Ale temat wczoraj rozwinal.. Nie starczy mi czasu na przesluchanie wszystkich linkow, wjec nadrobie to pozniej.
Liluch, dzieki za slowa uznania :) Ty stara franco wenecka :D
What? Ale ja nie mam żeber.
No jak Marylin Manson :D
Interesting... oprocz kilku osob przed klubem i pubem na miescie puustki, zywej duszy :D
Anyway dzisiaj jedna znajoma z silki powiedziala "Mam nadzieje, ze bede Cie tu czesciej widziec...". Trzeba podzialac :D
Na dzisiaj
m.youtube.com/watchv=CSvFpBOe8eY
Jak juz jestesmy przy klimacie to moze ktos wypowie sie nt Avenged Sevenfold? Pewnie gdzies slyszalem jakis ich utworek, ale nie m oge skojarzyc, a widze, ze wiara sie tym jara :D
Malutka coś popsułeś w linku :)
i jak mija noc? :D
młoda Agnieszka Włodarczyk <mniam> :D
Przez kiepskie samopoczucie zasnąłem kilka minut po 20.00 i już jestem wyspany :/ Co robić o tej godzinie?
Mirek dostał bana, ale ukrywa/ukrywał się pod inną ksywką.
Co do pikniku GOLa, to ja z matmafanem się wybieramy. Możliwe, że jeszcze dołączy jeden znajomy. Na tą chwilę jestem zdecydowany :)
Zdarzyło się wam kiedyś, aby na pierwszym spotkaniu dziewczyna zapytała wprost ile zarabiacie?
Arxiu tak i unikaj jak ognia takich.. ;D
btw co z propozycja z 176 bo ciągle zaległe ;)
Przegapiłem posta, sorki. Noo oczywiście, że wciąż aktualne, musiało tylko nabrać mocy urzędowej :D
O ile pamiętam to jesteś z Warszawy? Mam już kupiony bilet na przejazd do wawy i z powrotem 04.06 - 08.06 więc piwo jak najbardziej wskazane!
Hm.. A jeśli ma fajny biust? W którym momencie biust przestaje być wyznacznikiem i lepiej dać sobie spokój?
Swoją drogą nie pamiętam kiedy ostatni raz brałem udział w wyborach, ale ostatnio w pracy przeszliśmy się do urzędu - mamy rzut beretem - i złożyliśmy wnioski o wpisanie na listę uprawniającą do głosowania w Krakowie..
Arxiu bo już sam czujesz ze coś tu smerdzi :D
nie pyta się czy umiesz tańczyć ,co lubisz, jakim ludkiem jesteś .. tylko chce wykorzystać forsę ;D
i piwo to po tylu latach odsetek ;)
i tak wawa :D
Jak Liluchna mówi, unikaj takich. Od razu skojarzylo mi sie z: :D
https://youtu.be/sMkL-IH-SlY?t=2m35s
A mnie znów podrywa 40stka... Jak rzyć?
Malutka nie robisz się coraz młodsza .. plus wiesz to zawsze jakaś wielbicielka ;)
Ostatnio aż nadto :D Ale przyznam, że całkiem sprawnie kręci pupcią, nawet jak chodzi, wiec.. :D
Mija 12 godzina spędzona w garażu... :D
Jak sie spieprzyło to trza naprawić ^^
Nie no to trzeba mieć mistrza...
...bo ogólnie to siedzę w tym garażu żeby wymienić przerzutkę bo starą rozpieprzyłem no i musze też wymienić linke bo stara była postrzępiona a że jest trochę późno to sklepy pozamkyane to musiałem przełożyć ze starego roweru. No i siedze i już godzine przekładam tą linkę przez pancerz i okazało się że....jest za krótka :)
I właściwie nic nie zrobilem przez prawie 13.5 godziny poza rozkręceniem roweru i wykręceniem linki od przerzutki ze starego roweru.
