Integracyjna karczma dla bezsennych
Masz problemy ze spaniem? Nie wiesz co ze sobą zrobić? Zapowiada się kolejna noc z prawicą? Otóż nie! Koniec z leżeniem w łóżku i wpatrywaniem się w sufit, fantazjując o Jessice Albie. Przyłącz się do nas! Golowych bezsennych, gadających o wszystkim i o niczym. Co z tego będziesz miał? Absolutnie nic! No, może poza pijackimi gadkami i w konsekwencji zdjęciami reqa o późnych porach, bo jak przystało na ludzi cierpiących na kliniczną insomnię, musimy polewać sobie wzajemnie.
To jest ostatnie miejsce, gdzie chciałbyś normalnie być, ale zawsze lepsze niż leżenie w łóżku i wyobrażanie sobie sztucznych melonów Carmen Electry. Na pierwszy rzut oka, nie panują tu żadna zasady, co nie jest dziwne w tak bardzo zapomnianych przez cywilizację miejscach, jednak musisz mieć na uwadze parę rzeczy:
- jeżeli jesteś nowy, musisz się dostosować do stałych bywalców. Nie myśl o trollowaniu, ubliżaniu, czy śmianiu się ze stałych bywalców, jakkolwiek skrzywieni mentalnie by oni nie byli. Konsekwencje będą srogie.
- jeżeli jesteś już stałym bywalcem, możesz robić co się Tobie podoba. Jak wytrzeźwiejesz, i tak będziesz się tłumaczył.
Chcesz wiedzieć więcej? Zapytaj. Będziesz miał farta, to ktoś Ci odpowie.
Czynne: 22:00 - 7:00
I nie pałętać się tutaj po zamknięciu... :P
Historia bezsenności
Tak naprawdę bezsenność na początku wcale się tak nie nazywała. Początków szukajmy w 2001 roku pod pod nazwą (prawdopodobnie) "1sza w nocy. kto jeszcze nie śpi" Autor niestety nie jest znany. Chyba, że ktoś wie i napiszę.
Następnie w grudniu 2002 roku z inicjatywy Sir kleska. Wtedy nosił nazwę "Kto jeszcze nie spi :)" Potem przez chwilę funkcjonowała nazwa "Kto jeszcze nie spi czyli BEZSENNOSC NOCNA"
Od 15 części (rok 2003) dzięki userowi Goozys[DEA] wątek przyjął nazwę "Bezsenność - czyli kto jescze nie śpi cz. x"
Wtedy zakładali je głównie użytkownicy: SULIK, arthemide, maniek_ czy Banita_bb. Oczywiście nie tylko Oni, ale nie będziemy wypisywać wszystkich.
Przed długi czas karczma nosiła ww. nazwę
Pierwsze dodatki (jeśli możemy je tak nazwać) zaczęły się pojawiać w sierpniu 2003 za sprawą użytkownika Banita_bb, pierwszy nosił nazwę: ..."czyli nocna filia Tawerny pod Głodnym Trollem"
Natomiast pierwsze rozbudowane wstępniaki (w postaci listy stałych bywalców) zaczęły pojawiać się od części 40 za sprawą użytkownika maniek_.
Wstępniaki stopniowo ewoluowały i zmieniały się (było FAQ, muzyczne propozycję, cytaty, opis bezsenności, lista stałych bywalców z rozbudowanymi opisami użytkowników) aż w końcu osiągnęły dzisiejszy stan.
W 2004 roku z tytułu zniknął napis "czyli kto jescze nie śpi cz. x" i został zastąpiony zwykłym podtytułem. Stało się tak dzięki userowi Brisk.
W 2006, dzięki userowi Apocalyptiq powstał Wątek Dla Bezsennych 1 - Dzienne Rozmowy .Ostatni post został napisany w 2008 roku po 67 częściach
W 2008 za sprawą PatriciusaG roku powstała bezsenność w premium, ale niestety upadła po pierwszej części [*]
W 2009 rokuza sprawą mavioza powstała alternatywa dla bezsennych w dzień - izolatka, powstało ponad 100 części.
Obecnie bezsenność liczy ponad 450 części, wielu przepowiadało jej koniec, Storm93 pisał " (...)Raczej odchodzimy z klasą i połyskiem". " ale na razie kolejne części wciąż powstają...
~ mannan
Pozdrowionka z Bonn dla wszystkich stałych i niestałych bywalców, wszystkich nocnych Marków i lunatycznych duchów. Miejsca starczy dla wszystkich, a wiec gośćcie się tu jak u siebie!
