Batelfild 3 nie działa
Akurat po aktualizacji windowsa do 8.1 podczas uruchamiania kampanii w batelfildzie 3 pojawia mi się opcja aby pobrać wtyczkę, pobieram, instaluje klikam dalej ale ciągle pisze aby pobrać wtyczkę. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?
Też tak miałem, u mnie wystarczyło odblokować w przeglądarce wtyczkę, tylko już nie pamiętam dokładnie którą, możliwe że ESN Launch.../Sonar czy jakoś tak :P
A jak byś nie mógł znaleźć zawsze możesz spróbować odpalić przez inną przeglądarkę.
Wszedłem w narzędzia /zarządzanie dodatkami /paski narzędzi i rozszerzenia i zarówno ESN Launch jak i Sonar jest ustawione na włączone. Czy może ten plugin trzeba odblokować gdzieś jeszcze ? Zależy mi aby odpalić tą gre na IE
mich83 - miałem to samo odpalajac battleloga na internet explorerze, pomogło ....odpalenie go na firefoxie.
Z powodu premiery i ogólnego dostępu do BF4, BF3 nie będzie działał. Proszę kupić BF4.
spoiler start
taki żart...
spoiler stop
Miałem identyczny problem po aktualizacji Win 8 do 8.1. Pomogła reinstalacja/aktualizacja punkbustera.
Ja punkbustera wogóle nie mam zainstalowanego i raczej nie jest on wymagany
Jest, każdy serwer wymaga punkbustera.
[11] Tak Sethlanku, ale on myśli że raczej nie jest on wymagany dlatego wyprowadzam go z błędu. I tak, masz rację, nie zauważyłem że chodzi mu o SP. :)
Jakbys nie zauwazyl, On chce pograc w single player, a nie multiplayer.
Nie moge sie wypowiedziec, bo nie mialem zadnego problemu z gra na 8.1.
Niestety problem z IE 11 pod Win 8.1 i pluginem do odpalania BF'a jest znany -> http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064764492588805/
Musisz skorzystać z innej przeglądarki póki DICE nie ruszy dupy i nie naprawi tego.