Łyczek--> Wiesz, jak już jesteś z nią szczęśliwy od 6 lat to w czym problem? Chyba poznałeś jej wady/zalety i po ślubie nie wyskoczy Ci z czymś nadzwyczajnym ;)
Ale może ja wyskoczę :D Haha, nie no z moim charakterem to raczej niemożliwe. Raczej nie jestem w stanie niczym już zaskoczyć :)
Zawsze może iść z cyganem :D
To Łyczek jest Marcin? Nie chce mi sie szukać po wątkach, także daruje sobie
Upadek Teda Beneke zapisał sięzłotym zgłoskami w historii seriali :)
Ja pierdziu, ja już się pogubiłem, za dużo tych Marcinów. To o Łyczka chodziło? Zrozumiałem tę wypowiedź tak, jakby Arxel podważał prawdziwość moich postów :/
Tak więc porywaj Paulinkę do Paryża i na szczycie wieży Eiffla oświadcz się jej. Gwarantuje, że będzie miło zaskoczona :D
Weźcie pozmieniajcie imiona sobie. Ps: Ktoś coś doradzi?
Trance <3 Od 2002 roku za mną chodzi :) Oczywiście lubię posłuchać też innych gatunków muzycznych, ale głównie słucham stacji A State of Trance.
I bardzo dobrze, jest czas to trzeba korzystać w to co się lubi robić w wolnej chwili :) Zatem korzystaj i graj ile wlezie póki możesz.
Ja też używam ksywek. Zbieram znajomych na Steamie, ma ktoś jeszcze konto tam?
Ems -> wyjdź za mnie! :D
Chociaż mój profil na last.fm mówi co innego,
że bardziej wolę Ferry'iego
http://www.lastfm.pl/user/Arxel
AvengerXXX ---> Powiem Ci szczerze, że nie lubię już nowego Armina. Dziękuję mu tylko za to, że nadal kontynuuje A State of Trance.
Moje top 3 "tunes of the year" 2013 :)
1) Markus Schulz - Remember This http://www.youtube.com/watch?v=kZMtVSaQg04
2) Simon O'Shine & Sergey Nevone - Apprehension (Aly & Fila Remix) http://www.youtube.com/watch?v=BhQsZL0UXOg
3) RAM & Susana - RAMelia (Original Mix) http://www.youtube.com/watch?v=MQCo8TwTFHc
Przesłuchajcie tego :) Moje ulubione tracki z tego roku. Dla mnie bóstwo :D
Arxel ---> Ferry miażdży mi suty swoim jednym kawałkiem: Made of Love <3 http://www.youtube.com/watch?v=-DUYk1OpZlk
Ale dyskusja :o
Nawet nie mam siły czytać wszystkiego, za bardzo zmęczony jestem.
Na spontanie pojechaliśmy do dużego miasta 100km od mojej miejscowości, do kumpla z którym bardzo rzadko się widujemy. Gdzie my dzisiaj nie byliśmy uff.. Padam, idę spać. Jutro będę miał lekturę.
Dobranoc
Łyczek ---> Hah, widać, że nie jestem sam.. :-)
Również kawałkiem Made of Love!!!!!! zakończę swój wieczór http://www.youtube.com/watch?v=-DUYk1OpZlk
Myślę, że moje konto na Steamie nie jest problem znaleźć :P Nick raczej nie jest skomplikowany.
Łyczek--> Przesłuchałem, całkiem spoko ;)
Oprócz Trance lubię też różnorakie Electro. Chociażby to
http://www.youtube.com/watch?v=K21thvOCSds
;)
Ja to pewnie będę w 3/8 swojej wydajności ;)
Ale tak, we trzech z ośmiu ;p
Dobrej nocy!
No, przedostatni odcinek przedostatniego sezonu BrBa skończony, można iść spać.
Dobjre nocy wszystkim (i tak nikt nie odpowie :P)
Jakoś nie tęsknię za Breaking Bad. Świetny serial, ale nie wywarł na mnie aż takiego "och", "ach". Z biegiem czasu zauważyłem, że chyba za dużo sezonów jednak zrobili. Nie to co Carnivale :( Tylko 2 sezony i otwarte zakończenie ... A miało być chyba 6 sezonów. Cholerne HBO !
