4 lata temu...
Zbliża się nowa wigilia a ja jeszcze pamiętam tą z 2009 roku. Zdjęcie to 100% autentyk i zrobił je mój brat gdy już byliśmy w ganku i szykowaliśmy się do wyjścia od babci. Naszło mnie na wspomnienia bo kolega chciał żeby mu wysłać te foto. Mówi, że nawet bez powiększenia tam jest widać twarz co zresztą jest prawdą.
Może nie wierzyłbym gdyby nie to, że od 2002 roku do 2009 co wigilię niemalże był jakiś dziwny incydent. Pukanie w drzwi, gasnące płomienie itp. W tym roku pewnie będzie cisza bo nikt nie umarł.
Być może to jedyne autentyczne zdjęcie czegoś nie z tego świata na ziemi ;)
Link do pobrania:
http://speedy.sh/brQVM/DSC00939.JPG
http://www.sendspace.com/file/atgqjq
EDIT
Blackbeard -> niestety
Usuwam fotę dodaną bezpośrednio w posta gdyż zauważyłem, że zdjęcie z posta różni się od oryginału nie wiem czemu.
Nie masz w jakiejś wysokiej rozdzielczości ? Chciałem sobie na tapetę ustawić i lipa :(

Wlodzix - historia prawdziwa
@Copyright
By Brogi23
[4] Właśnie szukałem tego obrazka na dysku i chciałem go tu wstawić. Co jak co, ale ta przeróbka rozjebała wszystkie ;D

emil -> tylko, że to prawda była.
A tu nieopublikowane nigdy zdjęcie szafy z innej perspektywy i z innego dnia.

A tu próba odtworzenia słynnego zdjęcia. Jak widzimy ciężko było zobaczyć odbicie twarzy.
WLODZIX pozbyles sie wszystkich amuletów

twarz w firance :O Spróbowałem ją odwzorować, jakiś facet z wąsem.
Człowieku, połowa forum ma wyje**ne na tę twoją historię, a ty będziesz ją przypominał co pół roku. Śmieszna była przez pierwsze 28 razy, jak ją czytałem, teraz się przejadła. Wymyśl może coś lepszego, albo skończ z tymi głupimi tematami.
spoiler start
wiadomo, wątek z grona "legendarnych", ale jak to świadczy o poziomie dzisiejszych prowokacji, żeby trzeba się było zachwycać czymś z 2009 roku?
spoiler stop
HA A ja pamiętam jaka beka z tego wątku wtedy była. Wlodzix co roku już świętuje rocznice, zresztą dobrze trzeba takie perełki pamiętać.
marcus -> ja nie robię głupich tematów. Zresztą wyluzuj ;)
i to nie była prowokacja.
jak coś będzie w tym roku się działo to postaram się to udokumentować ;)
wlodzix chwaliles sie juz rodzinie ze robisz z siebie posmiewisko przed olbrzymia liczba ludzi? Na pewno mama musi byc z ciebie dumna. Skoncz juz z tym blaznowaniem, to przestaje byc smieszne.
Już to każdy widział. Po 4 latach, już nie śmieszne.
Ale wiem co tobą kierowało. Prawie wszyscy cię zapomnieli, przyćmiły cię osoby typu Jordan, to musiałeś dać znać, że żyjesz. Ale żerowanie na starej prowokacji to jak wypuszczanie co roku Call of Duty. Wymyśl coś nowego.
Może coś na Wielkanoc dla odmiany.