Na razie tracę czas na sesję, ale niedługo to się zmieni. I faktycznie, dobrze by było, gdyby nie tylko to się zmieniło :)
Jedna poprawka się szykuje, ale spodziewałem się jej już po napisaniu. Reszta na razie do przodu, a jeszcze trzy przede mną. Jednak to dopiero od czwartku, więc chwila jeszcze jest :)
No to luzik :) Ja tam nie narzekałem na sesje, choć na pierwszej miałem już Kampanię Wrześniową to sympatycznie wspominam :)
Yeeaa!! Po 5 próbach na casualu zniszczyłem wszelkie istnienie ludzkie na Ziemi. Pora na Normala :)
A widzisz, mi się do tej pory udało września uniknąć ;).
I jak to mówią, sesja znowu zaskoczyła studentów!
To nie znam. Chociaż to nic dziwnego, bo jakimś zapalonym graczem to ja zdecydowanie nie jestem :)
:)
Tak mi ostatnio w ucho wpadła piosenka z jakiegoś filmu: http://www.youtube.com/watch?v=1AOp9c5DRzc
Polecam :D
Witam, witam! ;)
Co tam GOLaski? Kiedy jakieś bezsenne spotkanie? ;> Pogadać sobie o dziewczynach przy piwku bądź flaszeczce zawsze można ;)
dobranoc mały.
spotkanie dobry pomysł, ale wymagałby odpowiedniego zorganizowania.
Emsik -> hehe, ważne że dobry humor osiągnięty :D
ja to miałem blue monday właśnie w blue monday. ;p
Co tam GOLaski? Kiedy jakieś bezsenne spotkanie? ;> Pogadać sobie o dziewczynach przy piwku bądź flaszeczce zawsze można ;)
yy.. Zapraszam na piknik gol-a (gryoffline)..?
Podwójna dawka MBActive ( jaki czwarty w skłądzie: olejek z ziarek konopii haha) . Miało być na naukę ale jak zwykle źle zadziałąło xD
Emsowa - matka wie, że ćpiesz? :-)
Pomysl spotkania byl juz prze r abiany. I nighdy nie było nawet rozmowy ważnej na ten ton temat ;)
Arxel ostatnio umiarkowanie pije, więc można z nim spokojnie pogadać na pikniku GryOffline :) Ze mną bywa różnie :D
yy.. Zapraszam na piknik gol-a (gryoffline)..?
Yyy... mi chodzi o spotkanie bezsennych, a nie wszystkich użytkowników GOLa
Staty doje*ane, można popisać :)
Hej Ems. Ziarenka konopi nic nie dają, niestety ;>
Spotkanie bezsennych? Temat rzeka.. Też wolałbym spotkać się w gronie bezsennych, na pikniku czułbym się nieco młodo i nieswojo w gronie weteranów, tutaj jest nieco inaczej ;)
@down
Nie jest źle, chociaż zależy kto by się pojawił na takim spotkaniu.
Ze starszych to Łyczek, Arxel, Glob3r, Mały, Pat, mannan?
Z młodych ja, Av, Ems, emil, Rekin, Monter i kilka innych ewentualnych osób.
Thomas, na mnie to nic nie działa :P
Nie narzekać, młodość przeminie a starość nie choroba :D
Łyczek staruszku, kiedyś widziałem Ciebie w wątku "Jak wyglądacie" jak stoisz bodajże na plaży na Chorwacji i nie wyglądałeś aż tak staro :D
Nie wiem jak Wy, ale u mnie zaledwie 20 lat na karku ;)
młodo, staro. Nie ma tu raczej ani 15-sto, ani 60-cio latków, więc nie marudzić.
Samo spotkanie proste do zorganizowania by nie było. Wszyscy zajęci pracą, szkołą, piciem czy czymś tam jeszcze. Poza tym, jeden nad morzem drugi w górach pewnie pomieszkuje :p
AvengerXXX ---> Dobrą masz pamięć :)
A emil kuroń podsumował to najlepiej. Nie ma szans na takie spotkanie.
