Witam! ;)
Jutro być może pojadę z nią na ślizgawkę jednak dzisiaj popełniłem błąd. Przyznałem się, że jestem zazdrosny (zbyt długa rozmowa, by to opowiadać ;)). Potem napisała mi coś w stylu, że my się kumplujemy i nie mogę jej zabronić flirtować ;P Aaa.. przedtem jeszcze pisała, że sprawdza moją wytrzymałość psychiczną. Na pytanie: "I jak z moją wytrzymałością?", otrzymałem odpowiedź, że kiepsko i muszę jeszcze poćwiczyć :)
Teraz już sam nie wiem czy dobrze, iż ona wie o mojej zazdrości czy źle : )
Swoja droga, polecam inne prace jego. Facet zna sie na rzeczy - http://visual-poetry.tumblr.com/
Glober ---> Zawsze mozna wlasna siec zalozyc ;-) Z multilingwistycznym haslem, 'we feed ü'.
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
Koleś fajnie się wpasował wokalem w linię melodyczną refrenu.
Oj Avenger. Niestety, ale spierdoliles sprawe. Nie mowie tego, zeby zdenerwowac albo co, ale zwyczajnie w takim momencie dajesz jej do zrozumienia, ze ma cie w garsci. A szkoda. Nie wiem jeszcze w jakim kontekscie to bylo powiedziane, ale z tego co pisala, to widze ze juz po tobie.
Takich rzeczy sie NIGDY NIE MOWI dopoki nie jestes z kobieta w zwiazku. Widze, ze albo ty sie nie postarales, albo Pat czegos nie dopowiedzial. Nie wiem, nie wnikam.
No coz. Mowi sie trudno i szuka sie dalej. Raczej bym juz nie wiazal z nia wiekszych planow. Szanse jakies sa, ale niewielkie. Sam zreszta zobaczysz. Jesli sie uda, to tylko dlatego, ze masz farta i ze cie naprawde polubila. W innym wypadku "sorry Winnetou"
W sumie potem pisałem, że może sobie flirtować z kim tylko chce ale to pewnie za późno ;/
Powinienes tak uznac na poczatku Avenger. Potem juz faktycznie troche za pozno.
Ech, mogles chociaz zaczekac jeden dzien, dzisiaj i tak dosc nerwow mi napsuli slowaccy sedziowie
Mam nadzieję Szymonie, że ona jest z osób jeszcze takich, które nie myślą w taki sposób iż skoro facet jest zazdrosny o mnie to mogę robić z nim co chce ;) Wszystko wyjdzie w praniu...
poczytuję was od jakiegoś czasu i już nie mogę patrzeć na Avengera robiącego sobie nadzieje ze strasznych pierdół i półsłówek
jakbym widział siebie sprzed paru lat. jestem przekonany w 95%, że z tej sprawy już nic nie ugrasz i tylko będzie się to za tobą ciągnęło. a ciągnąć może się długo, wiem z autopsji.
postaraj się to skończyć jak najszybciej, moim zdaniem nie ma już "a może jednak się uda" - przegrana sprawa. jak nie olejesz sprawy to stracisz na tym co najmniej miesiące. to o co teraz możesz się modlić to to, żeby odwaliła ci jakąś akcję, po której nie będziesz chciał jej znać, serio. chyba, że potrafisz sam zrezygnować.
maviozo -> Wczoraj jakoś tak poszedłem spać, więc dzisiaj odpiszę, to może jak wpadniesz to przeczytasz ;)
U mnie nieźle. Studiuję sobie, mam już temat na magisterkę więc źle nie jest, takie tam.
Nie weidziałem, że kanał padł. Brak ludzi, czy jakiś powód?
I pochwal się intensywnym życiem ;)
kosik007--> Od maja 2012 do teraz i mam po prostu tak zrezygnować? Nie zrobię tego dopóki nie usłyszę czegoś w stylu: "Słuchaj, jeżeli sobie wyobrażasz coś więcej do daj sobie siana". Ja na pewno nie zrezygnuję, za dużo "straciłem" na to czasu, rozumiesz?
@Avenger No offense, ale po mojemu zmieniasz się po prostu w desperata...
