2,5 latek przyjęty do Mensy
Natknąłem się dzisiaj na ten artykuł i w sumie nie zrobił on na mnie dużego wrażenia, ale z drugiej strony fakt zadziwiający.
http://tvp.info/informacje/ludzie/25latek-zostal-przyjety-do-mensy/11452259
30 miesięcy życia, potrafi więcej niż przeciętny uczeń pierwszej klasy szkoły podstawowej. Zdolniacha.
[3] +1
Ja się staczam od gimnazjum :P.
Btw: zastanawiam się kiedy znowu usłyszymy o nim w telewizji z x lat i co wtedy odkryje.

No niektórzy to w liceum nie znają tabliczki mnożenia, a chłopczyk już w wieku 2,5 lat umie :)
Chociaż ciekawe jak poradzi sobie z tym działaniem:
Moja kuzynka mając 16 lat nie wiedziała gdzie jest Afryka...
Kto przebije ten poziom ignorancji?
co do dwulatka to mam nadzieję że ten iloraz się na coś w przyszłości przełoży, np. na wynalezienia czegoś przydatnego czy jakieś naukowe osiągnięcia
Roniq - nie trafiłeś, co to PF wiedziałem od dawna, tyle że ich nie słuchałem, i znałem tylko 2 piosenki : The great gig in the sky oraz Another brick in the wall part 2.
murzyn, IQ 190
//edited
Pink Floyd nazwę znam, piosenki ani jednej nie słyszałem, ludzi nie kojarzę, domyślam się, że to stary zespół jak Beatels? A beatels muzyki też nigdy nie słyszałem, wiem jak wyglądają, ale o zespole nic nie wiem. Znajomość zespołów nie jest istotna, mógłbym wam wymienić kilku ludzi z bliskiego wschodu, nikt z was nie znałby ani jednego na 95% ;) ale co to oznacza? tylko tyle, że nie interesują was wokaliści z Azji.
Nimr - więc czas nadrobić zaległości... nie będziesz żałował (mówię o Pink Floyd)
Zobaczymy co z niego wyrośnie, Doda też ma niby wysokie IQ a wiadomo jak sie prezentuje jej wizerunek.
@Gęstochowa
@Nimr
Bez komentarza, gęstochowa nie ma jak czuc sie lepszym? Nielubiany, odrzutek musi znaleźć jakiś powód żeby być lepszym we własnym mniemaniu się od ludzi którzy nie chca z nim pić, gardzą toba i potem samotnie sluchac Judas Priest i Pink Floyd mając mokre sny o Halfordzie.