Nie dość, żę polski Justyn to jeszcze attention whore :D
Jaram sie od kilku dni:
http://www.youtube.com/watch?v=FyXtoTLLcDk
He he he:):)
Ze wszystkich tematów/karczm na GOL-u w tym/tej zawsze najlepiej mi się siedziało;)
malyb89 -----> nie byłem aż tak stałym bywalcem jak Wy ale zaglądałem;)
Pozmieniało się, rzadko już widać starą gwardię a nowi kładą się potulnie spać o 00:00-1:00. Ja jeszcze pamiętam jak przesiadywałem w liceum tutaj z Patem do godzinach porannych, gdzie następnego dnia trzeba było wstać do szkoły :)
A ja postanowiłem sobie dziś posiedzieć dłużej przy kompie:) Wróciłem z wyjazdu służbowego, zacząłem zaległy urlop, żona już śpi:p:p:p a ja popijam piwko i słucham, starych kawałków na yuotubie. Naprawdę nie potrzeba do szczęścia wiele he he he....;)
Ja dłużej zostaje jak jestem na nocce. Normalnie teżbym siedział, ale trzeba na mieście i w robocie jakoś wyglądać co nie? :D
Może zapodajcie jakieś fajne kawałki do odsłuchania;) Wasze propozycje:)
Post pod postem ale chciałem podbić:)
malyb89 ----> rozmawialiśmy, że pracujesz po nocach ale nie pamiętam dokładnie gdzie. Rozmawialiśmy o hotelu chyba;)
http://www.youtube.com/watch?v=NdF9c4UHQPo
Klasyk Maniec :)
Taaa na recepcji dokładnie, to Ty już byłeś, teraz kojarze :) Ano, dzisiaj nocka mnie sięgnęła. mam jeszcze kilak rzeczy do roboty, ale do 6.45 z palcem w uchu.
Musze znikać na jakieś pół godziny na kuchnie, sniadanie musze zrobić :)
Coś w tym jest. Słuchało siępo nocach, to i lepiej teraz pasują do nocy niż do dnia :)
A ja polecam http://goo.gl/eSfl66 (FB) Moze sie znajdzie na yt pod nazwa filmiku HOW DUMB CAN YOU REALLY GET? z lalka barbie o wielkich cycach i kolesiem, ktory robi do teg ozajebisty wrecz koment. Jego akcent i txty mnie rozkladaja na lopatki
Taaa, właśnie kończe zmiane bielizny :)
złoteuszy -> haha leże :D Ding dong :D
Dobrej Łyczku.
No nic, bede spadał. Wyłącze kompa, wypoleruje serwetniki i cukierniczki, rozlicze sie itd itp pierdoły :) <przymyka drzwi>
Nie ma to jak przyjść po 12h pracy do domu, włączyć przywołujące melancholię "Jolka, jolka" i zajadając futomaka z krewetkami relkaksować się, życząc pobocznie lubej dobrej nocy :)
Ruszyłem z pisaniem pracy magisterskiej, trzeba to zacząć i szybko skończyć. Temat dość obszerny i popularny, więc dużo roboty pod względem wyszukiwania materiałów nie będzie.
Ciekawe jak w praniu wyjdzie pisanie, bo mam zamiar część teoretyczną napisać w 1-1,5 tygodnia (ponad 30 stron) :)
Nawet nie wiem, że tutaj byłem. Wybaczcie bełkot, od dzisiaj nie mieszam holendra z wódą.
Witam was :) jak żyjecie ?
Oj tam.. Zdarzało się już nie raz, tym razem towar okazał się typowym holendrem, poszedłem się wysikać, przyszedłem i tak oto moją głowę zawitał helikopter. Ale miał być balet i był.
Może ktoś chętny do kupna Max Payne 3 lub Wheelman na PlayStation 3 ?
Witam! Nie byłbym sobą gdybym nie napisał czegoś odnośnie spraw damsko-męskich. Jak sprowokować dziewczynę/kobietę by sama zaczęła się o nas starać? Zazdrość? Olewanie?
