Heh, znajomi na filmwebie. Niedługo będę miał znajomych w pralce albo głośniku.
A kto śpi ?
Jestem w szoku, że dzisiaj nawet zacząłem pisać dalej magisterkę. Jutro rano ciąg dalszy :o
mannan ---> Odśwież sobie GOLa i zobaczysz, bo przed chwilą odpowiadałem komuś :D Możesz trochę poszerzyć wiedzę :)
Dobranoc Wam. Oby mi się słodziki tylko nie śniły.
Dobry.
Glober - człowiek o stu ksywkach, czyli ja :P zastanawiałem się czy to Twoje czy zbieżność pseudonimów po prostu.
Jak tam niedziela u Was? ;)
Killer (!) pierwsze widzę, miazga! :D
Sos, ser, pieczarki, łosoś, brokuły (były szparagi, ale zamieniłem na brokuła), papryka konserwowa na grubym cieście <3
Nudna, do dupy itd.
Jak to jest z dziewczynami, że wszystko fajnie itd. a w pewnym momencie po prostu przestają odpisywać i nawet nie wiadomo dlaczego.
Dobry.
Jak niedziela? Dopiero po 17 doszedłem do siebie i wstałem z łóżka. Nawet niedzielnego obiadku nie zjadłem :(
Ale chciałem fajną imprezę i taka też była :)
Fuuuj..
Co, Tomaszowy, nie smakuje? :D
A dla mnie całkiem przyjemna. Od rana do roboty, prawie bym zapsał.Przyszedłem, zjadłem obiad, ogarnąłem się, wybyłem na spotkanie, przyszedłem, wypiłem drinka, obejrzałem film i ide spać :P
Fuuuj..
no to dobrze, widać, że impreza się udała. :)
Ja sobie dziś odpocząłem, nic specjalnego nie robiłem ;)
Teraz jeszcze z godzinkę posiedzę może i idę w kimono, bo o 7 muszę być na nogach.
CR -> spoko, babki zawsze lecą na gitarzystów :D Sam wiesz przecież. Ale większość takich, które szukają przygody ze sławnym gitarzystą, a nie czego być może trwalszego. Dlatego tak szybko odchodzą :)
Też musze wstać o 7 bo o 8 mam badanie lekarskie w robocie, a musze wrocić do domu i jechać z powrotem bo na popołudniówke,.. ehh
Do momentu pieczarek - okej, reszta fuj :)
Wyciągali mnie już dzisiaj z domu, ale niestety nie dałem rady wstać :)
Spotkałem na palarni koleżankę z czasów szkoły. Nie widzieliśmy się jakieś 2/3 lata. Jakoś dziwnie się na mnie patrzała, w szkole było podobnie. Tylko jej chłopak stał na przeszkodzie.. :)
A mogli by ćpać i narkotyki pić a tak to porządne chłopaki - http://www.youtube.com/watch?v=bWBi0f50bmI
emil, a no to spoko ;)
No, światełko do nieba obejrzane, a poza tym wszystko wraca do normy ;d
Ide po piwo, ktoś chętny?
xkoala -> wybacz, ale ta wieśniacka muza...
polecam chopakóóóów! https://www.facebook.com/nutofraven pochodzą z małej miejscowości w wlkp :)
spoiler start
Ejakulacja Kruka, Jaja Kruka :P
spoiler stop
Na suszę poproszę Desperadosa czerwonego :)
Bednarek jaki zjarany na WOŚPie haha :D
Uśpieni z niezłą obsadą na TVN. Warto?
Warto, warto thomas, jeśli wytrzymasz reklamy :p B. dobry film
Ok, nie ma rady. Dziś wcześniej spadam. Branoc.
Nocna przeprawa na polsacie też brzmi kusząco po opisie, ale jednak zostanę przy Uśpionych :)
Te reklamy to jest istna masakra, w szczególności na tym kanale.. No ale co zrobić.
Cieniasy.. :p
Bleeh tadzik :)
A jakoś leci
Od tygodnia męczę się z bibliotekę w javie.. Dociera do mnie, że moja wiedza jest wciąż na niewystarczającym poziomie.. Dobrze, że przynajmniej w pracy, gdzie wykorzystujemy Strutsa i Springa, aktualnie nie muszę tworzyć kosmicznych rzeczy.. Eh, trzeba zapisać się na jakieś szkolenie obowiązkowo w najbliższym czasie.. :)
Właśnie drugie piwo skończyłem, czas do łóżka..
Z dobrych informacji - ze stopą wszystko OK, jeśli dobrze pójdzie, za tydzień wracam na kort. Już ze znajomą jestem umówiony na partyjkę squasha.. :)
cswthomas93pl ---> Świetny film, polecam :)
Arxel ---> Również zacząłem regularnie chodzić na squasha. Jutro (dzisiaj o 10:40) kolejny sparing z moim dobrym kolegą.
Stopa okej? To najważniejsze.
Zgadza się, bardzo dobre kino, świetna gra aktorska. Się zdziwiłem jak na końcu zapłacili za hot doga :p
Dobranoc.
