Mały, pojechałbym po klasyce czyli
http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw
http://www.youtube.com/watch?v=KysKdijAhJI
http://www.youtube.com/watch?v=1t24PsZxohY
I wokalistkę którą wielbię:
http://www.youtube.com/watch?v=jt4H824qcQw
http://www.youtube.com/watch?v=rUzN14qwPFA
http://www.youtube.com/watch?v=2LdsiELQchQ
Młoda, to ta dziwna strona youtuba tak? :P Chociaż widać, że laseczka przyjemna ;D
Wojtuś - sprawdzam ,ale na razie całkie nieły wybór po pierwszej trójce :)
Od siebie polecę jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=oHjloQmmxFM Mam nawet ich płytę :D
Dla mnie youtube się tam dopiero zaczyna :P
I wcale nie jestem młoda, kurdę!
Edit: no nie wiem, nie wiem.
spoiler start
dopatrzyłeś się w końcu? :D
spoiler stop
Nic dla mnie z podanych przez Was propozycji :(
Dzisiejsze piwko - Złoty Denar, mój pierwszy raz i powiem, że nawet niezły.
Moja propozycja: http://youtu.be/YXIHXQjbtl8
Widze, że Browar Namysłowski :) Trzeba będzie spróbować, choć ich Zamkowe osobiście nie przypadło mi do gustu. Ostatnio odżałowałem i kupiłem dla siebie Atak Chmielu, a dla taty Imperium Atakuje z wiadomych względów :) w sumie za dwa piwka w butelce zapłaciłem 14.60 ale się opłacało :P Z tych tańszych to Halne Mocne (tutaj akurat hujowy Van Pur zrobił dość ciekawe piwo) i Złoty Łan z browaru Jako. :)
Martin -> +1 :)
Fakt, znowu nie pograliśmy. Liczyłem na powrót do domu koło 22, a obrót spraw spowodował, że jestem dopiero teraz. Wybaczcie. Mam nadzieję, że jutro lub ostatecznie w piątek coś ugramy.
Nie mam propozycji na dziś, bo ledwo co na komputer wlazłem.
Goat Simulator widziałem, niezła beka. Sam z chęcią bym zobaczył jak to wygląda :)
Ale mi sie dłuży. Japierdole... A tu sobie siedź jeszcze do 7.00. Najgorsze jest to, że wszystko słodkie zjadłem i nie mam co szamać słodkiego. Mam jeszcze dwie buły, ale to nie to samo :)
Lubie rodzinke.pl, ale ta reklama oranga jest tak hujowa, że szkoda gadać...
Jak dla mnie tak reklama jest godna tego "serialu".
Obejrzałem Dredd. Pomysł raczej oklepany, jakichś fajnych fajerwerków też jak dla mnie nie było i fabuła zrobiona tylko pod tło krwawej masakry. Dałem 5/10. Zdecydowanie brakuje mi w tym filmie jakiejś głębi.
Widziałem dzisiaj jakiś dokument o Berlińskim zoo. Wiecie, że słonie indyjskie na całym świecie uczą się komend tylko w języku Angielskim i Hindi?
dobrej martin.
CR, akurat Dredd mi się podobał. Zajebiście położone filtry na kolory ;) Miał dać rozrywkę? Dał.
Xavier -> a to przydatna wiedza :D
No wiesz, gdyby biegł na Ciebie rozjuszony słoń to krzycz na niego STOP albo [रोक]
Nie ma hinduskiej czcionki :(
Oj tam. Pośrodku warszawy biegają Łosie, dziki, raz nawet widziałem sarnę przebiegającą przez dwupasmową jezdnię. Słoniątka z Zoo też bym się nie zdziwił XD
Wpadłem w jakąś manię kupowania gier po taniości. Musze zacząć więcej przechodzić, niż kupować gier w humblach.
