Hi everybody!
Miałem dzisiaj taki nieśmiały debiut na gameplay.pl i mam nadzieję, że nie pogniewacie się za odrobinę reklamy http://gameplay.pl/news.asp?ID=84977
Że niby kto jest obcy?
Majówka na spokojnie. Piwko i to wszystko, wymęczony jestem po 15h podróży.
Rekin chętnie poczytam jak tylko będę na stacjonarce.
dobry.
U mnie majówka w rodzinnym gronie (a właściwie dziś i jutro). Poza tym ok. Oprócz pogody. Zimno jak w listopadzie. Ale po weekendzie ma już wrócić normalna pogoda, jak na maj przystało.
thomas -> czemu tak szybko wróciliście? Coś nie wypaliło tam?
W NL ciepło cały dzień, tutaj na odwrót.
Ja sam wróciłem. Taa, szybko kariere w biurze zakończyłem. Nie z mojej winy ofc. Szkoda gadać, ale na pewno tam jeszcze wrócę.
cswthomas93pl - Jak Polsko to spieprzył gdzieś, na jakaś emigrację czy coś :)
więc obce coś :D
CR - muzyką ? ;) i to kiepską? :D
DiabloManiak - czy kiepską to jest kwestia względna, a muzyką, o to cóż, od czegoś tam trzeba było.
Uwierz mi, że trochę tutaj (w bezsenności) jestem. A co do emigracji - zarobek :)
To jego konik, wiec nie widzę w tym nic dziwnego. Lepiej niż czerstwe "Cześć jestem Rekin, przesiaduję na bezsenności i będę pisał o muzyce."
Widzę Buraki wydali nowy singiel. Po obiecującym wstępie wkrada się hm.. monotonia? Średnio wyszedł singiel, a czekam na następną płytę. Choćklip w pytkę http://www.youtube.com/watch?v=5iIp5T6HoB4&feature=youtu.be
Ahh.. czas zacząć 5 sezon Archiwum X :)
A tak poza tym to heteromagnez :D
Seimano Naczelny Palaczu! :)
Piąteczka Mały :)
Nawet nie wiecie ile radości daje stały dostęp do internetu i regularne wpisywanie się np. tutaj.
Spróbujcie sobie nie korzystać z internetu powiedzmy miesiąc, gwarantuje że czegoś wam będzie brakować. Mała rzecz a cieszy :)
^ myślę, że to by w sumie dobrze mi zrobiło, znaczy się ograniczenie neta... po co mi niby te ekspresowe newsy, "wypożyczalnia" i fora... chyba wikipedii i słowników itp. by mi brakowało :P Bez neta zostałbym totalnym molem książkowym, jeszcze większym dziwadłem....
Muszę się trochę rozkręcić, miałem parę świeżych pomysłów na artykuły. Zobaczymy czy się przyjmie.
A ja dzisiaj w rytmach.. Chevelle – I Get It https://www.youtube.com/watch?v=NiIMqSqabGs
odreagowując majówkowe wyczyny działkowe..
Tak mi się za czasów podstawówki przypomniało..
http://www.snipercountry.com/OsamBinLaden.swf
Który ze starych zgredów zgadnie gdzie został wykorzystany ten moty muzyczny?
Sync już śmiga (a raczej T-gejomobile).. Aż założyłem sobie rachunek walutowy w €, dla odmiany przyjdzie różowa karta z ogromną literą T.. Cholender, muszę przedzwonić do mBanku i zapytać co z moją stówką.. I wyciąć u nich kartę albo i cały rachunek..
Sound City w końcu obejrzane i powiem wam, że człowieka w mojej sytuacji po prostu bierze rozpacz. Nie dość, że urodziłem się w kraju gdzie od dawna nikt już nie pamięta jak się robi dobrą muzykę, to jeszcze jestem wytworem XXI. wieku. I jak na razie to nie wróży dobrze o niczym.
Czemu Ty myslisz, ze wszystko co robisz, słuchasz jest dobre, a reszta nie? Pomysl troche i zastanów sie nad sobą.
spoiler start
'Ludzie sypiają ze sobą, nic ekscytującego. Zdjąć przed kimś ubrania i położyć się na kimś, pod kimś lub obok kogoś to żaden wyczyn, żadna przygoda. Przygoda następuje później, jeśli zdejmiesz przed kimś skórę i mięśnie i ktoś zobaczy twój słaby punkt, żarzącą się w środku małą lampkę, latareczkę na wysokości splotu słonecznego, kryptonit, weźmie go w palce, ostrożnie, jak perłę, i zrobi z nim coś głupiego, włoży do ust, połknie, podrzuci do góry, zgubi. I potem, dużo później zostaniesz sam, z dziurą jak po kuli, i możesz wlać w tą dziurę dużo, bardzo dużo mnóstwo cudzych ciał, substancji i głosów, ale nie wypełnisz, nie zamkniesz, nie zabetonujesz, nie ma chuja.'
spoiler stop
Dobry wieczór :)
Witka.
