Glober ---> Niestety, ale ja jako doradzacz randkowych miejscówek odpadam, bo po prostu nie chodzę na randki. Na Nowym Świecie mogę odradzić Ci "Fridę". Byłem przed Walentynkami i w sumie żarcie mocno średnie :) To jedyna restauracja, w której byłem z Pauliną od chyba 2 lat :)
Marta ---> Za ten kawałek ATB +1 dla Ciebie. Co do kawałka to w żaden sposób nie słyszę podobieństwa do Titanica (soundtrack znam na pamięć, bo uważam go za jeden z najlepszych filmowych motywów muzycznych). Trzymam kciuk w sobotę za Ciebie.
gnoll ---> Daleko mi do takiego wyglądu. Z tego co pamiętam to Arxelowi też daleko :)
Witam wszystkich.
gnoll ---> I co z tego, że tak wygląda? Jesteśmy w internecie, tutaj każdy zachowuje się jak chce, dlatego też głównie gadamy o walorach Marty ;)
witam.
Szukałem jakiegoś serialu do oglądania i padło na Dextera. Mam nadzieje, że był to dobry wybór.
gnoll -> e tam, stali bywalcy jak coś przeskrobią to będą się tłumaczyć potem.
A wiecie co mówi się o rudych ? Rude jest (...) :) Niech każdy sobie doda co chce :D
Podobne rude to nie kolor tylko charakter.
Mały w poście [210] dodałeś to o co mi chodziło. Nie padły te zdania z moich ust (mojej klawiatury) :D
thomas -> oby mi również podszedł ;)
Łyczek -> zanudził Cię? :p
rude, ciemne, jasne. Wszystkie mogą być pinkne. ;p
Dwie czekolady w szafce kusza, zeby je zjesc teraz O.o
DiabloManiak ---> O tym nie pomyslalem :-D
emil ---> Nie, po prostu ten serial zrobił się taśmociągiem, gdzie poszli na ilość a nie na jakość. Nie wiedzieli kiedy go przerwać. Niektórzy twierdzą, że można było go przerwać już na 3 sezonie. Dla przykładu (wiem po sobie), że nie będę oglądał dalej Homeland. Ten serial zakończył wszystkie wątkie w 3 sezonie i otwieranie kolejnych wydarzeń z postaciami w innych rolach nie ma sensu.
Ok dzięki, poradzę sobie. Mam nadzieję, że tylko będzie z czym.
No dobra, przygotowania do egzaminu zbliżają się do końca. Za Megerę trzymamy kciuki o 10:00, za mnie o 15:00 poproszę ;)
Jeden kciuk za Martę, drugi za Ciebie. Więcej nie mam :)
Dobranoc Panowie (i Panie, ale chyba już ich dzisiaj nie ma).
Łyczek najwyżej też skończę na 4 sezonie :D
Bede trzymać kciuki za tych co potrzebują ;)
Nerdy i tyle.
Wielkie podniecanie się piersiami niejakiej Marty z gry-online... No ludzie, jak sobie w zyciu nie pomacaliście to wasz problem.
[ARXEL]
Łyczek -> myślałem, że chodziło Ci jednak o ten dach :P
nani -> nazwa od Twojej ulubionej niani. A nianie jakie są, każdy wiesz. Wredne staruchy, które lubią wchodzić swoim podopiecznym chłopcom w wieku lat jedenastu pod kołdrę :)
Żałosne.
Pozdrawiam w ogóle, ze nie wiesz kto to Nani
Tekst z rdzawym dachem pierwsze widze :-D
Ale ja i tak najbardziej wole ciemnowlose ;-)
Gob3r, Megera ---> Powodzenia :-)
Yo dawg.
Gnoll jedyny mądry tutaj.
Życie.
Znam powiedzenie Małego i to bardzo dobrze, pierwsze co przyszło mi do głowy to właśnie to :)
Co do Dextera, to oglądałem drugi sezon, trzymał poziom.
Oj żebym ja miał coś słodkiego..
