Gra o Tron ważniejsza :D
Ja spałem, w tym roku E3 przejdzie u mnie obok chyba..
Ale rozważam wyjazd na Gamescom 2014.. :-)
helol.
Z E3 sobie obejrzeć muszę jakieś podsumowanie. Może nawet na Golu. :> Na żywo mi się nie chce oglądać wszystkiego.
arxel widzę ktoś Ci wymienił znaczek gryonline na dwie gwiazdki :P
Maly - W piątek między egzaminami dowiedziałem się o śmierci babci. Szybkie pakowanie, do domu, w sobotę pogrzeb... generalnie nie było za wesoło.
Nie ma czego wybaczać, nic przecież nie zrobiłeś :)
Dzięki. Mimo że ostatnio mocno jej się choroba posunęła, a ta śmierć to dla niej właściwie ulga, i tak ciężko. Niemniej trzeba się wziąć za siebie.
arxel widzę ktoś Ci wymienił znaczek gryonline na dwie gwiazdki :P
Dokładnie, dziś dostałem informacje, że mi zdejmują plakietkę. Cóż, chyba w sumie aż rok minął od mojego ostatniego tekstu tutaj.. Może jeszcze coś kiedyś popełnie :-)
Nie powinienem dopytywać. :)
Moja babcia też poczuła ulgę... Parkinson, 25 lat postępowania choroby. Ostatnie dwa lata niczym brzydko mówiąc warzywo fizycznie. Psychicznie zdrowy człowiek...Męczyła się tylko... Wiem, brzydko mówię, ale z dwojga złego....
Przykra sprawa, współczuje Glober. Przeżyłem już śmierć bliskiego mi dziadka i wiem że nie jest to łatwe do zaakceptowania.
Maly - Gdybym miał mieć to za złe, w ogóle bym się nie odzywał!
Wiem, brzydko mówię, ale z dwojga złego....
Wiadomo o co chodzi, u mnie jest to samo. U jednego z dziadków było również tak samo...
Dzięki Panowie, doceniam :)
Battlefield akurat mnie nie interesuje i latałem se po necie, przełączyłem zakładkę na twitcha a tam żuraw pada (!)
Glob3r --> Wyrazy współczucia ode mnie. Ja 4 lata temu przeżyłem śmierć bliskiej osoby, do dziś nie mogę się pogodzić, ale jakoś trzeba żyć dalej :(...
mały --> Obejrzałem na Twichu gameplay i to w zasadzie duży mappack do BF4, nawet UI takie same... Niech wrócą w klimaty II WŚ :)
Podumuje mi ktoś drugąpołowę konfy EA? :)
Współczuje tym gościom przy standach na tym dachu...
Cały dzisiejszy odcinek to jedna wielka walka. Za tydzień ostatni.
Dawngate, kolejna moba. ile mozna?
CR -
spoiler start
Tyrion zgino?
spoiler stop
Drive na polsacie
Mój dziadek odszedł jak byłem w podstawówce. Druga albo trzecia klasa. W sumie mały byłem, ale i tak rozumiałem o co chodzi. Babcia została sama. U mojego dziadka było o tyle dobrze (tak, wiem. Kiepsko to brzmi) bo dziadek się nie męczył. Dostał zawału na Wszystkich Świętych na cmentarzu. Karetka go zabrała, ale serce już nie pracowało..
Wyrazy współczucia Glober. Tak to już niestety jest.. :/
Upałów ciąg dalszy. Jutro robię sobie wyjazd do pobliskiego miasta, dla odmiany :)
Komarów pełno, jeszcze mieszkam koło rzeki. Stanąć w miejscu nie można nawet ma chwilę..
No właśnie, co to ten Drive? Oglądałem stopklatke, ale polsat aktualnie chyba lepszy ;)
Mały
spoiler start
Nie w tym odcinku, jak pisałem cały ten odcinek to była obrona muru przed dzikimi. Niestety tutaj parę trupów poszło :( Za tydzień się okaże pewnie co z Tyrionem.
spoiler stop
Tak w ogóle to transmisja ostatniego odcinak ma być w tym samym czasie co wszędzie na świecie, czyli chyba 2-3 w nocy. Ja na pewno obejrzę.
cswthomas93pl ---> Byłem współpracownikiem, pisałem głównie poradniki.