Ej no ja nie pije :D jak już to 10 godzin picia plusa (te siki, ponoć energetyzujące) i chyba działa bo tylko o 2 miałem taki chwilowy stan że mi się zachciało spać ale walnąłem szybko cały kubek tego i już było ok.
A teraz finał nocki, udało mi się to naprawić, poszedłem do szopy i okazało się że jest tam jeszcze jeden rower (oczywiście szybko mi się o tym przypomniało) no ale byle działa.
BTW kupon STS wypisany ^^
witam rowniez :)
jak tam weekend majowy mija? u mnie właściwie wiele się nie dzieje. dzisiaj byłem na rowerze zrobić mały maraton (moze ze 20 km zrobiłem, wiecej cos mi sie nie chcialo :p). jutro planuje ze znajomymi grilla, o ile pogoda dopisze. choc na deszcz sie nie zanosi, wiec powinno byc dobrze.
Matura trochę boli.
Mija zwyczajnie. Jak dla kogoś, kto nie ma głębszych ambicji, to przesiedziało się przed komputerem cały dzień. Niestety.
Trzeba coś zmienić w najbliższym czasie. W szczególności na myśli mam znalezienie jakiegoś zajęcia, co by nie skupiać się tylko na tworach elektronicznych.
Dzisiaj pogoda była bardzo ładna. Zero chmur i deszczu (lubelskie).
Matura trochę boli.
Nie przejmuj się. Nawet jak zdasz, to na nic Ci się to przyda.
Rekin - powodzenia. Będzie dobrze. Każdy się bał matury, a później się śmiał z tego po czasie :P co zdajesz, jesli mozna wiedzieć?
Japko - no i dobrze że masz plany to zmienić :p, po co w domu siedzieć. Wolne jest, choćby przejść się, w piłke z kumplem pograć czy nawet do kina czy na jakiś basen pójść. :)
Dzień jak najbardziej aktywny, cała majówka zresztą też.
Jutro chyba bardziej nastawię się na odpoczynek, w końcu niedziela.
Ech, lapka mi się odpalać nie chce, a w tv nic ciekawego nie leci.
Chyba się odwrócę na drugi bok.
Wolne jest, choćby przejść się, w piłke z kumplem pograć czy nawet do kina czy na jakiś basen pójść. :)
19 lat na karku, to za piłką biegać mi się nie chce (ze znajomych też straszne zgredy).
Basen oddalony o 20 km od mojej miejscowości, co jest trochę nieopłacalne, jeżeli chodzi o koszta.
Kino jest jeszcze dalej... :D Tak to już jest, jak mieszka się na wsi.
Pasuje grilla jakiegoś zrobić. Nie widzę innej możliwości. :)
A ja mam maturę za rok, bo uczęszczam do technikum. Żałuję tego wyboru, ale czasu niestety nie cofnę.
Ogólnie to uważam, że edukacja ponadgimnazjalna nie jest potrzebna w żadnym stopniu. Wystarczyłoby stworzyć 4-letnie gimnazjum i to wszystko.
W liceum/technikum jesteśmy zmuszani do przyswajania kompletnie niepotrzebnych nam informacji.
emil - Z rozszerzeń tylko angielski i polski. Można się kłócić o to, czy matura jest ważna czy nie. Ale zdana matura otwiera jednak jakieś nowe ścieżki w przeciwieństwie do nie zdanej.. Nawet jeśli to ma być pare lat obijania się na jakichś bzdurnych studiach. W każdym razie ojciec zawsze mi mówił "Zdaj mature, a potem sobie rób co chcesz. Mając mature, przynajmniej zawsze będziesz miał wybór."
Jedyne o co się boje to matma. Od tygodni robie codziennie arkusze maturalne i zawsze się jakoś udaje, ale kto wie co będzie we wtorek.
Nie przejmuj się. Nawet jak zdasz, to na nic Ci się to przyda.