Jezu.. Tego znowu tu przygnało? Zajmij się czymś chłopie, bo przykre że aż tak Cię interesują randomy z internetu.
A to nie można się już "podniecać", jeśli "macało" się wcześniej? Lol.
Ehh no tak, dont feed the troll!
Sam też preferuje brunetki/sztynki :)
Ale czekaj, to jeśli moje konto jest Twoim to i Twoje jest moim, a jeśli Twoje jest moim to i jest naszym nickiem jest thomas! :O Nickcepcja!
Wiecie co to jest PZPN?
spoiler start
Rezerwat, bo jak się skończyło lato to wylatują z niego bońki :)
spoiler stop
O, czekałem na Ciebie, Tomek. Najwiekszy gangster na forum (:
nani, Idź chłopie spać, może masz za mało snu i dlatego takie bzdury tu piszesz nie wiedząc co ze sobą zrobić.
Ja idę, dobrej wszystkim/
Dobranoc emil.
<- Gangster
Jeśli przeszkadzają Ci dyskusje o cyckach, to albo jesteś dzieckiem albo gejem, a takich tutaj nie lubimy, więc możesz już sobie stąd iść :)
Masz rację Mały, eot z mojej strony.
Dobranoc Marcin, też chyba uciekam.
Nie o cyckach, tylko śmiac mi sie chce z Waszego podniecenia, jakbyscie nigdy nie mieli w łapach fajnych piersi, lol.
Dobra ide na BFa bo rano trzeba wstać.
o albo jesteś dzieckiem albo gejem
osobiście do dzieci i gejów nic nie mam, póki są normalni ;)
Dobra stary, idź spać i nie wracaj, bo ciebie tutaj nie chcemy :)
Ja jeszcze zostanę, tak z 1,5h.
co tak długo? :) ja do 7.00, ale o 6 już sniadanie na 10 osób, wiec luzik, jakoś minie ;)
Ja bym posiedzial jeszcze, ale zaczalem juz przysypiac nad skryptem.
Branoc !
Poprawkę mam jutro, więc jeszcze posiedzę trochę i będę powtarzał. Chociaż nie lubię takich egzaminów. Już na pierwszy termin teoretycznie umiałem prawie wszystko i nie zdałem. Nie bardzo wiem, czego mam się teraz douczyć, no ale próbuję :)
nani, dystansu trochę bo ci żyłka w dupie pęknie.
nerd
Mały, pójdę później. I tak pobudka dopiero o 10, więc zdąży mi się wszystko w głowie poukładać :).
Najlepsza rada na zdanie to odpocząć i nie uczyć się w dzień poprzedzający. Nie mówiąc już o nocy :)
U mnie to często działa wręcz odwrotnie. Najwięcej mogę nauczyć się dzień przed, a w nocy tuż przed to już w ogóle ;). Mam też dwa czy trzy egzaminy na swoim koncie, kiedy to w noc je poprzedzającą w ogóle nie spałem. Wszystkie na plus.
Znacie ten moment, gdy decydujecie się na melanż w piątek i w trakcie okazuje się, że jest jednak czawartek?
Well, ja właśnie poznałem - i nie jest to nic fajnego!! :D :D
Carry on!
/sorry że tak rzadko wpadam - nieustatnnie zajęty... :(
Ale staaaary u mnie jest 4:17 rano, a ja jestem całkiem konkretnie nawalony i to tu jest pies pogrzebany! :D
Ech, ja to kurwa nigdy nie dorosnę... :P
Pewnie wszyscy imprezuja, tylko ja siedze sam w mieszkaniu ;-)
Bylem dzis na Non-stop, calkiem niezly film jak na spontaniczny wypad do kina.
Ludzie pracują.
PS: Ostatnio widziałem Izraelski film "Duże złe wilki" - wybrany przez Quentina Tarantino najlepszym filmem 2013 roku :D POLECAM !!!
