mav-> no to gratki. :)
Mag-> Dzisiaj rano oglądałem odcinek wojewódzkiego z nią. I jest jakaś dziwna... Może i ładna kobieta (choć nie w moim guście), ale kompletnie urwana z kosmosu.
Meg ---> Wiem, ze nikt normalny nie wchodzi do tej samej rzeki ;-)
Dzis mialem tylko wyjsc po Darie, jak konczyla zajecia. A skonczylo sie na tym, ze ~4h spedzilismy razem ^_^
Oświecony Demon Odpowiedzi? Pff u Kuby eyglada okropnie, deiecbrody i bogty mąż. Widzialem ja kiedys bodaj w pytaniu na snuadniu iii... to samo, tylko ze 10 kilo mniej :)
Adas, bedzie cos na dluzej z Daria? :)
Widze chwytak dal nowa piosenke... ktora jest srednia..
Abstrahuje druga czesc aplukacji tez srednie...
Maluch
Ale "Google street view - możesz być gdzie chcesz - czemu nie Koszalin?" bardzo zabawne. :D
Chwytaka muszę obadać.
Ponoć Niekryty Krytyk się obudził po wielu miesiącach i dodał coś zabawnego o McGyverze..
Nowy chwytak :D jest ponadprzeciętnie. :)
A Niekryty to się ostatnio wypalił, chociaż bym musiał nadrobić. Jedno jest pewne, ma takie daremne książki, że ciężko mi było chociaż jedną stronę przeczytać. Nawet nie pamiętam o czym była pierwsza książka.
Meg, czyzbys byla z koszalina? :)
Siwy, serio Ci sie widzi szklanka? Ostaynio bimber zauwazalnie gorszy niz wczesniejsze to i tak ma forme spadkowa..
Krytyka widzialemm jeden z pierwszych odcinkow i meh...
maly-> Powiem Ci, że tak. ;)
Ogólnie to chwytak jest jak najbardziej na plus. Ale ostatni filmiki były takie średnie. Jakoś nie przypadły mi do gusty. Filiżanka wybitna nie jest, ale po tych ostatnich wypada całkiem nieźle.
Bardzo mi się podoba u chwytaka umiejętność podciągnięcia wszystkiego pod alko. :D Ma ten styl. :D
Beczka ma zajebiste filmiki z Japonii. :D
Dobranoc Państwo, muszę uciekać bo jutro od rana reanimuje trupy(w sensie stare komputery). :)
Beczke skonczylem pobkilku odcinkach, ale przedostani obejrzalem bo Lisie pieklo :) a mi u chwytaka widzi sie to, ze znajdzie w kazdym rodzaju muzyki, w kazdej melodii i przerabia to tek, ze wszystko wpasowane w rym :)
Dibrej nocy :)
Arx, co zacieszasz? Czyzby barmanka dala Ci w koncu swoj numer? :)
Witam.
Meg
Akurat z Pato głównie znam Eripe, takż EsZet mi wiele nie mówi.. Jutro zobaczę co i jak, jak wejdę na PC :)
Reality
Zapraszamy, zapraszamy. Widziałem Twój wątek, zawsze w THPS i dalej były tego typu klipy, szkoda że format nie był jakiś możliwy do odtworzenia..
Maluch
Nie jestem z Koszalina, ale jak tam ostatnio na wystawę jechałam, to zarobiłam dwa mandaty, łącznie 350peelenów i 10 punktów. Dlatego Koszalin = zawsze beka ;)
Lisie Piekło? No już się kiedyś wypowiadałam, nuda i przeciążenie.
Oo wachania nastroju, moze w ciazy jestes? Tylko z ktora?
:DDDD Umieram, 11/10. :)
To juz ze sosnowca i radomia nie smiejo? DIeki za przypomnienie, mam stowke do zaplacenia z czerwca '13 :p
Lisie pieklo sie oglada, nie slucha :p
Mam nadzieje, ze nie z Tobą Meg i nie wiem co w tym takiego smiesznego oprocz polowicznej prawdy :p :)
Jeszcze sie sfochowal na nas :)
Ide w kimala dobrej nocy wszystkim :)
Marta Ty ostatnio nie polecałaś mi Jagten 2012 do obejrzenia ? Jeżeli tak obejrzałem, ciężki film, ale nie jest to według mnie film bardzo, bardzo dobry :P
*wahania Mały :)
Ze Sosnowca i Radomia to zawsze! :D
Ech, ja już ostatnio musiałam wybierać opcję "płacę więcej i nie mówię kto prowadził", bo punktów to już niemal było na styk.. :/ Ech ta ciężka noga.