Tzn. mi nie chodzi o to, że od dzisiaj będę do niej dzwonił cały czas, pisał etc. Ja po prostu będę szedł dalej na spokojnie, a nawet lekko zwolnię po dzisiejszej rozmowie ;)
Widocznie jesteś jednym z tych co lubią zaliczyć i porzucić.
Popisales sie wspaniala interpretacja. Nie ma to jak na podstawie jednego zdania okreslic moje nastawienie do kobiet. Ale do glowy ci juz nie przyszlo ze moze to po prostu moja trudnosc z przywiazaniem sie i obdarzeniem kogos uczuciem.
Avenger powodzenia ;p
Jeżeli mi się uda z moją lubą to proszę o dopisanie mnie do listy bezsennych jako: "Avenger Zwycięzca". Jeżeli wszystko legnie z gruzach to "Avenger Waleczny" ;D
Dobranoc!
A jak po kilku miesiącach dalej bedzie próbówał to damy ci "Zdesperowany Avenger".
223 - tak fajnie jest oceniać ludzi na podstawie jednego zdania.
Ej poważnie, a propos tego co napisał dewastator, to ja u siebie czuję od jakiegoś czasu jakiś brak większych emocji. Większość ludzi mam w głębokim poważaniu, a tak naprawdę na nikim, poza bliską rodziną, mi nie zależy. Są, nie ma ich, co za różnica...
@Glob3er Przykro mi, ale jesteśmy ludźmi! Taka znieczulica, to normalne w społeczeństwie, które pokazuje wojnę w telewizji, opowiada kawały o żydach, którzy to byli mordowani masowo, sam się z nich śmiałem, dopóki nie wpadłem na artykuł o eksperymentach w Auswitz, i zarabia pieniądze na ludzkich tragediach...
Avenger -> Jakby na to nie patrzeć, to tamta lista była robiona na zasadzie oksymoronów, więc bardziej pasowałoby... Spokojny Avenger albo Zarywający Avenger, albo Casualowy Avenger
Czyli ja miałbym "Pewny siebie Rekin" albo "Cieszący się życiem Rekin"?
Cyber -> Tak, właśnie to kryje się pod hasłem oksymoron.
Glob3r -> Rozpisz się.
Spać nie mogę bo mój bracki po raz kolejny z rzędu zarywa noc przy serialu Zakazane Imperium które na dodatek pobiera z torrentów.
Pat -> mówiłem ostatnio, że w związku mojego brata nie ma już ognia i obecność drugiej osoby nie sprawia przyjemności? Well... już tak nie będzie...
mannan
Avenger --> zdradziłeś swe zamiary
Swoje intencje powinien wyrazić jasno już na samym początku, nie dziwota, że napisała, że się tylko kumplują.. Pewnie jakieś podejrzenia tak czy siak miała, ale jakby nie było sam się pchał od początku w strefę koleżeństwa.. Zawsze, ale to zawsze wyrażaj jasno jakie są Twoje intencje wobec kobiety, ona nie ma się tego domyślać tylko Ty masz to pokazać/przekazać w jakiś sposób..
Tekst o byciu zazdrosnym podchodzi pod jakąś desperację czy coś..
Poza tym - Straciłeś pół roku na co..? Przecież żadnych kroków nie poczyniłeś.. Odpuść sobie i atakuj kolejną.. :)
Na razie to ja proponuję "Mistrz podrywu AvengerXXX" :D
A ja już daaawno mówiłem, ze u mnie powinno być Trzeźwy Arxel.. ;)
Jezuuuuu . Ja głupi myślałem, ze nic nudniejszego nie będzie od paranormal activity :| dwójka jest koszmarna ! Teraz męczę trójkę i boję się pomyśleć, że czeka na mnie jeszcze czwórka :-(
maly -> A czemuż?
Pat -> ano po prostu rozstali sie.
Roniq -> może woli tutaj, gdzie nikt go nie zna, a nie sie zdawać na być może fałszywych "kumpli"?
peter -> czemu jesteś zmuszony oglądać tą biedę?
btw czyżby Starzec = merry ? Jak tylko merry dostał banan to i Starca nie widać
Arxel trzeźwy!?