Witam.. trzeci raz ta sama trasa i z kazdym razem coraz lepszy czas :D
Kupilem sobie dzisiaj piwo w biedronce do codziennych zakupów i zostalem poproszony o okazaniem sie dowodem.. :D
Opierdolilbym chałwe. Niestety u mnie rzadko sie to je, wiec w szafie nie znajde.. :p
Duze zle wilki? Rzucilo mi sie gdzies w oczy. W przyszlym tygodniu wybieramy sie nsa "anioła śmierci" a jeszcze dalej na Noe: wybrany przez Boga :)
BTW. Widzę, że pół tematu kręci się wokół cycków Meg.
Postuluję o ich zobaczenie, czy temat faktycznie jest tak istotny do roztrząsania.
spoiler start
(dosłownie i w przenośni)
spoiler stop
malyb ---> Ja ostatni raz musialem dowod pokazywac, tez przy zakupie piwa, jakies 7 lat temu :-P
spoiler start
Bo gdybym ja miał Meg cycki to bym ciągle w domu siedział i przez palce je przelewał :D
spoiler stop
Ide w kima, dobrej wszystkim :)
No to piątek.
Nie lubię chałwy. Mówisz piwko po bieganiu? :) Mnie o dowód też pytają, ale coraz rzadziej a jeśli już to w marketach. Niestety młodo wyglądam.
/ Plaski czemu zmieniłeś nazwę części?
Obożebożenko, co ja pacze, pół tematu o moich cyckach. :D
Arx, miałam dla Ciebie nawet pewną propozycję /podjudzana tutejszym trollingiem/, ale chyba jej nie wypowiem, bo się obawiam, że poczujesz się mną osaczony.. niczym Pl@ski... który już w ogóle uwagi na mnie nie zwraca przez tą moją bezpośredniość, nawet wywalił mój cyc..cytat z tytułu :((
Wszelkie dowcipy o rudych są prawdziwe, potwierdzam. /mimo że ja farbowana/
jakbyscie nigdy nie mieli w łapach fajnych piersi, lol
Fajne może mieli.. ale to nie były moje.. ;>
Poza tym - wojna idzie. Dzisiaj jechałam A2 a tu normalnie.. ruska mafia! Sześć Subaru XV, każdy w innym kolorze, w jednej kolumnie, za kółkiem każdego - przystojny młody Rosjanin. :D Prawie w barierki wjechałam z wrażenia. ;)
/nie/ dziękuję za kciuki, chłopaki! :)
/przebijcie to, mnie pytają o dowód po 9 latach od wydania.. ;>/
mav
Moje będą w części 500.
Tomek
Pl@ski mnie już po prostu nie lubi. :(
Cześć, witajcie.
Mav jak tam nowa gablota? Już śmigasz(w sensie pracujesz nią), laguna na złomie?
Witka
Poproszę o skrót rozmów w tym wątku :). No chyba, że cały czas o (.Y.) ...
Marcin ---> O % tez cos bylo.
HUtH ---> Komus z gory sie chyba nie spodobalo [ 2014-03-07 13:15 ] zmodyfikowane przez moderatora.
^ heh, za siusiaki? :P
no generalnie nie był to bardzo błyskotliwy podtytuł i tak...
Jadę jutro do stolicy perkusje ogarniać.
siwy - były perypetie, ale odpukać chyba najgorsze za mną.
Już śmigam i nawet spalanie mnie tak nie przeraziło, jak na silnik 2.3 :D
A co do mojego cudownego bolidu zwanego laguną, to wyobraź sobie, że.... znalazłem chętnego za półtora tysiąca :D
Chciałem sobie zrobić jeden dzień przerwy od wychodzenia, znajomych itd. Zostałem w domu, teraz tego żałuję.
@down
Dlaczego nie? Teraz ciężko o pracę.
Chłopaki, dziękuję za życzenia i kciuki - na nic się to zdało, dzisiejsza "rozmowa o pracę" zyskuje miano najbardziej traumatogennej ever. Nie wiem, jak wypadłam, ale jestem przekonana że tak czy inaczej, nie chcę tej roboty.
