Ja wymiękłem, musiałem dziś jechać na domówkę samochodem, bo autobusem wyszłoby jakieś 1,5 godziny w jedną stronę (przesiadki i rzadko jeżdżące autobusy). A samochodem 20 minut.
Niestety, około godziny 1, kiedy koledzy i koleżanki byli podpici nie rozumiałem już, z czego oni się śmieją, ani w ogóle o czym toczy się dyskusja.. Więc uznałem, że pora opuścić lokal, szczególnie, że opuszczała go również jedna koleżanka, która mi się spodobała. Niestety, nie była w stanie prowadzić ze mną rozmowy kiedy podwoziłem ją do domu :D Ale co się odwlecze..
spoiler start
P.S. Tylko nie piszcie, że trzeba ją było wy****ać, bo w takim stanie, jakim ona była to podpadałoby pod nekrofilię :P
spoiler stop
Siemano. Ja sobie popalam wiaderko. Chmurka za Was.
Montera ---> Ostatnio martwie się o zdrowie Michaela ... Podobno ostatnio nie najlepiej się czuje, prawda to ? :(
Łyczek -> Michael jest pod stałą opieką prywatnych lekarzy. Trzyma się dobrze, ale brakuje mu kontaktu z fanami, choć patrzy i chce, by ludzie miłością zmieniali świat, a na razie tego nie czynią :(
Dlaczego masz w avatarze Jokera z Mrocznego Rycerza a nie MJ'a ? Ciekaw jestem co Król Popu teraz porabia.
Łyczek -> Dlatego, ze to Joker najbardziej odwzorowuje mój charakter. Co porabia Król Popu? Znając Michaela męczy się nad nową płytą - Legacy (premiera pod koniec roku) albo gra na konsoli, bo on bardzo kocha gry.
^ albo gwałci dzieci... no ale tego nie robi bo nie żyje!!
No proszę ktoś trupka próbuje ożywić. ;]
Chciałem się pochwalić moimi mapkami do Dark Crusade, ale niestety właśnie stwierdziłem brak ich kopii na dysku. :F
Nie ma to, jak siedzieć tygodniami nad czymś, by później w pijackim zwidzie pewnie, pokasować wszystko z dysku. :D
Nic tam; zabieram się za nie na nowo. ;]
Dlatego, ze to Joker najbardziej odwzorowuje mój charakter
Od dawna podejrzewałem, że jesteś niezrównoważonym socjopatą. Twoja filozofia miłości zbudowana na chorej fascynacji osoby-kalki Jezusa-hipisa przeraża :) Serio, montera, daj każdemu miliard, darmowe media, jedzenie i dom, a wszyscy będą nawoływać do miłości.
Miłość połączona ze zdrowym rozsądkiem nikomu nie zaszkodziła. Zresztą jest nawet wskazana. Problem jest w tym, że niektórzy nie mają jednego, a jeszcze inni - obu...
Niestety idę już spać. ;) Dobranoc.
PS
A może stety? Któż to wie... ;P
Miłość połączona ze zdrowym rozsądkiem nikomu nie zaszkodziła.
Tyle że w praktyce to tam gdzie zaczyna się miłość tam kończy się rozsądek. No a to już niestety niektórym szkodzi ;)
Szczególnie gdy się przeziębiło i z nosa wypełzajo macki Cthulhu...
:F
Pewnie by i poprawił, ale nazbierało się od groma materiału, który by wypadało obczaić w końcu. :F
Najgorsze jest to, że jak mam temperaturę taką średnią na jeża, to nie potrafię położyć się do wyra, bo zresztą po co, jak i tak pół nocy będę się przewalał z prawej na lewą i odwrotnie.
Popatrzymy co tam w TV...
Popatrzymy co tam w TV...
Pewnie jak zwykle teleturnieje z zagadką 2+2+2 gdzie odpowiedzią będzie 345, której rozwiązanie pojawi się na sekundę z najmniejszymi literami lub jakaś wróżka Sybilla będzie opowiadała o losach związków partnerskich ...
A właśnie, że nie.
Obejrzałem sobie na National Geographic wielce inteligentny program o początkach funkcjonowania Teleskopu Hubble. ;]
Wow normalny program dokumentalny w tv? Żadne rozwalanie samochodów, burzenie albo budowanie konstrukcji? To spoko :P
Chciałbym wrednie zauważyć, że słowo "inteligentny' stosuje się wtedy, gdy mówimy o kimś/czymś co jest obdarzone jakąś formą inteligencji. O wszystkim innym w znaczeniu "pouczający", "wymagający" można mówić "inteligenCKI"(co od razu łączy się z czymś związanym z inteligencją jako grupą społeczną...)
Na NG pełno takich programów, że o Planete już nie wspomnę.
A pisać sobie będę jak mnie się podoba i uważam za wygodne.
To nie forum profesuruw, a GOL do cholery.