Się zabrałem w końcu za.ta.serię. 3 daje nawet lekutko radę. Takie moje zboczenie. Lubię gromadzić. Obejrzane filmy na filmwebie ;-) Na WoT merry napisał, że nie dostał bana a konto skasowal. Co do paranormala to już chyba tyle widziałem , że mnie .nic nie rusza. Natomiast moja dziewczyna to by robiła w gacie ze strachu :-P
Nie spie, bo jestem zalamany
spoiler start
Nie Avengerem, chociaz musze przyznac, ze z mojej perspektywy zupelnien ie rozumiem juz jego problemow, ale tym, ze musze przeczytac 33 strony na jutro
spoiler stop
Co miłość robi z człowiekiem. Nie odpuszczę dopóki nie usłyszę na żywo słów, które pisałem w jednym z poprzednich postów ;) Na razie myślę o seansie i na nim muszę coś pokombinować.
merry dostał bana? ;o
o właśnie, przypomnieliście mi, że miałem sprawdzić, czy w weekend grają jeszcze Hobbita. Dzięki ;). Grają, fajnie...
PA4 na razie daje radę dzięki sexownej mamusce i sexownej córce :-P
Glob3r ----> konto skasowal
Myślisz o niej całymi dniami, denerwujesz się gdy nie odpisuje lub robi to zbyt długo, godzinami patrzysz na nią lub jej zdjęcie, serce rzuca się po całej klatce gdy ją widzisz, momentalnie cały świat na około znika gdy ona powie coś do ciebie, załamujesz się za każdym razem gdy robi coś z innymi, martwisz się o waszą przyszłość i czujesz się nieszczęśliwy zawsze kiedy jej nie ma.
Jeśli tak masz to znaczy, że się zauroczyłeś. Miłość imo jest gorsza.
Avenger dawaj namiary do tej dziewczyny. Załatwimy z userami tego wątku ten problem. Nie możemy patrzeć jak serducho Ci pęka;)
Cyber Rekin--> Nie mogłeś tego lepiej określić ;)
Texas84--> Dzięki za dobre chęci, jednak ja to muszę załatwić :)
258 - i po tym filmie uświadomiłem sobie pozytywy gdy spotykasz się ze swoją luba głównie w weekendy.
Dzięki za dobre chęci, jednak ja to muszę załatwić :)
Na pewno? Możemy przyjść do niej w nocy w przebraniu Dartha Vadera, założyć jej słuchawki, obudzić thrash metalem i zagrozić, że jeśli nie będziecie razem to wrócimy i stopimy jej mózg. Przemyśl to na spokojnie gdy już ci to kino nie wyjdzie.
Nie wiedziałem, no ładne jaja ;d
Texas84--> Dzięki za dobre chęci, jednak ja to muszę załatwić :)
To ja apeluję chociaż o zdjęcie. Może być na grupie ;P
PA4 na razie daje radę dzięki sexownej mamusce i sexownej córce :-P
Jutro ściągne :)
co do merrego to ktoś mówił, że skasował konto po rozmowie z Soulem, także taki w sumie banan :)
Panowie, wiecie dobrze, że nie mogę Wam pokazać zdjęcia :) A nóż gdzieś siebie zobaczy przypadkiem w internecie? Nie mogę się tak zachować względem niej :)
Avenger, spakuj zdjęcie, nazwij niepozornie, wstaw na jakiś darmowy server i daj linka ;)
Maly -> przykro mi to słyszeć ;)
@Avenger Daj link do fejsa;)
Pat -> nie ma problemu :) Brat zakończył ten związek, ale nie bede tu o nim pisał :)
No ,wrzućże na jakiś serwer i usuń :) A my też zobaczymy, usuniemy. Jakieś fotomontaże też sie porobi :)
No wiesz, ocenimy czy warto Ci sie o nią tak spinać czy nie :)
A właśnie, pytałem ostatnio czy wymienią kupiony bilet i wymienili bez problemu, wczoraj byłem na seansie.