A, no i odbyłem u nich dwumiesięczny staż jako programista ;) Akurat jak również było E3 oraz zmiana layout-u strony.
Nie wiesz co to Drive? To jeden z najbardziej podzielnych filmów. Dzieli na tych, którzy go kochają, i na tych, którzy są mu obojętni :P
CR -
spoiler start
oo to czekam na streszczenie kto poległ :D
spoiler stop
Drive pewnie byłby średnim filmem (no może trochę wyżej) gdyby nie fenomenalna ścieżka dźwiękowa. Ja osobiście film uwielbiam i jak 16 latka jaram się Goslingiem.
Nie oglądałem. To dla mnie stosunkowo nowy film :) Czy ten Driver nie grał w F&F? (wyścig białym VW, mowa o pierwszej części:) o, jest i czołowa postać z BB :)
Myślałem, że to Chad Lindberg :)
@down
Tak sobie pomyślałem, że na przestrzeni lat mógł się postarzeć, ale zapomniałem że grał jeszcze w pluję na Twój grób i za bardzo to się on nie zmienił :)
Białym VW w F&F jeździł ten koleszka http://www.filmweb.pl/person/Chad+Lindberg-58799
O 23.30 według Gola miał być zapowiadzianny nowy tytuł Bethesdy, a tu Wiczera pokazujo
Raczej nie ma co liczyć, że zapowiedzą nową część The Elder Scrolls :( Pewnie Fallout 4.
Zmieniam temat, koniec publicznych smutów
Inteligentna, piękna, sympatyczna, słuchająca dobrej muzyki i wolna to za dużo dobrego, prawda? :)
Ooo pamiętam jak go oglądałem po maturze...
Rzeczywiście, rewelacyjny film z genialną muzyką. Mówienie, że bez niej byłby średni jest trochę dziwne. Muzyka to integralna część filmu, nie dodatek :)
Goslingiem się nie jaram, moja współlokatorka robi to aż za bardzo :P
Edit:
Glob3r --> nie, wbrew pozorom takie istnieją :) A z jedną taką biorę za rok ślub :D
kurde, pierwszy raz od pierwszej części AC podoba mi się nowa część tej serii... mega klimatyczny gameplay w coopie
Glob3r --> nie, wbrew pozorom takie istnieją :) A z jedną taką biorę za rok ślub :D
To już przymiotnik "wolna" jej odpada :D
Diablo -> Nie, właśnie nie. Przynajmniej na tyle, na ile ją znam.
Chyba że to o mnie było ;)
Glober - zdefiniuj dobrą muzykę :P Ale tak ,zdarzają się takie. :)
Far Cry :P Nie ma to jak Vaas. Morda wręcz idealna na takiego psychola. Ten taki lalusiowaty. I ten fryz...
Właśnie, co to znaczy dobra muzyka, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że słucha tego dobrego rapu z przesłaniem albo tego dobrego, oryginalnego popu?
Te zapowiedzi są z tyłka wzięte. Microsoft też zaczynał i kończył o innej godzinie.
Zdecydowanie za dużo Globciu :) Chociaż różnie to bywa, ale z moich ostatnich obserwacji wynika, że z dziewczynami jest coraz gorzej. No chyba, że tylko ja trafiam na takie.. Rozpisałbym się bardziej, ale mi się nie chce i kogo to w ogóle obchodzi :p
/ AC też widziałem. Spoko się zapowiada.
No tak, rozpędziłem się :D
Czas zobaczyć czy fajny ten Sniper Elite V2.
Pani prowadząca poprawiła sięod ostatniego razu, gdzie waliła nieśmieszne żarty :P E tam Just Dance, ujowe. Dance Central to jest to :)
Cóż Glob3r, pewnie jest gdzieś haczyk, który prędzej czy później wyjdzie na jaw. Ale podobno to za wady się kocha, a nie zalety.
Zajebisty Trailer!
Jeden z lepszych jakie ostatnio oglądałem :)
Albo po prostu przy bliższym poznaniu nie jest zdatna do życia :) Chociaż wierzę, żę nad każdym idzie popracować :)
Zobaczymy, też wietrzę gdzieś spisek ;). W tym tygodniu chyba uda się trochę bardziej go poszukać.
To nawiązuje do mojego planu poderwania małolaty i stworzenia jej na swoją modłę.