E tam, jakoś cyfrowa dystrybucja mnie nie jara. Nie stać mnie na takie wydatki. Jakaś gierca pudełkowa z taniej serii albo czasopism sie zrobi, ew Biedronka Edyszyn :P Apropos do tej pory nie dostalem nigdzie u mnie Chivalry. ponoć w czwartek mają uzupełniać :P
Polarne?
W czwartek? Dobrze, że mówisz bo też chciałem upolować Chivalry. Wolę pudełkowe edycje ale w ostatnich przypadkach gry za dolara były warte swojej ceny. Nawet ostatnio gdy chciałem polować na Dirta 3, który notabene w biedronce okazał się być bez steamowskiego klucza, a jedynie z GFWL był w Humble Bundle za 18zł razem z Dirtem Showdawn, dwoma Overlordami i jeszcze jakąś starszą gierką ze starożytnej grecji Rise of the Argonauts. Tak samo wcześniej kupiłem za dolara Origin Bundle i WB Bundle z Batmanem, dwoma Fearami i świetnym na co-opa Lord of the Rings: War in the North.
Kot jest bez sierści .
Koty są fajne
spoiler start
zwłaszcza jak się nimi o ścianę rzuca :D
spoiler stop
W prawdziwym life słonie biegają po ulicach i trzeba do nich krzyczeć po indyjsku.
Mały ---> Nie przyjmuję do znajomych nikogo, kogo nigdy wcześniej nie spotkałem.
O 00:35 na Polsacie jest Sposób na Bezsenność. Nie wiem o czym, ale gra Aniston, więc można obejrzeć :D
Chciałem zrobić ognisko, a wy uciekliście.. :D
Fajnie się grało, jutro też będę nawet szybciej, więc też można coś pograć :) Niby normalny poziom trudności, a zombiaki nieźle dawały nam w kość :)
Chciałem zrobić ognisko, a wy uciekliście.. :D
:P
No dawały, szczególnie mi. Mówiłem, że mogę lamić ;p Jutro też można, może jeszcze ktoś dojdzie.
Może znajdzie sie czwórka? Jak ktoś chce pograć w left 4 dead, to zapraszamy. Dobrej nocy wszystkim :)
Jutro odpalam hacki.. Nie no tak naprawdę, to będę trzeźwy i mam nadzieję na lepszą grę :)
Też lamiłem, dawno nie grałem. Można jakoś mówić przez mikro? Albo wydawać rozkazy do was jak np. znajdę apteczki i chce żebyście sobie skorzystali? Pod x czy tam z coś jest, ale to za mało..
Zapraszamy Ems :) Pewnie jakoś wieczorem. Będziesz miała dobrze jako kobieta. Każdy będzie za Tobą z apteczką biegać :p
Więcej biegajmy razem, bo były sytuacje, że ktoś z nas leżał na ziemii, a reszta porozsiewana na mapie biegała :)
Dobranoc sewciu, dzięki za grę :)
Dzisiaj nie dałem rady.
Thomas chciałem Cię wyszukać na steam ale :
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Zoo Brazil - The Dark End (feat. Rasmus Kellerman)
Nie moje klimaty, ale dobrze usypia :) Dobranoc.
Co z tego jeśli steam dalej nie raczy się załadować :)
Chociaż już idzie mu lepiej, teraz białe tło.
Spoko, smutny człowiek już mnie dodał ;)
PS: Zmienili coś z levelami? Wydaje mi się, że jakieś większe spacje są na górze.
Okej.
Tak, zmienili i to już jakiś czas temu. Kiedyś był sam napis level, teraz dodali dwa słowa.
Specjalnie to zrobili, żebyś pamiętał z jakiego forum się wywodzisz.
1. Nie będziesz miał innych forów przede mną.
2. Nie będziesz wzywał imienia moderatorów/administratorów nadaremno.
3. Pamiętaj, abyś dzień postem uczcił.
4. Czcij administratora swego.
5. Nie zgłaszaj o bany.
6. Nie korzystaj z cudzych komputerów.
7. Nie kradnij wypowiedzi.
8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu na forum.
