Ej, ej, nigdzie nie napisałem, że ze mną :)
Av jeśli ją dobrze rozpracujesz, to za jakiś czas może nawet siedzieć na To.. yy, ee znaczy się obok Ciebie :)
Kto gra ze mną w Heartstone?
csw--> Wiesz, fajnie by było gdyby siedziała na.... KOLANACH :D Na to drugie przyjdzie jeszcze czas... ;)
< -
Co nie zmienia faktu, ze czekam na wyjasnienia. A Ty Tomasz skad masz niby wiedziec, ze to praeda?
dobrze jest poczytać bezsenność, czesto ciekawe dyskusje się tu toczą. :D
Oglądał ktoś z Was serial Oz?
Nie najnowszy, ale zaciekawił mnie i nie wiem czy warto.
Chyba odpalę jednak l4D.

Mniam mniam mniam
Masz rację Marcin, warto zaglądać :p
Niestety nie oglądałem, w ogóle z serialami jestem w plecy, nie wspominając o filmach..
Poczekaj do jutra! :)
Ems - a phi.
/ mniamuśny ser
// Pocieszam sie mysla, ze ten Twoj nowy ma ser.
Wal się! :D
/// a mi nie capi, bo zęby umyłem :D
Jak mogls mi to zrobic?! Cale zycie poswiecilem, robie wszysrko abys byla zasowolona i teraz odwdzie czasz sie takim czyms?! Pocieszam sie mysla, ze ten Twoj nowy ma ser. Ja nie mam. I wiem dladlaczego tak postapilas...
Przestan jesc ten ser bo potem z mordy capi. Przynajmniej mi :)
Kawał:
Panienka robi loda chlopakiowi. Pochwile wstaje, biegnie do kuchni i kontynuuje. Sytuacja powtarza wie kilka razy i chlopac zdenerwowany pyta: - co ty tak latasz do tej kuchni? -a bo wiesz, masz tyle sera, ze musze chlebem przegryzac!
Panowie macie jakiś film z lektorem? Labirynt tylko napisy, za mały monitor mam :p
@up
HAHAHAHA bardzo śmieszne.. Akurat o serze musiało być? :D
@down
Nie no po prostu Ems nie wiedziała, że na pewną rzecz mówi się naplette, stąd ta cała otoczka :)
Niekoniecznie thriller, ale może być Fight Club :)
/ biorę się za oglądanie.
// [217] o_O
dobra, no to jutro pogramy mam nadzieje.
chyba się żeście... sera za dużo najedli dzisiaj, bo humor widzę macie :p
thomas -> jak z thrillerów to może coś ze starszych hitów, Fight Club np?
Chyba trzeba się w końcu ogarnąć z tej depresji. Dzisiaj pierwszy raz od dawna pościeliłem łóżko.
Będę wrzucał filmik na yt. Składa się on z pomniejszych filmików, które pobrałem również z youtuba. Czy można jakoś ominąć prawa autorskie? Dodać jakąś formułkę, że prawa autorskie należą do xxx - [link do konta] bądź do Activision etc.?
Zupa serowa:
Uwaga! podaję przepis!
spoiler start
Indegrediends
jedna cebula
pusty garnek
nóż
woda, czysta, z kranu
sól
oliwa
masło
czosnek
chleb
ser wszelakiej maści
spoiler stop
Nastepny podpatruje...
Gdybyscie pytali to moj plan wypalil juz wczoraj wieczorem :)
Byc moze, ale moich postow tutaj i tak nikt nie czyta.. no, moze poza mna i Emenemsem.
Odegranie siw na pewnej lasce tak jak ona olewala mnie. Szkoda, ze na nia wypadlo, ale...
Kie spac, dobrej wszystkim :)
ja czytam raczej wszystkie posty, ale wszystkich i tak nie ogarniam.
patrząc na składniki, zupa pewnie jest świetna. Kiedyś trzeba beedzie zrobić.
Ja też idę. Jakoś mnie łamie, na siłę nie będe siedział. Dobranoc, załogo.
