To już 22? Przez pracę tak mi popołudnie szybko zleciało, że nawet nie zauważyłem jak się ciemno zrobiło..
Co tam?
I jutro do pracy.. Trzeba zacząć poważnie myśleć nad jakimiś wakacjami, 20 dni czeka do wybrania..
Ktoś poleca jakieś fajne miejsca do wypoczynku?
Witka,
Dzisiaj z Wami trochę posiedzę w końcu!. Pewnie jako jedyny kibicuję USA :P
Nie jako jedyny Marcinkiewiczius :) Ja również jestem za USA... nie lubię tego płaczliwego gościa co gra w Portugalii...
A jutro z chęcią zobaczę jak Australia dokopie Hiszpanom, w ogóle do Australijczyków mam sentyment ale to już bardziej prywatne odczucia :P
Malyb - dzięki za pomoc i wspólną grę :)
Ale walnąłem wynik w CoDzie, chyba życiówka. 130k/8d ;)
"Płaczliwy gość z Portugalii" - jak ja dawno tego nie słyszałem :)
W sumie nie mam swojego faworyta, kto wygra ten wygra :)
Meg ---> Wiesz, na weekendowy wyjazd to nie muszę dni wybierać :>
I nie wiem czy to słowo "wypoczywanie" to taka dobra reklama w tym przypadku.. ;)
Warszawiacy ---> czy ugościlibyście Arxelka w dniach 5-8 lipca? Czysto hipotetycznie, bo zastanawiam się nad wyjazdem do ZONY w drugim tygodniu lipca (wyjazd z Warszawy właśnie)
Nie no, jak też byś się pojawiła to wynajęlibyśmy sobie osobny, obskurny, motel przecież
Jestem na tele, ale chciałem tylko dodać, że żeby zobaczyć więcej niż inni musisz dobrze trafić. Chociaż w moim przypadku jechałbym nawet jakbym miał łazić ciągle z przewodnikiem ;)
Oo kurde, Benny Hill.. Muszę obejrzeć :p
WYGRAJCIEWYGRAJCIEWYGRAJCIEWYGRAJCIEWYGRAJCIE
.
.
.
.
.
Krystyna podaje do Vareli
.
.
.
.
.
awruk...
Dobranoc.
Jaka końcówka. Ehh szkoda, że remis. Znając życie to z grupy wyjdą nasi zachodni sąsiedzi i Portugalia.
Zaczyna się kolejny tydzień słuchania non-stop tego samego w radiu, już mnie strzela jak usłyszę znowu jak to kto nie może oddychać powietrzem....
Dobranoc :)
Kongu- dzieki rowniez :) ciesze sie, ze moglem pomoc :)
Gnoll - nie ogarniam ostatniego posta :p
Co do Zony, tu o ostatnio TubeRaiders mieli serie kilku odcinkow w Zonie. Miazga...
spoiler start
Oko Moskwy
spoiler stop

Tymczasem w Brazylii...
Zrobiłem sobie prezent na dobre rozpoczęcie wakacji w postaci Diablo 3 + RoS. Może ktoś chętny do gry?
Dobry wieczór.
TubeRaiders? Świetna robota, całość materiały istny majstersztyk, doskonała jakość, klimat wylewający się ekranem i głośnikami, ścieżka dźwiękowa, niektóre sceny, coś niesamowitego, ciarki.. Czekałem za każdym razem na nowy materiał z wypiekami na twarzy :) Jeśli ktoś się interesuje tematem Prypeci, a nie widział jeszcze materiałów TR (w co wątpię:) to zapraszam do obejrzenia, naprawdę warto. Najlepsza seria od początku działalności kanału.
Jutro wolne, to się nareszcie wychilluje.
Kilka mapek rozegranych, można spokojnie iść się kąpać i kłaść. Orientujecie się czy coś ciekawego w naziemnej leci, bądź będzie lecieć?
Hm.. Osobiście, jeśli planuję coś zwiedzić, to wolę to w końcu - nawet dopiero w dalszej przyszłości - zrobić to samodzielnie, niż oglądać jakieś filmiki, gdzie wszystko jest już pokazane..