Jeśli będziesz zazdrosny, to na pewno nie zacznie się o Ciebie starać.. Z dwojga złego wybrałbym olewanie. Tak na marginesie, to dlaczego chcesz wywołać u niej starania? Podobasz się jej, czy jak?
Powiem tak. Dostałem 4 razy od niej kosza. Ja jednak wciąż coś do niej czuję, czasami o niej myślę jednak nie chcę okazać się frajerem i znowu do niej pisać, starać się itp. dlatego chcę sprowokować ją by to ona się starała... aaa chodziło mi, żeby to ona była zazdrosna o mnie ;)
Ona o Ciebie zazdrosna? Nigdy nie będzie.. Możesz co najwyżej próbować wymusić na niej zainteresowanie większe, ale zazdrosna to nigdy nie będzie.. Aczkolwiek cokolwiek będzie ciężko Ci zdziałać.. :)
Jeśli ja bym dostał 4 razy kosza od dziewczyny, to na nic bym nie liczył. Zresztą cztery razy dostać kosza, to już zdecydowanie za dużo i przypuszczam, że w jej oczach już dawno mogłeś stać się frajerem..
[Ed.]
Czy wierzycie w moc snów?
Mój męski honor już dawno został wywalony w krzaki no ale cóż... głupi i zakochany. Czyli nic nie da się zrobić w kwestii prowokacji? Dziewczyna kiedyś powiedziała/napisała: "Bardzo Cię lubię, ale...". No właśnie, to ALE ;)
Ja bym dał sobie spokój.. Im szybciej zakończysz myślenie o niej, tym lepiej dla Ciebie. Typowy przykład niezainteresowanej kobiety i nie pozostaje Ci nic innego, jak przyjąć to na klatę i żyć dalej.
A ten znów swoje...
Tomaszowy -> Archiwum X? :)
Możecie zajrzeć na mój wątek na głównej? :)
Wczoraj jaka bania :D krecilismy beke z disco-polo z kumplem przy piwku i skonczyło się tym, że niemal zorganizowaliśmy koncert gościa u mnie w mieście. Ponadto zamówiliśmy sobie po kebabie i poprosiłę babkę o trochę więcej mięsa "tak po znajomości". W bułce znalazł się tylko pół plasterka pomidora i dwa paski pora, reszta to było miecho. Czasami w żartach warto coś powiedzieć, bo dobrze na tym wyjdziesz :) Poszedłem spać około 0:30, bo na 5:50 budzik do roboty. Obudziłem się o 3:44 i do teraz nie spałem. :P Po drodze kupując w pobliskim monopolowym Moster Rippera 500ml za 2,50 :D
To nie takie proste, żeby zapomnieć o kobiecie Twojego życia (tak przynajmniej kiedyś myślałem ;)) Wiem, że spotkam ją jeszcze na sylwestrze u kumpla i myślałem sobie, żeby tam coś podziałać. Do 31 grudnia jeszcze czas więc liczę na kilka porad od Was chociaż wiem, że szanse na jakikolwiek sukces są znikome ;)
Mam na myśli sny, w których wypadają zęby.
stracić ząb: kłopoty, czasem śmierć osoby
Ostatni raz jak miałem taki sen, po kilku dniach zmarł dobry sąsiad zza ściany.
Dzisiaj nad ranem również miałem taki sen. Ósma godzina była. O dziewiątej dowiedziałem się, że mama koleżanki z klasy mojej siostry zmarła.
Kilka dni temu miałem sen o wypadających zębach naraz.
dom zrobi się pusty
No i siostra za kilka dni się wyprowadza. Przypadek?
Mały, widziałem wątek. Niestety nie znam takich filmów, ale zainteresowanie jakieś tam jest :)
[Ed.]
Av - proste nie jest, mogę to potwierdzić na swoim przykładzie. Z zewnątrz niby wszystko wydaje się okej, ale od środka kolorowo nie jest.. A to, że ją spotkasz może Cię jeszcze bardziej zdołować.
witam. padnięty coś dziś jestem, więc pewnie nie będę tutaj aktywny :d
Czy wierzycie w moc snów?
raczej nie.
Na szczęscie braciszek się już wyprowadził :D Fajna miejscówka po nim została, tylko trzeba teraz dupy wołać :D A siostra ile lat?