[made by arthemide]
Buziaki dla wszystkich stałych GOLowych nieśpiochów
[made by Ewunia]
Każdy cierpiący na bezsenność znajdzie bratnią duszę w tym wątku !
[made by Łyczek]
Mamy duzo milosci do rozdania dla wszystkich golowych dziewczecych duszyczek, ktore blakaja sie bez celu o tak poznej porze.
[made by Harrvan]
Let''''s make some noise !!! Noc - najlepsza pora na dobry melanż :D
[made by Kasztan]
Dziwni jesteście.
[made by Pat]
Dziwni ludzie:
Trzeźwy Kasztan
Śpiący Łyczek
Odbanowany Taikun
Diabelski Harrvan
Smutny Pat
Gruba Kasia
Spokojny Ddza
Bezbronny Apo
Stetryczały Glob3r
Rozkoszna Fiona
Stara Kicia
Racjonalny i konsekwentny Soul
Raptusiewicz Padre
Mądry Kolczes
Cichy RPN
Pijany Arxel
Martwy MasterDD
Ekstrawertyczny Gandalf
Polonista Pl@ski
Kumaty mannan
ENJOY!
Poprzednia nieprzespana część: https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-461-erunt-novissimi-dormientes/z6c1c492?N=1
Wzór wstępniaka: http://etxt.pl/bezsenni
Enjoy!
mannanie - nie mogę się jakoś dostosować do krecika. Ciągle ty to dla mnie nie ty.
Znowu godziny się nie zgadzają.
Najlepiej :)
Co to za nieporządki są!? Od dwóch części godzina jest ta co była przed głosowaniem, choć czynne już od 22 jest.
Zmienić to! ALE JUZ!
Od piwa sie nie tyje. Od zagrychy do piwa się tyje. :)
Rekin, dobrze, żę wyciągnąłeś wnioski :)
http://noisey.vice.com/music-video-premieres/mia-bring-the-noize
Epilepsja i pęknięte membrany :)
Wszystko pozaliczane. W sumie nie wiem czy było to potrzebne, bo jak się dostane do Krk. to okaże się, że jestem rok w plecy
Czyli w końcu czynne od 22?
Czyli bezsenność w pracy. Pozdrawiam, bo zamykam dopiero o 23 ;)
Jutro zgarniam ostatni wpis a potem pracuje ile mogę, żeby zarobić na sierpień.
I tak gratuluję, chociaż nie mam pojęcia o czym ty mówisz ;)
Pat --> zmieniam kierunek, i jak się dostanę to zaczynam od nowa (I rok) czyli będę rok w plecy ; )
Oj tam, ostatni semestr (z wyłączeniem pracy magisterskiej) zamknąłem ze średnią 5.0, poprzedni (10 przedmiotów) 4.8..
Mowa oczywiście o stopniu magisterskim, jest strasznie banalnie :)
A, pierwszy rok, no to nie radzę - pierwszy stopień słyszałem, że jest okrutny, 3 osoby tylko się obroniły w terminie jak zaczynałem tam II stopień ;)
Arxel --> ja dopiero na I stopień ;)
@d@m --> w sumie tak, nie ma co się przejmować ;)
Jutro egzamin licencjacki, największy pic na wodę EVER. Ale coś się pouczyć trzeba :D
Maly ma rację. Tyje się od zagrychy, a nie od piwa :).
http://www.math.ubc.ca/~cass/courses/m309-01a/chu/MirrorsLenses/refraction-curved.htm
Pierwszy przypadek - potrzebuję obliczyć kąt y (czyli kąt załamania).. Anyone?
Mam dane promień, środek okręgu, punkt, w którym następuje załamanie oraz współczynniki załamania obu ośrodków..
Jakby ktoś nie grał w Duke Nukem Forever, ale zastanawiał się czy jednak nie nadrobić tego błędu... DON'T!
Steam pokazuje mi, że grałem 54 minuty. Nie wiem jakim cudem wytrzymałem tyle czasu.
Montera ---> To było odnośnie mojego posta? A widzisz, przydaje się, bo potrzebne jest mi to do stworzenia aplikacji na potrzeby pracy magisterskiej, w której to badam coś, czego wcześniej nikt inny prawdopodobnie nie badał.. A przynajmniej tak mi mówiła moja Pani promotor.. ;)
No, ale liceum już dawno mam za sobą i nie pamiętam prostych rzeczy jak trygonometrii i innych głupkowatych zależności.. :D Ale nie jestem sam, czwórka moich współlokatorów również niezbyt wiele pamięta :D
Arxel -> No okej, do stworzenia aplikacji do pracy magisterskiej. Tylko pytanie czy to się przyda Tobie w późniejszej pracy?