A mi właśnie się podobał ten serial. Jasne że są gusta i guściki, ale muszę przyznać że sezon gdy gotuje u Gusa był nudny bo było mało zaskakujących rzeczy do których nas przyzwyczaił w poprzednich sezonach. No i ten ostatni odcinek... myślałem że mnie bardziej zaskoczy. Jednak ogółem dam mu 9.5/10 bo po każdym zakończonym odcinku miałem ochotę na jeszcze jeden i znowu jeszcze jeden.
Dobranoc
Ja doszedłem do wniosku, że Ashton Kutcher w Dwóch i pół nie jest taki zły, wniósł naprawdę przyjemny powiew świeżości. Szczerze mówiąc to powinni wywalić też Alana, bo od paru ostatnich sezonów stał się bardzo męczącą i irytującą postacią.

Tak w ogóle to jak wam się podoba moja choinka? :D ---------------------->
Witam :)
[177] i [178] Za mną byłe też biegały, a nie wydaje mi się, żebym ociekał zajebistością :)
Armin? Znam od lat wykonawcę jak i sporo kawałków, lecz tych starszych. Z nowych raczej niezbyt, ale zawsze coś :) Z muzyki trance'owej mam jedną ulubioną piosenkę od Reflekt :)
Chciałem sobie ładne lampki powiesić, przyszedł ojciec i ze swoim super wzrokiem przeciął sznurek wraz z kablem.. Choineczkę w tym roku mam symboliczną z kilkunastoma lampkami :)
Rekin - dobry pomysł, widziałem też fajny z książkami na półce gdzieś w internecie.
Jutro po Wigilii jestem ustawiony na "pasterkę", także zapowiada się ciekawie, jak co roku :)
A u mnie najprawdopodobniej ostatnia Wigilia w rodzinnym domu :) To znaczy może i za rok też będę w nim, ale jako gość a nie lokator.
Macie jakiś dobry film na noc do obejrzenia ? Obejrzałbym jakiś dramat - tak, mam ochotę na dobry dramat. Nawet może być melodramat, tylko żeby nie ociekał typowym romansidłem.
Zielona Mila
Szeregowiec Ryan
Skazani na Shawshank
Pianista
Forrest Gump
Pearl Harbor
Brave Hart :)
"Houston, we've got a problem". Wszystko oglądałem :) (i tekst z filmu, którego zacytowałem też oglądałem) :P
W takim razie zapewne jesteś weteranem kina i niczym nie jestem w stanie Cię zaskoczyć.
No właśnie nie, bo dużo filmów nie obejrzałem, ale chciałbym dzisiaj z polecenia coś obejrzeć. Może być też film w stylu "mindfuck" :)
Co myślicie o tym? Nawinął mi się zwiastun i dla mnie wygląda na fajny.
http://www.filmweb.pl/film/The+Dyatlov+Pass+Incident-2013-656893
Thrillerom mówię "stop". W tym roku tylko wyszedł jeden świetny, czyli Labirynt / Prisoners :)
"Siedem Dusz"
http://www.filmweb.pl/film/Siedem+dusz-2008-459974
"W pogoni za szczęściem"
http://www.filmweb.pl/W.Pogoni.Za.Szczesciem
"Wszyscy mają się dobrze"
http://www.filmweb.pl/film/Wszyscy+maj%C4%85+si%C4%99+dobrze-2009-478426
Trzy dramaty, które niedawno oglądałem. Wszystkie bardzo dobre.
"Wszyscy mają się dobrze" również mogę polecić. Ja obejrzę sobie jeszcze raz "7 psychopatów", szczerze mówiąc ten film również można by podciągnąć pod dramat. I również polecam, choć na pewno nie każdy go doceni.
"7 psychopatów" też niezły, aczkolwiek dla mnie gorszy od wyżej wymienionej trójki.
