7GB co zrobić?
Witam! Jako, że na jednym komputerze gra nie działa a na drugim zabezpieczenia antypirackie gry uniemożliwiają odtworzenie gry postanowiłem ją za pomocą DAEMOON TOOLS skopiować do obrazu i przenieść na drugi komputer by móc zainstalować tę grę, ale obraz ma blisko 7GB... jak to zmniejszyć? Wybrałem WinRAR (metoda normalna + testowanie) by spakować najpierw w 1GB a później 100MB party jednak wg obliczeń trwało by to 3-4 godziny... Co zrobić? Chodzi o grę Call od Duty 4:Modern Warfare.
Bierzesz płytę, wkładasz ją do napędu w 2 kompie, instalujesz. Gotowe.
[2] Gra jest na płycie DVD. Jest informacja, że nośnik ten może być niezgodny z napędem, i właśnie mam ten problem...
[3] Tyle, że na jednym nie mogę uruchomić zainstalowanej a na drugim nie mogę zainstalować... Od ponad roku myślę co z tym zrobić...
[5] To wiele chyba roboty, nie potrafię... chyba nie do zrealizowania...
[6] Po co ściągać jak sam skopiowałem oryginał? Teraz tylko kwestia by to przenieść, 7GB.
Dlaczego zarchiwizowaniu bez kompresji z opcją Rozmiar woluminów 1GB i obok 1GB powstaje ok 200 partów po 1000 bajtów?
[11] Nie potrafi czytać ze zrozumieniem..
Co za debil.
[5] = Połącz komputery w sieć i przerzuć z jednego na drugi. = jego odpowiedź - To wiele chyba roboty, nie potrafię... chyba nie do zrealizowania...
[11] Po co mam czekać kilka godzin i klikać na pobranie kilkudziesięciu części, które mogą być uszkodzone, zawierać wirusy? Geniuszu?
Kup sobie jakiś duży pendrive, nawet 16 GB można mieć za 60-70 zł, nie będziesz miał na przyszłość takich dziwnych problemów.
[15] Tyle kasy na jeden raz? Takie coś zdarzyło się tylko raz... A dzielenie nie jest problemem gdy w internecie jest pełno partów, teraz chcę wiedzieć jak tylko to zrobić.
"Proponuję wymienić napę optyczny w takim razie." - jeżeli dobrze rozumiem, taki przypadek przydarzył się raz na gdzieś 100... pierwszy raz.
Co robię źle?
Wybieram Wielkość woluminów 1GB to pojawia się kilka tysięcy 1000 bajtowych plików a jak wybrałem 7GB to był jeden plik....
[20] Wpisuję 1GB.
[21] Co to za link?
Teraz już wszystko idzie dobrze, wpisałem 3GB.