Nie niee, oczywiście, że nie ze mną, my z Arxiem mamy niezawodną metodę antykoncepcji - tzn. on powiedział, że nie wpuści mnie do łóżka. ;)
Nie sfochował tylko siedzi pijany /nowość ;>/
Łyczek
Ranisz me serce. :(((
Polowanie znaczy sie tak? Przejrzyj moja luste z wczoraj :) Oj tam sie trzepiasz kuźwa ej.
Tera ide, dobrej nocy :)
Skończyłem Tomb Raider, jeszcze będę kiedyś tam "robił" 100%, ale główny wątek skończony. Takich TR jak najwięcej, naprawdę fajna wciągająca historia i dobra rozgrywka.
Wirus chorobowy atakuje, bo wszystkich w rodzinie przesiewa grypa lub co gorsza zapalenie oskrzeli i płuc.
A na dworze fajnie, ciepło 20 stopni, czuć że wiosna. :)
Ta, Polowanie. Dobry film, nie powiem, ale nie jest to film na taki jaki liczyłem ...
Zatem czekam na jakąś dobrą propozycję. Polski "Chce się żyć" widzę, że jest do "kupienia" na DVD, ale nie wiem czy brać się za to. Co polecacie ? Dobry dramat najlepiej :)
"Wielkie piękno" na pewno nie obejrzę :) Nie przepadam za europejskim kinem, w szczególności o takiej fabule :D
Dobrze że nie trzepiesz, Mały :D
Dobrej.
Dzisiaj brałem udział w konkursie o PS4. Niestety nie poszczęściło mi się, ale nic dziwnego, jak udział brało ponad 11k ludzi :D
Na TR też mam smaczka, koniecznie muszę ograć.
Co do wirusa prawda - dopiero dzisiaj mi się polepszyło, ale głos mam nadal zmieniony i na gardle coś siedzi.
Pogoda faktycznie ładna, nie to co wczoraj. Aż się nie chciało do domu wracać ;)
"Chce się żyć" jest dobrym filmem, Łyczku. Dramat, ale momentami z czarnym, przaśnym humorem. ;) Poruszył mnie dość mocno, czego np. nie mogę powiedzieć o wyhajpowanej "Dziewczynie z szafy" - mocna średniawka, nie wiem, czym się ci krytycy zachwycają.
Aaa przypomniało mi się a propos kupna DVD, że do jakiegoś brukowca dołączają teraz "Mój biegun".. trzeba będzie iść na zakupy. :)
Ostatnio wysypało polskimi filmami: "Bilet na księżyc" i "Ostra randka" też wyszły.
No nic, czas na mnie. Dobranoc :)
Jestem Bogiem :)
Mały nie widziałem postu wcześniej o piwie.
Po prostu kiedyś je dostałem, postawiłem w jedno miejsce, później walało się i tak jakoś wylądowało w miejscu, do którego nikt nie zagląda. Ot historia Fortuny :)
Dobranoc Łyczku :)
thomas -> polecam, naprawdę warto zagrać.
No, z tym wirusem teraz coś jest, patrząc tak "wokół" to wiele ludzi choruje.
A "Oczy Julii" ktoś widział? Jest sens?
Idę łyknąć kolejny odc. Dextera i to tyle na dziś :p
Nie, nie. Pobrany. Jest to tak samo "legalne", a wolę oglądać serial czy film na tv.
Dobranoc. :)
Droga Krzyżowa... No to jest co opowiadać. :D Chodzi o takie coś w kościele katolickim? Co nie?
Mav zmieniłeś avatar. Ciężko Cię teraz rozpoznać. :D
Dobry wieczór, witam. :)
Eh.. skończyłem dziś drugi utwór klubowy z Kanadyjczykiem. Jest moim skromnym zdaniem na wysokim poziomie patrząc na polskie piosenki electro-pop i klubówki. Trochę inspiracji Guettą, trochę DJ Antoine i coś tam wyszło. Szkoda, że nie mogę pokazać, bo najpierw musi to przyjąć wytwórnia, a kompletnie nie mam na to wszystko czasu. Może w kwietniu. Mam nadzieję, że w Esce będzie co 10 minut :)
Somersby widzę, że jest już w sklepach blackberry :) Piwa nie lubię, a takie smakowe wynalazki prędzej. Zobaczymy jak to smakuje.