Wiesz, może natchnie kogoś do napisania doktoratu w tym kierunku.. Mnie to chyba nie będzie dotyczyło, bo mam inne plany zawodowe - chociaż i z tymi mam aktualnie cholerny problem, żeby znaleźć pracę, ehh.. :)
Montera, jak dorośniesz do czegoś więcej niż prowadzenie działu "nekrologi" na forum, to zrozumiesz, że rozwiązywanie takich zadań, rozwija umysł.
Matematyka królową nauk, a co!
Ja tam wolę rozwijać swoją artystyczną stronę. Może w te wakacje uda mi się dołączyć do zespołu.
Cyber -> A jak już będziesz sławny i bogaty a ja nie będę miał wejściówki na Twój koncert to wpi... erniczę Twój kontakt do zablokowanych, ot co.
Pat, zgadzam się z Tobą. Nie mogę przywyknąć do nowego avatara mannana. Chłopek ze śmiesznym noskiem rlz!
P.S
Czy wieszanie ogłoszeń dotyczących imprezy na słupach jest nielegalne?
SzymX -> Bym coś powiedział, ale szkoda mi na Ciebie palców :)
cswthomas -> Tak, jest legalne jeśli masz zgodę na to i jeśli po odbyciu się owej imprezy posprzątasz po plakatach. Chyba, że mowa o prywatnych słupach :)
Tak się zastanawiam czy nie kupić biletu do Londynu i się nie przelecieć na kilkanaście dni w celach turystycznych. Nie ma co robić zbytnio w domu, a Londyn wydaje się ciekawym miejscem na spędzenie wolnego czasu.
Nigdy nie jechałem i chyba nigdy nie zaryzykuję :) Nie wiem jak moi znajomi mogą tak podróżować po całej Europie. Przecież za cholerę nie zna się osoby, z którą się podróżuje, ale niektórzy wychodzą z założenia - jest ryzyko, jest zabawa.
Ja jadę w sierpniu na jakieś 6 tygodni na zachód, za rok planuję taki dwumiesięczny trip na Bałkany i/lub Bliski Wschód :).
Trzymam kciuki, a ja szukam tanich biletów do Londynu. Nie ma co robić w domku.
Moje zajęcie na wakacje do praca w tygodniu żeby kupić telefon, gitare i czerwone conversy i melanże w weekendy. Może nawet znajdę jakąś dziewczynę w te wakacje.
Widać odczuwam taką potrzebę robienia sobie tego typu problemów.
Montera ---> Ja też kiedyś mówiłem, że nie będę miał dziewczyny ... W sumie to było w wieku 14-15 lat. Jak Cię trafi strzała amora to nie będziesz widział nic poza dziewczyną :)
Łyczek -> Nie martw się. Przekonałem się on tym jakiś czas temu :) Acz teraz po ponad roku mam nieco inne priorytety :)
Matura zdana :)
Pytanie mam.
Looz z tego forum to był ten co zajmował się tworzeniem gier?
Bo widziałem jego projekt na kickstarterze.
spi ktoś? bo ja nie. znaczy chce ale nie moge
Jak tam mannan wynik?>
Ech, czasy Playback to było coś. Bardzo miło wspominam te 2-3 lata spędzone w redakcji od e-zinu po portal, który umarł śmiercią naturalną.
Pisałeś tam? Heh, Loonatyk wyszedł z Gamepress-a, gdzie i ja zaczynałem swoją karierę w branży.. Później pojawił się właśnie Playback, do którego miałem pisać, ale zaczęło mi to coraz gorzej wychodzić.. Po kilku miesiącach załapałem się do GOL-a jako autor poradników.. :)
Oooo, Looz.. Tak myślałem, że kiedyś, w końcu, z czymś podobnym wyskoczy.. :)
Czas spać, alkohol już mi na mózg siada i zamiast Looz przeczytałem Loon.. :)
Pisałem bardzo sporadycznie, ale to był 2009-2010 rok. Nie byłem jakimś wirtuozem w tym temacie, dlatego później zajmowałem się sprawami administracyjnymi na portalu, newsami i kanałem.
Radler>Shandy
Aa, nielegalne.. Więc dlatego goniła nas policja o 1.00 w nocy..