Na wszelki wypadek dosyp jej viagry do kawy.
Do the crew można zapisać sięna betę. Minuta po ogłoszeniu wiadomości serwery padły, nie można wejść na strony ubi :p
Asssassin mnie nie interesują, ale Division może okazać się WatchDogsami :P
The Division podtrzymuję na liście must-have, wiadomo, że to render, ale i tak czekam!
The Crew super, że beta może się dostanę i obadam gdyż produkcja mnie interesuje.
Far Cry 4, gdzie gameplay?
Liczę na jakąś nową markę od Ubi :)
To nie był render! :)
Na beta testy The Crew się nie zapisuje, bo i tak mi nie ruszy :p
Glob3r - o tyle "o ile" ją znasz :)
bo sry Cie bardzo kim się przeciętny facet zainteresuje - cudem natury czy ... :)
A co wyjdzie jak zacznie zależeć ;D
i dlaczego myślisz że byleś który tak myśli ? ;D
Cr - dlatego młode są fajne :D
Huth - The Division :) Realizacja miażdży. Klimat! Tłuczące się szyby od niewidzialnych uderzeń, zmieniony śnieg w kształcie sylwetki, kapią krew... Jeden z lepszych trailerów, które ostatnio dane było oglądać:)
Tęczowa Szóstka!
Przypomina mi to cały czas że mój komputer, choć ma tylko 6 latek i jest po paru upgrade'ach nie da już sobie rady z takim Wieśkiem 3. Zostaje tylko pytanie czy składać nowego PC'ta czy myśleć już o studiach i kupić lapka... Eh, nie lubię laptopów. Brakuje mi tej mobilności, ale z PC'tem jest sporo mniej problemów, jest tańszy i nie miałbym problemów żeby samemu coś w nim naprawić czy wymienić.
Mój ma z 7 lat bez żadnych upgrade'ów. Niestety odczuwam to, bo od kilku lat nie daje rady z grami. Ja z kolei myślę o konsoli, chociaż na tą chwilę i tak mało gram, więc sam nie wiem.
Ten Drive jakiś dziwny. Brutalne sceny i Shelby zapadają w pamięć.. Chyba będę musiał obejrzeć go jeszcze raz.
Diablo -> Spokojnie, zanim na kimkolwiek zacznie mi faktycznie zależeć, sporo wody w Wiśle upłynie. Ale chciałbym się z nią spotkać w 4 oczy i porozmawiać tak o, po prostu. I chciałbym to zrobić jak najszybciej :)
Thomas, właśnie za tą dziwność ludzie kochają Drive. Cichy kierowca, którego imienia nie znamy, akcja, brutalne sceny, wątek miłosny pozbawiony cukierkowości, maska kierowcy, klimat oraz muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka!
Kurde, idę w tym tygodniu i kupuje ten film na BD.
Do tej pory miałem sprawnego PC'ta, PSP oraz PS3 i mając taki wybór platform sporo się nauczyłem. Choćby tego, że nie ma sensu kupować multiplatform na konsole, bo płaci się dwa razy więcej za grę z gorszą grafiką i często mniejszą liczbą opcji (mniejsza liczba graczy w multi, brak modów i takie tam). Konsolę warto kupić jedynie dla exów oraz gier typowo konsolowych (np. Mortal Kombat). Dlatego też dla exów kupię kiedyś PS4, kiedy stanieje i wyjdzie nowa wersja, pewnie slim.
Dobrze, że Magery nie ma bo by się zapewne irytowała że o grach tylko mówicie.
Diablo, nie, znam ją na żywo ;). Tylko nie miałem okazji dłużej z nią porozmawiać sam na sam.
