Co do kokoju to nie wiem, ale on jest w grupie i podejrzewam, że to on, chociaż nie mam żadnej pewności ;)
Bezsenny pewnie znowu jakąś mężatkę posuwa, dlatego się nie udziela :DD
Ja też sobie walnąłem dwa drinki na lepszy sen, akurat reszta z połóweczki stała, jak znalazł.
Graczem nie jest, a zdążył już uszkodzić dwa pady? :p
Nie no żartuję. Sam dokonasz wyboru, jeśli się opłaca i masz trochę kasy, to czemu by nie. Ja napisałem tylko na podstawie własnych odczuć co do używanego sprzętu.
Nic nie wiem..
Dobranoc Av.
@up
?
Pijcie na zdrowie.
Nie nerwicuj się łyczek, jutro będzie lepiej. A może już dziś.
Pady wyruchane bo pozyczane i jak eoekszavekipaczebrala sie navturniej to wiesz. Wvjefym nie dziala start i select, a w drugim wszystko dziala tylko musi byc podlaczny pid usb i jeszcze umiejetnie tym zablem owiniety dookola, wtedy dziala. Trzeci chodzi normalnie :)
Dobrej av.
Lyczek zly bo o flaszka niepoczestowali :p
Dobre o bezsennym ;D
Marcinkiewiczius ---> A tak człowiek się wkurza, że jest bezsilny w niektórych sprawach.
Dobranoc Wam.
:D
Ale bełkot o_O Powiedz temu ziomkowi, że chcesz jednego pada tego dobrego, a tamtych dwóch nie i niech Ci z ceny zjedzie :p
Łyczku nie przejmuj się. Na dwa drinki jeszcze starczy :)
/ dobranoc Marcin.
Łyczek --> Doskonale Cię rozumiem, nie wiem o co poszło, ale kiedyś miałem podobną sytuację z którą moja rodzina ma problemy do dziś, świat jest niesprawiedliwy.
DUŻY łyczek piwka dla Ciebie ;)
Dobranoc malyb89, cswthomas93pl, Emsik :)
U nikogo kolorowo nie jest, to samo tyczy się mnie pod wieloma względami, ale nawet o tym nie wspominam, bo i tak to nic nie zmieni.
Dobranoc Ems, dobranoc wszystkim, też uciekam.
/ ale kocioł.
Dobranoc poprzednie kierowałem do Łyczka, bo jemu też na imię Marcin.. :>
Życzę wszystkim dobrego dnia, bo narzekacie na problemy.
Dobrej.
mannan, pewnie znów ze dwóch Was zostanie :p
Bym zapomniał!
Znacie jakieś konkretne horrory do obejrzenia we dwoje? Ale jakiś naprawdę straszny.
/ dzięki Marcin. Wzajemnie.
// mleka? :|
/// mannan czym sobie zasłużyłeś, że Soul szedł po Ciebie 7 lat temu? :)
W pracy raczej pic nie wypada, a ze zmywam i popijam sobie mleko, kfore mam pod reka to czym ?
Wlasciwie to ludzie jako jedyny gatunek ssakoe spozywa mleko, a nie powinien. Reszta gatunku pije tylko w bardzo mlodym wieku. Wbrew pozorom dodatkowa porcja witamin adek wyplukuje wapn czy jakos tak. W kazdym razie w doroslosci czlowiek pic mleka nie powinien. A to, ze ktos nieclubi mleka, to pozostalosc genetyczna po przodkach :)
cswthomas93pl --> http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=6545834 :)
emil kuroń --> dużo jeszcze jest :)
oh noes, were dooomed!
Gulaszowa <3
Ostatnio niestety obeszłem się smakiem lasagnii i fileta w cebulowym. jak na złość musieli kupić flaszkę i siedzieć... życie :P
Flaszka <3. Wódki!
