Czas przesiedzieć kolejną noc przy golu....i angry birdsach oczywiście
Ee a siedzi tu ktoś o 5 nad ranem? Bo wtedy nic sie nie dzieje w internetach i chętnie bym tu porobił jakiś spamik :)
Rzadko. Mnie na 100% nie będzie, w sumie to uciekam zaraz. Muszę się wyspać przed jutrzejszym baletem.
Arxel ---> Odrobimy to na przyszłorocznym pikniku :D
witaj Avenger.
Ok ludu, znikam bo od wieczora trzeba dobrze ogarniać, żeby nie przespać północy :D
Udanego sylwestra i do napisania w nowym roku. Również oczywiście wypiję za wszystkich bezsennych ;)
I jutro znowu próba, tym razem o kuriozalnej godzinie 9:30. Dzisiaj pół dnia spędziłem na chodzeniu, dźwiganiu, graniu i piciu kawy, owoców tego żadnych, a przez drugą połowę dnia byłem nie do życia. No ale po jakimś roku od kiedy kupiliśmy z kolegą (tym samym od WT) Borderlands i nie udało nam się razem połączyć, postanowiliśmy ponownie spróbować i w ten sposób graliśmy ostatnie 5 godzin.
To i ja też pójdę spać ;)
Szczęśliwego nowego 2014 roku! Życzę Wam Kochani, żeby każdy z Was znalazł sobie kobietę swojego życia (a tym, którzy już mają to miłości! :D) aby w pracy/na studiach się układało oraz spełnienia wszystkich marzeń i miejmy nadzieję, że nadchodzący rok będzie lepszy od tego co przemija... tego Wam życzy stary, dobry Avenger! Najlepszego Misiaki! :*
Ja wole dłużej siedzieć i obudzić się o 12 Bo wtedy do ok 3 w nocy nie chce mi się spać (((d-.-b)))
Love me do
Witam.
Cube - wszystko rozumiem.
Też myślałem, że to Łyczek naciera w Crysisa. Brat wszystko tłumaczy :)
Na jutro wszystko kupione, miejscówka ogarnięta na błysk. Tylko coś do żarcia muszę zrobić lub kupić.
Faktycznie to ostatnie wpisy na ten rok w bezsenności. Jutro pewnie nad ranem jakoś zajrzę chociaż na chwilę, no chyba że będę spać na miejscu :p
No to bez owijania w bawełnę -
Szczęśliwego Nowego Roku bezsenni! Tak na zapas :)
Tez składam teraz życzonka, bo jutro nie bede w stanie raczej(brak internetu jak co;). Pozdro bezsenni i oby następny rok nie był gorszy
To o tej porze śpicie???
Witam! :)
Również byłem dzisiaj na Hobbicie. Jedynka trochę przynudzała, ale ogólnie było wporządku, to jednak Smaug robi robotę.I nie chodzi mi o wygląd bo ten, jak stwierdził bodaj Łyczek jest mocno średni i ugrzeczniony w wyglądzie i bardzo dawno temu widziało się o wiele bardziej groźnie wyglądające smoki :) A Legolas jak zwykle wymiatacz i Van Damme w jednym :) Scena kiedy jeden z krasnoludów turla sie w beczce miazga! No i nieskazitelna Evangelina Lilly w roli Tauriel <3333
Miał ktoś styczność z LG Swift L& i L9? Bo mam chrapkę na L9 bo na L7 fajnie pisało się smsy, bo są duże przyciski na poziomie i ogólnie wygodnei się piszę, a nie wiem czy na L9 będzie tak samo (choć teoretycznie powinny być nawet większe bo ekran i PPi wyższe (4.30-217 na 4.70-234)
Dobra, ja spadam, dobrej nocy i oby wszyscy będą mieć lepszy rok niż ten i oby spełniły się Wasze marzeniai żebyście osiągnieli to co chcecie osiągnąć. :)
Rozkręćmy ten wątet!!! W końcu jest już po północy!!!
Ja zacznę: Uwielbiam muzykę techno (starsze techno: cosmic gate, aquagen czy Brooklin Bounce).
A i jedno: Zasady są po to, aby je łamać...