Dobranoc.
csw -> Radler jest słodszy i mniej chemiczny :)
Glob3r -> Gratulacje :)
Montera -> Playback zyje, nazywa sie teraz sPlay
Loon -> Kilka tygodni temu trafiłem na sPlay i nie ma tam nic ze starego Playbacka prócz kilku osób. Możliwe, że ja zdziadziałem i nie odczuwam poprzedniego e-zinowego klimatu.
Dzięki :)
Coś się moi znajomi po studiach rozleniwili... nie ma nawet jak się napić. Idę zaraz po piwo, zamawiam pizzę i odpalam Hobbita.
Pierwszy piątek w domu od dłuższego czasu.
[Ed.]
Mnie właśnie wyciągali do klubu i te sprawy, ale jakoś o dziwo nie mam ochoty nigdzie wychodzić.
Siemka :)
Co porabiacie prócz siedzenia na forum?
Ja zaczynam się nudzić, brat właśnie wrócił z McDonald's i przywiózł mi co nieco dobrego, także najedzony jestem. Czas iść się chyba wykąpać i załączyć dobry film :)
Ooo, masz Maca?:O
Weź chuchnij
Jutro spadam z kumplem na pół dnia do ''Cytadelii'', czyli mekki wszystkich fanboyów Warhammera. Sam w bitewniaka nie gram ale jest przynajmniej okazja pogadać z dawno niewidzianymi twarzami więc czemu nie
Pat ---> przejezdzalem obok dabrowy, dworzec nic sie nie zmienil od mojej ostatniej wizyty ;)
Aktualnie siedze w Zawierciu..
Aa :)
W mojej mieścinie nie ma lepszej pizzy od "Polo":
- kurczak
- ser
- ew. ananas
- pyszny, czosnkowy sos.
Poezja :)
Ja za to dziś przegiąłem pałeczkę i przesadziłem z piwami... :D:D:D Ale jest już stabilnie. Nawet poszedłem do restauracji na kawkę i lody z koleżanką w celu relaksacyjnym, a tak zmarzłem, że jezu chryste.
Cześć! Właśnie dostałem żarcie - na cieście - boczek, kiełbasa, cebula, ogórek kiszony, ser, sos czosnkowy.
Polecam film Sinister. Ogólnie dobrze się bawiłem.
I Hectora. Trzeba przyznać, że telltale ma dar do fajnych gier.
A ja myślę nad fajnymi aranżacjami kolęd. W końcu już tylko 5 miesięcy ;)
Fajne ognisko było :) Nie chce mi się trzeźwieć już, idę spać....
No i po meczu. Zasłużona wygrana Brazylii. Bardzo dobry spektakl. Luiz ładnie uratował przed utratą bramki, można powiedzieć, że wynagrodził karnego z ostatniego meczu z Urugwajem :) Neymar jak zwykle się kładł, ale pięknie strzelona bramka go ratuje :) Wielkie gratulacje dla Freda, a także dla bramkarza. César był dzisiaj w formie. Hiszpania 0 formy. Żaden z ich piłkarzy nie istniał na murawie.
Wręczenie nagród, a zaraz po tym Lost. Z braku laku chętnie obejrzę to co zapodaje naziemna :)
Glober -> gratuluje :)
Ja ostatnio w ten sam dzień 28.06 też pizze znów zrobiłem :) Z tymże, zamiast jako sos użyć przecieru pomidorowego użyłem sosu meksykańskiego Dawtona. Zajebioza! Plus pregano i zaylia jako przyprawy a ze składników to ser szynka, cebula, trochę podsmażanej cebulka, pomidor i ananas i to wszystko, zajebioza! (tak, bez pieczarek, bo nie było :D
thomas -> piłka? Brazylia-Hiszpania? EEeee....
xavier -> nie tak drogo znowu. Myślałem, że około 3-4 kafla.
thermometrr -> whats up!?
montera -> Ja za to dziś przegiąłem pałeczkę i przesadziłem z piwami... :D:D:D Ale jest już stabilnie. WTF man!?
Kogo z bezsenności spotkam jutro na koncercie Iron Maiden?
Wal sie, bezczelny -,-
Na takie rzeczy to trzeba mieć monety, a ja wszystkie wydałem na Summer Riot.
Ale udanej zabawy życzę. Golden?
A gdzie ten koncert? i pewnie będzie tak jak ze Slayerem że wystąpią w okrojonym składzie...
Witam
Przepraszam bezsennych, że wam się tu wtrącę i zrobię lekkie zamieszanie ale chcę zbesztać Gęstochowe.