Coś jest tutaj bardzo podejrzane. Jutro mam dość ciężki egzamin, a wydaje mi się, że już kilka godzin temu mógłbym go bezproblemowo napisać. To BARDZO podejrzane. I nawet zdaje się, że nie pominąłem niczego w nauce :D
Bo juz myslalem, ze bede mial quadrupla :p
Proponuje Łódź, bedzie blisko na pogotowie :)
Playa nie kupie jednak. Dawalem od razu 700 ale mial juz kupca na 900 :p
Niezłe manuś :p
Witam. Linki na dzisiaj:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K_bO2-R_P_k
http://www.youtube.com/watch?v=Qrq_kPngTug
Też lubię mleczko, aczkolwiek rzadziej piję niż kiedyś.
Piątkowy wieczór udany. Obejrzeliśmy Obecność i Mamę, dzięki Marcin :)
A tam Mały. Widocznie nie miałeś tego pleja kupić :)
To kuz po spotkaniu ? A gdzie uspokajanie po strasznych filmach v :)
No tam, kupie kiedys ale to w komplecie z gowem 3 i 4, hr,beyondem, last of us i unchartedami ;)
hej.
thomas-> nie ma sprawy. Choć pewnie emocji tak nie było, bo we dwójkę trochę klimat się traci ;]
Co tam u was?
Tak, po. Trochę uspokajania było, ale i tak praktycznie filmów nie zrozumieliśmy, jedynie w Obecności wiedziałem co się działo. Na "Mama" już nie :)
Hej Marcin.
Ci powiem, że przy Obecności były i to nieraz :)
A jakoś leci, zjadłbym coś..
Witam, witam!
Właśnie, jak spotkanie? Ja jestem chętny ;)
spoiler start
Mannan jest pijany i kazał Was pozdrowić
spoiler stop
Mały - obrazek możesz zapisać na tele i normalnie w okienku z odpowiedzią kliknąć "Przeglądaj" i dodać je z galerii :)
Manuś znowu pije, a jak wczoraj to napisałem, to się dziwował jak znowu.. Wątroba Ci wysiądzie ;>
/ podziękuj i też pozdrów :)
// siemka
Dzieki, rowniez go pizdrow :) wiem tomaszowy, tylko teraz otwierac nowa karte i co najwazniejsze poszukac obrazek gdzie jest zapisany :p
Żartuje, Maniuś nie pije :D po prostu dostałem smsa, że mam Was pozdrowić to i przy okazji lekko mu dopiekłem ;)
Tak myślałem, że Av nas po ch*j bierze :)
Ja wchodzę w galerię i mam folderek download. Z racji, ze nie mam żadnych obrazków tamten byłby jedyny :)
Ja mam internal sd, extetnal sd i multum dziwnych folderow.
Dobra, ide spac bo trzeba wstc o 5:50... dobrej nocy :)
Raczej w galerii tego nie masz, tylko w moich plikach te wszystkie systemowe foldery i te z karty.
W galerii wszystko jest uporządkowane filmy + zdjęcia.
Dobrej Mały.
Jestem Kazuya, bez porządnego snu od wielu tygodni.
Można? ;P
Bo kuuu*wa, albo pół nocy się z boku na bok przewracam, albo całą noc książki czytam, zasypiam często dopiero po wschodzie, 7-9, co ja mam ze sobą zrobić?...
A mi został ostatni egzamin, na który nic nie umiem. Nie mam jakoś motywacji, aby się pouczyć do ostatniego egzaminu w mojej studenckiej edukacji :P
Chciałbym już pić jak Arxel, AvengerXXX i Marcinkiewiczius :)
Kazuya_3 ---> Ja tak miałem przez 3-4 lata i sen w sumie jakoś sam wrócił :D
^nie strasz ;( Musze za robotę się wziąć, a jaki pracodawca mnie przyjmie z oczami jak panda? :D
Ale tak wracając do tego snu - od zawsze mam problemy z zasypianiem, muszę być mega zmęczony, albo wychylić parę głębszych - istnieją jakieś tajemne techniku z dalekiego wschodu dotyczące zasypiania?
Pozdrawiam serdecznie cala spolecznosc bezsennych
Od razu ostrzegam, ze jestem pod wplywem alkoholu i to mocno
Dzisiaj jadac moim 125p musialem zatrzymac sie zeby dolac plynu do spryskiwaczy. Nieuwaznie szukajac lejka wyrwalem przewod od swiatla mijania z tylu. Jest mi z tego powodu bardzo zle, a nie naprawie tego bo w garazu zbyt ciemno, a na zewnatrz wiatr wieje zbyt mocno. Miec warsztat, marzen szczyt.
