A to spoko. Lepiej żeby się nic nie działo :-P
Weźta mnie jakoś zwerbukcie jak będzie okrągłe 500 :-)
Rzadko kiedy jakiś magik robi na mnie takie wrażenie, jak ten Kanadyjczyk :O
http://www.youtube.com/watch?v=gO_KyTtJg10
Opłaca się kupować Dark Souls: Prepere to die edition za 26zł? Kod steam. Chciałem kupić ale w sumie jeszcze nie mam parcia, kilka gier mam jeszcze do przejścia. Wogóle za dużo gier wychodzi. Człowiek nie ma czasu nawet w połowę tego co by chciał zagrać. Ogólnie trzeba by było chyba nie pracować tylko nolifować i wtedy może ze 3/4 bym ukończył. Ehhhh a może Dark Souls w jakimś nowym CD-Action będzie? Nie ma jakiś przecieków ^^?
Jesteśmy jesteśmy.
No, kompan na podróż do Budapesztu jest. Wprawdzie facet, ale znajomy. Więc lepiej to, niż nikt. I odezwała się jedna dziewczyna - nie znam jej, ale całkiem przyjemna się wydaje. Kto wie, czy we trójkę nie ruszymy na podbój stolicy Węgier :D
Mnie ostatnio wzięła faza na rower. Muszę swój stary znaleźć i przywrócić do życia.
Ja tam rower wyciągnąłem w zeszłym roku ze dwa razy, ale potem już nie brałem się za niego. Aż wstyd przyznać. Cholernym samochodem się dupę wozi, bo wygodniej. A od święta rower się z "piwnicy" wyciąga ;|
Kto jeździ na rowerze ten zna! Mój rowerek ma 2,5 latka ale stoi lekko zakurzony bo w zeszłym roku mało jeździłem. Teraz na liczniku 1000km przejechanych więc trzeba się wziąć do roboty i w tym roku dobić drugi tysiąc :D
Glober, powiem szczerze, że gdyby nie zaplanowany wyjazd to bym się poważnie zastanowił nad taką podróżą, bo to byłoby dla mnie coś jak 'podróż życia No. 1' :P
Ja jeżdżę na 15-stoletnim marketowym góralu, który się coraz bardziej rozpada(nie żeby letni epizod jazdy po lasach miał coś z tym wspólnego), ale da się jeździć :P W lombardach muszę wyczaić coś...
Nie wierzę mannan, że tego nie znałeś...
Podaj przykład czego nie znasz! Bo nie uwierzę.
A tak na serio, może ktoś leci do Oslo na majówkę?
http://darmolot.pl/2013/04/majowka-w-oslo-z-warszawy-38-zl-za-lot-w-obie-strony/
Dexter skończony. Rzeczywiście miał sporo słabszych sezonów. Właściwie po 4. miał tendencje schyłkową, aż do 7 i 8, które były bardzo takie sobie.
W każdym razie trzeba zaopatrzyć się w jakiś inny serial, oprócz Bates Motel, który oglądam.
Oglądał ktoś pierwszy odcinek "Doliny Krzemowej"? Ciekawe to ^^?
Ja od siebie polecam genialny "Black Mirror". http://www.filmweb.pl/serial/Czarne+lustro-2011-640699
Ech wciągnąłem się w New Vegas ;)
a tu na zegarze jakoś ktoś po cichu przestawia wskazówki chwilę temu była 21 ! :P
Glober <- jakoś tak dziwnie wyszło, że jadę do Wrocławia na ten cały gitarowy rekord guinessa :P A grać zacząłem w ogóle trzy dni temu, ale spoko, coś tam popinkam
Maniuś dzisiaj (już wczoraj) wyszedł z inicjatywą i przyszedł do mieszkania z dwiema Żubrówkami i popitką. Mały problem jest taki, że dzisiaj psychologia o 7:30... :D
HutH--> WoW. Efekt gdy wszyscy grają jeden utwór musi być niesamowity :D Z chęcią bym się przejechał ale 1 maja będę jakieś 500km dalej ;)
To też jest mega fajna sprawa i pewnie gdyby nie ten wyjazd, ja też pojawiłbym się we Wrocławiu :D
O, przestałam się odzywać i już się wam rozmowa klei.. Ech chłopaki, chłopaki.. :)
Megera--> Może to wódka tak działa, ale w momencie zacząłem Ciebie lubić... Chociaż może poprzednie niemiłe stosunki były lepsze? Bo przecież zawsze Av żre się z Megerą ;P
Ja nie lubię wódki. Jedynie gazowane trunki czyli piwo i szampan. Przy czym to pierwsze mogę pić litrami :)
Megera--> Jeżeli dojdzie do spotkania z okazji 500 części bezsenności to czuję, że rzucimy się sobie w ramiona ;) Oczywiście z po kilki głębszych ;P
- jeżeli jesteś już stałym bywalcem, możesz robić co się Tobie podoba. Jak wytrzeźwiejesz, i tak będziesz się tłumaczył.
mannan--> Będziemy się tłumaczyć :(
@mannan bardziej zaproponowałbym to: www.youtube.com/watch?v=xLj5xaahdF8
albo to: www.youtube.com/watch?v=bAG5625srz8
A to dla rozrywki: www.youtube.com/watch?v=Hds3_ke551k UWAGA: Tej piosenki słuchać tylko po wypiciu przynajmniej jednej flaszki 0.5L :)
Tej piosenki słuchać tylko po wypiciu przynajmniej jednej flaszki 0.5L :)
Czyli możemy
Możemy? To ty też dziś mannan pod pływem?