Toż to prawie równie debilny pomysł jak oglądanie gameplay'ów.. o_O
[226] Nie wszystko. Jakaś część owszem, ale to i tak nic w porównaniu do zobaczenia tego na żywo.
Forever alone :(
Chyba czas, żeby w szkołach fryzjerskich zaczęli uczyć co znaczy "przyciąć końcówki". Nie wychodzę z domu przez najbliższe pół roku, aż mi nie odrosną.
Cr - zachowujesz się jak baba :P
idź sprawdź przed lustrem co masz w majtkach :D
Ej, mój wygląd jest dla mnie bardzo ważny! Sam mówisz, że wystarczy ruszyć zadek żeby nie być forever alone, a już wiele razy zostało udowodnione, że dziewczyny w sporym stopniu patrzą na wygląd.
Cr - ruszać zadek - ma kilka stopni .. :)
odwagę, ambicje, wygląd, pracę, podejście życiowe, ogarnięcie siebie itp
a co do wyglądu .. ja zupełnie nie pasuje do kanonów urody ( i ciapens to potwierdzi) a jakoś i randkowanie góra co kilka dni i związek przez kilka lat :>
A .. przejmowanie się końcówkami.. to albo żeś zniewieściały albo rurki.. albo szukasz partnera ;))
i nie dziewczyny a małolaty ( i najlepiej jak bieber/patison/whateva) :P
Co ja gówniarz, nawet nie próbuję się kłócić :D Ale i tak lubiłem moje włosy :(
Co mnie tu wywołują jak wilka z lasu.. ja niczego nie potwierdzam, niczemu nie zaprzeczam, jestem bezstronna jak Szwajcaria ;P
No jak się ma 15 lat, to faktycznie głównie patrzy się na wygląd.
Kobieta każde mi iść spać :((
Dobranoc.
Ciapek - czasem trzeba, poczujesz się ważna i może nawet coś wniesiesz? ;D
Cr - odrosną :P ale serio gadasz jak baba teraz ^^
Ja już niczego dobrego nie wniosę, gender dał mi się we znaki, ostatnio się szykujemy z kumpelą na zlot ASG..
Ty masz podobno naturalny kamuflaż :D
np. cycków ;)
a że ruda poudajesz pole maków albo muchomorka ;)
Jaki naturalny kamuflaż? Cycki są podobne do czegokolwiek w naturze? :P
Muchomorem byłabym fajnym chyba, jest to myśl :)
Hmm do czego podobne cytryny, grejpfruty, szyszki, arbuzy,etc :D
Ale Ty je dobrze na żywo ukrywasz :) bez związków z naturą :D
Cr za bardzo przezywasz, zluzuj wora. (Widzisz, ja przynajmniej wierze, ze go masz, a nie tak jak Diabolo. Ciekawe co on ma) :)
Muchomorka sromotnikowego bardziej :D
Cycki w naturze sa podone do cyckow w naturze. :)
Kobieta każde mi iść spać :((
Dafuq aj dżast rid? Nie zapomnij jej powiedziec, ze niektorzy sie myja o jedenastej :p
Malutki89 cohones :D
bo serio jak facet płacze nad włosami.. to strach pomyśleć co zrobi jak zacznie łysieć czy siwieć :D
Meg, Gdzie ja przezywalem? Muchomorek sronotnikoey to muchomorek sromotnikowy, no big deal :)
Diabolo, on przezywa wlosy (choc tez za bardzo), a Ty przezywasz co innego, okres moze albo cos bo nie wiem czy masz te kohones, nie sprawdzalem :P
To nara Tomku :0

No, w końcu jakaś dobra bitwa dzisiaj! Szkoda tylko, że nie tym czołgiem co trzeba, no ale.. ;)
Mając 18 hp udało mi się ocalić samodzielnie bazę dwukrotnie, będąc pod ostrzałem arty, którą również na koniec rozwaliłem..
Nono, ładna bitewka :)
Diabolo, wiesz, to nic wstydliwego, jeśli oczywiście jesteś obdarzony pewnością siebie :D
I zaś wpadam i wypadam, o 6.00 pobudka..
Plany na weekend są? Jutro wiele ciekawych opcji na rozpoczęcie wakacji, ale po pracy chyba posiedzę w domu, żeby być w stanie kulturalnie się napić w sobotę :)
Jak dobrze, że wakacje się zaczynają.. Jutro ostatni koszmar na drogach, od poniedziałku dojazd do pracy powinien zajmować znacznie mniej czasu..