Drodzy Bezsenni, z okazji nowego roku życzę wam niezapomnianych i emocjonujących (pozytywnie) wydarzeń w 2014, i żebyście wpadali tu przy każdej nadarzającej się okazji;)
No i zajebistej zabawy, ja wracam do Talizmana, a jeszcze w kolejce mamy Munchkina i Warhammera, jak się bawić to na całegoxd
HEPI BERZDEJ ! (Nie wiem po co to ale fajnie brzmi).
cube0---------> nienawidzę techna obyś zginą w nowym roku zabity ręką Natanka
Whoa!!! Ale nieźle dzisiaj popiłem....tyle coli na raz...
Tutaj same kozaki tylko siedzą. Nad ranem montery i inne pseudo dorosłe gimby będą pisać ile to wódki nie wypiły i jakiego to kaca nie mają, niezapominając o xxxcswthomasie99933plxxx pogromcy wszystkich gąsek, takiemu to i trybsio nie podskoczy.
Omijam ten wątek i posty ludzi tutaj, bo krew z oczu się leje jak się te przechwałki tutaj czyta.. teraznie jestem trzeźwy to sobie mogę pozwolić.
Jest tu ktoś jeszcze czy może wszyscy poszli klęczeć nad kiblem w oczekiwaniu na zwrot?
A ja właśnie wróciłem z balu :) 0,7 na głowę przez 7 godzin to zdecydowanie za mało. Nie mniej się wytańczyłem jako tako, więc i dlatego alkohol lepiej wchodził.
Szczęśliwego Nowego Roku !
P.S. Można iść spać :D
Zyje i mam sie dobrze chociaz jest ciezko.
Szczesliwego Nowego jeszcze raz, dobranoc!
ja zaraz bd jadl kolacje i ide spac gdzies o 6
Jordan powiedz mi jedno. Co mają życzenia urodzinowe do Nowego Roku?
trudnezycie - po raz kolejny podać Ci maść na ból czterech liter? Naprawdę by Ci się przydała.
takiemu to i trybsio nie podskoczy. - i kto tutaj o gimbach mówi :D
Omijam ten wątek i posty ludzi tutaj - to po co się wpisałeś? Wszędzie gdzie się udzielasz widać Twój ból.
teraznie jestem trzeźwy to sobie mogę pozwolić. - tego nawet nie skomentuję. Btw kiedy nauczysz się poprawnie pisać?
Miała być walka o Talizman, a skoczyło się na walce do 3.00 o Soplicową i testowanie fajki wodnej gospodarzaxd
Czasu jakoś zabrakło, dobrze że przed dwunastą wbiła do nas jeszcze jedna osoba to było weselej. O 4.00 próbowaliśmy grać w Survivalium(? Slender wilkołak ?) ale nie mam nerwów na takie gry, nawet w gronie osób
A na obiadek pomidorowa, boska na poprawę samopoczucia i w ogóle kondycji, heh
U nas było raczej spokojnie, o 24 na rynek pogadać z ludźmi, napić się szampana i jakieś fajerwerki w górę puścić. Po petardach dalej na domówkę :)
Na obiad miałem pierś z ziemniaczkami i surówką, a jak jeszcze zobaczyłem co mama zrobiła na Sylwestra (gyros, krówka), to już w ogóle nie mogłem się od lodówki oderwać :p
Witaj Emsik :)
Cześć Xavi :)
Witam szanownych bezsennych w nowym roku.
Sylwester całkiem fajny. Popijawa bez urwania filmu (w moim przypadku :p), co jest pozytywne, choć prawdę mówiąc w dzień, gdy wstałem koło południa na początku miałem lekki "szum" w głowie, ale na krótko. Gdzieś przed 4 żeśmy skończyli domówkę. Obyło się bez ofiar i rannych :D
Jutro za to powrót do roboty, a w weekend na uczelnie. Kurde, jak mi się nie chce... Pozytywnie, że poniedziałek znów wolny.
Mam teraz rozkmine co sobie w styczniu kupić: Diablo III czy Might & Magic X
Diablo III wiadomo z czym zjeść, h&s to gatunek który lubię, grałem w triala i mi gra bardzo podeszła, jest żywotna no i dodatek na horyzoncie
M&M X z drugiej strony reprezentuje gatunek w który bardzo bym chciał w końcu zagrać, w dodatku próg wejścia nie jest podobno wielki więc nawet amator jak ja powinien się dobrze bawić, poza tym lubię turowy system walki
I weź tu się zdecyduj:/
Wie z was ktoś może gdzie mógłbym dostać wszystkie 4 tomy Pana Lodowego Ogrodu Grzędowicza w twardej - zintegrowanej oprawie w tym nowym wydaniu? Pierwszy tom można kupić wszędzie ale pozostałe trzy są niedostępne.