Szczerze? Wolę jak laska kręci tyłkiem przede mną niż jak obściskuje się z metalową, bezuczuciową rurą ;)
Aż sam się przerażam jak bardzo olewam sobie szkołę ostatnio. Gripex do brzuszka i lecę oglądać Simpsonów w wyrku. Już 13 sezon więc niedługo zrobię 3 kółeczko :)
W ostatnim oglądanym odcinku leciał jeden z najmagiczniejszych utworów jaki znam, aż go tutaj wstawie: http://www.youtube.com/watch?v=ClQcUyhoxTg
Branoc.
Same śpiochy dzisiaj.
Ja czytam wszystkie posty. Mały o co chodziło z tym statusem, dlaczego tak go ująłeś i co ja miałem z tym wspólnego, bo nie ogarniam?
Film obejrzany. Dobre kino, nie do końca rozumiem co istniało naprawdę, a co nie. A jak wy odbieraliście ten film?
Jak to? Luz w dupie.
U konkurencji promocja na gry Focus Home Interactive, dobry ten Testament Sherlocka?
Czyli wart 20 zł? ^^ Pytam, bo w sumie bym go zachomikował na razie. Mam inne tytuły do grania. Tylko nie chce się naciąć, że za miesiąc będzie w Humble ;)
Wlasnie wbilem abym Wam powiedziec, ze Rach... Wrog u bram leci :)
X jak najbatdziej
Ems, byle jaka :p
Minęło pół roku od mojej decyzji aby nie kupować następnego chomika. Chyba kupie sobie szczura.
No i bardzo dobrze :)
Bialego. Albo ptaszika. Wtedy bedziesz mial wziecie, ze ojapierdole :)
Omg, a ja mam problem, bo nie wiem co z ta komisją robić. Jutro z rana będę próbował dodzwonić się do zastępcy prezydenta miasta i szybko pójdę do dyrekcji po jakiś papierek odnośnie próbnych matur. Jak ich nie napiszę to nie postawi mi dwójki na koniec, tym bardziej, że to dwie matury z angielskiego :(
Tak to już niestety jest, człowiek przyzwyczai się i przywiąże do małej puchatej kulki witającej mnie gdy wstaje i gdy wrócę ze szkoły, a potem jest ból gdy z dnia na dzień tego nie ma. Zdecydowałem się nie kupować następnego zwierzaka bo było mi szkoda, że nie mam dla niego czasu. Ale z powodu ostatnich moich decyzji dotyczących życia towarzyskiego pomyślałem, że fajnie by było znowu mieć jakąś kulkę która siedziała by przy mnie cały czas.
Wróg u bram się nigdy nie nudzi ;) Oczywiście epicki moment, gdy niemiecki snajper zorientował się, że już po nim.
Monter - powoli,od poczatku...
CR - co to za decyzjfe? Czyzbys mial przerwe? :)
Wybaczcie ludziska ale leki zaczynaja dzialac i mnie muli jak cholera... dobrej nocy :)
Ja mam jakąś z Geniusa zdobyczoną za 20zł.
Na tvn wróg, na polsacie jestem bogiem a na tvp sierociniec. Nie wiadomo było co wybrać.
Ja nie mam żadnego zwierzątka, chciałbym psa, u mnie w mieście jest punkt z pieskami dzięki któremu właśnie na GOLu wygrałem GTA V. Niestety mama po ostatnich przeżyciach z psem nie chce następnego. Szkoda.
/ no i po szwabie ;)
W moim wieku te wszystkie związki wydają się strasznie trywialne. Nie żebym się wywyższał, ale doszedłem do wniosku, że jestem ponad to. I szczerze powiem, że coraz bardziej podoba mi się to. Jedyny problem to właśnie przezwyciężyć ogarniające czasami uczucie samotności.
Najlepszego dla Krystianka aka Kokoju!
Moja Szynszyla jest zajebista :D na dodatek będzie żył ze mną jeszcze dłuuuugo bo w kwietniu będzie kończył dopiero 2 latka a średnio szyle żyją do około 20 lat. Najstarsza udokumentowana żyła 27 lat ^^
Mam zamiar Sierociniec obejrzeć. Podobno smutne zakończenie (ale nie chcę spoilerów ;P)
eh, znów nici z Lefta ;/
Najwyżej dopiero w czwartek, bo jutro lecę do pubu na mecz i potem mi się nie będzie chciało.
kokoju najlepszego. :)
Rekin jaki Ty jesteś rocznik?
Kokoju wszystkiego dobrego!