Montera ---> Daj znać jak wypali. Eski nie słucham w ogóle, bo to najgorsza stacja grająca jeden "przebój" 1-2 razy w ciągu godziny.
Pewnie znacie, ale co tam Ballada o cyckach - https://www.youtube.com/watch?v=8bcgd8EVS2o
Droga krzyzowa, jak droga krzyzowa - fajny chor akademicki. Najciekawsze, ze poszedlem, bo Daria mnie poprosila (sic!).
Adam-> Gdyby tu była osoba, która mnie zna to by mnie wyśmiała i zarzuciła hipokryzje, ale potraktuj to jako taką delikatną poradę(jeśli można).
Wyluzuj trochę z Darią i za dużo sobie nie wyobrażaj. Bo dla Niej to może nie znaczyć tak dużo jak dla Ciebie, a później będziesz smutny w kącie, że dawała (według Ciebie) znaki, a później kopnęła.
Oczywiście życzę Tobie i Darii jak najlepiej, ale uważaj na Siebie ziom. :D
Montera >> Możesz coś więcej powiedzieć na temat tego utworu i Twojej produkcji? Z kim go robiłeś, jak gdzie i w czym? Masz jakieś większe doświadczenie w tej tematyce?
spoiler start
Sry że się tak wam wcinam
spoiler stop
mannan -> Dzięki!
Łyczek -> Spoko. Chodziło mi akurat o Eskę TV, bo nie puszczę niczego bez klipu, HEHE.
RaZor_247 -> Ogólnie postanowiłem zrobić całą płytę klubową zalatującą trochę popem i zaprosić do współpracy trochę bardziej znanych osób jak R.I.O, Amanda Wilson, Nicco, Carly Rae Jepsen, Craiga Smarta i innych ;) Co do doświadczenia to tak sobie, ale mam sporo ludzi także nie mam z niczym problemu :>
Niestety, robię już to 4 miesiące, bo ogranicza mnie wszystko co związane z maturą. Dziś miałem czas usiąść, napisać, odsłuchać wokale, zebrać ekipę i coś zrobić. Tak powstał utwór.
28 marca mam spotkanie w Warszawie jeszcze w związku z moim polskim projektem, który miał być w STYCZNIU, ale cóż.
siwy ---> Nie wyobrazam sobie za duzo i nie robie nadziei bez potrzeby. Cyt. Hicksa it's just a ride. Ciesze sie tym, co jest, ale ciekaw jestem, co bedzie dalej :-)
Adam->No. :D
Głupio by tak by było zobaczyć jak za miesiąc czy dwa, jesteś smutny z powodu Darii, bo coś nie wyszło.
Podejmij wyzwanie i postaraj się jutro nie napisać ani słowa o Niej. Wtedy Ci uwierzymy. :D :P
Nie traktuj tego jako atak. Nie chcę się też wymądrzać. Mam w sobie dużo życzliwości i jak już mówiłem w poprzednim poście życzę powodzenia.
Montera >> A w jakim programie tworzysz? Mówisz że masz ludzi, ale samemu chyba też coś potrafisz? Zakładając że tak to jak długo już w tym siedzisz i jak się tego uczyłeś? Zwłaszcza podstaw, jakieś kursy, pomoc znajomych czy sam na własną rękę? No i czy można gdzieś usłyszeć jakąś próbkę Twoich umiejętności?
Tak ku sprostowaniu to zajmujesz się produkcją muzyki czy właśnie bardziej wokale i te sprawy?
siwy ---> Done and done. W weekend bede narzekal na wtorkowe kolo z botaniki :-D
Hm. Wyglada na to, ze Meg nie pochwala mojego zachowania ;-)
RazoR_247 -> Pro Tools, FL Studio ;) Mój kumpel ma własne studio także imprezowanie i spędzanie wolnego czasu w studio trochę potrafiło rozświetlić w głowie co nieco.
Co do próbki to nie wiem czy to dobry pomysł, ale jedyne co wstawiłem na YouTube to właśnie projekt, który wyszedł niechcący z Beside Logic. Niewydany w żadnej wytwórni, bez promocji i dlatego ma tylko 6.5 tys. wyświetleń + wzięcie mojego wokalu to był duży błąd XD http://www.youtube.com/watch?v=QkD6zguipwM
To jest skomplikowana sprawa. Po maturach ogarniam od razu dwa projekty, czyli solo, więc ja śpiewam i utwory ktoś mi robi, a klubówki to jeszcze oddzielny projekt, który nie ukrywam robię trochę dla kasy ^^
Meg nie pochwala dzisiaj wielu spraw i sytuacji, także się proszę nie sugerować.