Jeszcze rozumiem jakbyś był po maturze, studiach, miał ze 30 lat i wtedy byś tak mówił z własnego doświadczenia. Ale w sytuacji kiedy mature masz dopiero za rok... No cóż, ja o zaletach posiadania matury się nie wypowiadam z tej samej przyczyny.
Kurcze, ale niby "Każdy się bał matury, a później się śmiał z tego po czasie", a jednak w zeszłym roku sporo osób płakało.
Jestem przerażony. Nie wierzę, że są trepy, które usprawiedliwiają zabójstwo kibica przez policję.
Za tydzień muszę dać znać czy idę na wesele, a jeśli tak to czy z +1..
Z drugiej strony dowiedziałem się od panny młodej, że ma być dużo wolnych dziewczyn.. Pytanie jeszcze jak z ich urodą, no ale może nie takim złym pomysłem będzie pójście samemu.. Nie wiem czy znajdę w tydzień jakąś godziwą dziewczynę.. Poza tym daawno na weselichu nie byłem :)
Bitten - jak wszędzie - a że ni uja nie wiesz gdzie wylądujesz w pracy to ..
Glob3r umrzeć można od walnięcia pięścią :P
Cyber rekin - a to zwykły egzamin :)
Dziś sobotnia noc a wy już śpicie?
No a kto normalny śpi w nocy? Przecież to najlepsza pora żeby posiedzieć w spokoju i ciszy :)
W nocy śpią tylko nudni ludzie którzy nie mają nic do roboty bo...są nudni :P
W nocy śpią tylko nudni ludzie
Przez cały dzień grinduje w grach mmo, a przez cala noc czytam książki i ogladam filmy, nie mam czasu na spotykanie się z przyjaciółmi, czy ja jestem nudny?
Saito za te przedwczesne otwarcie masz bana ;)
No nic.. To kończę tą niedzielę, a wraz z nią majówkę. Szkoda, że tak szybko wolne mija niestety :/ Powracamy do codziennych obowiązków, 4:40 pobudka. Dobranoc.
2-3h to trochę mało, bym normalnie funkcjonował (chyba, że bym miał wolne na następny dzień), ale 5h styka. A że często w godzinach nocnych oglądam dość często jeszcze jakiś film to mnie tu nie ma. Tak to właściwie co wieczór przesiaduję do 3 i wstaję ok. 8 rano ;)
Grill wypalił, choć jakoś wybitnie ciepło to dziś nie było. Bluzy były potrzebne :P
Powitał.
thomas - dobrej. Ja o takiej godzinie bym miał problem wstać :D
Thomas
Pewnie u niego była już 22.00 ale zegar GOLa dziwnie chodzi :D
Ja to przeważnie chodze spać dwa dni o 3-4 a potem musze tak o 24-1 zeby sie wyspac i znowu 3-4 i tak w kolko.
Jeśli faktycznie cały dzień (od przyjścia ze szkoły do nocy) przesiadujesz przy mmo to samo to kwalifikuje Cię do nudnego człowieka ;)
Ja przeważnie śpię 2/3 godz. :)
To chyba od niedawna, bo w takim trybie już dawno byś zmarł z przemęczenia organizmu.
Ja, jak mam wolne to śpię około 9-11 godzin. A gdy mam zajęcia, to 6-7 godzin.
Jeśli faktycznie cały dzień (od przyjścia ze szkoły do nocy) przesiadujesz przy mmo to samo to kwalifikuje Cię do nudnego człowieka ;)
Każdy ma jakieś swoje zainteresowania, pasje. :P
Powracamy do codziennych obowiązków, 4:40 pobudka. Dobranoc.
Dobranoc. Zazdroszczę Wam, że będziecie właśnie pracować od jutra. Sam wolałbym podjąć się pracy i czerpać z tego pieniądze, niż siedzieć w szkole i marnować czas.