Dzisiaj Saxon w słuchawkach. Dawno nie było propozycji ode mnie https://www.youtube.com/watch?v=L5L8RrphXRg
Dzień bez meczów i z kumplem od kilku godzin gramy w szachy. Przy piwie, rzecz jasna ;)
odnośnie TR i Prypeci...
W teledysku Floydów co nieco widać :) https://www.youtube.com/watch?v=P7YMI39sObY
OOOo Marooned, fantastyczny utwór. Bardzo lubię The Division Bell, ale nie podzielam przesadnego entuzjazmu nad nim. Owszem, właśnie Marooned czy oczywiście High Hopes na zawsze będą żywe, ale większość utworów szybko przeminie :)
www.youtube.com/watch?v=FA9G1_Popk8
Mam na Was oko robaczki, nawet będąc w pracy :) Zejdę z nocki i dwa dni fajrantu, a w sumie 2,5 bo 1 lipca na popołudniową zmianę :)
Przez tę robotę nie wiem kiedy jest weekend czy święto, bo i tak trzeba robić :P
Lyczus, ano skonczylo sie wygodne zycie warszawskiego cwaniaczka, posmakuj troche pracy :)
Koty sa fajne
spoiler start
zwlaszcza kiedy rzuca sie nimi o sciane :D
spoiler stop
takze wole cecyki dwa :) wlasnie Meg wspomniala ze ktos widzial... czyzby na Łódstoku czy na piknikach Meg takie show urzadza? :)
Malusienki podpadasz mam naturę kotów i je kocham :>
bo zaraz się w Greebo pobawię ;D
witajcie robaczki :D
Koty są lepsze od psów. Tak rzecze.
Ale dobrze, że dziś niedziela, przyda mi się ten dzień od leżenia.
Tak, praca na 3 zmiany HUtH :) Da radę się przyzwyczaić ...
Mały od 17 roku życia od rodziców nie brałem pieniędzy, ale fakt, że to pierwsza w pełni legalna praca :) Ciężko bardzo nie jest, a osobą narzekającą raczej nie jestem, więc jestem zadowolony :)
Koty są lepsze od psów. Tak rzecze.
Mój poprzedni pies udowodnił, że owszem, ale nie w ucieczce. Co ja się natłumaczyłem sąsiadce...
Dobranoc.
Dobranoc gnoll :) Dzisiaj w robocie mam czas na pisanie do Was, a więcej się dzieje niż zwykle :D
Menda (vel łyczus) czyli klamczyles :P i tyle :)
http://youtu.be/H0QfVDebLFg dla dziadków pamiętających :D
Menda niech uważa bo karne odsetki lecą :D
btw: z chęcią postawienia po udanej rozmowie..  :D
Poranek bez kaca co najważniejsze, chillout, kolacja i tak oto dotarłem tutaj. Pograłbym w coś, hmm..
Witka. Ehh... dętkę musze kupić do rowera, ogumowanie, chwytak z bidonem, żelową nakładkę na siedzenie, koszulkę sportową, spodnie... A tu jeszcze wesele... eh...
Meg, w takim razie liczę w niedalekiej przyszłości na lapdens. Nie omieszkam rzucić stówkom :D
Czy mi coś pierdalło, czy zmienił się dźwięk wiadomości na fb?
I co to do cholery za filmowe reklamy Samsunga na stronie wątku? :O
Mi też by się przydał chwytak z bidonem Mały :)
Co do filmów - może ktoś poleci jakiś ciekawy film na dzisiejszy wieczór? :)
/ dźwięk mam normalny.
Eh, ani mi nie mów, tyle wydatków, tak mało wypłaty... co do filmu to "My Friends Hot Mom"
maluch
Ha, no to wyzwanie, lapdensu jeszcze w życiu nie robiłam. Ale stówka brzmi kusząco ;))))) /me materialistka

Meg, to pamiętaj o dwóch rzeczach:
1. zawsze musi być ten pierwszy raz
2. niskie ceny to nie grzech.