Aczkolwiek Adam, siwuch ma dużo racji.. i nie odbieraj tego jako atak, bo przecież nikt tutaj nie życzy Ci źle, ale faktycznie to Twoje zapatrzenie w Darię jest troszkę niepokojące, bo wygląda na to, że zgubiłeś dystans, a zgubienie dystansu to jest rzecz fatalna.
Ja trzymam kciuki, niech wam się wiedzie i rozwija, ale po prostu się obawiam, że "w razie gdyby" /i oby nie!/ coś poszło nie tak, to zostaniesz z niczym i będzie naprawdę dramat..
Ale mnie trzeba brać w duży nawias, bo jestem do szpiku kości zjedzona przez cynizm, sarkazm i nihilizm. ;P
Widzę, że na GOL-u po wypiciu jednak potrafię się hamować i nie wypisywać głupot.. :)
Łyczek, skąd masz?
Zazdrościcie mu i tyle.
Ciesz się póki możesz i tyle :)
Ja żałuję, że mało korzystałem, przed poznaniem tej jedynej.
siwy - z krótkimi przerwami tamtego avka miałem baaardzo długo - nawet nie wiem, czy nie jakieś 10 lat :)
maviś
Weź nie gadaj głupot.. W sumie nie wiem, co jest większą głupotą - że ktoś komukolwiek "zazdrości", czy że żałujesz że nie korzystałeś z życia przed spotkaniem tej jedynej :/ I co by Ci przyszło z tego "korzystania"? Że już nie wspomnę, że to gadanie dziada z 30letnim stażem małżeńskim.
Bulwers!
Łyczek
Om nom nom, blackberry! A nie jest słodkie do nieprzytomności?
zazdroszczenie....hmmmm....
Jak to mówią uderz w stół a cycki się zabujają. :>
Meg - po prostu mogłem nałapać więcej panien! Ale że nieśmiały byłem, to tak wyszło, jak wyszło.
A co by przyszło, to oczywiste, więcej cycków, przecież o to chodzi.
Cyber Rekin ---> Dzisiaj kupiłem u siebie na osiedlu w Carrefour Express :)
Marta ---> Nie. Wpierw wypiłem apple, później blackberry i w sumie to gdybym miał trzecie to wybrałbym blackberry. Mi smakuje :)
U mnie pewnie się zmieni (:P), ale na ten moment nie wyobrażam sobie innych cycków ;)
Dobranoc Wam.
mav
Wiem, że próbujesz mnie sprowokować i podpuścić. ;P Dlatego krótko - nie wiem, w którym momencie moja ostrożność ma świadczyć o zazdrości ;P
A ilości achievementów w postaci cycków nie skomentuję, bo to zwykły troll. ;P
Tylko troszkę troll.
Tak naprawdę, to myślę tak naprawdę, tylko doprawiłem tymi cyckami.
Śniącego zabił Bezimienny.
Pizza wlasnej roboty :3
Siema!
£yczu$, jak mozesz pic takie piwa?. Wiedz ze jak Cie szanowalem to teraz nie masz u mne szacunku :p
Meg, zawsze potrzrbne sa rozne punkty widzenia potrzebne :)
Ad ass, ale jednak bierz sprawy w swoje rece, nie zostawiaj nic na luzie, ale jednak z dystansem, ale bierz :)
Tak czytam ten wasz wątek i powiem, że nawet spoko jest ale częstotliwość pisania postów jest taka, że powinniście sobie komórkami to zawiadamiać co kto kiedy wreszcie napisał jakiegoś posta.
Gamer
Nie wszyscy przesiadują przed komputerem cały czas, dodatkowo jeszcze jak się rozpoczął weekend.
mav
Też przywykłem do tamtego avatara, bardziej mi się widzi :)
Łyczek
Blackberry? Muszę wypróbować. Zwykłego, jabłkowego bardzo lubię :)
A dzisiaj świetny dzień. Turniej w miejskim kinie, piwkowanie itd. wylądowałem w klubie przy piątku (!) co mi się nie zdarza. Przy okazji z koleżanką na drinka wpadła fajna dziewczyna, którą zapoznałem :) Chyba czas iść spać, więc szybki post i..
.. Dobranoc :)
Ale tamta kamerka była już stara, zamierzchła przeszłość.