Ale ten czas zapierdziela... Niedługo wakacje. ;(
Chciałbym wrócić do tych beztroskich gimnazjalnych lat.
japko - a ja z kolei bym chciał wrócić do szkoły i znów "marnować czas". Najlepsze lata :) Niedługo się przekonasz :]
9-11h spac? Ja bym nie umiał. rozumiem, ze wolne ale bez przesady. :P
The Larch
Łyczku, akurat z boksem to tak u mnie średnio, jeśli chodzi o zainteresowanie :P Jakbym lubił ogladać to pewnie bym wstał/nie kładł się.
Jasne :) Dla mnie to było wyczekiwana noc od 4-5 lat. I oczywiście z wynikiem jaki chciałem.
Dobranoc Wam :)
Mam pytanie. Czy jak pójde na mat rozszerzoną to maturę mam z mat rozszerzoną opcjonalnie czy obowiązkowo? I czy da się pisać i rozszerzaną i podstawową gdyby rozszerzona nie wyszła ??
Btw. Właśnie skonczylem czytać biblie szatana od lavey'a i zostałem apostatą, Odynie, Świętowicie witajcie!! Uwolnilem się od tych glupstw sączonych niczym jad przez chrześcijańskich kapłanów z pokolenia na pokolenie. Na prawdę polecam lekturę!
Witam!
Aż z ciekawości spytam: Od kiedy jestem pakowaczem folii? I gdzie tak niby wcześniej napisałem?
Btw. Właśnie skonczylem czytać biblie szatana od lavey'a i zostałem apostatą, Odynie, Świętowicie witajcie!! Uwolnilem się od tych glupstw sączonych niczym jad przez chrześcijańskich kapłanów z pokolenia na pokolenie. Na prawdę polecam lekturę! Polecam wstąpić do Ruchu Palikota!
Dla mnie 7h snu to takie minimum. W tygodniu często śpię mniej, coś koło ~6h. Zdarzało się, że w weekend sypiałem po 9/10/11h, a czasem nawet przesypiałem cały dzień, po prostu uwielbiam sen :)
Dlatego też nie przesiaduję już w bezsenności tyle, co kiedyś. O 22.00 z reguły już mnie nie ma, a że dzisiaj pospałem pod weczór, to i kilka minut dłużej mogę posiedzieć. No niestety pobudki o 4:40 nie są łatwe, ale praktycznie jak wstaję, to jest już widno i tragedii z chęciami nie ma. Nie to co zimą, jak było ciemno i człowiek kręcił się jak jakiś otumaniony :)
Bizon - zegar GOLa spieszy się o minutę względem zegara Windowsa.
Łyczek - miałem oglądać, ale gala zaczynała się 0 3, wiec przed 6 byłaby walka, to bym nie czekam, obudziłbym się. NO ale o tej godzinie jak zaczynała się gala leżałem z ryjem w misce ;)
Anyway, ja to i tak zawsze niewyspany chodze, zwłaszcza jak otworze oczy i widze za oknem szarość..
Pogadałem dzisiaj troche z tą znajomą z siłki. Dalej sympatyczna, milutka. Trzeba zadziałać, tym bardziej, że sama przystopowała by zamienić słowo ;)
A solar eclipse is like a woman breast feeding in a restaurant. It's free, it's beautiful, but under no circumstances should you look at it.
Yup. W zupelnosci sie z tym zgadzam.
tak btw. w nawiązaniu do [256] to na co preferujecie patrzeć u kobiet jako 1 na piersi czy pupe? Lub poprostu co wolicie. Wiem ciężki wybór ale ja zdecydowanie na to drugie. Panie w wątku też mogą odpowiedzeć :P Bajzon nie bo za młody :P
Edit:
@@d@m ---> zbereźnik :P No wiem ja też najpierw włosy i oczy ale pytanie było zawężone.
@Emil ---> oczywiście twarz najważniejsza.
maly ---> W przedziale byla matka karmiaca kilkumiesieczne dziecko.
