Nie wiem na jaką platformę kupić BF3. Mój komp: Intel Core 2 Duo E7600 3.06GHz, 4GB RAM, GTS 250 1024MB. BC2 nawet na najmniejszych ustawieniach z maksymalną ilością graczy na serwie tnie się w czasie walk bezpośrednich (blisko kontaktowych strzelanin) niemiłosiernie. Za to na PS3 klatki są zawsze wyrównane. I jeszcze jedno, czy gra jest warta zakupu, bo na naszym i wielu innych serwisach gra ma słabe oceny.
Słabe oceny? Co ty pier...? Gra jest świetna, a CoD może się schować.
Intel Core 2 Duo E7600 3.06GHz, 4GB RAM, GTS 250 1024MB. BC2 nawet na najmniejszych ustawieniach z maksymalną ilością graczy na serwie tnie się w czasie walk bezpośrednich
WTF?! Już mi na gorszym sprzęcie BC2 chodziło na full detalach. Dla mnie chyba lepiej byłoby kupić na PS3. Ja np. mam podobny wybór, tyle że chodzi o Xbox 360 vs. PC. I ja wybieram Xbox'a i na nią kupuję BF'a. A gra świetna jak i ma świetne oceny.
Nasz serwis dał jej 8.5 w recenzji, a użytkownicy 7.7... BC2 mi się nie ścina, ale takie spadki klatek to ja dziękuję...
Bierz na pc za wszelka cene:), optymalizacja jest lepsza niz bc2, mnie bf3 chodzi lepiej niz bc2:)
Nasz serwis dał jej 8.5 w recenzji,
I to jest słaba ocena wg ciebie? Ludziom się w dupach poprzewracało...
Owszem, jeżeli większość gier u nas ma takie oceny i lepsze jest to dla mnie norma. No chyba, że twierdzisz, że wszystkie gry są takie zajedwabiste to współczuję panie optymisto.
Lepiej kup na PS3,żeby w pełni cieszyć się BF3 najlepiej mieć dobrego PC'ta, wtedy tylko na PC.Ale jak masz takiego,to już kup na PS3.Nie jest tak źle wcale z grafiką - testowałem na HDTV i było ok,tylko Anty-Aliasingu nie było.
Intel Core 2 Duo E7600 3.06GHz, 4GB RAM, GTS 250 1024MB.
Mam gorszy procesor, identyczną kartę graficzną i 2GB RAM i gram na średnich ustawieniach z wysokimi teksturami. :P
Czasem się ścina, jak dużo się dzieje, ale jak dla mnie da się grać. :P
Największym minusem u mnie jest to, że przez RAM mapa mi się kończy ładować, kiedy już wszyscy podpierniczą wszystkie pojazdy, przejmą po fladzę i pojazdy już się zaczynają respić.
Kupiłem na PS3 i wszystko ładnie, pięknie, ale nadszedł czas na rozgrywkę i powiem tak... gałki to cholernie niewygodny sposób na celowanie co chwilę lamię i kamera się trzęsie po trafieniu co sprawia, że pudłuję o kilka centymetrów. Mnie chce szlag trafić <całuję myszkę>... Czy jest to kwestia przyzwyczajenia?
[9] Tak kwestia przyzwyczajenia. Na początku gamingu na xboxie 360 też bluchałem przy grach tego typu... ;p Teraz na padzie lepiej mi idzie niż na myszce. Nie ma się więc co denerwowac.
[9]
To włącz wspomaganie celowania jak ci trudno na surowo.
Bo pad PS3 nie nadaje się do FPS'ów. Do tego znacznie lepszy jest kontroler od Xboxa 360, gdyż ma wklęsłe grzybki otoczone wianuszkiem wypustek i palce się nie ześlizgują.
PC czy PS3? PC CZY PS3?! Czy to ma być kiepski żart?! PC to przecież platforma, która najlepiej nadaje się na to by uciągnąć BF'a 3, no i komfortowo się gra
Śmiesz porównywać konsolę z PC ?
Pewnie ,że bierz wersję na pc - masz wersję ,która chodzi z 60 fps. obsługa dx 10 i 11 , 64 graczy na multi ! Rozdzielczość HD 1680x1050 i wyższa a nie 900 x coś tam. Nie mówiąc już o wygodnym sterowaniu ,klawiatura + mysz. Przecież to fps jak sobie wyobrażasz granie w o na padzie ?
No cóż, jeżeli człowiek nie chce ryzykować, że będzie mu muliło na WIELKICH MAPKACH z 64 GRACZAMI i z grafiką wytworzoną przez silnik FROSTBITE 2 to lepiej by było kupić na konsole z 24 graczami, niż potem beczeć, że mu muli... [10] Ile to mniej więcej trwa :) ? A tak BTW już kupiłem wersję na PS3, no chyba, że przyjmują wymianę w Empiku...