Rocznikowo 21, mniej więcej kojarzę kto i jaki wiek, więc nie jest źle :)
To fakt Marcin.. Ja mieszkam na północy, zakładam że większość chciałaby spotkać się w stolicy.
Imho jest opcja, ale wymagałaby dobrej organizacji.
Rocznikowo 22, z południa
Imho jest opcja, ale wymagałaby dobrej organizacji.
Jakby tylko ludzie byli chętni to wszystko da się zrobić
Zdjęcie fajnie by się prezentowało :)
A patrz mannan, myślałem że Ty jak Pat.
Co do liczby osób też nie wiadomo - niektórzy mniej się udzielają, ale może by chcieli również przyjechać.
Av gdzie masz to mieszkanie?
/ no i jak z noclegiem? Każdy na własną rękę, czy przewidujecie powrót w nocy?
// wiek ;)
Kraków ;) No ale zawsze można zorganizować na neutralnej ziemi.
edit:
Jak znam mannana to pewnie swoje łóżko udostępni... Emsikowi :D
Wiedziałem, że ktoś wspomni o Emsiku i łóżku, normalnie wiedziałem :D
To Ems jako jedyna z płci przeciwnej?
Ale to Ave powiedział, nie ja.
edit:
Zresztą mowa o udostępnieniu, ja się położę w śpiworze jakby co :D
No wiecie, zawsze możecie zrobić sausage party, ja się narzucać nie będę :D
Edit. przecież ja nic nie sugeruję :D Wybaczcie, za dobry humor dziś mam, oj upier***ę jutro kolosa :D
Przypominam, że to ma być kulturalna pogadanka przy alkoholu i przekąskach, a nie orgia ;P
Tak więc trzeba to jakoś ogarnąć. Jakie są Wasze propozycje miejsca na spotkanie?
To Ems nocleg ma :p
Nie no przestań Ems, ale jak ja bym miał być jedynym chłopakiem, a reszta kobiet, to nie wiem jak bym się czuł. Jednak są kobiety, które lubią klimat mężczyzn i im to nie przeszkadza :)
Miejsce? Mi to chyba obojętne.
Do WWA autobusem 267km, nie wiem jak z pociągiem, bo nie wyświetla mi trasy.
Na razie to jeden wielki znak zapytania, teraz pytania idą z górki. Pod zacznie się, jak będziemy mieli ustalić datę :>
Otóż to :D
Ja to próbuję połączyć imiona z grupy fejsbókowej z nickami forumowymi, ale mi nie wychodzi..
Pociągiem z Krakowa do Warszawy to ok. 3h. Tak więc jeżeli chodzi Warszawę to jeszcze ujdzie ;P
Edit:
Ten brodaty to maniuś!
Edit#2:
<3
Wbijemy na chatę do Łyczka :D
Może by nam udostępnili piwnicę na nocleg :D
Jak bedziemy juz poważnie ustalać (o ile do tego dojdzie) to się podyskutuje.
Dobrejnoc.
Też racja.
Dobranoc Marcin.
Ems, chyba przypadkowo wysłałem Ci wiadomość na fb :p
@down
A jednak :>
Tylko, żeby temat nie zniknął bez odzewu ;) Jak się zabieramy do tego to już na poważnie Panowie... i Panie, zapomniałem ;P
To ja przynajmniej tyle dobrze, że już zajęć nie mam. Jeszcze tylko trzy egzaminy ;D
Które zapalam ja. Ale światło :D Chcoiaż paliłem ostatnio Black Devilsy Silver za 13.99 i musze powiedzieć, że nawet we łbie mi się nie zakręciło :P
Kto dzisiaj jeszcze na tabletkach? :D
Na dziś http://www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM
ed - oo 300 post :D
To zakładam :)
Parafrazując JJa
GET OVER HERE!
https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-483-w-poszukiwaniu-straconego-czasu/zac7d90c?N=1