Xinjin ---> Wlosy, oczy.
Haha nice one @d@m ---> niezwykle trafnie! Wiadome, że jak od przodu to pozostaje jedna opcja a jak od tyłu to druga.
Miałem napisać to co Adam, asle skubany był szybszy. Jak emil, najpierw buzia, potem cycki :D A jak tyłem to najpierw nogi i gładko przechodzę w górę na tyłek :D
Chociaż nie - z przodu jest jeszcze jedna zacna opcja - if u know what i mean.
@maly ---> to ja odwrotny kierunek. Pupa i zjeżdzam w dół.
Bajzon nie bo za młody :P
A nie pieprz głupot :D właśnie w moim wieku to się najbardziej patrzy na te wszelakie wypukłości :D
Z tych dwóch no to pupa :P ale zawsze pierwsze patrze na twarz :) w ogóle milsze dla oka jest patrzenie na jakąś ładną dziewczynę niż na dupe jak szafa ;) takie moje zdanie.
Xin - zazwyczaj, nie zawsze, wiadomo, ale zawsze zwracam uwage na uda :)
No, jeden numer więcej. ;)
w ogóle milsze dla oka jest patrzenie na jakąś ładną dziewczynę niż na dupe jak szafa ;) takie moje zdanie.
Moje też :)
Ale dupeczka ma nie byc jak szafa! Chociaz fakt, lepiej sie patrzy na ladna z twarzy a grubsza niz na brzydka z zajebistym cialkiem :)
Kurde, nie wiem jak w innych stacjach, ale dobrze, ze jezdze na Shella. Pracuja tam dwie bardzo ladne dziewczyny, zupelnie inne, ale tak samo piekne... jedna taka typowo z twarzy taka twarda, ale troche wyuzdana, a drugi kotlecik to taka przesliczna szara myszka. Obie brunetki :D Druga, Iwona, moja faworytka :D
Yify wstawił Jupitera Intronizację idem oglądać
Ocena na zfniych pomidorkach nie nastraja zbyt optymistycznie... jedynie dla Mili mozna obejrzec, ale i tak sredbio tam wyglada.
Pogram troche w Dead Space 2. W Full HD na najwyzszych w stalych 30 klatkach, a gra wyglada bardzo ladnie. Great succes! Pierwsza "normalna" gra, ktora uruchomilem od bardzo dawna na takich detalach.
Ufffff dobrze że nie obstawiałem wczoraj ligi NHL.
Washington Capitals 1-0 New York Rangers
Btw. Wreszcie obejrzałem całego Władcę Pierścieni :)
Jupiter mnie nie intyresuje. Oceny i opinie tym bardziej nie zachecaja :p A Milę tak sobie lubie (wybacz mały :D).
Dead Space 2 na full hd tez mialem okazjie przejsc. Robil niezle wrażenie, a optymalizacja naprawde jest swietna.
banan - akurat tez jestem w trakcie ogladania wladcy. kupilem sobi fajne wydanie na dvd (staroswiecki jestem, jeszcze dvd uzywam, ale filmy sa trzy razy tanse niz na b-r..) ostal mi jeszcze powrot krola. w tym tyg mysle obejrze.