Byłem w zwykłym lokalnym kinie na 3D iiii lepiej chyba było gdybym poszedł na 2D. Nie wiem czym jest to spowodowane, może za mały ekran, słabszy sprzęt, słabe oczy... Może miałem za duże oczekiwania, ale po prostu widziałem tylko czasami drugi plan. Nic nie wyskakiwało z ekranu. Dziwne, bo oglądałem u siebie na kompie jakieś dema 3D na zwykłym telewizorze LCD 32' był efekt wyskakiwania z ekranu.Do tego jeszcze miałem przyciemniony obraz przez okulary. Dodam, że był to pierwszy film 3D na jakim byłem. Mowa tu oczywiście o 24 klatkach :)
A nabije se posta i pójde spać :) Szybko poszła ta część, jak nigdy.w Tamtym roku to nikt na bezsenności nie siedział.
Dobrej nocy Pany
Avenger ---> Poważnie odpuść sobie.. Z tego co pisałeś to sam wprowadziłeś się do "friend zone", już nic nie zdziałasz..
Co miłość robi z człowiekiem.
Jaka miłość..? O czym Ty gadasz..
Dzisiaj mi napisała, że co mi się tak spieszy do tego wspólnego oglądania :D Ja chyba lekko za bardzo naparłem ;) Zaproponowałem piątek, ale opisała to jednym słowem "Niee?". Ogólnie rozmowa bardzo fajna i sympatyczna. Jutro ma prawdopodobnie spotkanie z byłym, z którym nie ma zamiaru się wiązać po raz drugi.
Odpuuuuść..
Wychodzisz na desperata, który nagle się obudził i po 6 miesiącach pokazuje swoje intencje..
Skoro odmowila w piatek, to juz masz pierwszy sygnal, ze moze zrobic co chce. Bo potulnie jak baranek przyjales jej odmowe. A spotkanie z bylym ... Tego juz nie skomentuje.
Avenger mam tego dosyc. Zbliza sie sesja. Po sesji robie reinstalacje gadu gadu, wtedy powinno wszystko smigac i urzadzimy sobie dluga rozmowe.
Avenger, trzeba wiedzieć kiedy odpuścić. Dobrze cię rozumiem, sporo zainwestowałeś czasu w ten związek i ciężko przyjąć ci do świadomości, że tak nagle to wszystko runęło. Teraz zamiast się łudzić szukaj kolejnego kwiatka w morzu. Ja na pewno nie jestem ekspertem w tych sprawach, ale mogę ci poradzić tyle, żebyś działał szybciej. Pół roku i nic to moim zdaniem o wiele za dużo.
Aha, no i dalej czekam na to zdjęcie.
A tutaj moja wieczorna propozycja ze specjalną dedykacją dla ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=2xCSzC3c57k
Arxel, ja mam dobre intencje, a ty wcale nie pomagasz.
Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. Jutro jej powiem, żeby przyszła w piątek.
Mam czas do 26 stycznia (data 18 kumpla). Jeżeli do tej pory nic nie zrobię to daję spokój.
Trochę nie rozumiem postępowania jednego usera, no ale cóż. Nie moja sprawa, więc nosa nie wtykam.
Odbiegając od tematu. Co to takiego wkleić zdjęcie dziewczyny? Wątpię, że ktoś by ją znał, a nawet jeśli, to? Więc dla mnie to żaden wyczyn.
Dobry wieczór i jednocześnie dobranoc.
Po prostu jestem zauroczony w niej od 6 miesięcy i koniec ;) Powalczę jeszcze trochę i zobaczymy co z tego wyniknie.
To teraz musisz trzymać się zasady wóz albo przewóz, bo jak się będziesz z tym przysłowiowo pie*dolił to nic nie zdziałasz i będziesz spaczony uczuciowo.
http://chzdatingfails.files.wordpress.com/2012/06/dating-fails-welcome-to-the-friendzone.png
Przez naszych szczypiornistów nie jestem w stanie skupić się na nauce ;d
Otwieram, dzień dobry wieczór.
Aloha
Witam Dobry wieczór :D Ja osobiście nie śpię bo praktycznie całą noc ciupię w FAR CRY 3 :D
Dobry Wieczór;)
Ja wreszcie odpaliłem Risena. Część pierwszą!!!! No i podoba mi się:)
Przez naszych szczypiornistów nie jestem w stanie skupić się na nauce ;d
Skad ja to znam :P
No coz. Czekamy co takiego Avenger zrobi. Skoro wie co ma robic, to nie przeszkadzajmy mu.
Zrobic nowa czesc ?