Recenzja jednej z części gry Assassin's która jest troche mało znana
Gra wyszła na PSP - http://www.youtube.com/watch?v=yA4sbgKlQB0
Może ją kiedyś skończe, ale takie to łatwe do przejścia nie jest jak się wydaje.
Czyli mam rozumieć że znacie te gre?
2---> I wstydu oszczedz !
Dobra a tak na serio, to dla wiekszego zachecenia potencjalnego odbiorcy, na poczatek filmu powinien byc uchwyt
ze statywu alb chociaz jakiegos stabilnego podloza. Sa to pierdoly ale potrafia zniechecic i duzo powiedziec
o "profesnolnalizmie" krecacego.
Chciałbym ze statywu ale nie mam. Wydzisz chyba że mi było źle nagrywać i jeszcze ostrośći nie złapało.
Co kończyć? Nie chce was kończyć. Nie mieliście w szkole tej książki? Ja niedawno przerabiałem. Jak mówi koncz waść wstydu oszczendz to chodzi mu ze z nim ma skonczyć bo mu za siebie wstyd jest a nie ze ma on konczyc bo to on robi wstyd tylko skoncz bo mi wstyd. Czyli tak jakbyscie muwili skoncz tak jak on powiedział to z wami zrobic porządek bo wam wstyd bo cos powiedziec chcecie a wam nie wychodzi. Mówicie sami nie wiecie co.
Co kończyć? Nie chce was kończyć. Nie mieliście w szkole tej książki? Ja niedawno przerabiałem. Jak mówi koncz waść wstydu oszczendz to chodzi mu ze z nim ma skonczyć bo mu za siebie wstyd jest a nie ze ma on konczyc bo to on robi wstyd tylko skoncz bo mi wstyd. Czyli tak jakbyscie muwili skoncz tak jak on powiedział to z wami zrobic porządek bo wam wstyd bo cos powiedziec chcecie a wam nie wychodzi. Mówicie sami nie wiecie co.
Po jakiemu to?
Po jakiemu ma być? Nie umiem pisać w innych językach. O przecinki się nie czepiaj.
Wogóle jak to się nagywa z psp? Ci co nagrywają to na kablu czy na emulatorze to robią?
Czyli mam rozumieć że znacie te gre?
Nie urwa, nie znamy.
Po jakiemu to?
Trudno powiedzieć, na pewno nie jest to żaden z języków jakimi można się porozumieć na naszej planecie.
Ci co nagrywają to na kablu czy na emulatorze to robią?
Zgrywają z piekarnika.
Kafar to klocuch. Co o tym sądzicie?
Nie... klocuch to klasa a kafar to jakaś marna podróba.
naprawde odpowiedzi na poziomie.
A PSP mam od niedawna.