No bez jaj :P
Finał Misfits choć dobry to w ogólnym rozrachunku nowy sezon wyraźnie odstaje od pozostałych. Mało używanych mocy, skupienie się głównie na dramaturgii. I jak zwykle gra aktorska z wysokiej półki.
Cyber -> Takim, jak ty? :D
Człowieku... mnie do negatywnego nastawienia jest hooooooohoho. A może i dalej ;)
Pat ---> Czyli jest chujowo, ale stabilnie? ;-)
Ja moglbym ws. plci pieknej doradzic cos, gdyby nie to, ze ostatnio na randce bylem w maju '11 :-)
[202] Mylisz psucie zabawy z narzekaniem na swoją egzystencję.
Ja jeszcze żyję finałem 2 sezonu Homeland ... Szkoda że nie dożyjemy 3 sezonu, skoro za 3 dni koniec świata :(
To już za trzy dni?! A ja się uczę do francuskiego -.-
Mam już nowe konto na fb, ktoś zrobił tą grupę?
[207] Zginę tak jak żyłem. Chujowow aczkolwiek w dostatku.
Zostawiam utwor Genesis i ide kimac. Choc raz chcialbym sie wyspac.
http://www.youtube.com/watch?v=5iMkRW43i7U
Sherlock pierwszy odcinek obejrzany i musze przyznać, że całkiem fajne to to :)
Już można panowie.
Dzisiaj znowu nie ma spania. Piszę obszerny referat z historii na temat działań w Afryce, dalekim wschodzie i na Atlantyku podczas II WŚ. Niby do 24:00 bym się wyrobił ale jeszcze mam kartkówkę ze słówek z francuskiego.
Mimo wszystko jestem dostępny na GG i Skype jakby ktoś pogadać o czymkolwiek, no i dalej czekam na informacje o naszej grupie na FB.
Żebyś narzekał na swoją egzystencje? Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... pas ;)
Ja przynajmniej do czwartku nie przejmuję inicjatywy w tej sprawie ;)
No i po egzaminie, zdziwię się jak nie zdam. Całkiem dobrze poszło. Za to do czwartku muszę (tzn. niby nie muszę, ale dobrze by było) oddać 10 kazusów, korzystając z ustaw. Na system polityczny RP. Ma ktoś pojęcie jak to się pisze?
A chwilowo tak mną nosi, że chyba zaraz się gdzieś przejdę. Na orlen po hot-doga i piwo czy coś.
mannan -> Czaj człowieku tego spoilera :) Odkąd mam tu bloga to za dużo ludzi wie kto ja jestem ;)
Jak coś to mail/fb/gg :)
[213] Ej, ej, ej, mam nowe prochy, trzymam się.
Udowodnij :)
Proszę :)
W moim mieście jest przepiękna pogoda, biały puch delikatnie spada od rana równomiernie pokrywając całe miasto. Uwielbiam taką pogodę, włączam Let it Snow w wykonaniu Deana Martina i napawam się świąteczną atmosferą którą od jakiegoś już czasu czuć w powietrzu. Codziennie mam niestety dużo nauki, ale cały czas napawa mnie optymizmem myśl, że od czwartku zaczną się święta pełną gębą (nie mam lekcji w piątek, "wigilia klasowa"), w końcu chwila odpoczynku i odsypiania tych nocy oraz planowanie sylwestra.
Najlepsze jest to, że w tej połowie roku pod remont poszła połowa mieszkania, więc wszystko jest świeże, ładne i czyste. Także przykry obowiązek świątecznych porządków został bardzo mocno zredukowany :]
sewciu - jakieś plusy mieszkania na ciut zacofanej Lubelszczyźnie :)
Muszę niestety stwierdzić, że demotywatory osiągnęły dno. Nic, już tam nie ma - ani nie śmieszne, ani pouczające - no chyba że pouczające są miłosne rady 12 latek. Tak poza tym czekam na piąty sezon Breaking Bad, jednego z najlepszych seriali których kiedykolwiek oglądałem.
[224] Stwierdziłem tak jakieś 2 lata temu. Teraz od czasu do czasu przeglądam kwejka, przynajmniej tam nikt nie udaje, że ta strona ma demotywować czy cóś.
Otwieram. Dzisiaj nic do nauki, więc mam zamiar za jakaś godzinę iść spać. A na razie oglądam Spartacusa: Bogowe Areny. Ilością scen łóżkowych dorównuje nawet Californication.
Kurde, a jednak nie otwieram :/
Polsat wypuszczał najlepsze seriale komediowe? Zgadzam się z tym twierdzeniem. Możemy sobie, przypomnieć naprawdę genialne seriale takie jak Miodowe Lata czy 13 posterunek. Mi bardzo przypadły do gustu. A Wam?