Koleś o czym ty gadasz? Harris to nie King, że jak mu się hajs nie zgadza to pół zespołu wywali. Żelazna dziewica to kawał dobrej historii i zespół z wieloma zasadami! I ogólnie bardzo lubią Polskę i chętnie nas odwiedzają i zawsze dają dobre koncerty w pełnym składzie! I w ogóle jak fan metalu może nie wiedzieć, że w jego kraju gra Iron Maiden!? Najlepszy zespół koncertowy ever a ty taki obojętny :/
Myślałem, że Bulzy przesadza jadąc po Tobie a tu jednak się myliłem :(
Najlepszy zespół koncertowy ever a ty taki obojętny :/ <- KISS daje najlepsze koncerty.
A wybiera się ktoś na Mocne Uderzenie V?
Jak nie, to zapraszam do Baranowa 12 Lipca.
Jak cały lipiec do tej pory. Praca praca praca. Nie chce się, ale jakoś na wczasy trzeba zarobić.
Spotkałem się dzisiaj z perkusistą i wokalistką, być może, mojego przyszłego zespołu. No cóż, jeśli uda nam się jakoś zgrać to może być ciekawie.
mannan -> dobry jest. :) powinna to pozytywnie odebrać, ale niech kolega nie nastawia się, żę przez to może coś więcej wyjść :) Ale będzie to dla niej znak spontanu :) I nie pocałunek najpierw, a zwykły całus-niech sie nie zapędza :)
Padam na ryj....
Wyspany, nie zmęczony, ale dziwnie padam na ryj. Kurewsko nie chce mi sie siedzieć w tej robocie...
Rekin, oby wam się udało ;]
Ja też jakiś kijowy dzień miałem. Inna sprawa, że padało przez dużą część dnia i ogólnie sennie było :|
Nie chce mi się teraz nawet jakiegoś filmu czy odc. serialu zapuścić... tak sobie przeglądam bezsensownie strony..
Macie jakieś sprawdzone tracki na "smutny" nastrój do poduszki? Może być nawet i polskie, nie wybrzydzam..
THOMAS ->
Massive Attack - Teardrop
Jose Gonzales - Far Away
Ashtar Command - Deadman's Gun
Judith de los Santos - Gotta leave
Malukah - Beauty of Dawn
Malukah - Rains of Castamere
Malukah - Reignite
Orbital - Halcyon & On & On
Sweet Dreams z Sucker Punch :)
Rekin -> no to czekamy na pierwszy track :)
Na smutny nastój to słucham Interpolu płyty Turn On The Brights Lights.
Cóż, na razie jeszcze ciężko mówić o istnieniu jakiegokolwiek zespołu. Ogarniamy skład, problemy sprzętowe i lokalizacyjne. Jak będziemy mieli szczęście to w przyszłym tygodniu zrobi się jakąś pierwszą i dopiero po niej będę mógł się wypowiadać coś więcej na ten temat. Na razie mam problem, bo mój wzmacniacz może mieć spore problemy z przekrzyczeniem perkusji.
tracki na "smutny" nastrój do poduszki
Ale takie do posmucenia, czy odsmucenia?
tracki na "smutny" nastrój do poduszki
Gdy mojemu kumplowi urodziła się córka - potrafiłem Ją uśpić w 5 minut, czemu się dziwili rodzice, dziadkowie i inni .. "śpiewałem" Jej "Highway to hell" AC/piorun/DC - na serio! Dlatego pytam ;)
dopisek:
posłuchaj: http://www.youtube.com/watch?v=YOWQRmHr8Ds
- jeżeli jesteś już stałym bywalcem, możesz robić co się Tobie podoba. Jak wytrzeźwiejesz, i tak będziesz się tłumaczył.
Tylko przypominam "regulamin" - czy jak to nazwać ;) Niech sobie feeduje trolla.
dopisek: a kawałek o spaniu - (a raczej niespaniu) http://www.youtube.com/watch?v=07Y0cy-nvAg
Jak tam u was bezzasypiacze? Zacząłem czytać sobie Metro 2034 jakoś tak z godzinę temu, minęło 5 minut patrzę na zegarek a tu 1:40 ;) U mnie taki gorąc i duchota, że z chęcią bym w lodówce dzisiaj spał.
Ja metro nie mogłem zdzierżyć. Lubię fantastykę wszelkiej maści, ale akurat przy próbowaniu czegoś nowego odpadłem przy 50 stronie :) Za to SiewcęWiatru pochłonąłem w kilka godzin, obecnie czytuję "Pana Lodowego ogrodu", ale do 12 mam termin oddania, a nie jestem nawet w połowie, ale ciekawa książka :)
pentakill, byś obrzyd ;)
A mówisz o naturalnych czy malowanych?