Eksperci od dziewczyn! Co napisać do obcej, ładnej dziewczyny na fb? Zaczepka nic nie podziałała :D Tak wiem, żałosne jest coś takiego ale inaczej się do niej nie dostanę ;)
Skomentuj jej zdjęcie w wyjątkowy sposób, żebyś wyróżniał się spośród innych komentarzy.
Btw odczepiła Cię chociaż?
Właśnie nie mogę nic zrobić bo nie jestem jej znajomym. Problem w tym, że nie odczepiła i muszę coś innego podziałać.
Ja jestem tego zdania, że jeśli by była zainteresowana, to by Cię odczepiła.
@down
Siemanko.
Dziękuję & wzajemnie :)
[255] Ktoś do mnie kiedyś zagadał tak .. <kawałek rozmowy>
spoiler start
A: Witam ;] czyli nie tylko ja sie nudze z rana?
Ems: Dopiero wstałam
A: no to dobrego dnia ;p i tak od wstania zaraz FB i zaczepki z nieznajo my mi?
Ems: nie ja zaczelam
A: nie sposob zaprzeczyc ;p cala przyjemnosc po mojej stronie ;p
ale mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza?
Ems: nie, spoko
A: ;D wiesz wole sie zapytac niz sie narzucac ;p
dodam tylko ze nie taki zly ze mnie nieznajomy nie czestuje ludzi podejzanymi cukierkami ;p
Ems: a tego to nie wiem ;p
A: a jak juz jestesmy przy cukierkach ... jaki smak? mietowe? owocowe? jakies zujki? ;p
spoiler stop
i tak dalej. Przyjaźnimy się do tej pory :D
Tak więc może Ty coś poradzisz w tej kwestii? ;)
cswthomas93pl--> Ja myślę, że dobry tekst może coś zmienić ;)
Edit:
man--> Fb
Emsik - ortografia u tego typka Cię nie odrzuciła?
Nie wiem, może tylko ja taki jestem :p
Przyjaźnimy się do tej pory
Tyle koleś wygrał :D. Swoją drogą nie wiedzialem, że jesteś dziewczyną. Tzn. chyba wiedziałem, ale zapomniałem.
Av -> Foto.
Zbywałam go jakieś bite trzy dni, ale jest tak pozytywnie pieprznięty że ortografię można wybaczyć. Tym bardziej że przebywa ciągle wśród obcokrajowców.
Aj tam Av. Pierdzielisz. Hosting, spoiler i po czasie byś usunął ;)
Emsik - no to faktycznie można przeboleć. Tym bardziej, że to tylko znajomy no i przebywanie wśród obcokrajowców po części go usprawiedliwia :)
Hej ho!
Tradycyjnie jak c oroku wrzucam świąteczny kawałek :)
http://www.youtube.com/watch?v=i-unBLOI7uM
Tak więc wszystkiego dobrego, sukcesów w życiu zawodowym i tym prywatnym (pozdrowienia dla Avengera!). Męskiej części bezsennych życzyłbym fotki w seksownej bieliźnie Emsikowej. Dla dziewczęcej części zbiorowego zdjęcia naszych zajebistych sześciopakowych torsów. No i dla wszystkich ostrego seksu co dzień o poranku :)
Łyczek -> Broken obejrzany?
CR -> [238] zajebiste! W końcu kochasz to co robisz :)
Dwa pytania. Skoro mówicie, że mężatki spoko, to jak się zakręcić? Bo miałem kilka sytuacji, ale skończyło się na liściu :D
Drugie, youtube baaaardzo cicho mi gra, na chromie, mozilli. Ot tak, zaczał grać, musze rozkęcić na maxa volume na głośnikach, żeby był w normalnej głośności? :)
Koniec 4 sezonu BrBa
spoiler start
z Gusem miażdży. Myślałem, że wyszedł z tego wybuchu bez szwanku :)
spoiler stop
Aśnajebaem...
mały -> jedna z lepszych scen serialu.
spoiler start
jeszcze sobie krawat poprawił na koniec, żeby dobrze wyglądać :>
spoiler stop
Jutro (dzisiaj właściwie) mnie na pewno tu nie będzie, więc jeszcze raz życzę wam Wesołych Świąt, dużo odpoczynku i dobrego żarcia na stole.