13 posterunek tylko pierwszy sezon.
Rozwiazywal ktos z Was?
Ja zrobilem wczoraj i zle odpowiedzialem na 5 pytan :-D A zrobilem juz troche kilometrow ;-)
Egzaminy wejdą, tylko cała reszta nie wejdzie do 2015. Ja teoretyczny zdałem na początku grudnia wiec osobiście mam już wyebane.
Mam nowe struny do gitary i już chyba 3 godzinę siedzę i je "rozrabiam".
Jak jeszcze raz usłyszę coś o końcu świata to je*ne.
Rozegrałem kilka partyjek nowego dodatku do Battlefielda 3 ale już chyba czas się płożyć:)
Jedyna okazja do poderwania zajebistej laski nadchodzi! AvengerXXX nie spieprz tego!
I tak spieprzysz.
A więc. Kiedyś z tą samą dziewczyną nie było dobrze. Same wirtualne kłótnie, bo prawdę mówiąc widziałem się z nią tylko raz na żywo. Za wczas powiedziałem co czuję i dupa. Potem wszystko się zawalało. Kłótnie, sztywne rozmowy itd. Na sylwestra idę do kumpla ; ) Ona też tam będzie. Ostatnie 2/3 rozmowy w ciągu 2/3 dni były bardzo okazałe (nawet emotikonki się pojawiły!). Mówiła, że na 100% będzie na sylwestrze więc git. Teraz planuję coś pokombinować, by zwrócić jej uwagę no i... poderwać ją, wiadomo :) Jakby nie patrzeć będzie to 2 spotkanie.
No to powodzenia, obyś skończył z lepszym efektem niż ja poprzedniej nocy, będąc olanym ;)
I właśnie się zastanawiam, czy nie iść dzisiaj spać i zabrać się do domu wcześniejszym pociągiem (8:15), czy jednak się przespać i pojechać późniejszym (po 16). Na razie to kompletnie nie chce mi się spać...
Co tam za problemy z werdyktem mają?
Kolejce CV wysłane, może przyjdzie odpowiedź.
W sumie Adamek powinien chyba tę walkę przegrać. Słabo walczyć. Ogłaszanie wersyktu też spoko.
115-115, 115-113 Cunn, 116-112 Adam. Czyli remis, Cunningham niezadowolony, a tu się okazało, że jakiś błąd w wynikach. Któryś sędzia dał 115-112 dla Adamka i ten wygrał. Jakimś cudem.
Ja w styczniu składam do Empiku, zobaczymy.
A ja oczekuję sylwestra i szukam dobrej, spokojnej muzyki do tańca "przytulańca" z sam wiesz kim ;) O ile się zgodzi... ;/
Też nie wiem. Wiem gdzie idę na pasterkę.
Wesołych świąt ludzie ;)
mannan -> Nie masz jakiegoś facebooka czy innego ustrojstwa? :) Jakoś tak... Jakby ta karczma była zamknięta to spoko, ale tu może każdy wejść, to potem trafi do archiwum i będzie tu na zawsze... wiecie jak to jest, panie kolego ;)
Ja nowego konta na FB nie robię, bo mi się nie chce. Ale grupa? Czemu nie.
Dobra, to robię. Zaraz wam powiem co i jak, to się dołączycie i was zaakceptuje.
Poszukajcie czy znajdziecie "Bezsenność, czyli kto jescze nie śpi"
@up
Proszę
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=1265916
Niestety starszej części nie znalazłem
Shrr -> Na fejsbuku grupa ;)
adam -> Tłumacz pan, bo ja nie znam tego akurat języka nic a nic ;/
Pat ---> To nawet Google przetlumaczy ;-) Dla podanego zapytania nie zostaly znalezione zadne wyniki.
Jakoś nie mogę znaleźć tej grupy.
Nie wierze google.
A co ważniejsze - widać kto należy do grupy?
Niedobrze. Cóż, dołączać się póki jest link a potem go wyedytuje (a co za tym idzie wyrzucę) i będziecie się musieli o niego prosić :)
A co się teraz stało, bo zmieniłem prywatność na Secret. Dajecie radę przejść z linka?
Grupa jest Geschlossene, wiec napisalem Ci wiadomosc na FB.
Nie, nie da sie przejsc juz Dieser Inhalt ist derzeit nicht verfügbar
Wiadomośći nie dostałem.
A teraz lepiej?
Facebook to dla mnie zło konieczne, niestety.
