Aktywność na Messengerze
Kiedy wyświetla mi się, że ktoś jest Aktywny przez Messenger to oznacza, że ta osoba musi w danym momencie siedzieć bezpośrednio w tej aplikacji, coś pisać, przeglądać itd? Czy wystarczy, że ma w tle działającego Messengera ale przegląda strony i robi inne rzeczy? Chodzi o aktywność w aplikacji czy aktywność na telefonie?
Nie łudź się, nie odpisze.
U mnie nie ma godziny, by messangera nie zapikał min 6x na pół h i nie mówię o powiadomieniach aktywności. Jakby taki dźwięk istniał, to bym musiał od razu go wyłączyć, bo byłby co pare sekund.
Aktywność na mesendżerze odbierałbym jako:
"ma włączony telefon".
A to, że ktoś nie odbiera telefonu czy nie odpisuje na smsy to rzecz całkowicie normalna.
Pytanie jak działa ten skrypt a nie jak się wydaje. Mógłbyś mi to sprawdzić w praktyce z jakimś kolegą z pracy? Na pewno masz koło siebie kilku redaktorów.
Policja mając imie i nazwisko jest wstanie przeglądać WSZYSTKIE wiadomości z kimkolwiek byście nie rozmawiali.
Ostatnio żoną to chciała sprawdzić i z tego co mówiła to wystarczy że Messenger działa, jest włączony w tle i wtedy nalicza jako aktywny ale pewności nie mam
Chodzi o aktywność w aplikacji. Kiedy przeglądam na przykład w tej chwili forum, to na messengerze nie jestem aktywny.
Nie wiem, czy nie wystarczy czasami tylko wejść w facebooka i go przeglądać żeby być aktywnym. Niby osobne aplikacje ale są chyba od siebie zależne.
Jak masz na mysli to zielone koleczko, to sie zapala tylko wtedy jak jestes w srodku aplikacji.
Tak chodzi o to zielone kółeczko. No cóż widzę, że zdania są podzielone.