Czy wierzycie w to że jak np. Piszecie wiadomość Sms to gdzieś na świecie robi coś inny człowiek który nie robił by tego co teraz robi gdybyście nie wysyłali tej wiadomości . ? No wiecie że wasze czyny mają wpływ na to co robi osoba której nawet nie znacie.
nie za bardzo kminie jak moje smsy mogą wpływać na innych ludzi (oczywiście na tych do których nie piszę)...I'm confused.
To nie ważne każdy robi chyba co chce, no nie?
Chodzi mi o coś takiego jak przedstawił kolega w [6]
[8] - Ja dopiero zaczynam ;p
Ja w sumie mam podobnie. Też czasem myśle że gdybym czegoś nie zrobił to ktoś gdzieś tam mógłby zrobić coś całkiem innego...
Pisząc tego posta obciążam dodatkowo serwer w stopniu minimalnym, ale to może wystarczyć aby przeciążyć serwer co doprowadzi do tego, że jakiś użytkownik tego forum odejdzie od komputera i pójdzie zagrać np. w piłkę nożną gdzie złamie nogę, w szpitalu gdzie będą mu ją składać pozna dziewczynę, z którą wkrótce się ożeni i będzie miał gromadkę dzieci, które wiele lat później mogą stwierdzić iż dzięki mnie istnieją.
Mały Wieczorny Up.
Nie mam tak, czasem tylko zastanawiam się jak wiele osób na świecie robi to samo co ja w danej chwili.
Za dużo serialu Touch. W sumie historia z posta 11 jest teoretycznie możliwa:)
Nie mam tak, czasem tylko zastanawiam się jak wiele osób na świecie robi to samo co ja w danej chwili.
Mam dokładnie tak samo, dużo razy się nad tym zastanawiam.