I prawidłowo Marcin :P
Taki dziwny ten film, jak Taksówkarz z De Niro :)
Teraz tak dokładnie nie oglądałem, więc wezmę się za niego innym razem. Soundtrack niezły, choć nietypowy. I ta różowa czcionka.. :)
Przez cały film patrząc na Goslinga miałem wrażenie, że to jednak Jesse z F&F. Podobny z daleka :)
Też posiadałem kilka konsol. A co jeśli kogoś nie stać na dobry komputer, ani na upgrade'owanie? Konsola to tania rzecz, a też nie dla wszystkich ważna jest grafika, tylko zabawa. Tak też jest w moim odczuciu. A gry na X360, czy PS3 źle nie wyglądają. Mody da się przeżyć :) Wkładasz płytkę i cieszysz się grą, bez stresu czy Ci pójdzie, czy nie :)
Chyba idę spać, więc dobranoc :)
Jak dla mnie to słabe konferencje. Ciekawe jak Sony wypadnie. Gdzie ta niby zapowiedź GTA V na PC/PS4/XBO, kolejne głupie plotki :P
Drive miał świetny soundtrack :)
Dobranoc!
cswthomas <- Drive ma ten urok filmów akcji z lat 80, w ogóle wpisuje się w ten szeroko rozpowszechniony w muzyce, designie, itp. nurt retro, oczywiście przerobiony, electro-synth soundtrack z kavinskym(to uczucie, że znało się to na długo przed filmem :P), neonowe kolory, nocne życie miasta, lato...
Ale słyszałem też dużo krytyki, że straszne epatowanie przemocą, że bezrefleksyjny powrót do typu dobrego mściciela, że przerost formy nad treścią, i w ogóle tandeta i film bez głębi. No cóż, jest w tym trochę prawdy :P
Megera wiedziała, że E3 będzie i, że będziemy tutaj gadać, więc odpuściła sobie dzisiaj. ew dwie pozostałe noce :P
Ciekawi mnie czy ten R6 Siege to R6 Patriots...
Przez cały film patrząc na Goslinga miałem wrażenie, że to jednak Jesse z F&F. Podobny z daleka :)
Gdzie Ty masz kyrna oczy!?
Mnie za pierwszym razem Drive nie przekonał. Oglądałem beznamiętnie, obojętnie. Ale przy drugim razie bardzo dużo zyskał :)
Nie pamiętam dokładnie, ale mnie też chyba Drive ujął dopiero za drugim razem gdy zaciekawiony postanowiłem obejrzeć go uważniej. Trochę jak z Pulp Fiction, którego też większość ludzi docenia dopiero za drugim razem.
E3!
Nie śpimy, oglądamy! :) Kogo to obchodzi jak sie buduje pół godziny dom w HM 2?
Nie oglądamy, uczymy się żeby zdać w tym roku :(
Konfa Sony się zaczyna! Za 3 minuty!
Padam. Do jutra.
A nic ciekawego :)
Przywitam sie i musze leciec, bo o 7 daleki wyjazd, wiec trzeba byc wypoczetym :)
Dobrej nocy :)
I tak, nadal jaram sie Mortalem :p
Widzialem, ze zrobili nowy layout. Jakby wygodniej z telefonu sie pisze :)
ej, co się wkradacie, jak Av otwiera od 23 :D
na mobilnych urządzeniach z forum się teraz bardzo dobrze korzysta, choć może i to okno dodawania odp. trochę rzeczywiście przekombinowane. Trzeba dodatkowo kliknąć :>
mały -> gdzie się zabierasz o 7, jeśli można wiedzieć oczywiscie?
Od poniedziałku zaczynam pracę ... Dobrze że chociaż dwa mecze NBA jeszcze zdążę obejrzeć jak człowiek po nocy :( Na przykład dzisiaj. O 3 ruszamy ! :)
spoiler start
<unika jak ognia Diablo, żeby nie pytał kolejny raz o flachę> :D
spoiler stop
łyczek, no to dobrze że się Ci udało z pracą. A sezon NBA już się chyba kończy, nie? Ile jeszcze tych meczów w finale zostało?
emil ---> Tak, teraz jest walka o mistrza :) Miami Heat gra z San Antonio Spurs. Na razie jest 1-1, grają do 4 wygranych więc mogą być jeszcze minimum 3 mecze a maksimum 5 (w zeszłym roku tak było, obie drużyny grały również wtedy i Heat wygrali 4-3).
Zdrowie ;)
Jutro pierwszy egzamin w sesji. Pierwszy, a przy okazji ostatni. Mam jedną poprawkę kolokwium, ale mogę to zrobić zarówno w czerwcu, jak i wrześniu. Zależy to tylko ode mnie.
Łyczek -> Jakie NBA, kiedy MŚ już na horyzoncie!