Co do snów to jestem skłonny uwierzyć. Wierzę raczej w noetykę, oddziaływanie naszego mózgu, umysłu na materie.
Thomas--> Nie zrezygnuję z dobrej zabawy bo ona tam będzie. Pewno wspomnienia wrócą, ale nie mogę jej pokazać jakiegoś zainteresowania. Chyba tylko to mogę zrobić odnośnie prowokacji.

Nieźle Mały :) Por w kebabie?! U mnie Rockstary są po 1,50zł :) ->
Siostra rocznik '90.
Av - No wiadomo, też bym nie zrezygnował. Ale nie okazuj zainteresowania jej osobą, bo jeszcze gorzej na tym wyjdziesz. Tak jak piszesz tak zrób.
Teraz tak patrzę na wyniki tej mojej ankiety o filmach co tu przedwczoraj wkleiłem. Ciekawe wnioski można wysunąć.
To niech siostra sie do mnie odezwie na fb :)
Tak, wczoraj mógłbym rzec: Today was a good day.
Ciekawe gdzie nasza maskotka :D
Jaka maskotka?
Siostra ze swoim się wyprowadza, także wiesz.. :)
Wiesz jak się nazywam, to wejdź w znajomych i sobie zobacz :)
Poważnie? Myślałem, że obcy mogą zobaczyć moich znajomych. To się zdziwiłem.
Z bezsenności, to naszego Bieberka mam w znajomych hehe :p
@down
Tylko żeby Ci się po procentach nie odwidziało :)
Thomas--> Tak też zrobię ;)
Edit:
Też się tego obawiam ale liczę, że zachowam chłodną głowę ;)
Niechętnie umieszczałem swoje foto tutaj, a co dopiero siostry :)
Powiem Ci tylko tyle, że nie ma takiej osoby, która by powiedziała, że moja siostra jest nieatrakcyjna :P
Jaką polecacie wódkę z hmm... "dobrym" smakiem? Ostatnio jak wziąłem Krupnik do ust to aż mnie otrzepało z góry na dół. Słyszałem, że Bols smakuje jak woda. Nie próbowałem więc nie wypowiem się na ten temat ;)
Wódka nie ma smakować. A jeśli smakuje, to już nie jest za dobrze :)
Bols? Słyszałem, że jest ohydna. Smakowa, czy zwykła? Do drinka, czy kielicha?
U mnie nie ma tego problemu, że wódka zaczyna smakować i nigdy się tak nie stanie. Piłem Finlandię, Żołądkową, Sobieski, Wyborową ale gdy wziąłem kieliszka z Krupnikiem to myślałem, że zwrócę go tak szybko jak wypiłem... Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Może zbyt długo był w zamrażarce i ten zapach/smak stał się jakoś intensywniejszy?
Bols? Słyszałem, że jest ohydna. Smakowa, czy zwykła? Do drinka, czy kielicha?
Do kieliszka ;)
Eh, ja od sierpnia próbuję wrócić do magisterki.. Myślałem, że z początkiem listopada coś ruszę, a tu miesiąc się kończy.. :/
Krupnik kiedy wszedł smakował bardzo dobrze i cena również była niska. Od jakiegoś czasu cena wzrosła, a smak się spieprzył - to prawda.
Niezła jest Luksusowa z ziemniaków (!), Stock np. Z kolorowych niezły był Krupnik cytrynowy, ale już trochę go nie piłem. Pyszny był Stock żurawinowy. Wyborowa arbuz lub mango, tylko mniej procent ma. Imho kiepska jest również czysta de Luxe
Osobiście wolę smakowe. Czysta wykrzywia, ale jak mam wypić to wypiję.
Od siebie polecam zimnego Stocka żurawinkę + kaktus od Tymbarka. Wchodzi aż miło :) Niech jeszcze ktoś się od czystych wypowie. Piłem wiele, ale również wiele z nich podobnie smakuje.
E tam jak baba. Baba to wina może się napić albo jakiegoś słabego piwa, a nie wódki ;)
Smakową chcesz pić? Jak baba? I później się dziwisz, że Cię laska olewa..
