musze powiedzieć, że n prawde świetny serial. Jeśli kogoś nie razi wątek sci-fi i gejowskie obyczaje to śmiało oglądajcie :)
Tymczasem ide spac, dobrej nocy :)
maly ---> W mieszkaniu nigdy nie uzywalem piekarnika, w zasadzie nie wiem nawet, czy dziala :-D Swietna pizzerie mam rzut beretem, wiec raczej tam pojde w tygodniu ;-)
W te wakacje zrobilem tylko kilka przepisow z 4 Hour Chef Tima Ferrissa, wiec srednio mam doswiadczenie w kuchni :-D
Ale bede probowac cos robic dalej, sprawdze Kocham gotowac - wszystkie potrawy, ktore robil wygladaly bardzo smacznie :-D
@d@m co będziesz robił? grał w Tomb Raidera na nude patchu :D
I jak tam piątkowe wieczory?
Co do Gothika, gram w gry z serii niewiele krócej niż żyję, wyspę Khorinis znam na pamięć, odkryłem każdą jaskinię i ścieżkę, a mimo to gra dalej mi się nie nudzi.
A w kwestii Gothika 3, niedługo będą cztery tysiące godzin. :)
Szkoda tylko, że późniejsze tytuły studia tak udane nie były.
Diablo ---> xD Myslalem o Wiedzminie 2, bez zadnych nude patchy :-D
maly ---> Wyglada swietnie :-)
Seksowna pizza. Ale jestem glodny. Hymmm
Chyba wkrotce zestaw mistrzow pojdzie w ruch
Raczej smaczna :P
ktoś z bezsennych dostał kawałek ? ;) czy malutka jak to zwykle sama wcięła ? ;)
D wieczór wszystkim!
Weekend spędzony u koleżanki w Poznaniu uważam za całkiem udany. Było prawie wszystko, co facetowi - wolnemu elektronowi - potrzebne do szczęścia. Pyszne żarcie, smaczne piwko, dobra whisky i potem "deser", duuuużo "deseru" :D.
Pizzę akurat też robiłem, również w sobotę.
@Maly - z jakiej mąki robisz? Ja od siebie polecam taką o nazwie farina, typ 00. To specjalna włoska, bardzo drobno mielona mąka. Do kupienia np w Piotrze i Pawle, ale również w innych sklepach z dziwną żywnością. Jest dosyć droga, około 6 do 10 zeta za kilo, ale ciasto wychodzi duuuużo lepsze niż ze zwykłej pszennej!
Chociaż jak teraz patrzę na Twoją to bym opierdzielił z chęcią, nieważne z jakiej mąki :D. I łyknął szklaneczkę Jima :].
DW
szymek - dzięki :) zestaw mistrżów? Piwo plus kebab w sensie?
Diablo - a jak myślisz? Jeszcze na nastepny dzień zostało? :)
arabus - ano widzisz, taki to pozyje :D Jak mąka? Zwykła tortowa 450, plus kasza manna do posypania przy wałkowaniu. :) A wcześniej przed wyłożeniem do miski na wyrosniecie, oblac troszkę wodą :) Mam u siebie Piotra i pawła, wiec zainteresuje się, dzieki :)
UWAWAGA! Plot Twist!
spoiler start
To jedna z trzech pizz, niestety nie mam zdjęcia, która złapało wszystkie 3, kuzyn zrobił jak były dwie podczas kładzenia "sosu" :)
spoiler stop
Tak czy inaczej, dzięki panowie za docenienie :) Chciałbym mieć lepsze zdjęcie, ale niestety telefon ma fatalny aparat :(
Ciekawe co to może być?
https://www.youtube.com/watch?v=eAQmt-60nUY
Leci jakiś badziewny film na polsacie, ale zona badziewna to to nie jest :D
To on ma przyjaciół? :D
Historia sprzed paru dni. Napisałem takiej jednej randomowej lasce, że jest ładną i atrakcyjną dziewczyną. Od razu "mam chłopaka, sory" . Ale ja napisałem tylko, że jest atrakcyjna, a nie "zrób mi loda"... Dziwna laska, nie chciała zrobić... :(
D wieczór!
Witam z kuflem pszenicznego w dłoni :D.
@Maly - no to laska matoł albo jakaś rozchwiana emocjonalnie. Chyba mało latek ma ta piczka, co ;)??
Kiedyś przywoziłem sobie tą mąkę z Włoch, po 10-20 kilo od razu. Ale dawno nie byłem... A tam w przeliczeniu na złotówki kosztowała 3 złote.
@Emil - piękny wybór, na pewno jeden z lepszych przyjaciół do wieczornego towarzystwa :>.
Taka jeszcze mała uwaga po weekendzie w Poznaniu, nawet nie wiem, czy ktoś stamtąd tu jest więc bez urazy...
Wyjdę może na szowinistę, ale rynek poznański jest zwyczajnie duuuużo brzydszy od wrocławskiego... To znaczy portale, kamienice, fryzy na nich i inne ozdoby są architektonicznie piękne, ale prawie połowa kamienic jest strasznie zaniedbana. Są wręcz paskudnie brzydkie! I te powybijane okna :/.
Chyba Poznań nie ma szczęścia do prezydentów...
A już w ogóle prawie się zagotowałem jak zobaczyłem tą śmierdzącą budę w którymś z rogów Rynku, squat, czy jakoś tak. Kto na to pozwala? Ja bym puścił budę z dymem :D.