Obejrzałem nowy odcinek WLIIA. Dobra robota, stary dobry klimat :)
Thomas -> Przesłuchałeś? :P To akurat główny zarys, ten drop na końcu skasowałem, bo trochę plagiat Rihanny :D Da się coś bardziej radiowego.
https://www.youtube.com/watch?v=tumXmF76jUk
Moje rytmy na uspokojenie. :)
Mav-> Idąc za duchem technologii powinieneś wstawić sobie lustrzankę w avatar. Podobno teraz nie trzeba super kamer. :P Siedziałem kiedyś u klienta i w tle leciała eska.tv i był taki program, że odwiedzali jakąś gwiazdkę popu na planie klipu i jakiś "pro" filmowiec wymądrzał się, że kamery to stary syf i teraz na statywach i ramieniach królują aparaty z funkcją nagrywania.
Jakoś średnio mi się chcę w to wierzyć. :P
Dobra panowie, krótko i po męsku - jaka jest waszym zdaniem dopuszczalna różnica wieku między kobietą a mężczyzną? /w obie strony/
Mag->W górę to tak z 5-7 lat, a w dół to zależy od wieku. Bo np. związek 22 latka z 17 letnią dziewczyną jest bezsensu.
A Np związek 28 do 22 już ma rację bytu.
Nie mam pojęcia na ile to co napisałem brzmi logicznie. ;p
siwy - luszczankami kręcą amatorzy, albo dusigrosze.
Tak, da się luszczankom krencić dobre filmy. Ale ktokolwiek szanujący klienta, nie powinien tego robić.
Kręciłem luszczankom jeden sezon. Owszem, dobre na start. Ale potem - patrz wyżej.
Kamerka z avka to FS100 a fotka jest moja. Odsyłam do google'a.
Meg - 5 lat :P
Mav-> Ożesz Ty. Widzę jest pro.
Ja bym miał lekki strach takie coś nosić - albo się uszkodzi albo ktoś uszkodzi. Czasem mi się źle patrzy jak operatorzy telewizji informacyjnych dostają po dupie w tłumie. Jeszcze to buractwo łapami do obiektywu... A podejrzewam, że sprzęt jest porównywalny cenowo, o ile nie taki sam.
Myślę, że z 10 jak nie więcej.
Jak tylko się dogadują i wszystko jest ok, to czemu nie.
mannam-> na początku się ludziom wydaję, że się dogadują. Pewne uczucia zasłaniają oczy i koloryzują. :P
siwy - mam takie 2 :) i zaplanowany zakup FS700, chyba że coś po drodze się pojawi.
A kamerki broadcastowe są faktycznie droższe.
Jako ciekawostka, tu masz większą fotkę - zapięte szkiełko kosztuje 5,5k - jako jeszcze większa ciekawostka, ADAPTER między obiektywem a kamerą kosztuje powyżej 2 tys. :)
Body to dopiero początek wydatków.
Trend na "tylko starsi faceci się liczą" zaczyna mnie wku...ć niesamowicie. Zaczynam czasami myśleć, czy na serio faceci pokolenia rocznik 80+ są naprawdę tacy zjebani, czy to jednak dziewczyny mają nasrane we łbie?
Znajoma tęskni za gościem 20 lat starszym od niej, który zdradził żonę z nią i na końcu zostawił bez żadnego wyjaśnienia... geez.
Generalnie - 5 lat starszy facet.
DOWN
Nic w tej sprawie nie robię, generalnie nawet nie gadam, ale ból dupy... prędzej facepalm.
Na Twoim miejscu bym to dobrze ubezpieczył i w aucie zamontował jakiś alarm z GPSem. :D
Wypluć, odpukać oczywiście.
Sprzęt zacny. Jak będę potrzebował kamerzys... operatora to się odezwę. Chociaż zanim będę robił taki ślub to możliwe, że Ty na emeryturę przejdziesz. :P
Gnoll -> Masz ból dupy o sprawę, która Cię nie dotyczy. ;p Chillout - to zdrowsze jest.
gnoll ---> Tez sie dziwie. Mam znajoma (28 lat), ktora byla w zwiazku z facetem o ~5 lat starszym i zostawila go dla goscia ~10 lat starszego, ktory mial zone i mowile jej, ze sie rozwiedzie. Ostatecznie nie rozwiodl sie i zostawil moja znajoma O.o
<-Przecież nie trzymam tego w samochodzie.
Fakt, trochę zabawek pozbierałem. Jeszcze parę lat temu o nim tylko marzyłem. Dlatego mówię - chcieć to móc. I szansę ma każdy, tylko trzeba iść. Cały czas realizować, nawet bardzo odległy plan. I wcale bez kombinowania, znajomości, to może się udać.