Też właśnie obejrzałem Uśpionych :). Bardzo dobry film, chociaż naiwny w niektórych kwestiach.
cswthomas93pl --->
Miałem na myśli to, czy innym z moich znajomych, nie z grupy wyświetla się w pasku obok info, że Tomek dołączył do grupy takiej i takiej.
Btw kim jest Adam M?
.
Nie chodzilo Ci o grupe bezsennych na FB?
tadzikg --> lepiej nad morze niż w Bieszczady : )
Glob3r --> ja mam znowu odwrotnie wiec wole morze ; )
Dobry wieczór.
Tak @d@m, chodziło mi o grupę bezsennych, ale przy takim natłoku postów ciężko wszystko ogarniać i wyleciało mi z głowy, że w ogóle zadałem takie pytanie. Teraz już wszystko wiem :)
Aj każdy z tą sesją..
Łyczek - czyżby? A może jednak to tylko plotki? Dobranoc :p
No i po partyjce w MW2.
Ja do Gdańska mam dokładnie 119km i również wolę morze :)
cześć wam.
Ja do Gdańska mam jakieś 500 km. Całkiem sporo ;) Od granicy z Czechami jakieś 100. Może trochę mniej.
nie kojarzy ktoś serialu, który kiedyś leciał na polsacie 4-7 lat temu , jakiś tam człowiek mógł się transportować w czasie?
Misja w czasie / Seven Days
To na pewno było kiedyś na Polsacie
--> http://www.filmweb.pl/serial/Misja+w+czasie-1998-107117
Ems na pewno nic z powyższych :D
Dzisiaj chyba szybciej pójdę spać.
Przynajmniej spróbuję, dobranoc ;)
Arx mówiłem żebyś tyle nie pił..
Dobry.
Arxel -> pytałem się ostatnio o żeton z rzekomo pokera w kasynie. Bo mam w posiadaniu taką czarną -> http://archiwum.allegro.pl/oferta/zestaw-do-pokera-zetony-300-poker-karty-w-wa-i3497511403.html
Na gokarty zawsze mam chęć iść, ale nigdy nie mam czasu/pieniędzy :P
Tomaszowy -> gratki za wygrnaie GTA V :)
@Łyczek. Jeszcze raz czytaj post nr 195.
They see my rollin!
Mały - już w poprzednich częściach chwaliłem się wygraną, ale dzięki :p
cube0 - o co Ci chodzi? Myślę, że Łyczek czytał to, tylko nawet już tego nie skomentował.
https://www.youtube.com/watch?v=xsRByjmvBoU
Piłem dziś ten sok z ziemi. Słony cholernie, ale rzeczywiście coś sie w człowieku zmienia.
cube0 - o co Ci chodzi? Myślę, że Łyczek czytał to, tylko nawet już tego nie skomentował.
[283] Sprostowałem to i daj mi spokój. Teraz czeka mnie wpierdo od brata i konto z levelem Junior 0.
Po HUJA SIĘ wpierdalałeś w nieczyje sprawy???
Trzy energole, a mi dalej chce się spać, pomimo tego, że od dawna nie piłem kofeiny. WTF.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć..
Sprostowałeś? Wprowadzasz jeszcze większy śmietnik, jeśli to prawda z tym bratem, to życzę Ci, aby Cię porządnie sklepał za Twoją głupotę. I bardzo dobrze (y)
Te energole to jedna wielka ściema, co najwyżej sikać Ci się zachce ;>
Wipij wódki ze Zbelutki a humorek ten samiutki. ha hah ha
Thomku tomku tojku z bratem prawda. Ale do jutra wieczora (bo wtedy sie dowie), to jeszcze mam cie czas powkurwiac!!! Zresztą będę juniorem a potem wzwyz. Kurwa przez ciebie to wydałeś moją tajemnicę!!! Po cholerę mnie zgłaszałeś? Myślałem, że cube0 nie zgłosisz do administracji tylko stwierdzisz że ma słabe dnie...
Nawet jeśli to placebo to nie obchodzi mnie to. Mam nie spać.
Chamstwo w państwie, chamstwo w bezsenności.
Ale mi się nic nie chce.
tak baj de łej o pogodzie Pierwszy raz tej zimy było mi dziś zimno, naprawdę chłodny dzień.
A mnie przedwczoraj i dzisiaj. faktycznie, zimny wiatr, a człowiek w samym dresie po kebsa wyszedł :P
Sam nie wiem.
Ależ cube. Chcesz mnie podenerwować? Nie uda Ci się to :) To sobie bądź, zresztą wątpię, że będziesz cieszyć się rankingiem z postami na tak niskim poziomie :) Przeze mnie? O jeju i co teraz?
U mnie sypie śnieg od samego rana, drugi raz tej zimy widzę go na oczy. Aktualnie jest go tyle, że wypadałoby odśnieżyć. Ale to już jutro :)
Trochę magii Veron. Do you wanna buy some magic?
[300] To już jego sprawa. Zrobi co zrobi. Najwyżej zacznie pisać pod inną ksywką i tyle a na mnie zażąda zwrot kasy.
Co zrobi to zrobi. Jutro z nim pogadam.