To jak wspólnie pijecie to na zdrowie :) No nic ja uciekam. Ktoś jutro musi wstać do pracy :)
To na dobranoc: www.youtube.com/watch?v=a6Sc1lVvON0
Ale i nie zaszkodzi :D
U mnie też ciągle niewesoło, ale na samą myśl o wyjeździe mi się poprawia.
Ja nigdy nie miałem dziewczyny to mogę pić... ale się będę tłumaczył, hardcore
Jak wyjdę, to mnie maczetowcy zabiją :D
Natomiast u mnie rozum mówi, żeby nie starać się o pannę, która dała kosza 3 razy (ale bardzo mnie lubi), a serce mówi: "Staraj się!" ;)
Otwieram drzwi. Ciekawie. W sumie jeszcze nie pisałem w trzech bezsennościach pod rząd bez żadnego snu ^^
Cześć chłopaky!
Jak tam te pijusy wczorajsze, wytrzeźwieli? Nadal się nienawidzimy? ;)
Glob3r, zapomniałam wspomnieć, że ten magik wyczesany, chętnie bym z nim porobiła jakieś sztuczki.. ;)
Ave, jakbym była z 10 lat młodsza, to owszem, na starość jednak uczę się ograniczania kontaktu fizycznego ;)
Dżizas, co wy z tymi smutkami? Kobiety, no tak.. ale nad czym tu płakać? Brzydcy jesteście, czy co? :P
Ciapuś - a kto się gniewa? :D
ciekawe ile wieczorów przesiedzę do 3-4 jeszcze przy new Vegas ;P
Diabluś, nie kto się gniewa, tylko kto mnie nienawidzi od zarania dziejów /i tylko wódka znosi ten efekt/ ;P
Zmieniam kolor włosów, co sądzicie o cynoberowym? :)
Jestem i ja :P
Wydaje mi sie tez, że Av wypił to i od razu skończyło się narzekanie ;)
Widziałem Tomaszy dał znać na grupie, ale każdy go zlał :P
Dzisiaj dwie grupy (w sumie jednak aktualnie przy karaoke, druga może przyjść na tańce). A jutro wesele mnie czeka... ALE to tylko 42 osoby :)
http://www.youtube.com/watch?v=QhIrzbhEGvs
Meg, cynowoborowy?
No, to bilety na Pogoń - Górnik i Pogoń - Legia kupione. Can`t wait, zwłaszcza, że na meczu z Legią ma "być oprawa, jakiej Polska jeszcze nie widziała".
Megera -> Zapytaj, czy etat tej
spoiler start
pani na stole
spoiler stop
jest wolny :D
Brzydcy jesteście, czy co?
Nie wiem jak koledzy, ale ja chyba tak. Innego wytłumaczenia nie widzę :P
Glob3r, nie chciałabym wysiudywać pani na stole, we mnie np. mógłby hmm... rzucać nożami czy coś :D
Co do brzydkości, standardowo - dawaj zdjęcie, ocenimy ;)))
Maluch
Że jaki?!
http://www.superkoszyk.pl/pol_pl_LOREAL-Prodigy5-Farba-do-Wlosow-bez-Amoniaku-Nr-7-40-Cynober-Miedziany-Blond-22012_1.jpg
Albo przecinać na pół :D
Zdjęcie gdzieś mi na fejsie w profilowym widnieje, tutaj chyba wolę nie wrzucać ;)
Ciapek to mów że jasna miedz a nie tam jakieś dziwne kolory wymyślasz ;D
A smucą - bo to Polska taki klimat mamy ;)
Nadal nie ogarnęłam hu yz hu na tej fejsbukowej bezsenności :( Glob3r, jak masz na imię? :D
Adam, oksytocyna kojarzy mi się tylko z porodem. :D Wolę bez.. ;)
Glob3r, oj propsy za kawałek, pasuje na dziś idealnie. :)
maniu, co tam, wytrzeźwiało się? :)
:)
Właściwie ja tylko na minutę, bo przed 6 muszę wstać i jechać na zajęcia.
Miłej nocy wam ;)
Diabluś, też mi się zdaje, że nadal smucą, tylko na trzeźwego to już wstyd się przyznać :P
Meg, Adaś, przyznam szczerze, że nie wiem o co chodzi z tą panią. :)
http://kwejk.pl/obrazek/2049405/rude.html
Ja trochę wiem, Mały. Dzisiaj pan-kierowca-autobusu przepuszczał mnie na przejściu dla pieszych ;) Pasażerowie musieli być nieco rozeźleni. ;)
Tak tak, wszyscy już wiemy że macie swoje cudowne brunet panny do których wzdychacie dniami i nocami. Inaf. :P
Adam, Daria jest szatynką a nie brunetką ;P
@d@m - brak gustu , smaku ..
Ciapuś - zakładamy polityczny front Zamień brunetkę na .. lepszy model ;D
rude farby za darmo ! :D
http://youtu.be/K-O2UH-vjC8 ;D