Zdecydowanie wolałbym rozwiązanie w stylu, klikasz na link i widzisz ze jest taka grupa i tyle. Możesz się spytać czy można i tyle. A tutaj albo widzisz za dużo, albo nie widzisz nic. Problem.
Nie ma rozwiazan idealnych. Chyba, ze ktos by zalozyl osobne forum ;-)
E no nie ma sensu :) W sumie to chodzi tylko o swobodną wymianę informacji, które nie są do końca dobre na publikowanie przed całym światem. Także na 99% przypadków nie ma sensu się bawić w Facebooka ani inne fora ;)
Obżarty jestem jak cholera, leżę z laptopem na kolanach nie mając siły się ruszyć. Czeka mnie koncert Luxtorpedy na DVD do obejrzenia, ale dzisiaj chyba zadowolę się głupimi filmami w TV :)
Bo to osobny gatunek. Normalna, zwykła dziewczyna nie byłaby taka. Bo wnioskuję, że mówisz to o tej co pisałeś kilka postów wyżej. :)
Jest grupa na FB. Pisać do mnie na maila to dostaniecie linka.
Co tam ludzie?
Nie przyjmujesz mnie :D
Szukał ktoś z Was szczęścia na portalach typu sympatia.pl?
Jak to nie? :)
Proszę :P
Nigdy nie próbowałem. Ale nie żebym był uprzedzony. A zastanawiasz się nad tym?
A dziękuję ;)
Nawet mam konto, zastanawiam się jeszcze nad aktywacją (wysyłanie wiadomości) i wstawieniem zdjęcia. W sumie jest zima, średnia pora na zawieranie znajomości w 'normalnych' warunkach, a z tego co się zorientowałem, jest tam trochę fajnych dziewczyn :)
Sympatia.pl, ehh czasy fotki.pl, czyli dawno :) eDarling dobre, ale żeby korzystać z większości opcji musisz kupić konto premium .Od jakiegoś czasu używam Badoo. Poznałem tam jedną kubankę, która mieszka pod Tampa, FL. Bardzo długo pisaliśmy. Pewnego dnia Zastałem od niej wiadomość, że usuwa konto (już było usuniete) z mailem, na którego od razu odpisałem. dwa albo trzy razy. Bez skutku. Nie wiem, czy zrobiła mnie w huja, czy po prostu z inych powodów nie odpisuje (może źle przepisałem adres (?)) Poznałem tam też Patrycję (ta z mazur, co wymieniałem jej imię w tym opowiadaniu :)) i Natalię, z którą od 4 miesięcy nie może się spotkać... :)
Pora nadrobić zaległości z klasyką i obejrzę Bullitta :)
Wie ktoś ile trwa przesyłka do paczkomatów?
Ja na żadnej sympatii ani nic :)
Otwieram :)
Przed chwilą zajrzałem z ciekawości na sympatię. Nawet nie spodziewałem się, że tyle dziewczyn z okolicy tam jest i ku mojemu zaskoczeniu nie są to jakieś zdesperowane pasztety. Zdecydowana większość która umieściła zdjęcia jest całkiem całkiem. Może nawet napiszę do którejś.
Co tam?
[291] też słyszałem o tym serwisie już parę razy, to jest chyba największy tego typu polski :) więc na pewno dużo dziewczyn tam można znaleźć
No dokładnie, też znalazłem sporo całkiem fajnych dziewczyn. Zobaczymy co wyjdzie ;)
Tylko czy korzystanie z tego typu serwisów nie jest trochę obciachowe? To już jest spora droga na skróty. "Poznaliśmy się przez internet" jak to brzmi?
Pfpfpfpfffff Dobra kawiarnia, wcześniej trochę odwagi i te serwisy są niczym ;)
Siemka :#
A co to kogo obchodzi :P. Szczęście można znaleźć wszędzie, w czym to poznane przez internet jest gorsze od innych?
Myślę, że nie ma znaczenia kiedy, gdzie i jak. Ludzie znajdują to, czego szukają w bardzo dziwnych miejscach - portal internetowy nie jest nawet w czołówce.
No cóż, dzięki sympatii mój dziadek puka już drugą "laskę".
Zazdrość to się nazywa.
Pat, to może jeszcze jestem zazdrosny o mojego ojca, bo on ma żonę?
No cóż, dzięki sympatii mój dziadek puka już drugą "laskę".
Zakładam tam konto!
Jedyne co pomaga w takich przypadkach - http://www.i-apteka.pl/product-pol-358-APAP-Noc-x-24-tabletki.html Ból + bezsenność to jak dla mnie największy dramat ;/