Kojarzę tylko Jamesa (taki ze mnie znawca NBA), więc niech Heat wygra :P
No, zacznie się mundialowo. Ale i w bezsenności też, bo mecze i w nocy będą :D
Zazdroszczę. Sesja dopiero za tydzień a w międzyczasie jeszcze 2 kolokwia...
Jest jakiś mocny faworyt do mistrzostwa? Przyznam, że nawet nie wiem kto jest z kim w grupie
emil ---> I bardzo dobrze kojarzysz, bo to mój "idol" od kiedy trafił do NBA, czyli od 2003 roku. I również jestem za Heat :) Nawet biografię czytam LeBrona na ten moment.
Glob3r ---> Mundial spoko, ale piłka nożna na ten moment jest dla mnie sportem nr 1, ale do uprawiania (gram w 3-4 ligach amatorskich), ale do oglądania to chyba jednak na ten moment NBA.
Wszystkiego najlepszego z okazji 500 bezsenności.
Emil, do Poznania jade do lekarza z mama. Jakies 85 km :) wiekszosc trasa, po miescie w sumie prosta droga, ale boje sie jezdzic po takich aglomeracjach :p
Ze mnie tez donty ekspert jest. Ostatnio na topie LeBron (nawet ni wiem gdzie gra) wczesniej Mutombo/Shaq/Bryant/Jordan :p
Muszec spojrzec na grupy mundialu, bo nie mam pojecia :p
Ide, dobrej roxy :)
spoiler start
Łyczus, i jak tam te flaszki? :)
spoiler stop
Emil - To akurat prawda ;). Mecze o północy regularnie, a czasem i później.
Łyczek - jasna sprawa :)
Platfoos - Najwięcej mówi się o Brazylii. Groźna na pewno będzie Argentyna, Niemcy, Hiszpania. Do walki może włączyć się Anglia, Włochy, Francja czy jakiś czarny koń (Belgia!). Murowanego faworyta nie ma.
szerokiej drogi w takim razie mały :)
Mam nadzieje tylko że Hiszpanie nie wygrają, bo już nudne by to było ;p
Mi w zasadzie obojętne, ważne, żeby było na co popatrzeć :D A może ktoś z Afryki?
Też nie chciałbym Hiszpanów. Ileż można...
Afryka raczej większych szans nie ma. Może WKS wreszcie zagra na miarę swoich możliwości. Grupę mają łatwą, więc powinni wyjść. Ale wtedy czeka na nich Anglia/Włochy/Urugwaj, więc bye bye. Kamerun też raczej nic - po pierwsze, trudna grupa, po drugie, jakieś kwasy w kadrze.
Pożyjemy zobaczymy.
Takie imprezy zawsze się fajnie ogląda, nawet pomimo tego, że poziom nie jest tak wysoki jak w LM :D
Wiadomo. Nawet jeśli poziom czasami słaby, to nawet mecze typu Szwajcaria - Ekwador się fajnie ogląda ze względu na całą otoczkę :D
Płaskiem udało się wpisać do części "500" - domyślam się, że o to chodziło :)
Co do kibicowania to ja kibicuję od 1997 Brazylii, a po porażce w 1998 z Francją, również i Żabojadom.
W sensie o której będą mecze ? Najpóźniej będzie raz mecz o 3 w nocy, ale ogólnie to całkiem dobre godziny dla Europy :) Mecze będą rozgrywane między 18:00 a 00:00.
Myślałem, że będzie gorzej a tu rzeczywiście "tylko" 5 h różnicy.
Dobranoc, książka czeka :)
Łyczuś, ja chciałam tylko powiedzieć, że w `98 też kibicowałam Brazylii, nawet własnoręcznie flagę malowałam, i bardzo płakałam, że jednak Francja. Ale wygrałam wtedy w jakimś konkursie koszulkę z Footixem i śpię w niej do dzisiaj. :D''
spoiler start
Ta, a podobno tylko ja narzekam, że ciągle o grach, i o piłce nożnej..
spoiler stop
może jakiś burżuj z abo założyłby nową część, czy będziemy się w tej jubileuszowej kisić? (i pamiętać o zmianie godziny na 22 :))
poprawiny teraz(czy jak to tam się nazywa, dzisiaj to chyba afterek...)
no i nawet nie jest źle z czasem meczów, a ja się bałem, że wszystko w nocy będzie :P