Adam - a gdzie takie morze? :)
Szybkie pytanko. Dzisiaj obejrzałem trzeci raz Project X, Daria widziała go poraz pierwszy. I teraz pytanie. Czy Waszym dziewczynom, koleżankom whateva film ten przypadł do gustu? Bo dla niej był to obleśny film z powodu kilku cycków i paru bluzgów.
em - co to za fantazja? :)
Hej.
Mi się samemu ten Projekt X w miarę podobał. Głupawka dla młodzieży, ale całkiem znośne się oglądało. Jak znajdę dziewczynę to powiem Ci, czy jej się podoba :D
Dobry wieczór.
Project X oglądałem, może być. Nie było dane mi poznać dziewczyny/koleżanki, której by się ten film nie spodobał. Co to są cycki i garstka bluzgów? Daria (kto to? :p) musi mieć wyjątkowy/rzadko spotykany gust ;)
Moja hm... dobra znajoma w tym momencie :) Od razu widać, że strasznie konserwatywna... Choć, TED jej się podobał.
A co Ty tam robisz, do diaska? :)
maly ---> Ja? Wczoraj pojechalem, z D., w ramach wycieczki krajoznawczej :-)
Od razu widać, że strasznie konserwatywna
Żadnego seksu przed ślubem czy żadnego ślubu przed seksem? ;)
Tomasz - dzięki za pokrzepienie, ale zamknięcie się w horyzontach disco-polo... Choć Turn Down For What nawet mówi w miarę.
Adaś - i co, jednak piasek wchodzi w Mariana nie?
Zagadka
... Mariański.
Glober - raczej to pierwsze. choć sama mówi czekanie do ślubu to głupota. choć nie wiem na ile to prawda...
Panie!.. To był moment!
spoiler start
Arx - Gratuluję doświadczenia życiowego :D
spoiler stop
Ostatnio nad morzem byłem za dziecka, wtedy jeszcze mnie nie uczyli o rowach mariańskich.. ;)
maly ---> Wchodzic, wchodzi. Ale wczoraj nie wszedl, bo nie kladlismy sie na piasku :-P
Czyli byłeś na górze..
Pytałeś czy jej wszedł?
Panie!.. To był moment!
That's what she said :D
Hmm.. wtedy po takim pytaniu to dopiero by miał problem. już lepiej by zapytał czy doszła :)
Panie!.. To był moment!
That's what she said :D
Widać, jestem w formie bo żadna tak nie mówiła :D
Jak krajoznawcza to sam mógł się pogubić i mogła nie dojść.. :(
Nowe tereny, niezbadany ląd.. Kolumb też szukał czego innego i każdy wie gdzie trafił..
Coś nie bardzo wiem o czym mówicie i chyba się nie dowiem, także idę spać.
Tak w ogóle to wykupiłem sobie abonament w HBO GO i jestem zamroczony ilością możliwości do oglądania. Z filmami jest bardzo przeciętnie, ale samo takie Zakazane Imperium to już mnóstwo godzin oglądania.
Cześć. :)
Jak żyjecie?
Mi coraz szybciej czas leci, na szczęście w miarę dobrze go rozplanowałem więc nie narzekam na jego brak. Coraz łatwiej mi wstawać i coraz łatwiej mi w pracy (złapałem klimat :D). A no i weekend fajnie minął - jest zajebiście.
Zostawiam Was z transem. :D
https://www.youtube.com/watch?v=VObaAgdPoW0
Powróciłem do Warszawy po dwóch tygodniach i zdałem sobie sprawę, że stęskniłem się za tymi praskimi, przepitymi mordami.
I mam problem wewnętrzny, bo znajomi mnie wychuchali i wyjechali na majówkę na Mazury nie mówiąc mi ani słowa. Tłumaczenie? Bo planowałeś jechać gdzieś stopem. No ludzie...
Że u Ciebie CENATION (LOL, jak to w ogóle brzmi :D) gówno słychać jakoś niespecjalnie mnie dziwi. Jesteś tutaj kilka lat, a z konta na konto reprezentujesz coraz niższy poziom. Przykre ;)
Co się wyprawia? Nic, chyba :)
No to nie ma czego zazdrościć Marcin, nic przyjemnego :)
Glob3r co zrobisz, tak to już bywa, ale uwierz mi. Coś o tym wiem niestety.
Smutny to dzień, oj smutny. Serce boli jak cholera i żadnego pomysłu jak je naprawić.
Tak, lody to chyba dobry pomysł.
Zastanawiam sie co dalej zrobic z D... jak i kiedy czy do lipcowego wesela?
Tomasz - co to za gosciu? Troll czi ki bies?
Adas-to Arxel zaczął!
Zaraz ide w kime, piwo mnie muli... wolne to ttzebabylo se chlapnac bronka :)
Cr - spox, zaraz wpadiemy z flaszka aci Tomasz obiecal cos wziac :)
Młody multikontowiec z małym móżdżkiem.
Chyba mnie coś ominęło (nic dziwnego), bo w sumie nie wiem o kim piszesz Mały :)
Piwko? Nie tylko jak jest wolne :) Ale zgadza się, usypiacz niezły :)
/ Co, co, co? Ja nic nie wiem :p
// Zmiana znajomych może się okazać wcale nie taka łatwa.