Męcząca praca, wczesne wstawanie, to nawet nie ma kiedy tutaj czegoś napisać, bo trzeba się kłaść...
Im bardziej rdzawy dach, bym wilgotniejsza piwnica- jak to sie mówi :)
manna -> haha dobreeee :D Oby mi sie to nigdy nie zdarzyło :D
Jedna znajoma chciała mnie wysiudać z mojego, lepszego stanowiska. Druga też jakaś dziwna jest...
Sorry aa późną odpowiedź, ale włączyłem War Thunder na jedną bitwę i zrobiło się półtorej godziny...
Właśnie wróciłem z domówki. Nawet nie wiem czy chce mi się cokolwiek opowiadać.
Pierwszy tydzien pracy za mną... dodam ze pracuje na poczcie polskiej na recepcji. Powiem tyle.. myslalem ze bedzie gorzej w wiekszosci od godziny 16 do godziny 18 jest duzo roboty bo na taśme wjezdza sporo paczek i musze je skanerem przeskanować i poukladac w takich wozach a potem raz na pol godziny cos podjedzie. Płaca nie namawia mnie aby pomagać przy wyładunku tirów(nie musze tego robic jezeli jestem na tasmie) poniewaz jest to marne 6,40zl brutto na godzine wiec za ~700zl miesiecznie nie bede robic nie wiadomo jakich cudów. Polska - Kraj ktory zacheca mlodziez do pracy... my ass :D
Btw gdy wchodze na ta hale lubie sobie na sluchawki puscic :
http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg
Dla kogos kto sie uczy i jest na utrzymaniu rodzicow to sa koksy jednak jakbym mieszkal sam... bylo by krucho
6,40 brutto ??? Toż to nawet licealistom w Multikinie za sprzątanie sal po seansie płacą 7,4 zł netto do ręki ;)
Szacunek za wytrwałość. Lub głupotę :) Ale dwóch moich kumpli pracowało na poczcie właśnie. Też takie stawki mieli.
Przecież to prawie niewolnicza praca. Jeśli Was życie do tego zmusiło to współczuje, ale jeśli po prostu ktoś sobie dorabia to naprawdę myślę, że można znaleźć coś lepszego :)
ja jakąś robotę muszę ogarnąć od drugiego roku (studiów ofc ;), bo siedzę na razie z rodzicami, oczywiście pomagając im we wszystkim, ale chciałbym się usamodzielnić w końcu. no i mieć jakieś doświadczenie, bo po studiach bym na ulotkach skończył pewnie ;D
coś mnie dziś sen łamie, więc od razu znikam. gud najt wszystkim. :)
Sam płacę za wszystko co wykorzystam czyli w sumie za internet i swoje ponadprogramowe racje żywnościowe :)
dobrej nocy kuroniu :)
malyb89 -> Cholera pomyliłem dziś Ciebie z innym użytkownikiem, który ma podobny nick... maly_17a czy coś takiego. Odnośnie https://www.gry-online.pl/forum/dlaczego-jestesmy-tacy-niemili/z5c324f3 oczywiście :)
Czy ja wiem czy niewolnicza... tylko przez 2 godziny sie cos robi w ciagu tych 6 godzin :)
Luz. Widziałem, że stworzyłeś wątek ale nie wchodziłem. Ostatnio tylko tutaj sie udzielam i czasami w seryjnym wątku WoTa.
Zgadnijcie kto sie do mnie odezwał? Jest teraz wolna, mieszka daleko stąd i właśnie została ciotką?
U mnie to już jasno jak za dnia. Uroki mieszkania na północnym-wschodzie :)
No ja też mam znajomych w Gołdapi, ale Gołdap jest w ogóle w innym województwie, 60 km od Suwałk. Bliżej mam na Litwę czy do Kaliningradu :D Do przejścia na Litwę jakieś 25 km, a na Rosję około 40 :)
No to czesc wam :)
Jakos nigdy tu nie wchodzilem. Widze calkiem sympatyczna atmosfera tu panuje. Az dziwnie sie czuje przegladajac posty bez nienawisci i .. wiecie co mam na mysli.
