Batman/Superman w 2015
Czyli nowy projekt Warner Bros, zapowiedziany kwadrans temu na Comic-con. Chwytajcie się foteli, bo może to być całkiem niezłe ;)
Premiera w 2015, reżyseruje Zack Snyder.
Czyżby ekranizacja kultowego Dark Knight Returns?
Snyder zrobi to jak Watchman i będzie dzieło sztuki:):):)
zeby tylko tego nie spier*olili, plz
Snyder zrobi to jak Watchman...
albo jak Sucker Punch
tak czy owak, srogi news

Bedzie na poziomie nowego Supermana i bedzie git.
Tworcy I am legend pomylili sie o 3 lata :).

Od dawna było wiadomo. --->
Snyder zrobi to jak Watchman i będzie dzieło sztuki
Dobry żart. Ale jeśli zrobi to jak Man of Steel, wyjdzie fajny popcorniak.
[edit]
Kilka pieprzonych sekund...
Watchmen dziłem sztuki nie odważyłbym się nazwać, ale to porządny film i całkiem przyzwoita ekranizacja.
A ja jestem jednym z tych, którzy uważają ten komiks za najlepszy na świecie.
koobon ==> Wizualnie Sucker Punchowi nic nie mogę zarzucić, scenariuszowo już gorzej. Natomiast wszystkie filmy do których Snyder miał gotowe scenariusze wychodziły mu świetnie (Man of Steel nie widziałem jeszcze), co więcej adaptacje komiksów (300 i Watchmen) to dzieła sztuki. Jeśli to będzie rzeczywiście Dark Knight Return, to możemy mieć powtórkę z Watchmen czyli jednej z najlepszych adaptacji komiksowych jakie kiedykolwiek powstały.
Edit
koobon ===> Watchmen jak i 300 jest prawie kadr po kadrze przeniesionym na ekran komiksem nie wyobrażam sobie jak można to zrobić lepiej.
Nie wiem, czy poucinanie najważniejszych kwestii / momentów niemal całej ekipy można nazwać całkiem przyzwoitym. Po wyjściu z kina byłem w miarę zadowolony, ale zastrzegałem, że ostateczną ocenę będzie można wystawić dopiero po hucznie zapowiadanej wersji reżyserskiej. I okazało się, że całe podejście Snydera do komiksu można podsumować wymyśloną przez niego końcówką Tales of the Black Freighter. Ten człowiek z całych Watchmenów zrozumiał głównie obrazki.
do czego potrzebuje Człowiek ze Stali Batmana ? do rozmów filozoficznych typu 'nie niszcz całego miasta' ? które jest na końcu 'How it should have ended' w tym wypadku właśnie MoS :) może jego zabawek i kasy? hmm jednak Supcio rozwala takie sprawy jednym susem.. serio nie umiem sobie wyobrazić większego zagrożenia dla Supermena niż kilku równie silnych ludzi z jego byłej planety, więc cóż to może być? ... kobieta? :D
claudespeed18 ==> Obejrzyj to będziesz wiedział:
http://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_The_Dark_Knight_Returns_(film)
Swoją drogą animowana wersja jest świetna ciekawe czy prawdopodobna wersja aktorska ją przebije.