Jak ktoś chce to wystarczy się zarejestrować i odpowiedzieć na 10 pytań, jeszcze trochę zostało :P
http://konkurs.cinema-city.pl/
Za 17 zł nie będę męczył się z rejestracją.
Nie no, żartuję, ale i tak nie chodzę do KFC, więc po co mi to.
musisz odpowiedzieć dobrze na 10 pytań z etapu 4. i wtedy ci się wyświetli info po wszystkim
kupon odebrać można w najbliższym cinema city
Dzieki :)
Twoja nagroda to: Kupon rabatowy KFC
Prosimy odebrać ją w wybranym przez Ciebie podczas rejestracji kinie Cinema City Gliwice od dnia 2011-07-27.
To była próba: 3 z 20
Liczba poprawnych odpowiedzi: 9 z 10
Zdobyte punkty: 45 pkt.
Czas: 814.27 s
coś zjebałem :/
niektóre odpowiedzi są dziwne IMO
ale długo ci to zeszło ;D maks 3-4 min googlowania to jest
GRATULACJE!
Nagroda gwarantowana - Kupon rabatowy KFC - jest Twoja!
Odbierz ją w kine Cinema City Bonarka - Kraków.
Za chwilę otrzymasz również potwierdzenie w wiadomości e-mail wraz z terminem odbioru nagrody.
Uwaga: w etapach 1 i 2 do odebrania nagrody niezbędny jest unikalny kod. Znajdziesz go w przesłanej wiadomości e-mail potwierdzającej wygraną oraz na Twojej stronie z Twoimi nagrodami.
To była próba: 4 z 20
Liczba poprawnych odpowiedzi: 10 z 10
Zdobyte punkty: 50 pkt.
Czas: 477.82 s
uff
ej a jak podałem że jestem z roku 1992 a jestem z 1995 to mogą być problemy?
To była próba: 1 z 20
Liczba poprawnych odpowiedzi: 10 z 10
Zdobyte punkty: 50 pkt.
Czas: 350.79 s
:)
te dane osobowe ktore dales mozna bez problemu za darmo dostac i tak...
imie i nazwisko plus adres... straszne.
mail do spamu i jedziesz.
dzieki za cynk.
szkoda ze z bajek i do tego pytania o o polski dubbing, polskie tytuly itd itp... no i bajki.
pierwsze 5 prob probowalem i od 2-6 pytan bylem w stanie odpowiedziec. ponizej 100sec
6 proba w pelni z google. 400sekund. proste.
Pewnie zbliża się lub minął termin ważności kurczaczego mięsa i muszą się na szybko pozbyć :D
GRATULACJE!
Nagroda gwarantowana - Kupon rabatowy KFC - jest Twoja!
Odbierz ją w kine Cinema City Arkadia - Warszawa.
Dzięki za cynk :)
git , ja mam i siostra ;]
za 2 próbą udało się przy pierwszej miałem 8/10:D zawsze te 17zł na coś się wymieni:D
a miałem odstawić fast food:D
piokos - mnie tez stac, no i ? zawsze to cos za free za pare minut wyszukiwania informacji
Gratulujemy zdobycia nagrody gwarantowanej w konkursie Cinema City "KONKURS Cinema City".
Prosimy odebrać ją w wybranym przez Ciebie podczas rejestracji kinie Cinema City Korona Wrocław od dnia 2011-07-27.
piokos [ gry online level: 9 - 147 ]
a mnie stać i nie muszę żebrać po internetach
o normalnie wyzsza klasa srednia. Stac Cie na KFC.
Enjoy wasz spam na skrzynkach.
spoko, moja skrzynka spamowa to wytrzyma...
podawanie prawdziwego adresu
podawanie prawdziwego numeru telefonu
5 telefonów dziennie z call center za tortillę z 35g kurczakiem i hehe darmową kolę xD
interes zycia
Acha. Podawalem moj numer telefonu na wielu stronach i jakos nikt mnie nie atakuje. Paranoik.
Coś przeoczyłem, czy system mnie nie lubi, że nie dostałem nagordy za 10 dobrych odpowiedzi?
Ale sie głodni studenci rzucili na to, juz nie ma do rozdania zadnego giftcardu :)
Ba, jak oni nic nie robio, sie nie uczo i tylko pijo.
dawg-> od tego sa skrzynki spamowe i telefon spamowy...
jestem w pracy, wiec czasu nie zmarnowalem ;)
17zl piechota nie chodzi.
zielona:
maila powinienes dostac:
Gratulujemy zdobycia nagrody gwarantowanej w konkursie Cinema City "KONKURS Cinema City".
Prosimy odebrać ją w wybranym przez Ciebie podczas rejestracji kinie Cinema City Bemowo - Warszawa od dnia 2011-07-27.
Nagroda jest ważna do 2011-08-05. Po tym terminie nagroda przepadnie!
Dessloch --> tzn na nazwisko mam odebrać?
yo dawg --> uważaj bo Ci zaraz żyłka pęknie!
idz i zapytaj, jak zapytasz to daj znac.
bo nie wiem czy pojde odebrac, za leniwy jestem.
A już myślałem, że za free zjem Grandera z frytkami (jem go co tydzień albo częściej) a tu koniec promocji.
Prosimy odebrać ją w wybranym przez Ciebie podczas rejestracji kinie Cinema City Bemowo - Warszawa od dnia 2011-07-27.
Nagroda jest ważna do 2011-08-05. Po tym terminie nagroda przepadnie!
Dostałem identyczne i nie wiem tylko czy muszę odebrać ten kupon do 5 sierpnia, czy również do tej daty musi być wykorzystany w kfc? Jak myślicie?
Odebrać musisz do 5. sierpnia, ważny jest do końca roku.
Hmm, wg strony trzeba odebrać do 10 sierpnia. Raczej to pasuje, bo są 2 tygodnie na odbiór.
17 zł PFFF! PFFFFFFFF!