9. Nie pożądaj komputera bliźniego swego.
10. Ani żadnej z gier, które jego są.
Nie. Wymyślił to pewien pan, który żył przez 120 lat 34 wieki temu. Lubił podróżować z hebrajczykami przez rozstępione morze czerwone, które tak na prawdę jest niebieskie.
Ja tylko wprowadziłem kosmetyczne korekty.
Dzisiaj to już kompletnie nie mogę spać, nawet po wypiciu browca, wth?
EDIT: Dobranoc :)
Dobty.
Spokbo Em, mnied taz somdego zobtawili.
Tyle gier tak malo czasu. A ja znow ratuje Faerun....
Sewciu, chetnie, tylko kurka wczesniej niz 20 :p trzebaby sie zgadac na konkretny godzine tak, aby wszystkim pasowalo :)
WiTaaam!
Bry.
Ja jestem dziś dostępny na granie, a jeśli chodzi o wcześniej niż 20 ciężko by było u mnie (chyba, że w niektóre weekendy). Ale na pewno się zbierze ludu, więc nie ma obaw.
L4D był za darmo przez jakieś 2 dni niedawno, teraz już trzeba kupić.
malyb ty też ochraniasz Neverwinter przed Luskanem, czy już przed Królem Cienia?xd
Dziś po raz 400 któryś zrobiłem nową postać w kampanii NVN2, co z tego że od 2006 tylko raz ukończyłem kampanię (2 miechy temu) a w kolejce czeka do ukończenia dodatek, wszystko w swoim czasie
Kpkoju -> Ale Luskan to miasto nie ? Gram w jedynke. Muszexw koncu to przejsc. Gralem w to prawie 11 lat temu. Jedna z pierwszych gier na pierwszym kompie pamietam, ze zatrzymalem sie w drugiej polowie drugiego aktu. Chyba :p a tu jeszcze dodatki :). Dwojke chcialem kupic na aktualnym giermaszu z dodatkiem maski ale nie bylo u mnie...
Co do lefta ro dwójka byla za free w swieta :)
U mnie już po Walentynkach :) Było bardzo miło, obiad (nie polecam restauracji Frida na Nowym Świecie w Warszawie), kino i git.
Wlasnie Arx o tym samym pomyslalem. Ale mialem jutro napisac, bo moze jeszcze byc na tej randce o tym czasie :D
Lyczkowski, cieszymy sie Twoim szczesciem :p
No to niestety nie pogram z Wami ;)
Chociaż właściwie coś bym sobie odpalił, tylko nie wiem jeszcze co.
Panowie zaczekacie 10-15min? Szybko skoczę się wykąpać.
Załączyłem mikro, też możecie. Będziemy się informować o apteczkach itd. :p
/ Xav mówił, że będzie grać, ale z dziewczyną, a pięciu miejsc nie mamy..
z.w!
malyb89 ---> Albo grzebiesz mi w kartotekach albo w inny sposób znalazłeś moje nazwisko :> W przypadek nie wierzę :D
Lycek, powiedzialem do choinki, ze Mały! Ile razy mam powtarzac? Widzialem bodaj wxwatku ze szlachetna paczka i tak sie skojarzylo, ze ksywka to od nazwiska :) a poza tym moj wuja z ameryki ma dostep do akt ipn.
Em, wybacz, ale pierdolusz glupoty :p
Kto chce lasagne?!
Jeszcze powiesz ze musimy sobie zasluzyc? Be fuckin kidding me.
Dla mnie tutaj wszyscy są po ksywce, oprócz Pata :) Może i na Was przyjdzie czas, że będę pisał po skróconych wersjach.
[Edit] Nie chodzi o to. Z jednymi miałem lepszy kontakt (poza GOLem na żywo lub pisanie poza GOLem) i do nich piszę w skrótach, a do innych, z którymi popiszę raz na jakiś czas piszę oficjalnie. Tym bardziej po imieniu pisać nie będę.
To takie osobiste "w imie zasad..." :D spoko, czaje :) tymczasem ide teraz faktycznie. Dobrej nocy :)