Nie wybaczam ci
Jednym sie podoba, a drugim nie. No ale Ksiezna Kate nam wszystim sie podoba co nie? :)
Wstyd przyznac, ale do tej pory nie przerobilem filmowej trylogii wladcy. Na Hobbitach bylem w kinie, ale wladcy nie. Powiesci przeczytalem, tym bardziej wstyd :)
Malutka bo ty od zawsze masz pociąg do krótkich małych dzieł i bohaterów ;D
Dlatego ciągle walczysz w sypialni ! :D
diabolo - zwykla, ale i tak sie zachwycam. choc az takim fanem fantasy nie jestem, wiec zwykla mi wystarczy. ;]
mały - no to od tyłu pojechałeś. raczej hobbit>władca, wiec nie ma na co czekać :P Choć ja hobbitow (jeszczze) nie ogladałem, ale domyslam sie że sa grosze :D
A ja nie oglądałem ani nie czytałem żadnego hobbita ani władców pierścieni i czuje się z tym dobrze ;)
Liluch, poszlo Ci to nadzwyczajnie gladko. Gladko jak Twoj ogolony row. Teraz juz wiem czemu nie spisz po nocach. Czekasz az w koncu ktos Cie zezchce i wejdzie Ci w koncu do wyra :)
Emil - to szukaj po cda wersji rozszerzonej - jest mnóstwo świetnych scen jak np konkurs picia :)
Malutka - zazdrościsz depilacji? ale wiemy że ty używasz zapalniczki i dezodorantu :D
spoiler start
a na poważniej z kim tu innym da się powalczyć na słowa i złośliwości? :D
spoiler stop
Bizon - bo tobie wystarczą pedały do szczęścia i czujesz się z tym spełniony :D
To akurat było dobre :D
Diabolo, Moze rzeczywiscoe kiedys sprawdze vz ciekawosci. Dziekoi
Poprawiliscie mi hu,mor :D
Emil - https://www.youtube.com/watch?v=qj139dE7tFI&list=PLKaONhBqg8PE4e7QX_muh7Yj2dX4d2L9Itu masz przedsmak :)
Bizon :)
Emil - nie po prostu obecnie jak kupiłeś zwykła wersje przepłaciłeś :)
scen jest mnóstwo filmy każdy prawie o godzinę dłuższy .. ;P
Byc moze szkoda ze nie kupilem wer roz, ale zaplacilem tylko 29zl wiec chyba bez tragedii :p
Ale jak mi sie spodoba to kupie i rozszerzona. Takiego np leona zawodowcsa mam na dvcd i w wersji zwyklrj i rezyserskiej wiec i wladce jakby co sie kupi jeszcze raz :D
Ludziska, tutaj sie na serio rozwijaja dyskusje, a ja chory przelezalem troche majowki. Ech. Na szczescie jutro znowu moge odpoczac. Mam nadzieje, ze u was dobrze !
Kurde, jak znalazlem archiwalne nagranie z Autobusem, to myslalem ze sie zalamie. Przeciez to jest taka sciema, wzieli niepelnosprawnego czlowieka, ubrali w szalik i kazali odpowiadac na pytania. I teraz zaczna to jeszcze puszczac w zwiazku ze smiercia kibica w Knurowie, to sie zrobi groteskowo.
Śmiechłem :D
Wiesz, Liluch, to całkiem niezłe połączenie ten dezodorant. Przynajmniej, raz a porządnie, po męsku :)
szymuś -> nic nie straciłeś :) Oprócz pocisków na bizona :)
:) To widać nie jestem sam. Korzystałbym być moze z blu-raya, bo mam przeciez tv do tego przystosowany, na ktorym korzystam z dvd (i ogladam tez filmy/seriale online), ale jednak ceny sa zdecydowanie wyzsze. a na jakości "mega ultra full hd" mi aż tak nie zależy. Po prostu chcę oglądać dobre kino. Jak kiedyś filmy dvd wypada z obiegu to wtedy bedę się martwił.
Bry. Dziś gorszy dzień, pewnie przez te pogodę.
heh.. 4 lata w zasadzie od ukazania się poradnika do Wiedźmina 2, a ten wciąż na topie..
https://www.gry-online.pl/poradniki-do-gier.asp?GRU=2
Arxel, aż mnie zachęciłeś i chyba sobie zainstaluję i przejde jeszcze raz drugiego Wieśka. Bo na trzeciego nie mam komputera, ale drugi jeszcze styka jakos na moim rzęchu. :p
cos cicho tutaj dziś..
Słabo, słabo, taka pogoda że pedały musiały zostać w garażu :D