Witam wszystkich! :)
Kokoku -> niestety nie pomogę. Myślałem, że lubię hns ale przy path of exile na razie skonczyłem na początku trzeciego aktu i chyba odinstaluje. A turówek nienawidze :P
Xavier -> zajrzyj do wątku "Nasze Książki" :)
U mnie siedzieliśmy z rodzinką w domu, szybko zjadłem i na rynek, potem odwiedzilismy sąsiada, potem powrót do domu, potem sąsiad do 6 rano i do domu spać :P Ale spoko, umysł miałem trzeżwy, ale pewnie przez to, że zacząłem pić dopiero o północy. :) A dzisiaj na nocce...
Byle przetrwać dwa dni i 3 dni wolnego! Dobry początek roku, krótkie tygodnie.. :)
Kto musi iść 2 i 3 stycznia do szkoły?
spoiler start
Ja nie muszę :PPP
spoiler stop
maly --> wcześniej tam napisałem ale jeszcze nikt nie odpisał więc pomyślałem, że może ktoś z bezsennych coś wie ;) śpiochy.
No i został ostatni odcinek BrBa. Ale to na później noc :) Wszyscy dzisiaj odsypaiją impreze wczorajszą :)
Spałem do 17, i weź tutaj zrób coś.
Nope.
Boje się, że jutro nie wstane do szkoły, więc chyba łatwiej będzie wypić parę kaw i dożyć do wieczora.
Dzień dobry i do widzenia :)
Co do BrBa to czekam na epilog :D
spoiler start
Walt powiedział Lydii, że podał jej rycynę, kiedy ta dopiero zaczeła chorować, więc w sumie miała czas udać się/zadzwonić do lekarza i powiedzieć o rycynie. :)
spoiler stop
bry.
mały ->
spoiler start
kobita leżąc w łóżku była już wtedy po prostu w kiepskim stanie i nie za bardzo miała już pewnie siły/chęci jechać do szpitala i ratować życie. A może po prostu uważała, że zasługuje na śmierć ;)
spoiler stop
Sylwester udany, brak strat poza szkłem :) Niech wam się szczęści w 2014.
Cześć wszystkim!
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, kochani :)
witam resztę. wzajemnie Pat.
Obejrzę tego "Lincza", zobaczymy czy polskie kino jeszcze przynajmniej w miarę trzyma poziom :>
Chciałbym zbliżyć się bardziej do koleżanki, ale przez mój ostatni związek nawet na spotkanie nie mam ochoty..
Cswthomas93pl
Ty jesteś dorosły nie?
Emsik lub ktokolwiek kto się na tym zna - wyjaśnicie mi idee używania przez dziewczyny "zaczepek" na fb?
thomas -> nie żyj przeszłością, patrz w przyszłość. Choć wiem, że łatwo powiedzieć.
Co do filmu. Rzeczywiście niezła rola Komasy. :)
Dobranoc.
A co, Ciebie zaczepiają? ;>
Fakt Marcin. Fakt niestety.
Odkładam telefon, dobranoc.
Powiedzmy, że tak.
Siema :)
Tomaszowy -> pierdolisz tam, dobrze jest :D
A ja kupiłem wczoraj w końcu tę L9, bo cena w salonie była taka sama jak w necie i mieli na miejscu, za 299 zł. Ustawiłem wszystko co potrzebne, 40 minut minęło i podczas włączania aparatu uwagę przykuł biały punkcik. Swieciący piksel. Martwy piksel. Nie chcą nic grzebać z telefonem od razu wybrałem się do salonu operatora, gdzie przyjęli zgłoszenie i tak znów dwa tygodnie czekania na telefon... Kurwicy idzie dostać. Kupujesz nowy telefon, a tu zonk, nie możesz sie nawet nacieszyć.... Tylko pytanie czy coś z tym w serwisie zrobią. Niby mają jakąś tam granicę tych gorących pikseli w ramach gwarancji, ale jeśli problem wystapił w ten sam dzień...