Gnoll-> Owszem gadasz i na dodatek mówisz, że Cie to wkur*wia. Gdyby to był tylko facepalm czyli gest zażenowania to nie pisałbyś:
Trend na "tylko starsi faceci się liczą" zaczyna mnie wku...ć niesamowicie. Zaczynam czasami myśleć, czy na serio faceci pokolenia rocznik 80+ są naprawdę tacy zjebani, czy to jednak dziewczyny mają nasrane we łbie?
Znajoma tęskni za gościem 20 lat starszym od niej, który zdradził żonę z nią i na końcu zostawił bez żadnego wyjaśnienia... geez.
Ja tam nigdzie nie widzę takie trendu. To dalej są jakieś jednostkowe przypadki. A podstawie tego wyciągasz wnioski, które Cie denerwują.
Mav-> A z punktu A do punktu B to na rękach to niesiesz? :D
Ja się nie mogę zdecydować czy wolałbym starszą czy młodszą.
Ostatnio coraz bardziej podoba mi się pierwsza opcja.
Chociaż w mojej sytuacji to raczej będę brał co będzie, jeśli mogę tak napisać :D
Chociaż w mojej sytuacji to raczej będę brał co będzie, jeśli mogę tak napisać :D
Zabrzmiało desperacko trochę.
siwy to takie czarne u góry, gdzie jest mikrofon, to rączka :)
Swoją drogą, prawie zawsze biegam w steadycamie. (w sumie obecnie posiadam floatcam fc9 - google :)
Akurat tyle to pojąłem. :P
W obecnej sytuacji nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci zakupu drona z kamerką. :D
Meg ==> W tej kwestii nie ma mądrych. Widziałem historię, gdzie ona była po trzydziestce, on miał 22 i taką gdzie ona ma 18, a on 28!
Duża część moich bliskich znajomych, żyje w związkach gdzie różnica wieku wynosi te 5 lat minimum. I nie zauważyłem, żeby się im jakoś nie wiodło, czy jacyś patologiczni byli ;P
Podsumowując: z moich obserwacji wynika, że 10 lat to spokojnie :)
Zabrzmiało jak zabrzmiało, ale słuchając tej uroczej opowiastki siedziałem raczej z głupia miną niż plułem na lewo i prawo że jak tak można, że co robiła itp. Więc nie przesadzajmy.
W sumie różnica między moimi rodzicami to 9 lat i są dobrym małżeństwem, więc jak się chce...
mannam-> Kolego, ale tak nie może być. Bylejakość nigdy się nie sprawdza. Sorry, że się tu wymądrzam, ale desperacko to możesz coś ugrać na chwilę. A później to nie wiadomo.
Oczywiście nie mówię tu, żeby mieć debilne myślenie "tylko rude dziewczyny, a jak ruda zmieni kolor na blond to nie przeżyje", ale branie pierwszej z brzegu tylko po to, żeby coś było jest bezsensu.
Ogólnie to powodzenia życzę. ;)
siwy --> Nie miałem na myśli żeby brać pierwszą lepszą z brzegu :)
Bardziej coś w stylu: bardzo chciałbym żeby moja ewentualna dziewczyna miała xxx i yyy ale jeśli tak nie będzie to przeżyje.
mannam-> a to w takim razie luzik. ;)
Siwy wycofuje swoje mądrości. ;p
I mówię dobranoc, bo zaraz tu padnę.
Trzymajcie się ludzie i miłej niedzieli.
Witam.
Montera dobrze że mi przypomniałeś, ale to i tak na wiele się nie zdało.. Masz jakiś link do posłuchania online?
Różnica wieku? Generalnie to trzy lata, ale ostatnimi czasy coraz częściej mam ochotę zaakceptować jeszcze jeden rok tak, żeby powstały cztery :) Jeszcze zależy od tego co dziewczyna ma w głowie. A w drugą stronę się nie wypowiem.
No nic, zajrzę do tv może coś ciekawego leci.
Trochę podcinacie mi skrzydła, ale..
..z tego, co rozumiem, to do pewnego wieku starsza partnerka jest atutem, ale potem szuka się coraz młodszej, da?
..z tego, co rozumiem, to do pewnego wieku starsza partnerka jest atutem, ale potem szuka się coraz młodszej, da?
Można chyba tak w skrócie powiedzieć. Ale nie zawszę.
Tak według mnie.
Dziwne twierdzenie...
Poza tym jak się znajdzie, to się już nie szuka :)