Dobra robota
Wstępniak przeczytany? :D
Był taki jeden wątek Avengera kiedy po prostu wszyscy mieliśmy dość jego pomysłów i leciały bluzgi :)
Wstepniakow chyba nigdzie nie czytalem - nie mam na tyle szacunku do niektorych watkow zeby to czytac ale tu przeczytam. Juz lece do gory :)
Tak cicho i spokoj ... czuje sie jak kiedys w bibliotece :p
Czyli mamy czas do 7 rano. Dobrze, ze jest podana godzina przy postach bo czasami moglbym zaklucac porzadek po godzinach.
Mój najlepszy przyjaciel kręci coraz poważniej z pewną dziewczyną. Raczej nie wiele z tego będzie, ale tylko czekać na moment, aż przestanie mieć dla mnie czasu, albo zawsze jak będę się z nim spotykał to on będzie ze swoją lubą. Tak jak teraz dziewczyna to dla mnie raczej poboczny temat, tak wtedy mogę złapać już konkretną załamkę i w najgorszym wypadku popaść w desperację. Nie fajnie.
Nie powinniśmy przyzwyczajać się do ludzi. Przynajmniej ja tego nie robię. Mam dużo znajomych, którym ufam, mogę w każdej chwili wyjść na piwo, obiad cokolwiek, ale ciągle mam świadomość, że nic nie trwa wiecznie. W ciągu dwóch lat wielu odpadło i nawet sobie "cześć" nie mówimy przez różne okoliczności, ale ciągle przybywają nowi i tak cały czas :) Po pewnym incydencie ciężko mi użyć słowa "przyjaciel", dlatego wolę tak nie nazywać osób, którym mogę powiedzieć wiele. Mimo wszystko.
Kurde ale sie was fajnie wszystko czyta :D Ale zgadzam się. Pomimo iż raczej z byłych doświadczeń a nie świadomości.
Przywiązanie przywiązaniem, ale przyjaciel czy kumpel to nie ulubiona kostka od gitary. Nie zgubisz jej tak po prostu. A tak przy okazji przywiązywania się to mój znajomy wyjeżdża do Niemiec za parę dni i nie wiem czy wróci. Robimy oczywiście pożegnalny melanż, bo kolejne melanże bez niego nie będą już takie same :(
Romantyczne słowa, które wypowiadamy na randce o 4 nad ranem:
//Scena pełna napięcia, wzajemnego pożądania itd.//
- "Czuję ciarki. Coś Ty ze mną zrobił Arturze, mam motyle w brzuchu"
- Kwasem, zalej je kwasem.
Albo to było coś o kwasach żołądkowych, które je po chwili rozłożą.. Nie pamiętam już, mózg przestał funkcjonować kilka godzin wcześniej.. :)
Montera
HUtH -> Jeśli Ci coś nie pasuje to możesz wyjść :)
Ja się pytałem poważnie. Znam cię tylko z forum. Pokazujesz tu, że jesteś psychofanem MJ, a w realu się nawet za niego przebierasz, poza tym jesteś attention whore, dzieckiem ingygo, pisarzem nekrologów i jeszcze nagrałeś jakieś swoje kawałki.
W związku z tym się pytam, co myślisz o tym, jak traktują cię ludzie i w ogóle jak cię traktują.
mannan -> Co jest?
Arxel -> Nie do końca czaje o co chodzi.
Montera -> Nie wygania HUtHa. Przepadam za jego wypowiedziami.
[160] mannan będzie dobrze, głowa do góry. nie ma takich problemów, z których nie można wyjść ;)
Montera potrafi gadać jak człowiek (przynajmniej w bezsenności), więc ok.
Kurde, jeść mi się chce. W nocy nie powinienem, ale... cholera. :/
Z jednej strony bawię się nową zabawką, z drugiej muszę jutro wstać o 6:30 i zapierdalać :(
jaką?
Nexusem 4
A to nie dziwne :) Fajna zabawka, zazdrosczę ;)
[169] Może pora wyłączyć komputer?
@ Montera
Ja chcę normalnie pogadać i się normalnie pytam, a ty mi od razu mówisz, że się mylę... jeśli nie odpowiada ci ten trochę przetysowany opis twojej aktywności na forum, no to sorry, ale ale tak cię tu widzą ludzie
Dziś kumpel, który dzięki swoim kontaktom odkupił od znajomych za śmieszne kwoty w czerwcu PSP, a od niedawna Xboxa 360, poinformował mnie, wiedząc jak uwielbiam Nintendo, że jego kumpel ma do sprzedania Wii w bardzo dobrym stanie z dwoma kontroleramii i 11 grami ( w tym dwie Zeldy!) za 200zł....
...po czym stwierdził że ofertę już zaklepał:/
A gdzie składałeś?
