Assassin's Creed: Revelations - E3 TRAILER
Gra prezentuje się całkiem nieźle, tylko ta twarz Ezio mi nie pasuje ;P
http://www.youtube.com/watch?v=hmCzewwovHg
Wow, ale fajny trailer. No rzeczywiście twarz Ezio niepodobna. Najlepsze momenty, jak Ezio widzi ducha Altaira. Muzyka też spoko.
Oj tam czepiacie sie twarzy, ale Ezio już trohchę lat ma :D
Dziwne, że bawią się w trailery. Inne gry mają wyjść w przyszłym roku, niektóre z nich są budowane od podstaw i możemy oglądać gameplaye, a tu w grze opartej na poprzednikach pokazują tylko trailer? Pff. Słabo, nie zachęca, a widok starego Ezia budzi litość.
Connor_ - A chyba, że tak. ;)
raziel-->konferencja Ubi za pół godziny, na konferencji dopiero możliwe, że pokażą gameplay.
Twarz taka, bo trailer pewnie zewnętrzne studio zrobiło.
Ps. Co jak co, ale muzyka w trailerach Assassin's Creed zawsze miażdży ;]
Oj tam, oj tam. Pełny render, twarz z pewnością nie będzie tak wyglądać.
Nie mam nic do renderu - wygląda bardzo ładnie - ale w każdej produkcji, której trailer jest renderowany takie szczegóły nie są wersją ostateczną. Uwierz :)
Że to render, to nie znaczy, że twarz nie może wyglądać jak ta w grze.
raziel88ck - bawią ? Po prostu robią jakiś rzut/skrót fabularny żeby w jak najefektowniejszy sposób rozbudzić emocje. Ja akurat to lubię w ubi że w sumie zawsze swoje gameplaye poprzedzają - dość często genialnym - renderem (Splinter Cell Conviction, Prince of Persia, AC 1-2-B itd). Moim zdaniem to genialnie wprowadza w klimat i to czego można oczekiwać po grze. Ja z reguły nie oglądam gameplayów bo psuje mi to nieco radość z odkrycia niektórych ficzerów samemu w grze, bo jak wiadomo w takowych, producenci pokazują większość nowości .
Ezio stary, no ale jakoś ten zabieg jest dość ciekawy bo w 3 grach przeżywamy losy bohatera od urodzenia poprzez młodość aż do starości - ciekawy zabieg .
Odmłodzili by go to zaraz by się wszyscy rozpłakali że jakiś bullshit bo facet po 50 wygląda za młodo i że coś spieprzyli. Ja póki co jestem zdystansowany do póki sam nie zagram - jak zawsze