Smakową miałem tylko raz w ustach ;)
A ja popełnię spory błąd dnia dzisiejszego i pójdę po ostatnie piwo i jutro z rana będę miał problemy ze wstaniem, yeah! :)
Avenger ---> http://www.youtube.com/watch?v=zVxdY4rWIlQ (Brought to you by Elementary)
Edycja: Miałem nie pić jednak, myślałem, że twardy jestem.. Ale zauważyłem siwego włosach na głowie i mi się smutno zrobiło.. Starość.. :(
*pssssstt*
Zdrówko.
Zacne Arxel, zacne. Dobre do "posmutania" ;) Jeszcze odnośnie wódki to spróbuję czystego Bolsa i Stocka. Tymczasem idę spać. Dobranoc GOLasy! ;)
Każdy powód dobry do napicia się, zdrówko Arxel :)
Ponoć Bols się poprawił. Nie wiem, nie piłem ostatnio. Ale smakował tak, że już bym wolał napić się wódki samopędu..
Dobra jest żołądkowa ruda albo z miętą. Tylko nie wiem, czy to się do kieliszka nadaje. Stock czysty jest okej :)
Dobranoc Avenger :)
Uh, trzeba się zwijać.. A wypadałoby odrobić godzinę w pracy z piątku, kiepsko to widzę..
Dobranoc wszystkim bezsennym..
Alpha Dog - dobry film z zaskakującą końcówką. Nie sądziłem, że Timberlake się do tego posunie. Do tego film jest na faktach, co osobiście mnie zaskoczyło i jednocześnie zaciekawiło. Jutro, a w zasadzie dzisiaj pogrzebię trochę w google.
Również życzę wszystkim dobrej nocy.
Jak sie postaracie to możemy dzisiaj nawet dwie strzelić!
BTW.
Instaluje sobie Surgeon Simulator 2013 i podczas tego odwiedziłem Store Page na Steam, żeby zobaczyć czy nie ma jakiś DLC czy coś. Przeglądam recenzje użytkowników i widzę barwny opis kolesia, który mówi, że gra jest fajna na 5 minut, ale nie da się przy niej wysiedzieć dłużej niż kilkanaście minut i kończy pytaniem "Kto chciałby grać dłużej niż te 30 minut"?
A na górze "Grał: 9h". Eh...
E no bez jajec, maleńki.
Damy radę jak normalni ludzie. Po Bożymu.
Mannan--> Cwaniak w necie, ci*pa na świecie!
Edit:
Wybacz malyb, ale ja zaklepałem ;)
Przykro mi, że mną gardzisz z uwagi, że jakiś czas temu nazwałeś mnie swoim bratem. Smutne
po 19 mnintauch udalo mi sie zalogowac, jestem wygrywem, 2 piwa + 3 wina, jkestem zwyciezo XD
Próbną mature pisać a nie pijesz gówniarzu!
Wciąż mam ochote na słodkie, a już 3 razy szczotkowałem zęby. Dziś znowu nie popiszę. Przynajmniej będzie co czytać z rana ;D
Czym się strułeś tym się lecz - powiedzenie pasuje dzisiaj idealnie, swojak zrobił swoje :)
Monter nie szalej tak, bo dostaniesz bana na internet za fejsa i GOLa..
Ano trzeba.
Dropy, dropy, wszędzie dropy. Ale drop jest tylko jeden...
http://www.youtube.com/watch?v=NhWd3dvA0qQ
Siema Heniu!
Jak ja bym Ci zapodał dropa, to byś z laczków wyskoczył.
Die Antwoord? Znam od dawna. Wczoraj na skuciu zapodałem chłopakom Enter The Ninja. Do teraz rozkminiają o co chodzi.
Szykujcie nową.
Dis iz why am hot muddafukkaz....
Matematykiem nie jestem, liczb nie pojmuję, maturę zdać muszę. Amen.
Do teraz rozkminiają o co chodzi.
Żeby mógzi im sie nie przegrzały bo do nich bez tekstu pisane i słownika slangowego rpa nie podchodź :D Zatem dawaj te dropy :)