No, a teraz DOBRANOC !
Jest pewna hardkorowa technika, żeby sie szybko przestawić i zacząc chodzić spać koło 21 ew 22. Po prostu jednej nocy w ogóle nie kładziesz się spać, męczysz się cały następny dzień, a jak nadejdzie wieczór i się położysz, to nawet nie wiesz kiedy zaśniesz. :)
Ilo nowych twarzy o kurde :p witamy setdecznie
Dzieki Panowie :)
Zamykam :)
spoiler start
O Ty oszuście
spoiler stop
To ja otworzę :)
Wczoraj mały relaks po kolejnych egzaminach zakończony powrotem do domu o 5 rano. Dzisiaj walka przed ostatnią odsłoną sesji, ale pierw chcę przygotować mały filmik o nadchodzącej wyprawie :P
Sobotni chillout uważam za udany.
Zjadłem kolację, ale i tak chyba jeszcze przejdę się do lodówki, no i chyba pora na dokończenie Royal Rumble :)
davhend ---> w moim przypadku raczej średnia technika, zważając na to, że po raz kolejny utrzymuję "passe" 3 dób bez zmrużenia oka, dziś prawdopodobnie podbijam stawkę... Ech, chociaż książkę skończę.
Witam!
Łyczku, ja jeszcze nie piję ale mam nadzieję, że sesja da mi powód do tego :D
adam ---> Przypomnij mi co studiujesz ? :) Dobrze pamiętam, że coś z farmaceutyką ?
Oby AvengerXXX, oby :)
Trzymajcie bo jak mu pierdolne to do konca zycia bedzie musial nosic proteze...
A potem bedzie praca Łyczku.
O kolejny farmaceuta ktorego znam :p z tymze, jedna jest pielegniarka, ale na jedno wychodzi :p
Witam i dobranoc :)
Ja idę sobie walnąć jeden meczyk i dobranoc ;)
Macie taki seksiasty teledysk do łóżeczka <3
http://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k
Komu Mały?
Meczyk w co Av?
Scarface - świetne kino, świetny soundtrack. Obejrzałem po raz drugi, bo linki do RR nawaliły :/
Dobranoc.
AvengerXXX ---> Taaa, może w marcu będę już pan magister inżynier Technologii Żywności.
Że tak się wtrącę; pamięta ktoś z was Gothica? :>
Tomciu, miałem grać meczyk w lola ale jednak mi się odechciało ;) No no Łyczek! Jak będę się chciał odchudzić to wiem gdzie się zgłosić :D
Łyczek, no jak to co :U. Best RPG Forever xD. A tak na serio, Górniczą Dolinę znam lepiej niż swoje miasto.
W pare dni łyknąłem pierwszy sezon Community.
To żeśmy się zagrali w CS.. Czas uciekać do spania i jutro spróbować zrobić coś pożytecznego.. :)
Glob3r ---> Fota moze bedzie, jak przejde od fazy 'zaczyna mi sie podobac' do 'podobamy sie sobie nawzajem' ;-) Ale walory ma mniejsze niestety, niz ta na łyczkowym zdjeciu ;-)
Łyczek ---> Argh! Farmacja! Nie ma kierunku 'farmaceutyka' :-D
Farmaceutyka, obejmująca większość zagadnień praktycznych związanych z lekami (oprócz samego leczenia), bywa czasami mylona z samą farmacją – dziedziną nadrzędną w stosunku do wszystkich zagadnień dotyczących leków.
Powodzenia w takim razie ;)
Też wczoraj na imprezie poznałem fajną dziewczynę z roku.
Nie wiem, czy nie jest za wczesnie zyczyc powodzenia :-P Choc, umowilismy sie u niej na powtorki do srodowego egzaminu z matmy :-D
Na to nigdy nie jest za wcześnie :D.
O widzisz. Zajmijcie się działaniem Ty + ona ;)