A cenation to nie ma przypadkiem zaraz sprawdzianu szóstoklasisty?
Jednak na początku kwietnia. To wyjaśnia czemu cenation siedzi na forum zamiast się uczyć.
Nie mam pojęcia, całkiem możliwe że ma, ale szczerze to mnie jego osoba nie interesuje ;)
Nic specjalnego dzisiaj nie robiłem, a jestem wyjątkowo zmęczony. Dobrej nocy wszystkim z małym wyjątkiem :)
/ cenation po prostu jest smutny, że go nie lubią. Nie miał się gdzie podziać, to zajrzał tutaj pod nowym pseudonimem licząc na to, że nikt się nie skapnie. No ale niestety ;)
Wszyscy śpią czy oglądają Gra o Tron?
Thomas, to może ograniczenie ich liczby chociaż :)
Gra o Tron nowa już obejrzana. Trzeba było piwko wypić ze współlokatorami.
Gra obejrzana, Mad Meni obejrzani, na oldschoolową hipsteriadę w postaci Jana Serce już nie mam siły(BTW zajebisty serial, jakie w prlu robili rzeczy, to jest niesamowite po prostu)
Ja tam lecę dalej z Zakazanym Imperium. I piję sobie sok kaktusowy ze szklanki Chivasa. Tak, czuję się taki dorosły.
Tak, czuję się taki dorosły.
Pijąc sok kaktusowy? :D Dorośli by sobie screwdrivera walnęli "na sen"
edit: nie wiem skąd ten pomarańczowy mi się wziął.. podświadoma wyprzedzająca "myśl" o screwdriverze widocznie
HUtH, nie zaczaiłeś autoironii :D Nie lubię pić, bo lubię same pedalskie drinki i wszyscy się ze mnie śmieją :(
zaczaiłem, zaczaiłem, po prostu miałem ochotę na kąśliwą uwagę(pewnie podświadomie sam bym się czegoś napił, cała złośliwość świata, bierze się w końcu z wnętrza umysłu, z kompleksów i frustracji... boże, ale pieprze...
ja lubię drinki, głównie te z miętą, a najbardziej gin z tonikiem, mistrzostwo świata(albo wódę ze spritem, ehem... wyobraźnia czyni cuda). A i jeszcze coś za co pewnie ci wszyscy kiperzy, somelierzy, itp. by mnie zakopali żywcem, czyli wytrawne wino z colą.
Ja lubię cydr :D
huth - pocieszę Cię :D
Obok mnie jest porcja ginu (jednoosobowa 0,7) za 20 ..pln :D
Lubuski Żurawinowy :D w koszcie prawie piwa ! :D
I juz po labirynice Raveli ;)
http://propaganda24h.pl/pl/p/GIN-LUBUSKI-CRANBERRY-0,7L-ZURAWINOWY/547
o taki wynalazek :) smaczne 38% i w promocji od jakiegoś czasu :D
Powiem wam, że piłem ostatnio jakiś likier o smaku latte-machiato. Znajoma dała mi spróbować. 15% i smakowało jak kawa latte machiato z wódką, kto by pomyślał.
284 - nie musisz się reklamować tutaj z swoimi usługami, tu sami hetero więc własny zadek proponuj jak zwykle "kolegom"
Cyber - z likierów to pamiętam jakiś wynalazek Tesco o smaku Toffie, łyzeczką prawie było trzeba to jeść :D
Ciekawe to zajęcia na studiach, gdzie ogląda się "My little pony" w celach badawczych :D
Ludzie na roku chca przelozyc kolo z angielskiego i burza sie, ze choc nie chodze, zaproponowalem, ze lepiej bedzie jesli napisza je jutro :-P
Meg ---> Co jest?
A ja (wraz z 4 innymi osobami) zrezygnowałem z angielskiego.. Udało się nam dogadać, że za maj nam nic nie policzą, tyle przynajmniej..
No i wciąż mamy do odrobienia cztery lekcje..
Trzeba będzie poszukać jakoś na własną rękę, niestety już bez dofinansowania z firmy..
Meg ---> Co tam znowu beczysz? :)
a mi łezka cieknie :P
obejrzałem jeden z 3 filmów które to powodują : Gladiator ;P
tak jak i braveheart :P ale oba maja dla mnie jaką moc :)
ja się po porostu urodziłem kilka wieków za późno :P
Uwierzcie lub nie, ale leszka zaleciła mi się protezy pearl grypie :p
Btw szukam utworu z bodaj 2001 trans, duet dj. W klipie grali na elektronicznych instrumentach- jedna dwutalerzowa perkusujka i keybors. Na takiej scenie grali ze schodami po srodku i tam przewijala sie grupka ludzi, pojedynczo jednak. Pomozecie?:)
Tomasz - D. to moja ekhm dobra kolezanka :) moze Ci sie mylic,bo adas ma to samo imie :)
Gladiator nie był taki zły: http://www.youtube.com/watch?v=xButjfhZWVU
Mały --> nic mi się nie kojarzy