Że Inteligentnie zauważę... :3
http://www.youtube.com/watch?v=PVgvHhKqwZA
Haha :D Dziewczyna w czapce usztace to moja koleżanka ze studiów, z mojego wydziału :)
Choróbsko nadal mi nie odpuszcza... :F
Choć macek Cthulhu z nosa jakby mniej wypełza. ;]
Choróbsko nadal mi nie odpuszcza... :F
To jest nas dwóch. Lada moment chyba płuco wypluje.
Jak ja nie znoszę takiej pogody jaką mamy teraz. "Zgnilizna" to najgorsze co może być. Spać się chce cały dzień, nieprzyjemnie, mokro (błoto, kałuże) i deszczowo.
Po prostu od razu "chce" się żyć... :( Mam nadzieje, że po niedzieli będzie w końcu słońce.
Ostatnio mam problemy ze snem, oby ta noc była lepsza niż ostatnie ... Dobranoc Wam.
A mnie pomimo choróbska spać się nawet nie chce. ;]
Gorzej, że na niczym uwagi skupić nie mogę, więc się miotam między pisaniem, graniem, a oglądaniem czegoś. :F
Bezsenna...
...bo właśnie godzinkę temu wstałem z wyrka. ;]
Ledwo zwolniłem miejsca na dysku, a już zapycham je nowym netlabelem siakimś. :3
Chciałbym mieć jeszcze tyle życia przed sobą, by przesłuchać wszystko to co zassałem do tej pory. :D
Nie ma to jak wstać o 1 rano po przespaniu całego dnia. ;]
No, ale choróbsko już powoli zanika na szczęście. ;]
Mroczne Dark Ambienty z Noise'owym pazurem ku czci Wielkiego Cthulhu przyczyniły się do wznowienia prac nad kolejną moją wiekopomną mapą do WH40K. ;]
Wesołe jest życie staruszka. :D
Ja jestem. Pierwszy raz w w tej karczmie. Spać mi się nie chce.
Jooooooooooooooooooooł :)
Kurdę ale dawno tu nie byłem:)
No cóż wstawanie dzień w dzień o 5 robi swoje :)
Co tam u was ludziska?
Cały dzień przegrałem na konsoli i źle mi z tym. Ale znowu będę grał dopiero za tydzień więc będę mógł odpocząć.
Rzadko mi się zdarza tak wcześnie chodzić spać, ale dzisiaj miałem bardzo ciężki dzień i padam do wyra.
Dobranoc wszystkim.
Hehe. Ja w czwartek jak wpadłem do siorki o 17, to od WoT'a oderwałem się w sobotę dopiero, o szóstej nad ranem. Ostatnie walki, to jak na halunach grałem. Lubie takie maratony od czasu do czasu. :D
Pieprzona zmiana czasu, przed chwilą była jeszcze druga, pyk i już trzecia, skandal, po prostu skandal większy niż cukier i smoleńsk razem wzięte, PRO-TES-TUJĘ! :P
Ten kto wymyślił pisanie po każdych laborkach sprawozdań powinien wisieć :/
Kurde 11 błędów do liczenia w jednym doświadczeniu - no pojebało :/
Ja już mam łikend od 15 :)
Popiłem winiacza nawdychałem się bromu i jest spoko :)
PS ide już spać bo mnie muli troche :)
Piwo piwo! Zimne Piwo!
:3
mannan [ gry online level: 37 - Legend ]
Ale się nic nic chcę...
NO COMMENTS!
Edit:
Nawet nie umiesz pisać!!! HAHAHHAAHAHHA
Włodarczyk...
Moim zdaniem najgorszy z tych naszych pięściarzy.
Jakoś tak nic na tym ringu nie prezentuje, nie lubię jego walk :/
Włodarczyk!? Tylko Adamek!
Z niecierpliwością czekam na walkę z jednym z braci Kliczko!
Toast za Diablo!
Toast Gniewoszem Ciemnym. ;]
Adamek 4 czy 11 walczy z jakimś tam kmiotem, bo już zapomniałem?
Szkoda że ten kmiot go rozwali :)
A co do dnia to nie wiem.
Co do Włodarczyk to póki co mnie zaskakuje i nawet dobrze wali :)
No, skończmy dziś edycję sylwestrową!
edit:
Zostało tylko 15 - to nie tak dużo ;)
też nie mogę spać
300 postów, to jeszcze jakieś dwa miesiące, patrząc na dotychczasowe zrywy...
;]
Ech. Wspominać tylko dawne czasy pozostało... :3
BTW...
Zabieram się za inwigilację naszego ładnego Księżyca za pomocą fotki 24,000px x 24,000px. ]:>
Konkret.
Uzmysławia ile jeszcze musi w kosmosie latać głazów, i że z pewnością któryś z nich pisany jest jeszcze dla ziemi. ]:>
Ponoć średnio te większe naparzają co jakiś tam przedział czasu
Po ostatniej akcji z dinozaurami, ponoć jesteśmy już daleko po terminie "wizyty", choć być może na nasze szczęście "wizyta" mogła mieć miejsce te sto lat temu nad Syberią. ;]
Joł :D
ale mnie Dąbrowa wkur**
Prowadziły 2:0 żeby dostać po dupie 2:3 :/