Polsat przesadził. Od 00:15 do 02:15 Świat wg. Bundych. Codziennie :)
/ jutro raczej będę w domu, czwartek nici, bo urządzamy kumplowi pożegnalne spotkanie i pewnie wpadnę, ale nad ranem ;)
I tak chyba nie dałbym dzisiaj rady, łeb mi pękał, a w moim przypadku ból jest tak intensywny, że jestem przybity do łóżka.
Thomas - 96.
Jak tu u Was jest? Ja zawsze mówiłem, że u dziewczyny charakter jest najważniejszy, a wygląd schodzi na drugi plan. Jakiś czas temu zacząłem nad tym myśleć i doszedłem do wniosku, iż mówiłem błędnie. Tak, to wygląd jest najważniejszy wg. mnie. Nie chcę zostać zmieszany z błotem więc spieszę z tłumaczeniem. Patrzę na dziewczynę i widzę, że nie jest za ładna i mi się nie podoba ale charakter ma super. Czy będę do niej startował? Nie, bo jak każdy facet chcę mieć partnerkę, która jest ładna (jak dla mnie) i nie mówię tutaj o typowej "królewnie" do której staruje pół miasta. Dopiero, gdy znajdę ładną dziewczynę to wtedy kieruję się charakterem. Czy można mnie nazwać "takim jak wszyscy" mężczyzną? Czy to złe, że facet chce mieć piękną dziewczynę? Jakie jest Wasze zdanie?
spoiler start
Powód posta? Czytałem sobie opinię Łyczka [165] i musiałem coś swojego skrobnąć ;)
spoiler stop
Wiadomo, że miło ;)
ja 91.
Av, ja wychodzę z założenia, że brzydką dziewczyną się nie zainteresuję, ale z głupią/niesympatyczną nie chcę być. Jedno i drugie jest ważne. Natomiast nie ufam ludziom, którzy mówią, że wygląd nie ma znaczenia.
Nie oszukujmy się, wygląd dla faceta jest ważny. Kto mówi, że nie - kłamie. Tyle.
<-- Nie oszukujmy się, wygląd dla faceta jest ważny. Kto mówi, że nie - kłamie. Tyle.
Glob3r--> Dokładnie!
Taki młody? Myślałem, że ~25 masz :D
Jasne, że wygląd się liczy. Ładnej, ale głupiej bym nie chciał, najlepiej jak obydwie rzeczy się zgadzają. Wygląd i charakterek musi być :)
Głupi stereotyp z tym nieliczącym się wyglądem, tyle.
Mały (jeżeli '89 to jego rocznik), Arxel i ja jesteśmy z tego samego rocznika :)
mannan--> Opowiedz na moje pytanie szczerze i z ręką na sercu. Poznałeś dziewczynę. Nie podoba Ci się, nie widzisz w niej niczego co mogłoby Ciebie zainteresować oprócz charakteru. Idziesz o krok dalej i starasz się poszerzyć znajomość przy tym licząc, że wyładnieje?
Tak wgl. to czy zauważyliście, że jak mówicie komukolwiek, iż poznaliście dziewczynę to prawie zawsze jest pytanie a'la Ładna jest? Masz zdjęcie? Ma konto na fb?
edit:
cswthomas93pl--> Otóż to! Dlatego śmieszą mnie teksty, że najważniejszy jest charakter, a wygląd schodzi na drugie miejsce. Wygląd jest najważniejszy bo to on zwraca naszą uwagę. Widzisz brzydką dziewczynę to nawet nie zagadujesz. Widzisz ładną to od razu coś działasz.
Moja kobita z wiekiem robi się naprawdę coraz to "lepsza dupa" i mówię to całkiem poważnie :)
Łyczku, myślałem że jesteście trochę starsi, a wy młode chłopy jesteście. :) Sama młodzież tutaj się wypowiada.
Ok, ja spadam. Miłej dyskusji i dobrej nocy.
Łee to same młode ludzie są tutaj :) Myślałem, że są tutaj jacyś typowi staruszkowie :)
Av no wiadomo. Trzeba ogarnąć co i jak, stąd też pics or didn't happen ;)
/ dobrej Marcin, czytamy sobie w myślach, prawie taka sama wypowiedź :)
Jak się nie ogolę to dają mi +4-5 lat, więc możecie mnie traktować jak prawie 30-latka :)