:D
A gdzie flaszka? (i nie pytam o tą Łyczka) :)
Dźwięk fb mam już normalny - efekt dźwiękowy w mikserze ktoś zmienił...
Ale o so chozi? :O
Przedwczoraj The Walking Dead pokało fokę na której jest i Dary.. Norman Reedus i Jess... Aaron Paul :)
Co u was?
Arxiu to sicagnij sobie defiance to jeszcze polatasz w strzelance mmo na podstawie serialu :D
ba możesz wpłynąć na losy serialu ^^
Taki western sf ;))
ale miło się ogląda, a i poskakać z rożnymi broniami można ;)
Ja jeszcze Fargo nie skończyłem ;) A Wy tu gadacie o jakiś kowbojach w kosmosie.
[Edit] Dobranoc i zróbta nową część.
Nikomu się nie chce..
A ja chciałem się podzielić takim fajnym kawałkiem do posłuchania..
Ja bym mógł zrobić nową, ale jestem na telefonie i wolę sobie podarować. Jak wam leci nocka?
CSW - powoli :)
nie len się jak masz abo .. to działaj :D
poćwiczysz szybkie palce ;)
Wczoraj we trójkę siedzieliśmy sobie przy wódce. I o 3 w nocy przyszedł nam do głowy pomysł, aby pojechać z Warszawy w Bieszczady. Ale niestety nie było dobrych połączeń. Więc o 4:15 wsiedliśmy w pociąg i pojechaliśmy do Krakowa ^.^
youtube.com/watch?v=BRnhDC_sMsc
Jeśli mogę się wtrącić w rozmowe :-)
W takim razie, co tam u Ciebie Diablo ? :)
Piosenka nie w moim stylu, no chybs, że chodzi tutaj o teledysk... :-D
Nope. Lubisz taką muzykę? :)
Nie ma to jak potańczenie na macie :D
Będę musiał swoją przywieźć będziemy na dwie śmigać.. A tak w ogóle to kinecta kupuję :D
Kinect > Move.
Jakiś czas mnie tu nie było, pewnie dziewczyny tęskniłyście :D
W ten weekend mamy zajeb w robocie, ale dzisiaj ostatnia zmiana, bo ide na wesele kuzynki i odpukać ominie mnie największa impreza na ośrodku :P
thomasz, znowu dzisiaj w Wlkp widziałem Twoje blachy. Wędliny z "Prosiaczka" :)
Kinect > Move. +1.
Ja w sumie też coraz rzadziej zaglądam, praktycznie nie ma mnie w domu, dopiero dzisiaj trochę posiedziałem przed pecetem. Ja jutro i sobota praca, ale niedziela wolna, także coś można skręcić i jechać nad jeziorko :p
A Prosiaczka znam i to bardzo dobrze, nawet dobre wyroby mają :)
Ty jaką masz rejestrację u siebie? Też wiele aut widuję i mam dobrą pamięć :)
typowo umnie mam PJA. w bliższego większego miasta to PO lub PZ :)
Moja propozycja na dziś :D
http://www.youtube.com/watch?v=WVu23_Tu81A
Nie ma to jak wracać do domu z godziną opóźnienia ... Cholerne SKMki (polskiej produkcji :P) - akurat dzisiaj musiala się rozkraczyć. Dobrze, że chociaż na stacji kolejowej a nie gdzieś w polu.
Do Xboxa nie ma maty? To dziwne, bo widziałem co innego :)
No PO, to wiadomo. PZ też chyba wiem, ale nie chcę palnąć. Podpowiesz? :) PJA chyba nie widziałem, a może..
Łyczku jak daleko masz do pracy?
Arxel ---> Jest gra z mata. Kupilem pare lat temu i sprzedalem rownie szybko :P
thomas ---> 30 km.
Thamsz, PO i PZ to jest na Poznań, Tylko, że chyba PO to centrum miasta, a PZ to pozostała częśc aglomeracji (miejscowości takie jak Swarzędz, Koziegłowy, Luboń itd :))
btw Włąsnei zastanawiałem się, że z wędlinami jeżdża tak daleko, nie myliłem się myśląc, że mogą mieć dobre :)
no, chłopaki, widzę że nie ma komu to:
NOWA:
https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-502-wakacje/z5cb1fde?N=1