bedzie to nowe gieta dzisiaj?
Ej Mirki wiecie czy bedzie to nowe gieta dzisiaj czy nie bedzie? Bo spac mi sie chce.
no ale jak jednak nie bedzie a ja bede to co to bedzie?
A jak kiedyś wnuki zapytają: dziadku, co robiłeś w najważniejszych momentach XXI wieku, a ty powiesz że spałeś, to co to będzie?
Ale rednecki nie śpio! A to oni się liczą. Kińczyk i tak nie dostanie gieta, bo cenzura, i Puchatek nie pozwala marnować młodym czasu na głupoty, Kińczyk jest od zap... pracy w fabryce 16/7.
Ide spac bo mi sie spac chce.
Moze ten filmik gjeta bedzie jutro? Bo jutro mi sie nie bedzie chcialo spac i beda mogl ogladac to gjeta.
Nabralem was!!!
Wcale nie chce mi sie spac, trzymam kredens i czekam na nowy filmik gieta.
Boję się końcówki tego trailera, że znów data będzie przesunięta.
Trailer 3 już od dawna jest, tylko na nowej stronie GOLa nie można go znaleźć :-)
Via Tenor
Szok i niedowierzanie! Jaka ta gra jest piękna, niezwykła dbałość o najdrobniejsze detale. Grywalnością nie ustępuje 3 Wiedźminowi. Misja w demku już ograna. Bociek, żałuj, że to przesypiasz!
A mi nie działa, wywala się zaraz po intrze jak odpalę nowa grę, z tego co słyszałem sporo osób ma ten problem.
Jest pełne wsparcie dla kierownic! Ludzie na Reddit piszą, że można wyciągnąć pełną telemetrię, działają nawet wibracje/bass shakery dla pedałów i pod stelaż.
Nie sprawdzałem co ze śmigłowcami, można przypisać sterowanie pod profesjonalne kontrolery?
Mnie zastanawia jedno, gdyby wydawali w wersji pudełkowej=płyty, to ile by ich było ;))
ok dzisiaj to juz bedzie to gjeta? ponoc o 22:30.
jak myslicie bedzie to nowe gieta sześ?

Niezly burdel tam macie w tym Rokstagrze ze wam sie premiery nawet na stronie nie chce mienic.