Mały alkoholiku, tylko byś pił! :D
Ja dzisiaj pauzowałem, jutro lecę z tematem :)
A mnie już nie pozdrowisz? :(
Ja to mogę się pochwalić nawet ośmiopakiem :p
Za to Tobie Bartku życzę przede wszystkim odnalezienia odpowiedniej panny :)
Jeszcze raz dziękuję, ja zapewne zajrzę :)
Btw Mały, może to głupie, ale może masz suwak ustawiony na niższą głośność? :D
składam dzisiaj bo jutro bede, nocna zmiana, ale wole to, niż popołudniówke :)
Emil -> oj tak, jebany miał klasę niczym Barney :D
Ej no, co, raz na tydzień można dać se w palnik nie?
Dziękii Tomaszowy to maszu, życzę Ci aby się wszystko ułożyło. Mniej palenia, wiecej ruchania :) Ośmipak, hah, ciekawe gdzie :)
Dzięki Mały ;) Również dla wszystkich zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt oraz szampańskiego Sylwestra! ;*
Glob3r w takim razie - Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Emsik nago tańczy ;>
Dziękuję Emsik. Tobie zaś życzę pomyślnego ukończenia studiów oraz wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym, 2014 roku :)
Pewnie, że można.
Jak to gdzie? Na plecach :D
Dzięki, ale wierzę, że można pogodzić te dwie rzeczy :P
No właśnie. Z listy znam zaledwie 8 osób.
[Ed.]
Ja także uciekam spać, także bez owijania w bawełnę życzę wszystkim Wesołych Świąt :)
Dobranoc.
Od godziny próbuję zasnąć, ni cholery. Suszy mnie jakbym chlał, nie mam nic do picia, a na herbatę za późno :/
miałem iść na wesele, ale po dzisiejszym wieczorze nie wiadomo czy w ogóle do tego wesela dojdzie...
Wesołych Świąt dla Bezsennych i ich rodzin :) Zdrówka przede wszystkim, bo nic nie jest ważniejsze.
Dzięki Łyczku, wszystkiego dobrego, pociechy z Pauliny no i zdrowia dla Roszinki :)
Ide spać, końcówka dnia skutecznie mi obrzydziła ten dzień...
Dobrej wszystkim...
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ! I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !
Ja to się przejadłam jak zwykle. No ale spróbować wszystkiego trzeba było, chociaż po malutkim kawałeczku. Jeszcze z godzinka i na pasterkę.
[294] Po polaczkowemu, Dzięki i wzajemnie :D
Ale tak serio, to już mam dosyć tych ciągłych życzeń :D
Dobry, choć męczący dzień....
Pojedlim, (zupa ze śledzia love forever <3). DWczoraj tylko dwie godziny snu, od 5 do 7 a dzisiaj nocka. Dobrze, że mamy ochroniarza :D
Nie da się oprzeć tym wszystkim, smakołykom.. Ehhh, no to miłej pasterki teraz, zajrzę może po.
Dobrej nocy, dla tych co na pasterkę nie idą :-)
Brzuchy urosły ? :) Ja nigdy nie chodziłem na pasterkę. Sylwester jest od tej "imprezy". Oczywiście każdy powód do picia jest dobry, ale pasterki nigdy nie rozumiałem.
Na pasterce byłem dwa czy trzy razy, i to też po pół godziny :) A my akurat w Wigilięnigdy nie piliśmy i bede starałsiępodtrzymywać tradycję. Za to w pierwsze święto od śniadania :)
Jestem może staroświecki, ale nie wyobrażam sobie pić w święta ... Ale pewnie to wynika z tego, że nigdy tego nie praktykowaliśmy w domu i dlatego :)
Od śniadania, ale kulturka. :) trochę flaszek wyjdzie, ale jest pijących ok 6 wiec trochę przez cały dzień zejdzie :)