Ja na razie tam gdzie składałem to się dostałem ;)
Jeszcze celuję w Niemcy, ale tam dopiero za 4 tygodnie wyniki.
Dobry wieczór.
Wiem co czujesz mannan. Złożyłem na prawo na umcs, kul i Rzeszów. Na kul sie dostałem ale na umcs nie bo nagle progi na prawo w tym roku tak skoczyły że na umcs zamiast 200 pkt ostatnia osoba ma 300. Drastycznie, jak na każdym większym wydziale prawa w Polsce. Nie umiem wytlumaczyć przyczyny tym bardziej że o pare tysiecy mniej maturzystów zdawało chociażby wos.
Może jednak nie wszystko stracone, chociaż sam nie wiem.
Zostać tam gdzie jestem, czy być kolejny rok w plecy (technikum)
Kodujemy.. :-)
No, w teorii niby wyszły obliczenia na kartce, ale wiedziałem, że coś się chrzani - nie zawiodłem się.. :-)
Ja tam siedzę i bawię się dymem z elektryka.
Normalnie takie marnowanie czasu, że głowa mała.
No to mannan trzeba gdzieś indziej próbować. I to teraz. Bo jak teraz sobie położysz lachę to już nie pójdziesz :)
Arxel -> szacun, kodować po tych godzinach.... dbaj o oczy.
kokoju -> to sie nazywa kumpel :) Chce takiego :)
montera -> faktycznie troche za bardzo wziąłeś to do siebie.
Mannan <- weź nie myśl w ten sposób, że jesteś "rok w plecy"... masz takie karierowiczowskie zacięcie jeszcze przed samym startem?
Maturę możesz poprawić, wszystko możesz...
No i gdzie Montera? :(
Ha! No i się z nim fajnie dogadałem:)
Powiedział że po zakupie pożyczy mi Wii na dowolny czas bym mógł ograć wiadome ex'y dla których normalnie sam bym musiał wybulić na konsolę
Zresztą, i tak teraz ciułam na 3DSa, jak w tym stuleciu nie przejdę w końcu Ocaryny to oficjalnie podsumuję wegetację na tej planecie jako zmarnowaną xD
Wstyd się przyznać, ale nie grałem w żadne przygody Linka/Zeldy... Ani dwa pierwsze Fallouty... Ani Baldura... ani Planescape'a...
mannan -> Ale przynajmniej wróciłeś do starego Avatara.
Od kiedy to Bezsenność jest otwierana od 22 ? Czy mnie pamięć myli i zawsze tak było ? (wydawało mi się, że od 23 otwarcie zawsze było)
malyb89 --> nawet nie chodzi o to, że się nie dostałem, tylko o te wszystkie plany czy marzenia na kolejne 3 lata idą się je***
PatriciusG. --> doszedłem do wnioski, że zmiany nie mają szans.
HUtH -- >
Maturę możesz poprawić, wszystko możesz...
Właśnie napisałem jeszcze raz. A osoby z podobnymi wynikami się dostały, tylko ja takie kierunki wybrałem.
Ale miałem iść na coś co mnie zupełnie nie interesuje, dla samego pójścia?
Łyczek --> ostatnio było głosowanie nad 22.
..I nawet wpisywać się tu nie zdążyli, bo już w łóżku smacznie chrapali :D
ops, zły przycisk, miała być edycja..
Taka prawdziwa czy jak u Marit Bjoergen ?
Boże gdzie te rozmowy całonocne ? Nawet w wakacje już ich nie ma. Czyli GOL upada ?
Dobra idę spać, bo to najlepsze co mogę teraz zrobić.
Dobranoc.
malyb --> dzięki za dobre słowo.
[189] Nie wiem co to takie, co cię interesuje... jak cię to tak bardzo interesuje, to i tak się w końcu dostaniesz...
Ludki odchodzą, ludki przychodzą, tylko że z tego co ostatnio śledzę fora internetowe to rzadko przychodzą normalni ... W ogóle te dzieci teraz, które są w wieku, w którym ja się rejestrowałem na GOLu są jakieś ułomne (nazywam jest bez przekleństw) :)
Tak przelotnie zajrzałem do wątku i zauważyłem, że się nie dostaliście na wymarzone uczelnie.
Powiem wam grunt to się nie poddawać, mam za sobą dwie nieudane próby do oficerki w Wrocławiu i teraz trzeba zrobić wszystko aby za trzecim razem w końcu się udało.
Nie wolno patrzeć się za siebie i przeć do przodu a będzie dobrze. ;)