Poza tym.. aa bida z nędzą. A taki miał być dobry dzień.
Meg ---> wal śmiało, raczej niczym mnie nie zaskoczysz. Osaczony? Dopóki mnie nie zapędzisz do narożnika jakiegoś pomieszczenia to będę czuł się bezpiecznie ;p
Oh, dziś dzień kobiet. Najlepszego, Meg - znalezienia porządnego męża ;)
Cóż tak nagle Ci się z pracą odmieniło?
Meguś wszystkiego najlepszego z okazji dnia marudy ,istoty poszkodowej przez los i ulomnej :)
Statystyka pisanych postów zdecydowanie poszła w dół dzisiejszego wieczoru :)
Ja z nudów na TVP obejrzałem sobie trzecią część piratów z karaibów i tak jak nigdy nie byłem przekonany do tej produkcji tak teraz fajnie mi się oglądało. Depp w roli Sparrowa - ideał :)
Po mału można nastawiać czas i iść spać. Spokojna sobota, a szkoda.. Dużo ciekawych rzeczy na mnie dzisiaj czekało, no ale przynajmniej portfel nie ucierpiał i jutro zjem obiad jak trzeba, a nie zkacowany do 15 jak nie dalej w łóżku.
Tymczasem dobranoc wszystkim zebranym.
Jak odgarnę sobie włosy na obie strony wyglądam jak Javier Bardem z filmu To nie jest kraj dla starych ludzi.
Tak. Ale niektórym daje szansę i rzucam monetę.
Orzeł czy reszka?
Masz szczęście.
Ale niestety zyje w kraju dla starych ludzi :p piraci zk araibow skonczyli sie na czarnej perle imho. kurde, musze nadrobic zaleglosci Aronofosky'ego, az wstud przyznac, ze nie eidzialem reszty jego filmow skoro Zapasnik bardzo mi sie podobal :)
spoiler start
nie ma to jak wejsc do auta po wieczornej wizycie u dziewczyny i puscic soczystego bąka :D
spoiler stop
maly89 - rozumiemy na dworze - ale w zamkniętej przestrzeni? ;P chyba że chciałeś się poczuć jak mały hitler i robić komorę gazową :D
Przeżyłem 40 st. gorączki (choć przyjemne to nie jest, wierzcie mi, a nigdy takiej temp. nie miałem jeszcze.. i mam nadzieje że mieć już nie będę), poza tym cały weekend w łóżku, nawet nosa przez okno nie wynurzyłem. Świetny weekend. :/
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla bezsennych kobiet ;)
Co tam ludzie?
Cóż, były lata tłuste, będą i chude. Emsik mi zabiera cały czas :P
Powiem wam, ze to chyba kwestia wychowania, ale ja mam wrażenie, ze każdy mijający rok był chudy, aż sobie uświadamiam, że teraz mam rok chudy, a wtedy był tłusty.
I tak w kółko.
Pomówienia!
Potwarz i kalumnie :P
Pat, faktycznie u mnie to samo. Imho porownywac trzeba dwa ostatnie lata :)
Sorki za wczorajszy spoiler ale po prostu od dlugiego czasu nie przezylem tej przyjemnosci :p
Yyy! Nasza grycanka oskarza gnolla o pomowienia prawdy!
Marcin a jutro do pracy?
Mały daj znać jak już walniesz przy niej, jestem ciekaw jej reakcji :D
Ems Ty cicha wodo, pozbawiasz ludzi czasu i to nie kalumnie! :P
Jpd jakie nerdy... Bąk po wizycie u dziewczyny... ZAJEBISTY temat do rozmowy
To ja dam inny temat - po co ludzie czytają wątki które im nie pasują?
Przeczytales wstepniaka z regulaminem? Wlasnie. Wiedz, ze przebywaja tutaj "dziwni ludzie". Ktorzy sa na prawde dziwni.
Ems, ale za co? :(
Yomasz, jeszcze za wczsnie na takie kaskaderskie ewolucje :)