2000zł na co wydać?
Witam. Na co wydać 2 kafle na jaką rzecz elektroniczną? Mam ps3 dobry telefon i średni komputer .
PS4 + PS VITA
Nie wydawać - zbierać. Będziesz później żałować, że wydałeś na kolejną elektroniczną rzecz, którą i tak później sprzedasz z dużą stratą.
Kup wózek tej upośledzonej dziewczynce, której go ukradli wraz z samochodem rodziców.
Przekaż potrzebującym.
Dołóż się bizonowi do roweru.
Raczej nie nie przekaże takiej sumy na cele charytatywne. Zbierac ale na co? Mam ps3 to warto zmieniaćna ps4?
odkładaj...po prostu. Kiedyś Ci się przyda czy to na jakiś wyjazd latem czy coś innego, coś czego nie potrzebujesz w tej chwili
Meelosh mistrz :D
Jakbyś chociaż 5 stówek dał to by fajnie było
A co do tematu to nie kupuj tylko zbieraj, ja rok temu kupiłem komputer za 3000 i teraz miałbym już 6000 i mógłbym sobie kupić rower jaki mi się podoba a tak, musze szukać tanich ofert :/ NIE KUPUJ!!! Dobrze ci radze
Jak nie potrzebujesz niczego konkretnego to nie ma co wydawać na siłę. Lepiej zbieraj
[14] zapomniales napisac, ze te tysiace znajdowaly sie w rekach rodzicow...
Nie, ja mam swoje pieniądze i rodzice powiedzieli mi nie raz że na co je wydam to moja sprawa
Jeszcze 148 000 i masz czołg T55.
https://www.gry-online.pl/forum/do-kupienia-czolg-t55-sprawny/z9c727a5?N=1
Nie, ja mam swoje pieniądze i rodzice powiedzieli mi nie raz że na co je wydam to moja sprawa
A, to pozwolili ci nerke sprzedac? Bo niby skad 13 latek moze miec takie pieniadze? :O
Za każdym razem gdy jade na urodziny do kogoś to dostane 10/20 zł od babci albo jakiejś cioci a na urodziny mam 450/500 zł więc kaski przybywa jak nie wydaje bezsensownie na gry które ledwo wyszły i kosztują po 150/200 zł
nie, ja mam swoje pieniądze i rodzice powiedzieli mi nie raz że na co je wydam to moja sprawa
sorry, ale nie popisali się inteligencją
Wiem :/ no ale dobrze że tak jest bo tak to pewnie do 18 lat nie mógłbym se chupa chuppsa kupić żebym nie wydawał i oszczędzał na później
Btw mój brat ma 17 lat i 6 tysięcy
tylko i wyłącznie ps4