Powiedzmy, że następna na celowniku :) Duże niebieskie oczy, małe usta, szczupła brunetka, równiuśkie ząbki, szeroki ładny uśmiech :D Łyczek ->
spoiler start
pamiętasz tę od kebaba? :D
spoiler stop
emil ->
spoiler start
A Huell dalej czeka :D poza tym czemu myslisz, że sama pomyślała, że zasługuje na śmierć? Przecież dalej prowadziła interesy, tylko, że miała większe zarobki :)
spoiler stop
cze.
mały
spoiler start
Po prostu w jakiś sposób sobie tłumacze jej bierność w oczekiwaniu na śmierć. Najbardziej rozsądnie można pomyśleć tak, że Walt specjalnie długo czekał z telefonem do niej, żeby jeszcze żyła, ale była już osłabiona. A samotna w domu nie miała możliwości w szybki sposób uratować sobie życia.
spoiler stop
Obejrzałem właśnie najbardziej przerażający film, jaki mi było dane zobaczyć w moim życiu.
[272] Dalej nikt mi nie uświadomił po cholerę to.
Ale to jakaś laska Cię zaczepia tak? Spytaj ją czy się znacie. Może się Tobą zainteresowała czy coś ..
Na pewno jej nie znam (ostatni zgon miałem przed wakacjami). Gadałem z nią przedwczoraj i dzisiaj, dyskretnie też pytając jak mnie znalazła i zapytała "czy to ważne?". Ciężko mi czytać znaki przez chat i nie wiem za bardzo o co jej chodzi i nawet się nie domyślam dlaczego mnie zaczepiła. Mamy tylko jednego, wspólnego znajomego, na dodatek oboje raczej się z nim bardzo nie zadajemy więc poznanie przez znajomych odpada. Trochę ze mną flirtowała. Poza tym powiedziałem jej, że biorę udział w przedstawieniu na mieście i oczywiście zainteresowała się kiedy.
A tak poza tym to serio nie wiem o co jej chodzi. Już się nauczyłem, że dziewczyny nigdy nie robią pierwszego kroku (niektóre mówią, że to z zasady) więc nie przejmuje się tym, że nie pisze pierwsza. Ale gdy już zacznę rozmowę (i to nie jakimś "co słychać") to też nie jest najbardziej rozgadana. Ogranicza się raczej do krótkiego odpowiadania na pytania i komentowania. I żeby nie było, daję jej okazje do wygadania się, nie zadaję pytań na które można odpowiedzieć jedynie tak/nie.
Szczerze mówiąc chciałbym dowiedzieć się o co jej chodzi, czy ta zaczepka była z nudy czy faktycznie czegoś ode mnie oczekuje. Tak w ogóle to fajna laska.
Witam.
Jeśli Cię zaczepia, to wiedz że coś się dzieje :)
Wpadłem dzisiaj do sąsiadki na film. Miło spędziliśmy czas, jak na pierwszy raz sam na sam było całkiem całkiem :)
Po spotkaniu kumpel wyciągnął mnie na piwko do klubu i tak oto jestem w domu.
Mały - no raczej :)
Ishi - co oglądałeś?
My oglądaliśmy I Spit on Your Grave i tak większość przegadaliśmy ;)
Cyber --> ja bym się cieszył, że jakaś z własnej woli napisała. Nawet gdyby chodziło tylko o jakąś przysługę.
Ciesze się, bo jak mówiłem, fajna z niej laska. I właśnie nie napisała, tylko "zaczepiła", no ale zakładam, że to właśnie z zasady "facet pisze pierwszy".
Jakieś wskazówki? Bo tego typu akcji przez chat nie są moją ulubioną formą podrywu/poznawania innych ludzi.
Może by tak dziś nie iść spać?
Sesja się zbliża i różnego rodzaj zaliczenia :D Musiałbym pisać pracę, ale w Internecie tyle innych ciekawych rzeczy, że wszystko odwraca uwagę :D
Sobotni chillout, miałem iść na imprezę, ale odpuszczam. Za tydzień sobie odbiję :p
Bry.
:) Pierwszy raz usłyszałem o nim też dopiero kilka dni i o ile dobrze wiem mają dobry sprzęt jakość/cena :)
[300] post, szykujcie nową :)
Rób śmiało :) Nie ma lasu rąk jak widać.
W sumie to nie dużo osób zostało chyba o tej porze :D