Battlefield 3 vs CoD-let
Battlefielda 3 kupiłem dlatego, że nie jest to:
1. Port z konsoli tylko gra zrobiona specjalnie na PC-ta;
2. Grafika i dźwięk są po prostu świetne (na moim HD 5850 & I5 750 z 4GB Ram - czyli na "średnim" kompie - gram spokojnie na high w MP, ultra w SP (który jednak jest taki sobie i za krótki));
3. Dla MP (choć mapy zbyt duże nie są, a i ze stabilnością są czasem drobne problemy).
Najnowszy CoD, to kotlet nastawiony wyłącznie na pieniądze, dlatego nie warto wydać na to ani złotówki. Na zakończenie dodam, że nie jestem fanboyem BF-a, tylko fanem dobrych gier i dobrze zrobionych na PC-ta (a takich niestety jest mało).
Odpowiedz w tym wątku a nie Nowy wątek.
Używaj opcji Szukaj.
Tylko, że COD sprzedaje się jak szalony a BF3 tak sobie. Nie mówiąc o tym, że singiel w BF3 jest totalną klapą. W MW3 każdy szczegół SP jest dopracowany. Jeśli zwracasz uwagę tylko na grafikę, to może odłóż gry i weź się za filmy. Multi też dla mnie lepsze. Wolę coś zręcznościowego, szybszego i bardziej wciągającego. Niestety w BF3 tego nie znajdą. BF3 może jedynie się pochwalić dość dobrą grafiką - niczym więcej.
Saints ROW The third :D Nie na poważnie ,to gram w coda i bfa :DObie gry mi się nie widza...wole black opsa lub bad company.
Jedna i druga gra to 3-godzinne skrypty przerywane strzelaniem do bezmózgich przeciwników. No i mamy multiplayer, taki sam jak w BC 2 czy BO, MW2 itd...
W Battlefield'dzie przynajmniej zmieniła się grafika, co wychodzi mu na plus. Ale i tak nie jest wart pieniędzy, jakie trzeba za niego dać.
CoD ma kampanie pełną akcji i świetną muzykę. Więc nie zgadzam się z tym że nie warto na nią wydać ani złotówki...
"Tylko, że COD sprzedaje się jak szalony a BF3 tak sobie"
CoD zdobył sobie zaufanych fanów. Cały czas to samo co by nie mówić, ale jednak fanów ma. Co rok jest wersja CoD-a na PC więc i ludzie zaznajamiają się z marką i potem kupują kolejne gry z serii. Battlefield na PC to warte uwagi jest wiekowe już BF2 (ale nadal miło się gra) i BF-y które powstały blisko niego (w nazwach daty których nie pamiętam), potem było dopiero BF BC2, a teraz mamy BF3. Mniej gier=mniejsza rzesza wiernych fanów. To wszystko wyjaśnia.
A tak w ogóle to są 2 różne gry. Łączy je to że obie to FPS-y i wyszły na PC. Szybka i dynamiczna walka na małych mapach w CoD i bardziej statyczna i taktyczna walka w BF.
Kto nie widział ten niech przeczyta odpowiedź na "Zapytaj na GOL-u" którą napisał Bejton: https://www.gry-online.pl/newsroom/zapytaj-na-gol-u-czy-the-elder-scrolls-v-skyrim-to-dobry-zakup-dla-fana-dark-souls/z2f8d0
Trollloolllooollloollooo!
Tu was boli, BF3 to sredniak jakich dużo na rynku i hejtujecie CoDa o to że jest lepszy od niego i to nie tylko moje zdanie ale większości osob,EA za bardzo chwali się grafa w 3 i zapomniała o licznych bugach jakie ma BF natomiast CoD ,tak jest to odgrzewany mielony ale bez bugow i crasy,grafa jest jaka jest ale grze nie mozna zarzucić takich błędów jakie ma BF.Zaraz się zleca pieski bfa i bd krzyczeć jaki on jest wspaniały ale prawda jest taka że jest gorszy od coda i nic tego nie zmieni.
No nie przesadzajmy MW3 nie jest taki jak poprzednik nie jest skopiowany w MW3 występują inne lokacje grywalność jest nawet lepsza w singlu niż w Battlfield 3 moim zdaniem (singiel) jest o niebo lepszy niż w Battlfield 3

AvengerXXX skąd ja wiedziałem, że tu będziesz?
dodaje jeszcze raz w związku z zaistniałą sytuacją -->
Po co sie pytasz skoro swoim "CoDletem" odpowiedziales w tytule...
@battle man - Ma prawo, zadzwon po straz miejska - moze cos zaradza, zeby nie przychodzil.